Please wait...
HomeForumPosts by ysuser456419468

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ysuser456419468

BİR DAHA ANKET ÇÖZMEYECEĞİM » Post #8

Sun Jun 19, 2022 14:04 in Turkish

herkes buranın eskiden daha iyi oldugunu söylüyor ben okadar eski olmadıgım için bilemeyecegim içerde 25-30 dolar gibi bi param vardı kaç aydır 52 dolar yapayımda en azından paramı alıp gideyim diye uğraşıyordum nihayet 52 dolar yaptım ve paramı aldım bana hala birsürü anket geliyor içinde 1,5-2 dolarlık aketlerde var ama kaç haftadır hiçbirini çözmüyorum çünkü çözdügünüz zaman buraya bağlı kalıyorsunuz. ben artık bırakacagım için hiç uğraşmıyorum çünkü degmedigini düşünüyorum 52 doları yapmak için belki 5-6 ay bile uğraştıgınız oluyor.yazık gerçekten

Anket paylaşımları » Post #2044

Mon Apr 25, 2022 03:39 in Turkish

Selinsoylu wrote: 2,872,889,299 Completed 23 April 2022 02:14:49 PST 11m Peanut Labs 11877131 $4.19 şimdiye kadar çözdüğüm en yüksek ücretli anket lüks markalar tercih etme ağırlıklı sorulardı

benimde şimdiye kadar çözdügüm en yüksek ücretli anket hayret ilk defa atmadı neyse bu sayede 52 doları tamamladık gibi bir şey
birde bir şey soracam şu operatör veya cep telefonlarıyla ilgili anketler geliyor genelde onları ne seçiyorsun ben hep atıyorum bu anketlerden

ANKET ÇÖZMEYECEĞİM!!!!! » Post #9

Wed Apr 06, 2022 02:20 in Turkish

sitede 41 dolarım var buraya aylardır girmiyordum çünkü dogru düzgün anket gelmiyor çoğuda atıyor 52 dolar yapana kadar aylarınız burada geçiyor başka ödeme sistemi olsaydı çoktan paramı alıp burayı bırakmıştım sırf içerde kalmasın diye şunu 52 dolar yapmaya çalışıyorum yüksek ücretli ankette gelmiyor gelse de ne hikmetse bizleri atıyor nedense bu yabancılarda olmuyor burada bile çifte standart yaşıyoruz yazdıklarınızda çok haklısınız ben zaten öyle 25-30 centlik anketleri hiç çözmüyorum verdigin emege degmez

Anket paylaşımları » Post #2003

Tue Apr 05, 2022 10:04 in Turkish

Farukkaragoz wrote: 7 $ lık samplico anketi geldi. Kurum geliri sorup anketten attı. yapabilen var mı ?

bana da geldi aynı şekilde yaptırmadı. zaten böyle yüksek ücretli anketlerden genelde atıyor. şimdiye kadar yaptıgım en yüksek ücret 3 $ felan

Anket paylaşımları » Post #555

Wed Feb 10, 2021 02:33 in Turkish

mrvtz wrote:
ysuser456419468 wrote: ara ara bakıyordum ama çoğunlukla siteye pek girmiyordum eskiden de anket konusunda sıkıntıydı ama sanırım şimdi daha berbat olmuş içerde bi 15-16 dolar var onuda alamayacaz gibi görünüyor

Kesinlikle yeni ödeme yöntemi gelmeli, 52 dolar şu şartlarda yüksek bir limit. Üstelik anket de yok. Ysense, büyük bir oluşum. Üyeleri sadece tek bir ödeme yöntemine mahkum etmemeliler, en azından bir tane daha olmalı ve küçük tutarlardaki paralar kolayca çekilebilmeli. Çekim yapacak limite ulaşmak için 11 gündür Norton teklifi ücretini bekliyorum ama destek ekibi de cevap yazmaz oldu. Anlamadım, sanki her şeyi bırakmış gibiler.

ya eskiden de 52 dolar yapana kadar göbegimiz çatlıyordu. anket gelmesinin bi anlamı yok ki kabul etmedikten sonra bence sistemi baştan degiştirmeleri lazım sana bi anket gelince onu yapabilmen lazım yok sana uyacakmış bilmem ne birsürü kriter istiyor nekadar saçma son zamanda bi anket kıtlıgı var gelen anketlerde hiç kabul etmiyor eskiden yine yapabiliyorduk
ödeme yöntemi konusunda sana katılıyorum içerde 15-20 doları olan biri bunu çekemiyor 52 dolarda yapamıyoruz nasıl olacak bu iş çözemedim ben mesela anket harici hiçbir şey yapmıyorum site tamamen bittiyse de söylesinler hiç uğraşmayalım

Anket paylaşımları » Post #546

Mon Feb 08, 2021 12:04 in Turkish

ara ara bakıyordum ama çoğunlukla siteye pek girmiyordum eskiden de anket konusunda sıkıntıydı ama sanırım şimdi daha berbat olmuş içerde bi 15-16 dolar var onuda alamayacaz gibi görünüyor

Payoneer Sorunsalı ÇÖZÜLDÜ » Post #12

Thu Oct 15, 2020 00:44 in Turkish

bende hiç sıkıntı yaşamadım onay verdigimin ertesi günü para hesabıma yatıyor daha dün yatırdılar.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #84

Tue Sep 29, 2020 11:21 in Turkish

gisil wrote:
buketors06 wrote: Almayacakları varsa da Bu kadar mesajın üzerine alırlar zaten yorumsuzum şuan

yüzlerce belki binlerce kişiye ekstra 52 dolar gittiğini fark etmeyecek mi koca şirket? her türlü fark edecekler, eğer bu bir hibeyse tabii ki kabul ederiz, ama haksız kazanç yapmak neden saklanmalı? parayı çektik diyelim daha sonra olası ban yeme durumunu 350 lira için şahsen göze alamam. o yüzden ben bekliyorum, dileyen çeksin parasını geldiğini de söylemesin.

benim para 1-2 gün önce payoneer geçti bu sefer bayagı uzun sürsede hemen hemen 10 gün sürdü halada orada duruyor banka hesabıma daha atmadan yüksek kurdan bozdurayım diye

ANKETLER » Post #1678

Thu Sep 24, 2020 06:39 in Turkish

gisil wrote: 5. günde tamamlandı ortada para yok. birçok insan bunu yaşıyor. politikaları değiştiyse haberdar etmeliler diye düşünüyorum. yüksek kurdan paramızı çekemedik, aşırı saçma oldu.

benim tam 1 hafta oldu zaten kaç aydır anca 52 dolar yaptık inş paramızı alabiliriz

ANKETLER » Post #1650

Tue Sep 22, 2020 10:56 in Turkish

bende çarşamba günü saat 3 felandı onay verdim hala bekliyorum herkeste aynı sorun olduguna göre var bi sıkıntı ilk çekim yaptıgımda 2 günde para hesaptaydı

ANKETLER » Post #1622

Mon Sep 21, 2020 07:10 in Turkish

sdahtn wrote: Bende pazartesi verdim bir hafta oldu param yok site iyiye gidiyor derken simdide paralarimiz yatmıyor.Lütfen bu sorunu bir an önce çözün Bu sitede şikayet etmesek hiç bişey kendiliğinden çözülmüyor.Bu sorunumuzu düzelttin anket yapmaktan soğutmayın.

aynı durumdayız çarşamba günü onay verdim hala bir şey yok zaten 52 doları 4 ayda anca yapabildim param içeride kalmasın diye burada uğraştım şunu alırsam bırakacam bugün 6 gün paramızın üstüne yatmasınlarda

ANKETLER » Post #1599

Sun Sep 20, 2020 05:44 in Turkish

bende çarşamba günü 52 dolar için onay verdim bi tane mail geldi 2. si gelmedi. hala bekliyorum ilk defa bukadar geçikme oldu ilk çekim yaptıgımda 1-2 gün içinde gelmişti. inş bi sorun yoktur. benden kaynaklı bir şey olmadıgı kesin de

ANKETLER » Post #1566

Thu Sep 17, 2020 06:08 in Turkish

tnrvrd wrote: Bir tane 36 centlik anket geldi kamera mikrofon erişimi konum istiyordu yapmadım, ısrarla aynı anket geliyor :D Hayır şunu 2 dolar yapalımda cam açalım 36 centle cam açıldığı nerde görülmüş :lol:

o anket bana da geldi ama hiç uğraşamam bundan 1 hafta öncede bi anket daha geldi en sonunda ingilizce birkaç tane soru sordu sonra bilgisayarınız web cameranız var mı felan diye sanırım sonradan bi görüşme için mail atacaklar 20 dolarlık olması lazım ama ilgilenmedim arada girip burda anket felan yapıyoruz da hiç tanımadıgım insanlara cam açamam isterse 1000 dolar versin şu zamanda kime güveneceksin

ANKETLER » Post #1473

Mon Sep 14, 2020 06:01 in Turkish

0,73$ deterjan anketi
52 doları tamamlamaya son 1 dolar kaldı hadi hayırlısı çok uzun sürdü. ama sanırım sonunda kurtuluyorum..

ANKETLER » Post #1295

Thu Sep 03, 2020 05:06 in Turkish

$1.10 kozmetik anketi
$0.58 alışveriş sitesi
$0.40 kedi köpek maması sonunda ingilizce bir şeyler sordu
uzun zamandan sonra anket yapıyorum

ANKETLER » Post #1168

Thu Aug 20, 2020 06:02 in Turkish

ImagineisReal wrote: ya ben artık gitmek istiyorum ama 14 dolar ödemeyi nasıl alabilirim ki illa 50 ye mi tamamlamam gerekir :( arastırdım en saglam yolu oymuş :( bir bildiğiniz var mı
50 dolara tamamlamadan çekemezsin benimde içerde 39 dolarım var aylardır tamamlamaya uğraşıyorum onu çekip gidecem ama nerede bu gidişle zor görünüyor yav geçen ay 5 dolar kazanmışım şaka gibi bu ay daha da berbat 2 dolar mı ne görünüyor evet anket geliyor ama ne hikmekse hiçbiri kabul etmiyor ben artık bunu bilerek yaptıklarını düşünüyorum bizi sitede tutmak için burası eskiden kazandırmış olabilir ki o halini ben bilmiyorum ama şuan asla düşünün 3,5 ayda 52 dolar yaptım buda pandemiden önce

ANKETLER » Post #988

Wed Jul 15, 2020 10:12 in Turkish

son bir haftadır günde 2-3 tane yüksek ücretli ve iyi anketler geliyor ama hiçbiri kabul etmiyor artık ankette yapamıyoruz içerde kalan parayı 52 dolar yapıp nasıl çekecez anlamadım

ANKETLER » Post #814

Sat Jul 04, 2020 01:36 in Turkish

valla bu siteye ilk üye oldugumda gelen her anketi yapıyordum pek atmıyordu. yaklaşık 3,5 ayda sadece anketlerden 52 dolar oldum parayı çektim eskiden insanlar ayda 52 dolar kazanıyormuş ama ondan sonra anket gelsede çoğu ya kabul etmiyor atıyor yada ücret ödemiyordu buda ister istemez insanı uzaklaştırıyor ha anket gelmiyor mu açıkcası bana hala geliyor ama ilginç şekilde çoğu kabul etmiyor birde araya pandemi girdi tamamen düştü öyle olunca insan ister istemez daha da uzaklaşıyor açıkcası ben artık siteye pekte girmiyorum bana vakit kaybı gibi gelmeye başladı birde başka işlerinizde olunca ilgilenmek zor oluyor arada öylesine boş olunca yada aklıma gelince tıklıyorum ama son aylarda çoğu anket kabul etmiyor sitede bi 30 dolarım var onu bi şekilde 52 yapailirsem birdaha girmeyi pek düşünmüyorum ama bu şekilde devam ederse 52 dolar yapabilecegimi düşünmüyorum

Appen » Post #293

Thu Jun 11, 2020 02:59 in Turkish

appenle ilgili anket gibi bir şey var orada ilgilendiginiz proje türleri diyor benimde bu konu hakkında pek bilgim yok yardımcı olabilir misiniz? hangisi daha iyi ve kolaydır

İlgilendiğiniz Proje Türleri (zorunlu)
Görüntüleri etiketleme
Videoları etiketleme
Çevrimiçi bilgi bulma
İçeriği denetleme
Diğer

ANKETLER » Post #281

Tue May 26, 2020 06:16 in Turkish

ZardamuS wrote: 26 May 2020 05:49 PST Survey ySense Surveys - C47002312 - Complete $0.7800
Uzuun bir ACE anketi

bu anket bana opinonworlden geldi ama okadar uzundu ki sabahta işim vardı anketi kapattım biraz öncede aynı anket yine geldi 0.78 bu sefer yaptım
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 14:21:38 PST