sağ olsun kendilerinden

Hasan00 wrote:İçimden bir ses bu hafta sonu lvl 0 tasklarının geleceğini söylüyor
![]()
edit: Aklıma şu geliyor ama halen cevap bulamadım. Figure hesabı kapatılıp tekrar açılabiliyor mu? ya da başka bir hesap ile devam etmek ne kadar mantıklı olur ?(çünkü burada alan arkadaşlar gibi uzun sürücek gibime geliyor lvl almak )
Thelastair wrote:omerfarukkaleli wrote:Thelastair wrote:omerfarukkaleli wrote:Task leveli nasıl kasılıyor acaba bana hiç denk gelmedi ve bu bilgiye yeni ulaştım task ile para kazanılmıyor sanıyordum.
Level etkili tasklar var onlardan %70 ve doğruluk üzerinde toplam 100 adet yapmanız lazım sonra doğruluğunuzun yüksekliğine göre level alıyorsunuz..
Onlara nasıl ulaşabilirim ben hiç göremedim 1 kere task yaptım o kadar başka da yapamadım.
Task bölümünde level 0 için task yok şu an geldiğinde görürsün zaten o bölümde..
Thelastair wrote:omerfarukkaleli wrote:Task leveli nasıl kasılıyor acaba bana hiç denk gelmedi ve bu bilgiye yeni ulaştım task ile para kazanılmıyor sanıyordum.
Level etkili tasklar var onlardan %70 ve doğruluk üzerinde toplam 100 adet yapmanız lazım sonra doğruluğunuzun yüksekliğine göre level alıyorsunuz..
gisil wrote:AtaturkunTorunu wrote:1.16 $ Genel Tüketici Anketi.
Haftalar sonra ilk anket. Gözlerim yaşlı.
6m Toluna 45969242 $1.16 bu ay rezalet geçiyordu, bununla beraber düzelir umarım.
AtaturkunTorunu wrote:1.16 $ Genel Tüketici Anketi.
Haftalar sonra ilk anket. Gözlerim yaşlı.
AtaturkunTorunu wrote:omerfarukkaleli wrote:Uygulamalarda hiç sorun yaşamadım. Ne varsa indirdim. Sadece aynı uygulamayı bir kez indirmeye dikkat etmek gerekiyor. Mesela Wannads üzerinden Tosla uygulamasını indirdiyseniz OfferToro'da Toslayı görseniz bile indirmemelisiniz. Onun dışında bir taktik ya da öneri yok. Yapabileceğim oyun ya da uygulamaları indiriyorum.AtaturkunTorunu wrote:omerfarukkaleli wrote:AtaturkunTorunu wrote:omerfarukkaleli wrote:Merhabalar, 1 haftalık bir birikimle devam ediyordum lakin dün akşam böyle "{"status":"fail","data":{"message":"We have disabled your access to the offer wall due to violations of our terms of service."}}" bir uyarı aldım sabah geçince belki geçer dedim geçmedi.
Herhangi bir ihlal de yapmadım AdGem neden benim erişimi mi engelledi bilen var mı?
Eğer aynı teklifi iki şirkettende yaptıysan o yüzdendir sanırım. Teklif duvarındaki teklifleri sadece bir kez yapabiliyoruz. Onun dışında nasıl bir kural ihlali var bilmiyorum.
benim kardeşim var oda vpn açmış şahsen hiç görmedim 1 2 kere giriş yapmışım bilmeden sorun olur mu bundan acaba? veya bundan kurtulma durumum var mı?
vpn sorun olur. Benim bilgisayarımda vpn programı bile yok ama bir kez Your Surveys beni engellemişti. Nedenini sordum, Proxy kullanmışsınız, tekrar yapmayın deyip engeli kaldırdı.
Eğer AdGem'in iletişim birimi varsa oraya durumu bildirmek iyi olur. vpn üzerinden girilse bile kötüye kullanım yok anlaşılan. Anlayış gösterirler bence.
Support ekibine ulaştım inşallah geri dönüş yaparlar çünkü hiç bir şekilde kötüye kullanmadım sadece geç fark ettim bunu o kadar. Anket yakalamak zaten çok zor hiç yakalama yapamıyorum bunun da nedeni nedir acaba sizde de aynı durumda mı? Nereden hangi uygulamayı indireceğim bilmiyorum belirli başlıklı bazı uygulamalar indirdim gerisini indirmeye korkuyorum.
Anket sıkıntısı herkeste var, bu ay kimse doğru düzgün anket yakalayamıyor. Peanutlabs, Wannads vb yerlerde sürekli kontrol etmek lazım.
AtaturkunTorunu wrote:omerfarukkaleli wrote:AtaturkunTorunu wrote:omerfarukkaleli wrote:Merhabalar, 1 haftalık bir birikimle devam ediyordum lakin dün akşam böyle "{"status":"fail","data":{"message":"We have disabled your access to the offer wall due to violations of our terms of service."}}" bir uyarı aldım sabah geçince belki geçer dedim geçmedi.
Herhangi bir ihlal de yapmadım AdGem neden benim erişimi mi engelledi bilen var mı?
Eğer aynı teklifi iki şirkettende yaptıysan o yüzdendir sanırım. Teklif duvarındaki teklifleri sadece bir kez yapabiliyoruz. Onun dışında nasıl bir kural ihlali var bilmiyorum.
benim kardeşim var oda vpn açmış şahsen hiç görmedim 1 2 kere giriş yapmışım bilmeden sorun olur mu bundan acaba? veya bundan kurtulma durumum var mı?
vpn sorun olur. Benim bilgisayarımda vpn programı bile yok ama bir kez Your Surveys beni engellemişti. Nedenini sordum, Proxy kullanmışsınız, tekrar yapmayın deyip engeli kaldırdı.
Eğer AdGem'in iletişim birimi varsa oraya durumu bildirmek iyi olur. vpn üzerinden girilse bile kötüye kullanım yok anlaşılan. Anlayış gösterirler bence.
AtaturkunTorunu wrote:omerfarukkaleli wrote:Merhabalar, 1 haftalık bir birikimle devam ediyordum lakin dün akşam böyle "{"status":"fail","data":{"message":"We have disabled your access to the offer wall due to violations of our terms of service."}}" bir uyarı aldım sabah geçince belki geçer dedim geçmedi.