Please wait...
HomeForumPosts by omerfarukkaleli

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by omerfarukkaleli

ANKETLER » Post #7318

Wed Jan 15, 2020 11:53 in Turkish

15 Jan 2020 11:23 PST Survey ySense Surveys - C87734844 - Complete $0.3500

telefon anketi

ANKETLER » Post #7316

Wed Jan 15, 2020 05:51 in Turkish

15 Jan 2020 04:37 PST Survey ySense Surveys - T87910230 - Complete $0.2900

sağ olsun kendilerinden :D

TASK GÜNCEL! » Post #3296

Tue Jan 14, 2020 22:15 in Turkish

Hasan00 wrote: İçimden bir ses bu hafta sonu lvl 0 tasklarının geleceğini söylüyor :shock: :roll:

edit: Aklıma şu geliyor ama halen cevap bulamadım. Figure hesabı kapatılıp tekrar açılabiliyor mu? ya da başka bir hesap ile devam etmek ne kadar mantıklı olur ? :D (çünkü burada alan arkadaşlar gibi uzun sürücek gibime geliyor lvl almak )

amin inşallah gelsede biraz kendimize gelsek bunaldık 0 level task da kalmaya :D

TASK GÜNCEL! » Post #3291

Tue Jan 14, 2020 01:14 in Turkish

Thelastair wrote:
omerfarukkaleli wrote:
Thelastair wrote:
omerfarukkaleli wrote: Task leveli nasıl kasılıyor acaba bana hiç denk gelmedi ve bu bilgiye yeni ulaştım task ile para kazanılmıyor sanıyordum.

Level etkili tasklar var onlardan %70 ve doğruluk üzerinde toplam 100 adet yapmanız lazım sonra doğruluğunuzun yüksekliğine göre level alıyorsunuz..

Onlara nasıl ulaşabilirim ben hiç göremedim 1 kere task yaptım o kadar başka da yapamadım.

Task bölümünde level 0 için task yok şu an geldiğinde görürsün zaten o bölümde..

Sanırım baya bekleyeceğim bunun için çünkü orada bayadır görev yok. Peki ya 3. levele ulaşınca süreklilik olacak mı günde 100 tane görev bitir dediği zaman o kadar görev çıkartıyor mu?

Yaptığım Görevlerin Ücretleri Gelmiyor » Post #1

Mon Jan 13, 2020 23:40 in Turkish

Başlıkta belirttiğim gibi yaptığım görevlerin ücretleri dünden itibaren gelmemeye başladı bu neden oluyor acaba? Mesela theoremreach.com'dan 5 cent aldım ama hala gelmedi.

Bilgili bir arkadaş cevap verirse çok sevinirim.

TASK GÜNCEL! » Post #3289

Mon Jan 13, 2020 23:36 in Turkish

Thelastair wrote:
omerfarukkaleli wrote: Task leveli nasıl kasılıyor acaba bana hiç denk gelmedi ve bu bilgiye yeni ulaştım task ile para kazanılmıyor sanıyordum.

Level etkili tasklar var onlardan %70 ve doğruluk üzerinde toplam 100 adet yapmanız lazım sonra doğruluğunuzun yüksekliğine göre level alıyorsunuz..

Onlara nasıl ulaşabilirim ben hiç göremedim 1 kere task yaptım o kadar başka da yapamadım.

TASK GÜNCEL! » Post #3287

Mon Jan 13, 2020 22:59 in Turkish

Task leveli nasıl kasılıyor acaba bana hiç denk gelmedi ve bu bilgiye yeni ulaştım task ile para kazanılmıyor sanıyordum.

AdGem Erişimi Devre Dışı Bırakma » Post #9

Mon Jan 13, 2020 06:40 in Turkish

demetkaraalp80 wrote: arkadaşlar adgem güvenilir mi offer tamamlamak için?

Yeterince güvenilir ama benim hesabımı hala açmadı tek bir hatayı göz ardı etmiyorlar bilgilendireyim.

ANKETLER » Post #7295

Mon Jan 13, 2020 06:22 in Turkish

ankettasksever wrote: 13 Jan 2020 06:16 PST Survey ySense Surveys - C45832949 - Complete $0.37

turkcel anketi.

37 centlik bir şey geldi ama daha fazlasını istiyoruz. $1.16 kaçtı gitti. :S

ANKETLER » Post #7289

Mon Jan 13, 2020 04:31 in Turkish

gisil wrote:
AtaturkunTorunu wrote: 1.16 $ Genel Tüketici Anketi.
Haftalar sonra ilk anket. Gözlerim yaşlı. :)

6m Toluna 45969242 $1.16 bu ay rezalet geçiyordu, bununla beraber düzelir umarım.

AtaturkunTorunu wrote: 1.16 $ Genel Tüketici Anketi.
Haftalar sonra ilk anket. Gözlerim yaşlı. :)

anketi bitirdim ve Toluna'ya kayıt oldum orada da anket yaptım. Parası henüz gelmedi bilginiz var mı?

AdGem Erişimi Devre Dışı Bırakma » Post #7

Thu Jan 09, 2020 05:32 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
omerfarukkaleli wrote:
AtaturkunTorunu wrote:
omerfarukkaleli wrote:
AtaturkunTorunu wrote:
omerfarukkaleli wrote: Merhabalar, 1 haftalık bir birikimle devam ediyordum lakin dün akşam böyle "{"status":"fail","data":{"message":"We have disabled your access to the offer wall due to violations of our terms of service."}}" bir uyarı aldım sabah geçince belki geçer dedim geçmedi.

Herhangi bir ihlal de yapmadım AdGem neden benim erişimi mi engelledi bilen var mı?

Eğer aynı teklifi iki şirkettende yaptıysan o yüzdendir sanırım. Teklif duvarındaki teklifleri sadece bir kez yapabiliyoruz. Onun dışında nasıl bir kural ihlali var bilmiyorum.

benim kardeşim var oda vpn açmış şahsen hiç görmedim 1 2 kere giriş yapmışım bilmeden sorun olur mu bundan acaba? veya bundan kurtulma durumum var mı?

vpn sorun olur. Benim bilgisayarımda vpn programı bile yok ama bir kez Your Surveys beni engellemişti. Nedenini sordum, Proxy kullanmışsınız, tekrar yapmayın deyip engeli kaldırdı.
Eğer AdGem'in iletişim birimi varsa oraya durumu bildirmek iyi olur. vpn üzerinden girilse bile kötüye kullanım yok anlaşılan. Anlayış gösterirler bence.

Support ekibine ulaştım inşallah geri dönüş yaparlar çünkü hiç bir şekilde kötüye kullanmadım sadece geç fark ettim bunu o kadar. Anket yakalamak zaten çok zor hiç yakalama yapamıyorum bunun da nedeni nedir acaba sizde de aynı durumda mı? Nereden hangi uygulamayı indireceğim bilmiyorum belirli başlıklı bazı uygulamalar indirdim gerisini indirmeye korkuyorum.
Uygulamalarda hiç sorun yaşamadım. Ne varsa indirdim. Sadece aynı uygulamayı bir kez indirmeye dikkat etmek gerekiyor. Mesela Wannads üzerinden Tosla uygulamasını indirdiyseniz OfferToro'da Toslayı görseniz bile indirmemelisiniz. Onun dışında bir taktik ya da öneri yok. Yapabileceğim oyun ya da uygulamaları indiriyorum.
Anket sıkıntısı herkeste var, bu ay kimse doğru düzgün anket yakalayamıyor. Peanutlabs, Wannads vb yerlerde sürekli kontrol etmek lazım.

Cevaplar için teşekkür ederim. Sanırım Peanutlabsdan da suspend yedim. :)
Bugün benim için çok kötü bir gün olmaya devam ediyor intihar sebebi resmen :)))

AdGem Erişimi Devre Dışı Bırakma » Post #5

Thu Jan 09, 2020 04:49 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
omerfarukkaleli wrote:
AtaturkunTorunu wrote:
omerfarukkaleli wrote: Merhabalar, 1 haftalık bir birikimle devam ediyordum lakin dün akşam böyle "{"status":"fail","data":{"message":"We have disabled your access to the offer wall due to violations of our terms of service."}}" bir uyarı aldım sabah geçince belki geçer dedim geçmedi.

Herhangi bir ihlal de yapmadım AdGem neden benim erişimi mi engelledi bilen var mı?

Eğer aynı teklifi iki şirkettende yaptıysan o yüzdendir sanırım. Teklif duvarındaki teklifleri sadece bir kez yapabiliyoruz. Onun dışında nasıl bir kural ihlali var bilmiyorum.

benim kardeşim var oda vpn açmış şahsen hiç görmedim 1 2 kere giriş yapmışım bilmeden sorun olur mu bundan acaba? veya bundan kurtulma durumum var mı?

vpn sorun olur. Benim bilgisayarımda vpn programı bile yok ama bir kez Your Surveys beni engellemişti. Nedenini sordum, Proxy kullanmışsınız, tekrar yapmayın deyip engeli kaldırdı.
Eğer AdGem'in iletişim birimi varsa oraya durumu bildirmek iyi olur. vpn üzerinden girilse bile kötüye kullanım yok anlaşılan. Anlayış gösterirler bence.

Support ekibine ulaştım inşallah geri dönüş yaparlar çünkü hiç bir şekilde kötüye kullanmadım sadece geç fark ettim bunu o kadar. Anket yakalamak zaten çok zor hiç yakalama yapamıyorum bunun da nedeni nedir acaba sizde de aynı durumda mı? Nereden hangi uygulamayı indireceğim bilmiyorum belirli başlıklı bazı uygulamalar indirdim gerisini indirmeye korkuyorum.

ANKETLER » Post #7258

Thu Jan 09, 2020 04:37 in Turkish

elif wrote: 1,070,883,234 Completed 9 January 2020 04:11:12 PST 4m OpinionWorld Router $0.58
kartal belediyesi, plastik atık anketi

bu anketler neden bende falan çıkmıyor çok ilginç

AdGem Erişimi Devre Dışı Bırakma » Post #3

Thu Jan 09, 2020 03:47 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:

ANKETLER » Post #7256

Thu Jan 09, 2020 03:40 in Turkish

Faho3838 wrote: 1 survey $1.99 BP CLUB hakkında çok iyi geldi :)

nerede çıktı o anket yakalayamadım. :S

AdGem Erişimi Devre Dışı Bırakma » Post #1

Thu Jan 09, 2020 03:32 in Turkish

Merhabalar, 1 haftalık bir birikimle devam ediyordum lakin dün akşam böyle "{"status":"fail","data":{"message":"We have disabled your access to the offer wall due to violations of our terms of service."}}" bir uyarı aldım sabah geçince belki geçer dedim geçmedi.

ANKETLER » Post #7254

Thu Jan 09, 2020 03:31 in Turkish

Beyler bu offers da bulunan adgem ve Peanut Labs görevlerine erişimim kapanmış neden acaba? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 20:41:50 PST