Please wait...
HomeForumPosts by micomicic

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by micomicic

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1068

Fri Apr 07, 2017 01:41 in Ex-Yugoslavia

LionKing33 wrote: Pozdrav,

pripremam se da ovih dana izvrsim prvu isplatu otkako sam ovdje, imam racun na Skrill-u i debitnu karticu (visa), pa me samo interesuje da li mi je bolje da prilikom isplate stavim broj kartice ili broj žiro (ako uopce ima ikakve razlike xD ). buduci da mi je prvi put, malo me strah da nesto ne zeznem xD, pa bih zamolio nekog ko ima malo vise iskustva s tim (po mogucnosti iz BiH) da mi da par savijeta... Hvala unaprijed.. :D

Nisam ni ja pretjerano iskusan ali sam prije par dana isplatio neki novac sa skrill-a pa ću ti prenijeti ono što znam. Da bi isplatio novac potreban ti je devizni žiro račun koji bi trebalo da imaš i na toj visa kartici koju imaš. Ja imam visa karticu raiffeisen banke i ona ima svoj broj transakcijskog računa(TRN) a ujedno ima i broj za devizne transakcije(IBAN),(ja sam taj broj dobio prilikom preuzimanja kartice na nekom papiru, nema ga na kartici i razlikuje se nešto u početnoj cifri u odnosu na ovaj prvi). Skrill će ti pri zahtjevu za isplatu tražiti taj broj(IBAN) i tražiće SWIFT oznaku banke koju isto možeš dobiti od banke ili naći na bankinoj internet stranici kao što sam ja uradio. Kada ukucaš ovo dvoje onda ideš dalje normalno sa još par podataka i novac ti isplate za 3-5 dana s tim što po mom mišljenju uzimaju jako veliku proviziju i još onda konvertuju iz dolara u euro pa i tu te zakače. Elem, ja sam imao oko 26$ od toga su mi uzeli 5,98$ a kada su ostatak konvertovali u euro poslali su mi 17,37 Eura. Ne znam koliko je tačno leglo na račun kada su još ovi iz banke konvertovali u KM jer sam imao još neke uplate pa čekam izvod.
Nadam se da nisam bio preopširan, uglavnom nije komplikovano ali je za manje cifre jako neisplativo na ovaj način prebacivati novac ako se mene pita.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #956

Tue Mar 14, 2017 01:33 in Ex-Yugoslavia

EddieGunner wrote: napokon stigao do para preko Skrilla

@vrebac
da bi prebacio pare sa SKRILLA na visa karticu, moras imati bar jednu uplatu na SKRILL preko opcije Gaming, a to nase banke ne dozvoljavaju. ja sam moro da otvorim novi Devizni Racun, pa sam onda prebacio sa SKRILLA na bankovni racun gde je fee 5.5 eura, eh onda su me par puta zvali iz banke da vide ko sto i kako mi salje ko je SKRILL sta ja SKRILL od kud meni pare na SKRILLU i hra nekih pitanja,ali et na kraju su mi proknjizili to na racun i uspio sam pdoginem 94.50 eura.

Skrill ---> bankovni racun fee 5.50 Eura
Banka - --> otme takodje oko 5.50 eura

I meni je prebačen novac sa CS na skrill račun. Nakon zahtjeva CS-u u petak ujutro, novac je legao na skrill večeras, znači zakačio me vikend a sve sa vikendom je trajalo neka tri i po dana. Pošto mi se sada ne da zezati sa otvaranjem i deviznog računa zbog malih količina novca a vidim da postoji opcija slanja novca interesuje me da li je neko pokušao sa skrilla poslati novac recimo na paypal račun ili nešto slično?

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #698

Sun Feb 26, 2017 11:42 in Ex-Yugoslavia

Jel' ovo i zvanično više nema ništa od isplata na pay pal i može li mi neko reći koja bi sada najbolja kombinacija bila za isplate u BiH, vlasnik sam viza elektron kartice koju sam do sada koristio u kombinaciji sa paypalom?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 17:30:00 PST