bizz555 wrote:Ja sam ga jutros dobio i skinuli ga u roku od 30 minutabizz555 wrote:kikimax svaka čast išao sam ispočetka na 30sec pa kasnije 21sec,dalo se primjetiti da je moglo i na 11 sec,
Da li ste primjetili upravo sam pročitao da su neki članovi flag 1594001 Clothing Categorisation Task ovaj aktuelni bez polova stavili post par korisnika ne znam da li je to istina 100% ili su ga zamjenuli sa drugim sa polovima, ali ovaj id su stavili!
ySense Forum
RichKoko wrote:Upravo izbacen sa 70%nenadvisnjic wrote:RichKoko wrote:1281319 Priority Work: Venus Vs. Mars : Help Us Find The Gender Of These People
187/253-5t.q. =248 kom. 73%
...ma može li i ispod 70%,baš me zanima - javim čim doznam.
edit..
187/262 71%
Ja oprezno za tobom, strogo pratim tvoja uputstva
...-samo napred kolega i prati me,nikad flaga video nisam na ovom poslu,ali uvek submitt na 4+ min.,makar samo 2 pitanja imao task,i uvek više od jednog te istog web site linka ako se traži za istu osobu,i nečeš da pogrešiš.
![]()
...sutra ćemo da vidimo može li i ispod 70%.
pozz.
P.S. ...-Probao sam i na sva pitanja stavit ''No person find'' i izbaci mi valjanu korekciju i link sa slikom muškarca,no u korekcijskim boxovima opet vidim da su ostali koji su stavili ''Male'' i valjan link ,dobili korekciju da je tačan odgovor ''nothing'' ,da čovek ne poveruje.
EDIT...
Nakon dosta vrtnje,izbacio mi CAW na 257-om komadu sa 71%