Please wait...
HomeForumPosts by fthdarendeli1905

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by fthdarendeli1905

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #89

Thu Oct 01, 2020 07:35 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
fthdarendeli1905 wrote:
Aysegultanman wrote: Bende bu ayin 15inde payoneer hesabına 52 dolar gonderim talebin de bulundum mail de geldi 2.3 iş günü içinde yatacak diye ama 10 gün sonra param tekrar ysense hesabına geri döndü ve herhangi bir maille gelmedi nedeniyle ilgli şimdi tekrar attım ama hala 2 hesaba da geçen bi para yok aynı sorunu yaşayan oldumu ne yapabilirim

Bende ayin 15inde gonderdim ayni sekilde benimde 10 gun sonra geri ysense hesabina geldi. Cuma gunu tekrar para cekme talebinde bulundum ama hala mail falan gelmedi. Bir cozum bulamadim. Ticket atiyorum cevapta vermiyorlar nasil alicam bilemiyorum.

Ben de 26 Eylül'de talep verdim hâlâ gelen giden yok. Hiç böyle olmazdı. En geç 3 iş günü içinde halledilirdi.

Anlamadim bende. Yardim edebilcek yada bilgisi olan var mi? 2 haftadir almaya calisiyorum, ticket atiyorum payoneera da ysense de ama iki taraftandan ticketa cevap gelmedi. Nasil cozucez bilgisi olan yazsin lutfen.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #87

Wed Sep 30, 2020 02:52 in Turkish

Aysegultanman wrote: Bende bu ayin 15inde payoneer hesabına 52 dolar gonderim talebin de bulundum mail de geldi 2.3 iş günü içinde yatacak diye ama 10 gün sonra param tekrar ysense hesabına geri döndü ve herhangi bir maille gelmedi nedeniyle ilgli şimdi tekrar attım ama hala 2 hesaba da geçen bi para yok aynı sorunu yaşayan oldumu ne yapabilirim

Bende ayin 15inde gonderdim ayni sekilde benimde 10 gun sonra geri ysense hesabina geldi. Cuma gunu tekrar para cekme talebinde bulundum ama hala mail falan gelmedi. Bir cozum bulamadim. Ticket atiyorum cevapta vermiyorlar nasil alicam bilemiyorum.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #83

Mon Sep 28, 2020 08:19 in Turkish

ekilic wrote: Çok enteresan hocam ya. Clixsense döneminde yaptığım ilk çekimde hiç problem yaşamamıştım. Hemen aktarılmış ve çekim gerçekleşmişti. Umarım bir an önce bir çözüm elde ederiz.

Valla ben heryerde sanssizim biktim artik zar zor 52 dolar yaptim cekeyim dedim herkes parayi cekerken tam boyle tuhafliklar beni buldu. Bari neden iade edildigini bildirin yada bir aciklama yapin ama hic birsey yok. Ticket atiyorum bana ayni cevaplari yazip gonderiyorlar bot maille anlamadim gitti.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #81

Mon Sep 28, 2020 06:46 in Turkish

CagriBey wrote:
ekilic wrote: Clixsense zamanlarında bağlamıştım Payoneer'i hesaba. Ysense dönüştüğünden beri ilk çekimi almak için istek gönderdim. Paranın payoneer için işlendiğini vs söylemişler. Hazır olduğunda tekrar mail atacaklarmış. Sonrasında bağlı olan hesabıma tekrar mı bağlamam gerekecek? Bunu tam anlayamadım. Ayrıca 5 gün oldu fakat daha ortada mail falan yok. Bir de Payoneer hesabımda 31 dolar bulunuyor, 52 dolar eklenince hepsini birden çekmem mümkün olur mu? Bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim dostlar, yeni sistemin ödeme yöntemlerini tam idrak edemedim.

evet 83 dolarını kuruşu kuruşuna çekebilirsin

Ben ilk defa cekim yapmak istedim daha once almadim hic bana da mail gonderdiler para hazir oldugunda mail atilacak diye 10 gun bekledim 10. gun para ysense hesabina iade oldu bende tekrar gonderdim cekim yapmak icin istek gonderdim yine 2-3 is gunune hazir oldugunda mail aticaz dediler bekliyorum bakalim nolucak.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #68

Fri Sep 25, 2020 03:19 in Turkish

gisil wrote:
moneymakingways wrote:
gisil wrote: çok ilginç bir şey oldu. sabah uyandığımda para ysense'e geri dönmüştü. maillerimde ise payoneer ödemesi yapıldı şeklinde bir ileti vardı. gerçekten de yapmışlar. payoneer'den parayı çekim talimatı verdim ve ysense hesabımda da para duruyor. geri alırlar muhtemelen ama almasalar daha iyi olur tabi :geek:

Tekrar çekim isteği verebiliyor musunuz?

vermedim ama verebilirim gibi duruyor.

Siz daha once cekin yaptiginizdan biraz daha avantajli oldunuz bana para geri geldi ben ilk kez cekicegim icin hesap henuz payoneera bagli olmadigindan tekrar cashout yapmak zorunda kaldim. Gelirse gelir gelmezse daha da ugrasmam Ysense ile falan. Ysense ye mail attim dun payoneerda sorun mu var para geri geldi diye bana hala 3 ila 10 is gunu suruyor islemler diyor anlamadim gitti.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #60

Thu Sep 24, 2020 17:59 in Turkish

gamer212 wrote: Arkadaşlar para tekrar ysense hesabına geri dönmüş bir bilgi yok skrile çekicem mecbur tekrar payoner deneyip bi 10 gün daha boşa bekliyemicem niye boyle oldu anlamadim

Bende skrill yok payoneerda tekrar denesem yine sorun olur mu ? Ben bunlari anlamiyorum parayi geri gonderiyorsan bari bir mail at aciklama yap sorun var bir sure islem yapilamayacak de bari.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #57

Thu Sep 24, 2020 08:26 in Turkish

gamer212 wrote:
fthdarendeli1905 wrote: Parasini alamayan arkadaslar alabildiniz mi ? Ticket falan attiniz mi ?

hayır ses yok henüz, bugün ticket attım ben sağolsun moderatör arkadaşımızda yönetime iletmiş durumu bekliyoruz bakalım,

Bende attim banada 10 is gununu bulabilir diye cevap yazdilar

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #55

Thu Sep 24, 2020 08:00 in Turkish

Parasini alamayan arkadaslar alabildiniz mi ? Ticket falan attiniz mi ?

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #54

Wed Sep 23, 2020 07:47 in Turkish

Hep mi beni bulur bu sacmaliklar sanssizliklar millet o kadar para cekiyor ilk kez cekicez bir alalim dedik onda da sorun cikti arkadas ne kadar bahtsizim ben her konuda boyleyim neye elimi atsam kuruyor :(

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #51

Wed Sep 23, 2020 05:45 in Turkish

solgunaktepe wrote:
else80 wrote:
kerimoztur57 wrote: 8 gün oldu ama hala param payoneer e aktarılmadı bilgi olan bi fikri olan var mı acaba

para payoneree nasıl aktarılacak ben onu çözemedim? clixsens zamanında cash out dan direk aktarılıyordu. ama şimdi sistem mi değişmiş çözemedim doğrusu.

ilk önce ysensenin paramızı göndermesi lazım . gerisi zaten yukarıda anlattıgım şekilde . bugün 8 ci gün ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor . inşallah açıklama yaparlar bu olay çok fazla dillenmeden

Aynen benimde 8 gün oldu ama hala mail falan gelmedi ben ilk kez cekicem. Heralde gecen sali gunu cekmeye calisanlar mi sorun yasadi ? Bizden baska kimse yazmiyor cunku para gelmedi diye

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #46

Tue Sep 22, 2020 12:45 in Turkish

solgunaktepe wrote:
fthdarendeli1905 wrote:
solgunaktepe wrote: bende de aynı durum söz konusu . geçen salı günü çekim istedim 102 dolar 1 hafta olmasına rağmen halen bekliyorum .

Ben ilk kez çekim yapıyorum ve ysense hesabım payoonera bağlı değil henüz biz sana mail atıcaz dediler gelmedi. Dün ticket attım ysense ye siparişinizi gördük ve sistemimizden onayladık diye mail attılar ama benim hesap payoneera bağlı değil ki. Bana sipariş durumuna bak diyor mailde ama bu sipariş durumu nerdedir nasıl görücem bilemiyorum. Bilgisi olan yardım etsin lütfen.

sen ilk defa alacağın için ödeme yaptıklarıda mail adresine gelecek maili bekleyeceksin bu maile tıklayınca payonerr sayfası a.ılacak ve sen payaner hesabına gireceksin , giriş yaptıktan sonra prodage firması ile ysense hesabın tanımlanmış sana bir ıd numarası sabitlenmiş olacak

not : ysense mail adresinle payoner maıl adresin aynı olmalı yoksa ödeme gelmez ysense maıl adrslerine yolluyor paraları

ben daha ödeme aldım fakat bu seferki ödeme uzun sürdü gelmedi . normal de 3 iş günü sonunda geliyordu . site ödemelerle ilgili sorunmu yaşıyor bilemedim

Evet biliyorum ysense ve payoneer mailim ayni ben payoneeri odeme almadan once actim ama bir mail gelmedi henuz bugun tam 1 hafta oldu gecen hafta sali gunu cashout yaptim.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #44

Tue Sep 22, 2020 09:20 in Turkish

solgunaktepe wrote: bende de aynı durum söz konusu . geçen salı günü çekim istedim 102 dolar 1 hafta olmasına rağmen halen bekliyorum .

Ben ilk kez çekim yapıyorum ve ysense hesabım payoonera bağlı değil henüz biz sana mail atıcaz dediler gelmedi. Dün ticket attım ysense ye siparişinizi gördük ve sistemimizden onayladık diye mail attılar ama benim hesap payoneera bağlı değil ki. Bana sipariş durumuna bak diyor mailde ama bu sipariş durumu nerdedir nasıl görücem bilemiyorum. Bilgisi olan yardım etsin lütfen.

YSENSE YARDIM » Post #165

Mon Sep 21, 2020 07:46 in Turkish

Arkadaslar gecen hafta sali gunu ilk kez para cekmek icin cashout yaptim Ysense 2-3 is gunu icinde mail gelicek diye bir mail atti ama hala mail gelmedi. Bilen varsa yada kac gun surdugunu bilen varsa yardimci olsun heryere yaziyorum kimseden duzgun cevap alamadim

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #38

Mon Sep 21, 2020 07:42 in Turkish

Arkadaslar gecen hafta sali para cekmek icin cashout yaptim ysense bana hala hesabi payoonera baglamak icin mail atmadi 2-3 is gunu icinde gelicek yaziyor mailde ama hala yok nasil yapabilirim ?

Second dose of Zoster » Post #8

Mon Sep 21, 2020 05:49 in General Talk

Hi guys. First time i tried to cashout last week on Tuesday and Ysense send me a mail like you will get e mail 2-3 working days but i still not get any mail since 6 days. How many days its takes to get mail and recieve my money ?

ANKETLER » Post #1596

Sat Sep 19, 2020 04:55 in Turkish

serkang wrote:
fthdarendeli1905 wrote:
lost47 wrote:
fthdarendeli1905 wrote: Arkadaslar ilk defa para çekicem payoonerdan. Parayı çekmek için cashout yaptım Ysense 2-3 iş günü içinde mail göndericez diye mail attı bana bu işlemi salı günü yaptım ama bugün Cuma ve hala mail gelmedi. Ne kadar daha sürer bu mailin gelmesi ?
Benim ilk payoneer çekme talebimde [Your Payoneer $52 reward from ySense is being processed] diye email geldi.3 gün sonra [We need to link your Payoneer account] diye email geldi.Bu kez [Action Needed: To process your Payoneer deposit, we need to link your Payoneer account to our corporate account.

Please click the Payoneer link below to complete this process and add "Prodege" to your fund sources:
"htttp..xxxxxxxxxxxxxx"
Don't have a Payoneer account already? You can join for free by clicking here] diye para kaynaklarına eklememi söyledi.Ondan sonraki gün aldım...

Bana daha gelmedi hafta sonuna girdik heralde pazartesi gelir.

ikinci mail gelmiş olmalı sizede kontrol edin ysense hesabınızı payooner hesabınıza bağlama mailinden bahsediyor arkadaş.

Bende onu bekliyorum ama 2-3 is gunu maili geldikten sonra ikinci bir mail gelmedi Ysense hesabina baglamak icin

ANKETLER » Post #1589

Sat Sep 19, 2020 01:46 in Turkish

lost47 wrote:
fthdarendeli1905 wrote: Arkadaslar ilk defa para çekicem payoonerdan. Parayı çekmek için cashout yaptım Ysense 2-3 iş günü içinde mail göndericez diye mail attı bana bu işlemi salı günü yaptım ama bugün Cuma ve hala mail gelmedi. Ne kadar daha sürer bu mailin gelmesi ?
Benim ilk payoneer çekme talebimde [Your Payoneer $52 reward from ySense is being processed] diye email geldi.3 gün sonra [We need to link your Payoneer account] diye email geldi.Bu kez [Action Needed: To process your Payoneer deposit, we need to link your Payoneer account to our corporate account.

Please click the Payoneer link below to complete this process and add "Prodege" to your fund sources:
"htttp..xxxxxxxxxxxxxx"
Don't have a Payoneer account already? You can join for free by clicking here] diye para kaynaklarına eklememi söyledi.Ondan sonraki gün aldım...

Bana daha gelmedi hafta sonuna girdik heralde pazartesi gelir.

ANKETLER » Post #1585

Fri Sep 18, 2020 16:36 in Turkish

Arkadaslar ilk defa para çekicem payoonerdan. Parayı çekmek için cashout yaptım Ysense 2-3 iş günü içinde mail göndericez diye mail attı bana bu işlemi salı günü yaptım ama bugün Cuma ve hala mail gelmedi. Ne kadar daha sürer bu mailin gelmesi ?

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #35

Fri Sep 18, 2020 09:19 in Turkish

Arkadaslar ilk defa para çekicem payoonerdan. Parayı çekmek için cashout yaptım Ysense 2-3 iş günü içinde mail göndericez diye mail attı bana bu işlemi salı günü yaptım ama bugün Cuma ve hala mail gelmedi. Ne kadar daha sürer bu mailin gelmesi ?

YSENSE YARDIM » Post #160

Tue Sep 15, 2020 14:11 in Turkish

Arkadaslar birisine referans linkimle uye yapmak icin referans linkini attim uye oldu ama dogrulama maili gelmiyor arkadasa. Kac gun suruyor dogrulama linkinin gelmesi ? Ben acarken hemen gelmisti diye hatirliyorum.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 8, 2023 21:23:39 PST