anketle taskla olmayacağını anladım, mesele sadece para değil bişeyi severek sosyal hayatta yapmak lazım
hayat kısa ve zaman çok çabuk geçiyor
merak eden olursa diye; market deneyimim vardı kuzen tekel açtı işi bilmiyor sıfır para ile ortağı oldum
neyin, nerden, ne zaman çıkacağını bilemeyiz umarım şansınız yaver gider
Hasan00 wrote:şimdi bu gelen son taskdan expelled oldum yani artık lvl almam daha zor gibi görünüyor umarım o görevler gelirse yeniden şans verirler onun dışında sorum şu figurenin desteğine hesabı sıfırlamak istedigimi belirtsem kabul etmezler değil mi? böyle giderse olmam çok zor
nofearsports wrote:husein wrote:kabul eder mi bilmiyorum ama payonere yolladım, zaten 6.09 kesti 3.91$ yolladı eğer olmasa da kalsın uğraşamam
ilerde payonerde yine sıkıntı olursa zaten mecbur orayı kullanacağız sorun yok
her çekişte o ücreti kesiyor biriktirip çekmek lazım payonerde 50 dolar dan az çekilemiyor zaten ben şuan helen skrilde biriktiriyorum orda biriktirmenin bir avantajı da diğer siteden kazandıgımıda oraya yolla ya biliyorum mesela neodan böylelikle daha kolay birikiyor
gisil wrote:ben bir şey eklemedim. kendi kendine ekliyor. para tam 3 iş günü sonra payoneer'de gözükür. cash out'a basmak yeterli oluyor, sonrası beklemek.
Die_ wrote:Haticeberil wrote:Buradan skrill dolari hesabi acip oraya Skrillden payoneerdeki zsten acilmis olan euro almanya hesabına atacaksiniz
banamı dediniz? ben cashout yaptım ama payonere
Die_ wrote:ekspeliyarmus wrote:Payooner de fotoğraflı kimlik uyarısı çıkan ya da kimliğini gönderen var mı?
evet. birde işletme bilgisi felan istiyor orayı tam anlamadım ama yapabilen varsa yardımcı olabilirmi
ankettasksever wrote:fthdarendeli1905 wrote:husein wrote:@ankettasksever aynısında bende takıldım, biri güzel laf etmiş onun lafıyla bildirdim kırıldılar sanırsam
tam iş bitti yazdı bunu yolladılar. Tabi bilet yolladım hatalı soruları bildirdiğim için flag yemem çok saçma. Verdikleri sayfa açılmıyor 403 hatası veriyor ona bile hatalı dediler, dün düzeltmişlerdi belki bugün de düzeltirler.
403 hatası verdigi sitelerde çözüm şu; girdigim sitede Url kısmına bak orda arattıgın firma adını görebiliyosun. Firma adını gir. digerlerine NO işaretle. Yani sanki site açılmışta adres bilgileri yokmuş gibi yaparsan oluyor. Tecrübe ettim bunusite yüklenmiyoru işaretlemeyin böyle oldugu zaman.
Birde ben soru sorucam. Bakıyorum bazıları günde 100 veya fazla task tamamlayip günde 10$ yapiyor. Arkadaş nasil yapiyosunuz bunu ? Benim elim alişti elim hizlidirda kopyala yapiştir tak tak yapiyorum olayı tamamıyla çözdüm ama 1 taskı tamamen yapmak en az 8-9 dakika aliyor yani bi yerlerimi yırtsam günde 30 dan fazla task tamamlayamam.Bunların bi hilesi falan mı var nedir bu ? nasıl 100 tasktan fazla tamamlayabiliyorlar hemde hiç expell olmadan
hatta o ismi arattırıp mepquest, yelp veya yellow da açılıyorsa öncelikli olarak oradan adresi alıp yapıştırsan da oluyor.
ben hep saçma sapan olaylardan puan kırdım noktalama , llc felan. halbuki llc ler co lar önemli değil yani.
bir llc itirazımı düzeltmişler.