Please wait...
HomeForumPosts by husein

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by husein

TASK GÜNCEL! » Post #4332

Thu Jul 16, 2020 14:06 in Turkish

durumlar halen kötü sanırım

TASK GÜNCEL! » Post #2957

Mon Dec 09, 2019 23:14 in Turkish

işe başladım artık zamanım olmayacak, size iyi şanslar arkadaşlar
anketle taskla olmayacağını anladım, mesele sadece para değil bişeyi severek sosyal hayatta yapmak lazım
hayat kısa ve zaman çok çabuk geçiyor

merak eden olursa diye; market deneyimim vardı kuzen tekel açtı işi bilmiyor sıfır para ile ortağı oldum
neyin, nerden, ne zaman çıkacağını bilemeyiz umarım şansınız yaver gider

TASK GÜNCEL! » Post #2937

Sun Dec 08, 2019 08:19 in Turkish

100 için 66 tane yapman gerek 50 tanesini doğru yapsan %70 ile giriş yapıyorsun.
zor değil daha dikkatli ol, kolay gibi görünse de bi taskı yapmadan önce foruma bak, sen o tasktan kaldım yazmadan 10 saat önce ben detaylı açıklamıştım nasıl yapıldığını keşke görseydin hata yapmazdın

dert etme 1.5 aydır buralardayız farklı tasklar geliyor sürekli, hallederiz

TASK GÜNCEL! » Post #2935

Sun Dec 08, 2019 08:09 in Turkish

@Hasan00
F8'de bayaa bi araştırma yaptım çok şey okudum da;
Geçtiğin taskların, expelled olduklarından fazla olması lazım diye bir şey göremedim.
o arkadaş level alıp düşmüş öyle olunca sıkıntı oluyordur
200bin task yapanlar var biz daha 5-10 tane yapmışız sabretmek lazım
ben level etkili 11 tane yapmışım saydığıma göre 4 tanesini expelled olmadan geçmişim
hatalı taskları forumdan tespit edip es geçersek yavaş yavaş toparlanır
şu task 1 kere daha gelse %70e ulaşırım sonucu söylerim burada eğer level vermezse o konu doğrudur

TASK GÜNCEL! » Post #2933

Sun Dec 08, 2019 06:53 in Turkish

Hasan00 wrote: şimdi bu gelen son taskdan expelled oldum yani artık lvl almam daha zor gibi görünüyor umarım o görevler gelirse yeniden şans verirler onun dışında sorum şu figurenin desteğine hesabı sıfırlamak istedigimi belirtsem kabul etmezler değil mi? böyle giderse olmam çok zor

neden sıfırlamak istiyorsun, istatistiklerin nasıl? bi task yüzünden boşa sıfırlama illa her hafta, her ay farklı şeyler geliyor
ben çok kötü başlamıştım bilmiyordum üstüne hatalı linkedin taskları gelmişti
doğruluk %28 felandı bi tane güzel task geldi yavaş yavaş toparlamaya başladım, vazgeçme

Son gelen tasklar çok etkiledi, hatta 1.2 kere daha gelse %70 üstüne çıkacağım
ama sen riske atma belki bi daha gelmez,
2 hafta önce hesabı sıfırlasaydım 53/70 gibi oranım olurdu ama bilemeyiz ne zaman neyin geleceğini
daha sıfırlamam burdan kurtarmaya çalışacağım

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #214

Sun Dec 08, 2019 06:46 in Turkish

TRY yazması yeterli her bankanın swift kodu var fakat biri USD hesabına çekmiş 50 çektim 30 kestiler yazmıştı swift kodu bedeli diye, onun hesabı belki usd hesabıdır ama biz yine garantiye alalım.

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #212

Sat Dec 07, 2019 13:52 in Turkish

@Hasan00 Ayarlar > Banka hesapları eklediğin banka orada yazar yanında TRY yazıyorsa sorun yok
ben başta USD açmışım değiştiremeyince sildim, ama tekrar yükleyemedim hesap. o yuzden baştan açtım 2dk anca alır

eğer tekrar aynı mail ile hesap açacaksan Profil ayarları kısmına girip mailini değiştir, girebildiğin bi mail olmalı doğrulama yapınca değişim gerçekleşiyor daha sonrasında eski maille aynı dk yeni hesap açabilirsin

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #210

Sat Dec 07, 2019 12:35 in Turkish

beklemeyi sevmiyorum hazır kimlik fotosu da dururken maili değiştirip yeni hesap açtım 2dk da hallettim
yalnız skrill umarım ödemeyi gerçekleştirmez :D

payoner hesabı açarken banka hesap bilgilerini girenler parayı USD seçtiyse TRY yapsın swift muhabbeti yüzünden çok büyük kesinti oluyormuş, ayarlar kısmında maili değiştirip başka mail girin, anında yeni hesap açabiliyorsunuz

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #208

Sat Dec 07, 2019 11:37 in Turkish

nofearsports wrote:
husein wrote: kabul eder mi bilmiyorum ama payonere yolladım, zaten 6.09 kesti 3.91$ yolladı eğer olmasa da kalsın uğraşamam
ilerde payonerde yine sıkıntı olursa zaten mecbur orayı kullanacağız sorun yok

her çekişte o ücreti kesiyor biriktirip çekmek lazım payonerde 50 dolar dan az çekilemiyor zaten ben şuan helen skrilde biriktiriyorum orda biriktirmenin bir avantajı da diğer siteden kazandıgımıda oraya yolla ya biliyorum mesela neodan böylelikle daha kolay birikiyor

direk payonere çekim varsa uğraşmam skrill ile, şimdide kartımı kabul etmiyor hatalı bilgi yazıyor moralimi bozdu
farklı banka denedim onuda kabul etmedi başka bişey var çözemedim, durumu bildirdim ne diyecekler bakalım

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #205

Sat Dec 07, 2019 10:08 in Turkish

payoner'de banka hesabımı usd işaretlemişim fazla kesinti yapıyormuş herhalde silip tekrar kaydedeyim dedim hata veriyor bilgiler yanlış deyip duruyor başka kartımı eklemeye çalıştım aynı şeyi söylüyor çözümü bilen var mı?

ayrıca ySense maili ile aynı olmasına gerek var mı? olmadı yeni hesap açayım

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #203

Sat Dec 07, 2019 07:06 in Turkish

kabul eder mi bilmiyorum ama payonere yolladım, zaten 6.09 kesti 3.91$ yolladı eğer olmasa da kalsın uğraşamam
ilerde payonerde yine sıkıntı olursa zaten mecbur orayı kullanacağız sorun yok

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #202

Sat Dec 07, 2019 06:55 in Turkish

gisil wrote: ben bir şey eklemedim. kendi kendine ekliyor. para tam 3 iş günü sonra payoneer'de gözükür. cash out'a basmak yeterli oluyor, sonrası beklemek.

anasayfada yazı vardı payoner beklemede felan yazıyordu, foruma bakınca da net bişey göremedim herkes payoner yok diye laf atmış bende fırat isimli arkadaşın postunu okuduktan sonra skrill hesabı açtım denemelik 10$ yolladım :I

7$ birikti 10 olunca yine atıcaktım, ne yapmam daha doğru olur? payoner de abartmış 52 nedir ya

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #198

Sat Dec 07, 2019 05:09 in Turkish

Die_ wrote:
Haticeberil wrote: Buradan skrill dolari hesabi acip oraya Skrillden payoneerdeki zsten acilmis olan euro almanya hesabına atacaksiniz

banamı dediniz? ben cashout yaptım ama payonere

direk payonere mi çekiyorsunuz?
burdan oraya çekim daha aktif değil sanırım, önce skrill e ordan payonere

o şirket bilgilerinin çok önemli oldugunu sanmıyorum sonuçta tek yerden ödeme alınmak için yapılmamış, bi sorun oluşursa onlar tekrardan iş bilgileri girin diye size form gönderir

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #194

Sat Dec 07, 2019 03:26 in Turkish

Die_ wrote:
ekspeliyarmus wrote: Payooner de fotoğraflı kimlik uyarısı çıkan ya da kimliğini gönderen var mı?

evet. birde işletme bilgisi felan istiyor orayı tam anlamadım ama yapabilen varsa yardımcı olabilirmi

o kısımda ödeme alacağınız işi soruyor, ySense linkini verin ve iş olarak anketor yazın yeterli oluyor
tek seferlik sorular zaten bir daha sormuyor

Skrill biraz değişik, sürekli güvenlik gerekçesiyle mail, telefon doğrulaması isteyip duruyor abartmışlar.

TASK GÜNCEL! » Post #2927

Sat Dec 07, 2019 01:36 in Turkish

ankettasksever wrote:
fthdarendeli1905 wrote:
husein wrote: @ankettasksever aynısında bende takıldım, biri güzel laf etmiş onun lafıyla bildirdim kırıldılar sanırsam :D tam iş bitti yazdı bunu yolladılar. Tabi bilet yolladım hatalı soruları bildirdiğim için flag yemem çok saçma. Verdikleri sayfa açılmıyor 403 hatası veriyor ona bile hatalı dediler, dün düzeltmişlerdi belki bugün de düzeltirler.

403 hatası verdigi sitelerde çözüm şu; girdigim sitede Url kısmına bak orda arattıgın firma adını görebiliyosun. Firma adını gir. digerlerine NO işaretle. Yani sanki site açılmışta adres bilgileri yokmuş gibi yaparsan oluyor. Tecrübe ettim bunu :D site yüklenmiyoru işaretlemeyin böyle oldugu zaman.

Birde ben soru sorucam. Bakıyorum bazıları günde 100 veya fazla task tamamlayip günde 10$ yapiyor. Arkadaş nasil yapiyosunuz bunu ? Benim elim alişti elim hizlidirda kopyala yapiştir tak tak yapiyorum olayı tamamıyla çözdüm ama 1 taskı tamamen yapmak en az 8-9 dakika aliyor yani bi yerlerimi yırtsam günde 30 dan fazla task tamamlayamam.Bunların bi hilesi falan mı var nedir bu ? nasıl 100 tasktan fazla tamamlayabiliyorlar hemde hiç expell olmadan

hatta o ismi arattırıp mepquest, yelp veya yellow da açılıyorsa öncelikli olarak oradan adresi alıp yapıştırsan da oluyor.

ben hep saçma sapan olaylardan puan kırdım noktalama , llc felan. halbuki llc ler co lar önemli değil yani.

bir llc itirazımı düzeltmişler.

bana da 5-6 doğru cevap eklenmiş ilgileniyorlar demek ki
o paylaştığın besbelli hatalı zaten kurallarda bile etkilemez yazıyor
adreslerde bile sokak yazınca sondaki suit'i felan eklemesen de kabul ediyordu dün bi tanesinde kabul etmedi

bu arada bu flag için daha dönüş yapmadılar bi sorun teşkil ediyor mu?

TASK GÜNCEL! » Post #2926

Sat Dec 07, 2019 01:26 in Turkish

@Hasan00 umarım gelir yani senin istatiskler baya iyiydi, ben vazgeçmiştim sıfırdan açacaktım ki bu task güzel geldi hem 100e tamamladım hem de %28'den %54'e çıktım, herhalde 2 tane daha gelse level alırım. Tabii expelled olduğum tasklar sorun yaratmaz ise. Biri geçtiğin taskların expelled olduklarından fazla olması lazım demişti eğer öyleyse sıkıntı olur.

Günlük Kazanç » Post #197

Sat Dec 07, 2019 01:17 in Turkish

ilk 35 günüm bi tık verimsiz geçti ama son günlerde fena değildi.
Son gelen task bi kaç kere daha gelirse sanırım level alırım. 103 soru %54 (hatalı tasklar yüzünden düşük)

TASK GÜNCEL! » Post #2923

Fri Dec 06, 2019 16:41 in Turkish

@Hasan00 gönder butonu yok olması olayını söylemiştim ya, çeviriden dolayı oluyor orjinalde kalsın.
bugün gelen task'a giremediysen malesef linkedin taskı gibi sıfırlamayıp yolluyorlar geçmiş olsun :I

@fthdarendeli1905 o çok yapan arkadaşlar level 3 çoğu belirli kısa taskları yapıyorlar.
bugün ki taskları 10dk da yapıyosan çok hızlı değilmiş, karmaşık siteler vermedikce en fazla 4-5dk sürmeli
ben başta tek tek kopyala yapıştır yapıyordum daha sonra şirket adını girip adresi komple kopyalayıp tek tek yerlerine koyuyordum, bugün de aynı yaptım ama farklı olarak ülke kodunu elle yazdım bi tık daha hızlandım

Bu arada doğruluk oranı %80 olmuş düzeltmişler.
100 soruyu geçtim sıra %70 e çıkmaya geldi bu task sürekli gelirse bayaa iyi olur.

TASK GÜNCEL! » Post #2920

Fri Dec 06, 2019 16:21 in Turkish

Dün bahsettiğim olay, bilmeyen - yapamayan arkadaşlar;
bazı sitelerde tam adres yazmaz yol tarifi kısmına tıklayınca düzgün sonucu görürsünüz

TASK GÜNCEL! » Post #2919

Fri Dec 06, 2019 16:09 in Turkish

@ankettasksever aynısında bende takıldım, biri güzel laf etmiş onun lafıyla bildirdim kırıldılar sanırsam :D tam iş bitti yazdı bunu yolladılar. Tabi bilet yolladım hatalı soruları bildirdiğim için flag yemem çok saçma. Verdikleri sayfa açılmıyor 403 hatası veriyor ona bile hatalı dediler, dün düzeltmişlerdi belki bugün de düzeltirler.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 11, 2023 14:02:54 PST