Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

TASK GÜNCEL! » Post #3144

Sat Dec 28, 2019 10:49 in Turkish

taokka wrote: neredeyse siteye artik hic giremiyorum hic zaman olmuyor level 3 um tasklarda toplamda 241usd kazancim var 5usd promosyon almak icin 9usd kadar kazanmak gerekiyor.bakiyede yaklasik 3usd var..20civarida alt uyem var.hesabi satiyorum ilgilenen olursa payonerre 100usd karsiligi hesabi vericem unutmayin para tasklarda.

çoklu hesap kullanımı yasak ama, kulanamadan ban atarlar.

TASK GÜNCEL! » Post #3139

Sat Dec 28, 2019 07:03 in Turkish

venezuelyalı arkadaşlar listeyi doldurmuşlar :D tebrikler bu arada @besevler :D

TASK GÜNCEL! » Post #3136

Sat Dec 28, 2019 05:17 in Turkish

TheTurq wrote: yok mu hiç task önerisi olan ?

Tavsiyem bilmediğinize ellemeyin ama tr video taskları ile clothing taskı öneriyor herkes ben yapmadım ama gördüğüme göre herkes onu yapıyor. Kesinlikle ellemeyin lvl gidiyor belki haftalarca bekleyeceğim lvl almak için. Çok saçma bir tehlikeye girdim 0.21i yapacağıma tr taskına baksaydım en azından hem lvl kaybetmemiş hem de 3 task da o parayı kazanabilcekdim....

TASK GÜNCEL! » Post #3133

Sat Dec 28, 2019 05:13 in Turkish

gisil wrote: level kaybetmenin yüzde 70üstü olmasıyla ilgisi yok. hiç expelled olmaman lazım. ticket atmak falan bir işe yaramıyor. 3 kere kaybettim ondan biliyorum. bir daha asla reytingi düşük tasklara girmem. forumdan referans almadan başlamıyorum. çünkü bazen haftalarca, aylarca level etkili tasklar yeterli sayıda gelmiyor.

Acele edince işte büyük bir hata oldu... Yapıcak pek bir şey gibi yok sanırım bu saatten sonra. Umarım bir an önce gelir de kurtulurum şu lvl den :D
Yeni yıl olacağı için belki değişir bir şeyler daha fazla gelir belli de olmaz ( bir umut işte :D )
46.08 dolar oldu bir an önce çekeyim diye acele ettim. Neyse artık 2020 de yapacağım ilk çekimi galiba :D

TASK GÜNCEL! » Post #3126

Sat Dec 28, 2019 00:51 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
Öncelikle, ben seviye 3'ten 1'e düştüm, doğruluğu artırınca tekrar aınnda 3 oldum. Hiç bekleme olmadı. Ama forumda okuduklarıma göre birçok kez "expelled" olanlar, doğruluğu tamamlasa da seviye alamıyor. Çaresi ise hiç "expelled" olmadan sürekli başarılı olmak.
Ben 50 görevin sadece 5'inde elenmişimdir mesela. O yüzden seviye geçişleri hemen oluyor belki de.
Görev olayı ise karışık. Öncelikle, daha önceden söylediğim gibi çok görev ama çoğu hatalı, çok zor ya da karışık.
"Hangi görevi yapmalıyım?" sorusunun cevabı ise tamamen kişiye özel. Duplicate, tr video, entity, dev job ve linkedin gibi işlerde asla %100'ün altına inmedim ama biri anlayamaz ya da karıştırır elenir. Tamamen kendi alanını bilmekle alakalı bir durum.
Ben bildiğim görevlerde bile açıklamalarıo okuyorum, emin olmak için Google Translate de kullanıyorum, eğer "En az %90 yaparım." demiyorsam hiç başlamıyorum.
Mesela dünkü 0,21$'lik görevin açıklamalarını en az 20 kere okudum. Her soruda tekrar okudum.
Tüm soruları yanıtladığımı düşünüyorum ama yine de sormak istediğin varsa cevaplarım.
Hmm ben de çok okumuştum ama sanırım karıştırmışım yine de neyse artık olan oldu. Yeniden almaya bakmak lazım. Aynen tr taskıda iyi ücreti var onlarla yerimi sağlamlaştırına kadar devam ederim. Lvl 0 taskları haftaya belki diğer haftaya gelir gözlemlediğim kadarıyla. Ama garip olan şu ben 70 den aşağıya düşmeden lvl kaybettm. Yani 70 altına düşmesek de kaybedebiliyor muyuz? 76 dan 74 e düştüm 50 ile expelled olunca sonrada 76 yaptım geri.

TASK GÜNCEL! » Post #3124

Fri Dec 27, 2019 15:57 in Turkish

Yeniden denedim ama sanırım bugün vermeyecekelr geri 70 altına düşmediğin halde lvl nasıl gidiyor? takip ettim 76 dan 74 e düştüm sonra baya bir uğraş versem de 75.5 e çıkardım hala geri vermediler sizce çok mu uzun sürüyor?
Bu konu da yardımcı olabilicek birisi var mı? cidden emindim ama %50 dedi sanırım fark etmeden hata yaptım.
Anlamadığım diğer konu da şu belli bir kaç task var herkes onu yapıyor yapın diyor diğerleri zor oldugundan mı yoksa hatalı oldugundan mı??
Eğer yardımcı olmak isteyen varsa sorularım-->
1-) Tekrar lvl almam uzun sürer mi ticket filan atayım mı (%70 altına düşmedim ama nedense lvl gitti)
2-) Lütfen birisi arada gelen yüksek ücretli ve sürekli olarak yapmam gereken belirttiklerim harcinde(kıyafet taskı ve tr video taskı dışında) varsa eklerse mutlu olurum
3-) Task cevapları değil de örneğin yeni oldugum için 1-2 tane çözmeyince tam anlaşılmıyor ve expelled tehliklesi artıyor kısacası ne yapmam gerektiği hakkında kısa bir açıklama olursa sevinirim. ( task açıklamaları yüzünden expelled oldum yaptıgım görev de açıklamaları okuyorum fakat çok ayrıntılı düşününce işe yaramıyor o kadar açık bir şekil de açıklamıyor ki yapan arkadaşların pek de okudugunu sanmıyorum bildikleri için alışmışlardır tabi ilk başta okunmuştur ama sanırım ben çok ayrıntılı olarak düşünüyorum.)
4-) Teşekkürler

son durum
LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
15
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
129/ 172
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
75.5%
Note: Statistics are updated every 24 hours
(yaptıgım 3-4 task eklenmedi daha muhtemelen)
edit: Aslında baktım da bugün lvl gitse de bilmediğime ellemeseydim 1 günde 45 task rekorum olmuştu :)

edit: son olarak bu
Notes
JOBS COMPLETED
15
Question
136/ 180
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
76.1%
Note: Statistics are updated every 24 hours

TASK GÜNCEL! » Post #3122

Fri Dec 27, 2019 06:59 in Turkish

şu 0.21 liği yapayım dedim %50 ile expelled oldum ya :( umarım lvl 1 den düşmem şu an ortalama
sanırım bu task işini yapamıyorum...
Notes
JOBS COMPLETED
13
Question
106/ 140
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
76.4%

edit:ve gitti :/
1 lvlden düştüm ama ortalamam aynı ama neyse artık en azından görmüş oldum bol kazançlar herkese

TASK GÜNCEL! » Post #3120

Fri Dec 27, 2019 06:10 in Turkish

tr tasklarında kendi düşüncemizi mi soruyor? yoksa orada denilen şeylerimi işaretleyeceğiz?

ah ah denesemmi bilmiyorum clssfying bakayım bi ücreti çok güzel

TASK GÜNCEL! » Post #3103

Thu Dec 26, 2019 13:49 in Turkish

arkdaşlar nasıl bu kadar çabuk yapyırosunuz benim niye bu kadar uzun sürüyor linke tıklamıyormusnuz?

TASK GÜNCEL! » Post #3097

Thu Dec 26, 2019 12:02 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote: 190 tane yaptım, maksimum deyip attı. :)
Saçma sapan hatalı sorular olmasaydı tekrar 3. seviye olacaktım. Şu an % 84 doğruluk oranım var. Ücreti az demeyin arkadaşlar, doğruluk oranı için yapın.

aynen ama hatalı olanlar çıkınca sıkılıyor insan biraz daha yapıcam bakalım %91 deyim

TASK GÜNCEL! » Post #3095

Thu Dec 26, 2019 11:47 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote:
ankettasksever wrote: Today listesinde ilk defa sıradayım. 8. ;) :thumbup:

hangi taskları yapıyorsunuz ki? :D

*Shopping Query Relevance*

bir tanesinde 200 e kadar geldim daha devam ediyor. gitmezse şayet level 2 garanti.

tebrikler ben hata yaprım diye bıraktıydım ücreti de az :P ama lvl almak için büyük fırsat

TASK GÜNCEL! » Post #3093

Thu Dec 26, 2019 11:44 in Turkish

ankettasksever wrote: Today listesinde ilk defa sıradayım. 8. ;) :thumbup:

hangi taskları yapıyorsunuz ki? :D

TASK GÜNCEL! » Post #3091

Thu Dec 26, 2019 11:40 in Turkish

@thelastair kimse cevaplamıyor :D şu anda yapabileceğim yüksek ücretli bir kolay task varmı ?

TASK GÜNCEL! » Post #3088

Thu Dec 26, 2019 08:39 in Turkish

şu anda yok dedi orada belli şeylere dikkat etmelimyim yani kıyafetleri mi ayırcaz türüne göre gibi
Identify And Mrk People And Signs In An Image Using A Bounding Box 0.28 kolaya benziyor ama cesaret edemedim youtube de baktım da ingilizce de yok :D bilen var mı? ya da yapabilen

TASK GÜNCEL! » Post #3086

Thu Dec 26, 2019 08:31 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: bu arada lvl 1 görevi şunun ücreti iyi sizce kolaymıdır? Annotate And Categorize Objects In An Image Using A Bounding Box

What Is The Best Dialogue Category About Phones 0.17
ama hatalıysa bir de lvl etkili mi bunların hepsi

clothing ve türkçe video testi hariç yapmıyorum ben. birkaç kez ağzım yandı.

Clothing Categorisation Task
$0.02

bu değil mi? lvl etkiliyor mu bu? ücreti 0.05 filan olsaymıştı :/

TASK GÜNCEL! » Post #3084

Thu Dec 26, 2019 08:13 in Turkish

bu arada lvl 1 görevi şunun ücreti iyi sizce kolaymıdır? Annotate And Categorize Objects In An Image Using A Bounding Box

What Is The Best Dialogue Category About Phones 0.17
ama hatalıysa bir de lvl etkili mi bunların hepsi

TASK GÜNCEL! » Post #3083

Thu Dec 26, 2019 08:12 in Turkish

lvl 1 şimdi olmuşum Screenshot by Lightshot :D
bu arada bir tanesi hatalı aşagısına yazdım düzeltiyorlar mı ? ne güzel 100 gidiyordum hatadan 89 aldım :D soru şuydu bebek tutucusu vardı google de ötekinde akıllı bebek tutucusu makine vardı o zaman biraz aynı dedim cevap hep aynı dedi

TASK GÜNCEL! » Post #3080

Thu Dec 26, 2019 07:13 in Turkish

Screenshot by Lightshot sanırım düşmessem yarına 1 lvl :o :o

TASK GÜNCEL! » Post #3078

Thu Dec 26, 2019 06:24 in Turkish

Notes
JOBS COMPLETED
12
Question
71/ 97
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
74.2%
:D 3 soru

ama bazıları çok çelişiyor ya ondan 3 tane yapıp pes ettim bazıları amozon sitesine ulaşmıyor

TASK GÜNCEL! » Post #3076

Thu Dec 26, 2019 05:44 in Turkish

kimse bakmaz diye attım aklıma gelmedi kural :D linkleri sildim :silent:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:06:31 PST