Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

Appen » Post #174

Tue Jan 07, 2020 08:42 in Turkish

orada başarabildim sanırım buradan önce faturamı onaylamışlar e-mail geldi 3-5 iş günü içinde yolluyacaklarmış payoneer hesabıma :)

06/01/2020 a good day $2.99 » Post #4

Tue Jan 07, 2020 03:42 in Success Stories

congratulations, still bad for me...
01/01/2020 $0
02/01/2020 $0
03/01/2020 $0.29
04/01/2020 $0
05/01/2020 $0
06/01/2020 $0
07/01/2020 $0 for now :roll: :thumbdown: :thumbdown:

TASK GÜNCEL! » Post #3249

Mon Jan 06, 2020 10:54 in Turkish

Delphi: Help Us Determine The Content Category Of Each Webpage/Do... bu task gelmiş tavsiye eden var mı 14 cent?
lvl etkili mi?

Appen » Post #168

Sun Jan 05, 2020 08:53 in Turkish

Noyo da var ama o değil başka bir tane daha yaptım yapay zeka için ses kayıdı aldılar sandraaydı sanırım ses kayıdı yaptım. Şu an incelemede yazıyor şu faturamı paylaştım. Acaba projeyi tamamladıktan sonra bir survey var onu mu tamamlamadın? ben destek ile iletişime geçtim o sadeyede tamamladım unutmuşum. Benim proje için tabi. Ayrıca appen china onu bilmiyorum o ne oluyor daha tam çözemedim ama ödemelerin ne zaman yapıldığını anlamaya başladım sanırım.

Appen » Post #166

Sun Jan 05, 2020 08:46 in Turkish

gisil wrote: iris'e başladım 200 ses dosyası kaydettim. ama bu yaptığımı hiçbir yerde göremiyorum. appen china'da da yok. nasıl ilerliyor süreç bilen var mı? ödeme ne zaman düşer veya bir sonraki görev ne zaman gelir?

Ben de yaptım ama benimki farklı projeydi. Projeler aylık olarak ödeniyor bildiğim kadarıyla ve my invoicesden yaptığın faturayı paylaşıyorsun inceleyip ona göre onaylıyorlar sanırım. Ben faturamı paylaştım şu an incelemede.

TASK GÜNCEL! » Post #3239

Sun Jan 05, 2020 05:47 in Turkish

CeyTURK wrote:
eğer yapmadıysanız offers-adgatede (Kobo eBooks Kredilendirildi 150.00) görevini yapın bır saate kalmadan ödüyor

Yok yapmadım henüz. Satın alın diyor o kısımı nasıl yapacağım? satın alacağımın miktarı en düşük olması gerekiyor degil mi?

TASK GÜNCEL! » Post #3237

Sat Jan 04, 2020 09:32 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: lvl düştüğümüz de task gelince expelled olmadan çok fazla yaparsak anında lvl alabiliyor muyuz? Yani demek istediğim sistem otomatik mi geri veriyor yoksa yetkili birisi inceleyip ona göre mi veriyor? hiç lvl düşmeden otomatik oluyor ama düştükten sonrasını otomatik mi geri alıyoruz yoksa inceleyerek mi veriyorlar bilmiyorum. Bilen var mı?

evet otomatik. level alınca sakin kalıp belirli bir iki taskı yapmak gerek ayrıca. en kötü ihtimalle haftalık 2-3 dolar civarı kazanılıyor level 1 video tasklarından.

ah acele etmeseydim diye kızıyorum kendime 47 dolarda kaldım şimdi tamamlamış olurdum. :) neyse cevap için teşekkürler...

no good earning » Post #3

Sat Jan 04, 2020 05:47 in Your Stats

bad start to new year :cry:
01/01/2020 - $0
02/01/2020 - $0
03/01/2020 - $0.29
04/01/2020 - $0 for now
:silent:

TASK GÜNCEL! » Post #3234

Sat Jan 04, 2020 04:08 in Turkish

lvl düştüğümüz de task gelince expelled olmadan çok fazla yaparsak anında lvl alabiliyor muyuz? Yani demek istediğim sistem otomatik mi geri veriyor yoksa yetkili birisi inceleyip ona göre mi veriyor? hiç lvl düşmeden otomatik oluyor ama düştükten sonrasını otomatik mi geri alıyoruz yoksa inceleyerek mi veriyorlar bilmiyorum. Bilen var mı?

TASK GÜNCEL! » Post #3229

Fri Jan 03, 2020 06:04 in Turkish

sanırım lvl düştüğüm için pek de üzülmeme gerek yok zaten bozuk :D Yine de gelirse almaya çalışcagım dursun kenarda

I stop promotion - after more then 10000 referrals » Post #3

Fri Jan 03, 2020 03:55 in General Talk

congratulations for the reference number. You can't take 0.1 or 0,3 until they are making profile survey. If you want take sign up promation your refferances should make this survey. I am not sure but I guess your some refferances no making first survey then you cant take 0.1 or 0.3
And I want mean this survey (make profile survey) Screenshot by Lightshot
Also yes you right no chat, so This very hard I lost my some references connection, so I think they will leave here...
and bad times for the surveys. I was think buy some ads but I know I will get same problems.

Another Bad day - $0.34 » Post #4

Fri Jan 03, 2020 03:29 in Success Stories

01.01.2020 -->earned $0
02.01.2020--->earned $0
03.01.2020--->earned $0 for now.... :shock:

Reklam » Post #6

Wed Jan 01, 2020 13:58 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:

İstikrar önemli. Bu olmazsa başka bir iş. O açıdan aslında kaybın olmaz, uzun vadede kazancın olur. Şu an bütçem olsa pahalı bile olsa reklamı denerdim ama işsizken mümkün değil. :) Ref olmadan bu işin uzun süre devam etmesi de pek mümkün değil. Bakalım, umarım işler yoluna girer.

Aynen ocak ayında herkes iyi olacağını söylüyorlar. Bugün de tatil bir dahaki ayları bilmiyorum ama bu ay kazanç çok olacakmış gibi geliyor (Anketlerden). Reklam işine gelirsek biraz şans yani belli de olmaz 100 kişi kayıt olup bırakacağına bakarsınız 10 kişi olur hepsi devam eder. Bu site deki diğer ülkelerin forumlarını da inceledim. Bir kişi var youtube'de videosunu görmüştüm hangisi olduğunu kestiremedim. Ama adamın önceden de bir kitlesi olduğu için pek zorlandığını sanmıyorum. Ayrıca reklam işini kesin bakacağım. Pek kaybım olmaz kazancımdan veya şu anki bir kaç refimden gelenleri ayırsam bile yeter. İncelemek lazım google ads'e hemen atlamayalım belki daha güzel bir kaç platform vardır. Aslında en mantıklısı site kurup oradan yapmakta çok uğraştırır ama tutarsa bu site dışında az da olsa belli bir kitleye ulaşınca site de reklam verip çok az da olsa belki domain ücretini çıkarsa yine yetecek hale getirsek kolay olur. Site açmak aklım da var zaten öyle çok büyük kazançlar değil ama sırf kendimi geliştirmek adına bu siteye başlamadan önce de düşünüyordum ama işte az çokda olsa aylık ücreti var sitenin. Aslında hepsini çözmek kolay ama açtığımız siteyi aramalarda yukarıya çıkarmak çok zor. (İmkansız değil aslında zaten eğlence amaçlı olduğu için)
(eski forumları okudum bu konu da moneymakingways oldukça tecrübeli birisi gibi gözüküyor. Eğer tahmin ettiğim gibiyse ve görürse onun fikrinide görmüş oluruz :) )

gisil wrote: hint ve venezuela forumlarına sızmayı düşündüm. birkaç kez şansımı denedim, olmadı. kimse gelmedi :) yalnızca türkler var. almanya'da yaşayan birkaç türk başlamıştı, hemen bıraktılar.

reklam meselelerinde hiçbir fikrim yok. eskiden yapıyorlarmış sitede, pek verim almadıklarını söylemişlerdi. 100 dolar bandına gelmek için aktif en az 10-15 yabancı ref gerekli gibi duruyor. bu işin sırrını çözen de gelip burada söylemiyor maalesef :)
Site de anket azaldığı için bırakanlar çok olduğu için ayrıca sitenin nasıl işlediğini çözemedim gitti. Hiç task yapmayıp anketden 100 dolara ulaşan da var ama ülke farkı bizim ülke de sanmıyorum (sadece anket ile o miktara ulaşmayı).
Reklam vermeden çok zor ben her şeyi denedim 40 a yakın üye getirdim. Doğru düzgün bir şey kazanamadım. Reklam yapmanın da garantisi olmasada şans bakarsınız bırakmaz uzun vadede 1 kişi bile olsa reklam parasını çıkartır.
Ayırca yabancı forum da reklam yapan birisi dün bir konu açmıştı 30 ref gelmiş ama hangi site oldugunu söylemedi. Birisi sordu bunları forum da söylemek yasak dedi. Baktım da sanmıyorum hangi yer oldugunu yazacak olan :o

Reklam » Post #3

Wed Jan 01, 2020 11:46 in Turkish

Reklam satın aldığında her platform izin verir ama burada biraz kaybetmekte söz konusu. Gelen kişi devam etmezse reklam parası boşa gitmiş olacak. Aynı şekilde devam ederse kazanç sağlayacak ki reklam ücretleri pahalı geldi baktığım bir kaç yerde. Yine de tecrübeli (yapmış veya bu konularda bilgisi olan) arkadaş varsa çok iyi olur.
Ayrıca ben yabancılar için daha istekliyim çünkü parayla satın alınarak reklam verilecekse ingilizce olması türkçe olmasından daha çok fayda sağlar gibi... Ayrıca yabancı ülkeler yani sitenin üst düzey ülke olarak kabul ettiği ülkelere daha fazla anket geliyor. Örneğin: USA, Almanya gibi. bence bunun sebebi kurdan dolayı çünkü bu adamları ben takip ediyorum bazıları 100 dolar kazanıyor ki zaten sadece anket yapanlarda var. Mantıklı düşünürsek bize gelen anket sayısı kadar usa'ya gelen anket sayısı aynı olsa oradan yapan olmaz yani sen 40-50 tl uğraşır mısın? ben uğraşmam yani. O yüzden ülkelere gelen anketlerin kura bağlı olarak geldiğini düşünüyorum. Belki de yanlıştır sadece tahmin. Eğer varsa ayda 100 dolar yapan sadece anket ile (task yok, ref filanda yok). Bu yüzden usa'dan kazancağımız kişi daha fazla anket geleceğinden buradaki Türk refden daha fazla kazanç sağlayacak(ikisinin de bırakmadığını varsayarsak). Ben sınava hazırlanıyorum uzun bir araştırma yapmaya zaman yok ama o zamana kadar tecrübeli bir arkadaş yardımcı olmazsa ben araştırıp mantıklı bir yol bulursam deneyeceğim. Amacım zaten biliyorum ki yüksek ihtimalle zarar ile sonuçlanacak olsa da belli olmaz en azından deneyip görmüş olurum (zaten öyle büyük miktarlar yapmam). Reklam verme deneyimi yaşamış olurum. Zaten ileriki yaşantım da site olmasa da bu işlerle hep uğraşcağım :)

TASK GÜNCEL! » Post #3203

Tue Dec 31, 2019 22:26 in Turkish

umarım 0lvl görevi çabuk gelir ya :/ olmadı bu hesabı kapatıp başka açsam sorun olur mu? desteğe sordum incelemişler ve şu an kalifiye değilmişim ortalamayı tamamlasam bile.. :(

not good, but nice compared to the previous month » Post #1

Tue Dec 31, 2019 05:30 in Success Stories

Month---> $25.40
Last Month--> $17.10
my destination is more than $ 25 for next month

Reklam » Post #1

Tue Dec 31, 2019 05:21 in Turkish

merhaba arkadaşlar, bu referans işi site forumlarında filan ilerlemiyor eğer birazcık bu işten kazanç istiyorsak ya bir kitle olucak oradan çekeceğiz insanları. Benim de böyle bir şeyim olmadığı için geriye tek çözüm kalıyor. Eğer görevlerden ayda 10-20 dolar arası kazanırsam onu full reklama harcamayı düşünüyorum. Ama kafam da site açıp orada insanları bilgilendirerek yaparsam daha iyi yürür gibi geliyor. Ama bu seferde masraflar atıcak domain filan + aramalar da yukarıya çıkarmak için çok emek gerekiyor ki zaten böyle bir işe başlasam ingilizce hazırlarım. Ama şimdilik site domaini filan uğraşmak istemiyorum. Onun için reklam verebileceğim bildiğiniz önerdiğini platform var mı? google ads çok pahalı geldi baktım da biraz kafam karıştı eğer onu tavsiye ederseniz tecrübeli arkadaşlar birazcık ayrıntıya girerse sevinrim. Teşekkürler....

para aktarımı » Post #18

Tue Dec 31, 2019 05:06 in Turkish

başka bir yer de bu işlemi yapan arkadaş bitcoinden bankaya aktarmış ve 3 tl gibi bir kesinti olduğunu söyledi. Sanırım ben 1 aya anca deneyebilirim yaparsam resimli şekilde koyarım buraya da

TASK GÜNCEL! » Post #3162

Sat Dec 28, 2019 14:09 in Turkish

.

TASK GÜNCEL! » Post #3146

Sat Dec 28, 2019 11:22 in Turkish

ankettasksever wrote: 1469582 Monster Cooler Questions 0.14 lük level etkili değil.

bir soru sorabilirmiyin yaşamış biri olarak? :)
yanlış hatırlamıyorsam lvl almak için epey bi uğraşmıştın sonra bir daha mı kaybettiniz lvli böyle hatırlıyorum ama sanırım 2. kaybedişinizde hızlı geri aldınız. Expelled olmadan kaç task yapınca aldınız?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:15:26 PST