Delphi: Help Us Determine The Content Category Of Each Webpage/Do... bu task gelmiş tavsiye eden var mı 14 cent?
lvl etkili mi?
01/01/2020 $0
02/01/2020 $0
03/01/2020 $0.29
04/01/2020 $0
05/01/2020 $0
06/01/2020 $0
07/01/2020 $0 for now
gisil wrote:iris'e başladım 200 ses dosyası kaydettim. ama bu yaptığımı hiçbir yerde göremiyorum. appen china'da da yok. nasıl ilerliyor süreç bilen var mı? ödeme ne zaman düşer veya bir sonraki görev ne zaman gelir?
gisil wrote:Hasan00 wrote:lvl düştüğümüz de task gelince expelled olmadan çok fazla yaparsak anında lvl alabiliyor muyuz? Yani demek istediğim sistem otomatik mi geri veriyor yoksa yetkili birisi inceleyip ona göre mi veriyor? hiç lvl düşmeden otomatik oluyor ama düştükten sonrasını otomatik mi geri alıyoruz yoksa inceleyerek mi veriyorlar bilmiyorum. Bilen var mı?
evet otomatik. level alınca sakin kalıp belirli bir iki taskı yapmak gerek ayrıca. en kötü ihtimalle haftalık 2-3 dolar civarı kazanılıyor level 1 video tasklarından.
AtaturkunTorunu wrote:
İstikrar önemli. Bu olmazsa başka bir iş. O açıdan aslında kaybın olmaz, uzun vadede kazancın olur. Şu an bütçem olsa pahalı bile olsa reklamı denerdim ama işsizken mümkün değil.Ref olmadan bu işin uzun süre devam etmesi de pek mümkün değil. Bakalım, umarım işler yoluna girer.
gisil wrote:Site de anket azaldığı için bırakanlar çok olduğu için ayrıca sitenin nasıl işlediğini çözemedim gitti. Hiç task yapmayıp anketden 100 dolara ulaşan da var ama ülke farkı bizim ülke de sanmıyorum (sadece anket ile o miktara ulaşmayı).hint ve venezuela forumlarına sızmayı düşündüm. birkaç kez şansımı denedim, olmadı. kimse gelmedi
yalnızca türkler var. almanya'da yaşayan birkaç türk başlamıştı, hemen bıraktılar.
reklam meselelerinde hiçbir fikrim yok. eskiden yapıyorlarmış sitede, pek verim almadıklarını söylemişlerdi. 100 dolar bandına gelmek için aktif en az 10-15 yabancı ref gerekli gibi duruyor. bu işin sırrını çözen de gelip burada söylemiyor maalesef
ankettasksever wrote:1469582 Monster Cooler Questions 0.14 lük level etkili değil.