Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #7311

Wed Jan 15, 2020 01:48 in Turkish

anketler düzeldi gibi güzel gidiyor bu ara :)

my avatar » Post #11

Wed Jan 15, 2020 01:47 in General Talk

I sent ticket I hope this problem will solve... because I want put cat avatar lol

TASK GÜNCEL! » Post #3295

Tue Jan 14, 2020 12:20 in Turkish

İçimden bir ses bu hafta sonu lvl 0 tasklarının geleceğini söylüyor :shock: :roll:

edit: Aklıma şu geliyor ama halen cevap bulamadım. Figure hesabı kapatılıp tekrar açılabiliyor mu? ya da başka bir hesap ile devam etmek ne kadar mantıklı olur ? :D (çünkü burada alan arkadaşlar gibi uzun sürücek gibime geliyor lvl almak )

my avatar » Post #1

Tue Jan 14, 2020 11:19 in General Talk

Hello, I want change my avatar but there is a problem... What should I do for change?
problem --> Screenshot by Lightshot

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #176

Tue Jan 14, 2020 02:53 in Turkish

nofearsports wrote:
Hasan00 wrote: Eski mesajları okudum da missing credite mi tıklıyıp kanıtları atıyoruz? ekran görüntüsü filan? yoksa bekleyeyim mi?

edit: yatmış :D $4.58

kaç saatte geliyor bende bitirdim çok şükür sorun çıkmaz inş :mrgreen:

2 saate yakın sürdü yeni gördüm :D

Appen » Post #182

Tue Jan 14, 2020 01:54 in Turkish

yaptım ama dönüş olmadı..

Appen » Post #179

Mon Jan 13, 2020 13:31 in Turkish

site de bekletebilme şansımız yok sanırım. Faturayı geçerli tarihler arası paylaşmazsak ödeme yapılmama riski olabileceğinden bahsediyor. Gerçi ses kayıtından sonra da bir proje gelmedi henüz.

AdGem Erişimi Devre Dışı Bırakma » Post #12

Mon Jan 13, 2020 13:21 in Turkish

Farklı internetten giriyorsanız, ıp farklı oldugundan ban atıyor olabilir. Ya kulladığınız internete bilmediğiniz birisi aynı site baglanıp onu kullanıyor olabilir. Baktım da pek emin değilim ama tek bunu bulabilidim. Eğer isterseniz bir deneyin. Hiç yoktan iyidir. (Genelde bu tür şeyleri açmıyorlar, kafaları esince açıyorlar örneğin peanut labs gibi ki zaten öyle abartıcak şeyleride yok ayrıca bir süre sonra bakarsınız açılmış. Önemli olan surveys bölünümde ki anketlerden ban almamanız eğer aldıysanız ve para çok yoksa kapatın hesabı yeniden başlayın derim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Genlde bu offerlerin katı kuralları oluyor bunu peanut dayaşadım eğer banlanırsanız attığınız biletlere bile mantıklı cevap gelmiyor. Peanut beni anlamsız bir şekilde banladı. Bir şey kaybettim mi? hayır çünkü hala anket yapabiliyorum. Deneyin olursa bilet atın ayrıca farklı internetten girmeyin.

bulabildiğim iletişim adresi
ysenseden olduğunu ve eğer banladığınız ekranda kullanıcı ID gibi bir şey yazıyorsa onu da eklemeyi unutmayın. Umarım açılır, iyi geceler.

Appen » Post #177

Mon Jan 13, 2020 11:14 in Turkish

appenden payonere 9.65 dolar attım ama 3 dolar kesti 6.65 dolar attı :( 3 dolar mı kesiyor orası

about payoneer » Post #1

Mon Jan 13, 2020 09:26 in General Talk

hello again, Is there a problem? I can not log into my account. Screenshot by Lightshot
edit: ok please close this post I can reach now

ANKETLER » Post #7293

Mon Jan 13, 2020 05:55 in Turkish

ben de yaptım. 1.16

TASK GÜNCEL! » Post #3285

Mon Jan 13, 2020 02:30 in Turkish

2 haftayı geçti sanırım halen lvl0 görevleri yok :( almam 1 sene sürmez umarım...

Para çekimi » Post #9

Sun Jan 12, 2020 19:57 in Turkish

gisil wrote: zaten öyle email adresi aynıysa kendi kendine geliyor. tebrikler bu arada :) çarşamba gelmiş olur.

aynen aynı e-mail, teşekkür ederim :) herkese bol kazançlar... :D

Para çekimi » Post #7

Sun Jan 12, 2020 10:45 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote: İlk çekimimi yapalı 4 ay oldu, tam hatırlamıyorum ama ySense'ten para çekmeye çalışırken hesabı bağlamalısınız gibi bir uyarı almıştım ve sonra payoneer'e yönlendirilmiştim sanki. Şu an payoneer'e girip bir bak istersen.

evet bana söyleyen kişilerde öyle dedi ama hiç payoneere yönlendirmedi e-mail geldi. 2-3 iş günü içinde hazır olunca size bir mesaj daha göndercez diye, belki gelen mesaj ile bağlanacaktır. Uyarı filan da vermedi, belki değişmiş olabilir. Ayrıca payoneere baktım hiç bir şey yok. Orada hesabı doğruladım, banka hesabımı ekledim onun dışında herhangi bir şey yapmadım. 2-3 gün sonra öğrenicem artık ne olacaksa :)

Para çekimi » Post #5

Sun Jan 12, 2020 09:14 in Turkish

timsah1966 wrote: hayırlı olsun.... :clap: :clap: :clap:

teşekkürler :)

Para çekimi » Post #3

Sun Jan 12, 2020 09:11 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
Hasan00 wrote: Merhaba, şimdi ilk çekimimi yaptım ama payoneere hiç baglanmadı hesapdan parayı düştü
Congrats on your redemption!
$52.00 have been deducted from your account for this purchase.

We are currently processing your order. You will be notified via e-mail when your order is ready.

Ready to earn more ?

Bana gelen e-mail ile mi bağlanacak payoneere? sordum bir kaç kişiye sorun yok dediler ama bir de buraya yazayım dedim.

Payoneer'e üye oldun, ySense hesabını ekledin ve sonra ySense'ten para çekimi için talimat verdiysen sadece beklemen gerekiyor. Birkaç gün içinde ySense ve Payoneer sana e posta atacak. Payoneer'e girip banka hesabına çekim talimatı vereceksin. Hepsi bu kadar.

üye oldum hatta hesabıda doğruladım ama payoneere ysense hesabımı eklemedim. Onu sormuştum yanlış hatırlamıyorsam şey demişlerdi paranı çekerken payoneer hesabına baglanacak ordan ekleyeceksin diye ysenseden e-mail geldi 2-3 iş günü içinde payoneer gift cardın hazır olucak sana bir mesaj daha yollacağız diye. O zaman kendi eklenir mi yoksa şu an benim herhangi bir ekleme yapmama gerek yok mu? :D (ahah ilk çekim olduguna acemilik o kadar ugraştık hata yapmayayım :lol: )
kısacası özet olarak
payoneere üyeyim
çekim talimatı verdim
ama payoneere ysenseyi nasıl ekleyeceğimi anlamadım. Gelen e-mail ile baglanıcak gibime geliyor

Para çekimi » Post #1

Sun Jan 12, 2020 08:55 in Turkish

Merhaba, şimdi ilk çekimimi yaptım ama payoneere hiç baglanmadı hesapdan parayı düştü
Congrats on your redemption!
$52.00 have been deducted from your account for this purchase.

We are currently processing your order. You will be notified via e-mail when your order is ready.

Ready to earn more ?

Bana gelen e-mail ile mi bağlanacak payoneere? sordum bir kaç kişiye sorun yok dediler ama bir de buraya yazayım dedim.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #172

Sun Jan 12, 2020 07:10 in Turkish

Eski mesajları okudum da missing credite mi tıklıyıp kanıtları atıyoruz? ekran görüntüsü filan? yoksa bekleyeyim mi?

edit: yatmış :D $4.58

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #171

Sun Jan 12, 2020 06:03 in Turkish

100 lvl oldum 101 yapayım mı?
Ayrıca ücret gecikecek galiba umarım öder...

edit: 50dk oldu ses yok :roll: :? :shock:
edit: 101 yaptım

ANKETLER » Post #7280

Sat Jan 11, 2020 10:22 in Turkish

a bana 58 cente yaptırdı :D 50.35 dolar oldu ha gayret :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:03:28 PST