Duymadıysanız haberiniz olsun. Oradaki forumda yapan birisi vardı türk bölümünde bakarsanız, belki işinize yarar... Ben skrill filan ugraşmayacagım. Airtm->bitcoin> banka.
legendcitys wrote:Opiniworld araç anketi 15 dk, davetli toluna fotoğraf makine 8 dk 0.29
Profil fotoğrafımı bir türlü değiştiremedim sürekli 'No changes were made.' yazıyor her türlü boyutlu denedim başaramadım nasıl değiştirebilirim acaba
murat163 wrote:hocam bizim için uyardıysanız teşekkürler böyle birşey olduğunu sanmıyorum clixsense anketlerinden birinde anket sonunda online bir görüşme yapılacak bunun için e mail göndercez dedi sonra matrixlabdan mail geldi şu saatte link vercez gelirseniz 115 tl diye yaklaşık 1 saatlik bi toplu görüşme yapıldı aynı anket gibi düşünce aldılar omonun aloa veralı badem yağlı deterjanları hakkında olay bu yani 50-60 civarı insanla yaptılar görüşmeyi sanırım sadece türkiyeye özeldi görüşme
sorucevaplar wrote:115tl'lik anket için davet direk clixsense üzerinden geldi, 4-6 hafta içinde panele yüklenecek dediler. Aynı anketi yapanlar varsa para direk buraya mı yatar sizce?
valerie wrote:if you receive this email, do NOT click the link and know this program IS ySense NOT ClixSense:
Hi,
This E-mail is a notification for you to withdraw the remaining funds ($341.58) from your ClixSense account until it gets expired.
You can do so on this link by confirming your E-mail address
Best regards,
ClixSense support team
Can I ask you all to put out posts or create topics in your respective countries & forums, to make members aware that this is a scam and absolutely not anything to do with ySense/Clixsense?
Thanks all
Mark
gisil wrote:
bence bayağı bir mantıksız olur. çünkü 0'dan 10 farklı taskta 100 soru yapman ve yüzde 70 üstü doğruluk sağlaman gerekir. belki yakında yılbaşından hemen önce gelen gibi bir task gelir ve onla tekrar leveli alırsın. beklemek çok daha mantıklı şu durumda. task yapıp para kazanmak isteyen sabredecek arkadaşlar yapacak bir şey yok
sultan wrote:ben 140 yaptım ıos ta ve android de yaptım ikisinde de ödemediler fotoraf cekip attım attım ama nafile 610 cent ve 293 cent çope gitti anlaşılan uğraştığımda cabası