Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

Best January ever on this site...tasman1 » Post #18

Thu Jan 23, 2020 23:15 in Success Stories

I heard another method for neo... Airtm--bitcoin-->bank account I will try it for neo... I know as less paid for transfer, just heard. (I havent tried it yet. and it may result in another way in other countries.)

Yuno Surveys Anketi » Post #10

Thu Jan 23, 2020 22:32 in Turkish

Benim hesabım var, artık pek de idare edemeyeceğim için işime nerede gelirse orada yapmaya karar verdim. Anket profilimi sildim. Nerede görürsem orada yapıcam. Para transferi için en ucuz yol airtm->bitcoin->banka hesabı sanırım.
Duymadıysanız haberiniz olsun. Oradaki forumda yapan birisi vardı türk bölümünde bakarsanız, belki işinize yarar... Ben skrill filan ugraşmayacagım. Airtm->bitcoin> banka. :)

Nice day » Post #4

Thu Jan 23, 2020 21:42 in Your Stats

Congrats :) :thumbup:

Yuno Surveys Anketi » Post #7

Thu Jan 23, 2020 14:15 in Turkish

hdturkey45 wrote: Başka bi site var oradan yapıyorum. Bu siteye yorum yazmak ve bilgi almak için giriyorum.

Hangi site olduğunu söyleyebilir misiniz? 20 anketmi, çok iyi yav :D neo olan mı site?

ANKETLER » Post #7384

Thu Jan 23, 2020 11:43 in Turkish

yarında gelmezse 1 haftadır sadece 0.29 ile rekor kıracağım. :D

Richest people + Tasman » Post #7

Thu Jan 23, 2020 05:28 in General Talk

or erdoğan lol

+
-------------------------------------------------
Thieves win very well from Turkey :lol: :lol:

ANKETLER » Post #7376

Thu Jan 23, 2020 00:49 in Turkish

legendcitys wrote: Opiniworld araç anketi 15 dk, davetli toluna fotoğraf makine 8 dk 0.29

Profil fotoğrafımı bir türlü değiştiremedim sürekli 'No changes were made.' yazıyor her türlü boyutlu denedim başaramadım nasıl değiştirebilirim acaba :(

Ben de değiştiricekdim, olmamıştı. Yabancı forumda konu açtım, mod demişti mark'a söyledim, sonra bir süre sonra mark'ın düzelttik dediğini söyledi dedi ama hala aynı demişti moderatör. Ben de bilet attım cevap gelmedi. Ondan sonra bir bilet daha attım ona cevap gelmişti... Yani yapılana kadar bekleceğiz. Ne güzel gif bulmuştum.... :D

Today 7.28 Yesterday 5.00 ........tasman1 » Post #2

Thu Jan 23, 2020 00:31 in Success Stories

congrats, still bad for me this week only 0.29 cents :(

ANKETLER » Post #7371

Wed Jan 22, 2020 01:06 in Turkish

Bende de aynı durum. Yılbaşı tatilinden kaynaklanıyor, muhtemelen şubat daha iyi olucak. Yanlış hatırlamıyorsam, geçtiğimiz pazartesi federal tatil vardı abd'de... Bu ayı gözden çıkarın. Şubat daha iyi olabilir..

TASK GÜNCEL! » Post #3323

Mon Jan 20, 2020 08:45 in Turkish

nasıl o kadar yapabiliyorsunuz anlamıyorum :shock:

ANKETLER » Post #7350

Sun Jan 19, 2020 11:52 in Turkish

murat163 wrote: hocam bizim için uyardıysanız teşekkürler böyle birşey olduğunu sanmıyorum clixsense anketlerinden birinde anket sonunda online bir görüşme yapılacak bunun için e mail göndercez dedi sonra matrixlabdan mail geldi şu saatte link vercez gelirseniz 115 tl diye yaklaşık 1 saatlik bi toplu görüşme yapıldı aynı anket gibi düşünce aldılar omonun aloa veralı badem yağlı deterjanları hakkında olay bu yani 50-60 civarı insanla yaptılar görüşmeyi sanırım sadece türkiyeye özeldi görüşme

sorucevaplar wrote: 115tl'lik anket için davet direk clixsense üzerinden geldi, 4-6 hafta içinde panele yüklenecek dediler. Aynı anketi yapanlar varsa para direk buraya mı yatar sizce?

O zaman değildir, yukarıdaki arkadaş clixsense diye söyleyince. Yazıda olduğu gibi clixsensenin bu siteyle herhangi bir bağlantısı yok. Bu değilse bile clixsenseden gelen yazıları dikkate almamanızı öneririm. Umarım alırsınız paranızı :)

ANKETLER » Post #7348

Sun Jan 19, 2020 11:22 in Turkish

Dikkat edin, yabancı forumu okumadınız sanırım. Clixsenseden paranız kaldı diye şifre filan istiyorlarmış e-mail atıp dolandırıcı onlar, yabancı forumda admin paylaşım yaptı. Belki de değildir. Uyarayım dedim...
valerie wrote: if you receive this email, do NOT click the link and know this program IS ySense NOT ClixSense:

Hi,

This E-mail is a notification for you to withdraw the remaining funds ($341.58) from your ClixSense account until it gets expired.

You can do so on this link by confirming your E-mail address

Best regards,
ClixSense support team

Can I ask you all to put out posts or create topics in your respective countries & forums, to make members aware that this is a scam and absolutely not anything to do with ySense/Clixsense?

Thanks all

Mark

Para çekimi » Post #14

Thu Jan 16, 2020 04:19 in Turkish

nofearsports wrote:
Hasan00 wrote: bankadan çektim şu anda :) artık öğrenmiş oldum :D

iyi günlerde harca Allah bereket versin :mrgreen: :mrgreen:

teşekkürler bol kazançlar herkese tekrardan :clap: :P

Para çekimi » Post #12

Thu Jan 16, 2020 04:10 in Turkish

bankadan çektim şu anda :) artık öğrenmiş oldum :D

Payment*1* » Post #1

Wed Jan 15, 2020 12:00 in Payment Proofs

Withdrawal Payoneer $52 $-52.0000 Thank you! :clixsense: :clixsense: :clap: :clap: :D 8-)

Para çekimi » Post #10

Wed Jan 15, 2020 11:12 in Turkish

link geldi ysenseden payoneere bağlamak için bağladım. Payoneerden de bankaya çektim ve birazdan onay için e-mail göndereceğiz dedi. Ne kadar sürede banka hesabıma/e-mail için onay gelir. Yanlış hatırlamıyorsam burada uzun süren süreç ysenseden payoneere aktarmak için geçen süreydi gördüklerime göre...

TASK GÜNCEL! » Post #3300

Wed Jan 15, 2020 06:43 in Turkish

gisil wrote:
bence bayağı bir mantıksız olur. çünkü 0'dan 10 farklı taskta 100 soru yapman ve yüzde 70 üstü doğruluk sağlaman gerekir. belki yakında yılbaşından hemen önce gelen gibi bir task gelir ve onla tekrar leveli alırsın. beklemek çok daha mantıklı şu durumda. task yapıp para kazanmak isteyen sabredecek arkadaşlar yapacak bir şey yok :)

Ben 10 farklı işi unuttum :lol: Eğer alırsam, anlamadığım ufak bir yer dahi olsa bırakıcam. Gelir herhalde bayadır gelmedi 0 lvl taskı. Anketler idare ediyor 2-3 gündür zaten... Ayrıca 3. gün bugün çekim için hala ses çıkmadı bir yerde okudum yeni hesaplarda inceleme olduğundan ilk çekimde 15 iş gününe kadar uzayabiliyormuş :/

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #185

Wed Jan 15, 2020 06:18 in Turkish

sultan wrote: ben 140 yaptım ıos ta ve android de yaptım ikisinde de ödemediler fotoraf cekip attım attım ama nafile 610 cent ve 293 cent çope gitti anlaşılan uğraştığımda cabası

Ben huuge olandan aldım ama buna cesaret edemedim. Çok zaman yiyor. Ayrıca siz 30 günden fazla mı sürdü bitirmeniz? kısa sürede bitirmediyseniz ondan da olabiliyor. Ben 4-5 günde bitirdim. Biletin cevabını bekleyin belli olmaz o kadar uğraşmıssınız :/

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #183

Wed Jan 15, 2020 03:29 in Turkish

Screenshot by Lightshot bunu yapan var mı? 750 cent çok iyi huugeden farklı sanırım. Adgateye güvenilir mi bilemedim.

ANKETLER » Post #7313

Wed Jan 15, 2020 02:22 in Turkish

peanut hesabım açılmış :D ban atmışlardı ahah :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:13:15 PST