Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

Mon Jan 27, 2020 15:21 in General Talk

but we cant add any GIF :o

Mon Jan 27, 2020 14:44 in General Talk

same for me

All My Earnings » Post #2

Mon Jan 27, 2020 14:04 in Your Stats

REQUIREMENTS
Tasks Optional $0.00
Surveys 4 surveys $2.32
Offers Optional $0.00
Total earned: $2.32
EXTRA BONUSES
Addon Completed +2%

Streak 2 days more +2%
Congrats! The checklist is completed!
14%

Your bonus is currently standing at: $0.32
Total Earned: $5.76 View History

Very nice for today :clap: :clap: :cs: :cs: :clixsense: :clixsense:

Appen » Post #198

Sun Jan 26, 2020 11:59 in Turkish

2 kere uğraştım toplamda 2. uğraşım 1 saatdi sabahda 2 saat baktım. Sanırım yanlışsız istiyorlar... Tekrar istek gibi bir bilet attım belki bir şans daha verirler. ayrıca o 6 sayfalıgı baştan sona çalıştım. Çok olana iste atlayarak dediğiniz gibi ctr f den anahtar kelimelerle yaptım. Aslında çok da emindim sorun neyden kaynaklandı anlayamadım... Bu görevi kaybettiğimiz de bir daha alamıyor muyuz?
Ayrıca benim 8 ay olmadı daha bundan olabilirmi? max 2 ay olmuştur
İster istemez canı sıkılıyor insanın bir alışamadım şu işlere... İngilizcemden şüphe etmeye başladım diyeceğim artık. Alakası yok......

Appen » Post #196

Sun Jan 26, 2020 07:42 in Turkish

sultan wrote: aynı sorun bende de oldu ilk denemem de başarısız oldunuz dedi ve bana 14 günlük tekrar başvurabilirsiniz dedi ikinci sınavımı tamamladıktan sonra geçmiş olmalıyımki bana elektronik imza felan yani sözleşme imzaladım ve bekliyorum şu anda kaç defa sınav hakkınız var onu bilemem ama ben ikincide geçtim zaten yolladıkları klavuzu iyi okuyup anlamak lazım cevaplar orada translet işi cözüyor iyi ingilizceye gerek yok

O zaman son kez deneyeceğim şansımı bakalım umarım kabul eder. Teşekkürler cevap için...
edit: 1 saat uğraştım gönderdim. Proje ekrandan gitti e-mail geldi daha fazla devam edemeyiz diye başka işlerle devam edebilirsiniz yazıyordu. Otomatik email. Tek sebebi quizi geçemem mi? yoksa başka nedenleri olabilir mi?
1 saat boyunca uğraşıp boşa gidince, sinir olmak elde değil...

dead in Turkey earthquake......tasman1 » Post #6

Sun Jan 26, 2020 03:53 in General Talk

35 people lost life and 1607 injured for according to the newspaper site.. 45 people rescued. :shock: :cry: :roll:

Appen » Post #194

Sun Jan 26, 2020 03:21 in Turkish

sgbkrcgl wrote:
Hasan00 wrote: yardımcı olabilecek kimse var mı? :roll:
edit: yaptım ama ayrıntı varsa, bilen birisi yazana kadar göndermeyeceğim.

Appenle ilgili yardımlaşabileceğimiz bi yer olsa herkes kazansa fenamı olur neticede ülkemize para geliyor :D
ve gayet yüksek bir kazanç olduğu için bir daha denemeye cesaret edemedim. Burada 50 cent için 20 dk ugraşmaktansa 5 dolara 1 saat çalışırım daha iyi... chat kalkamsaydı oda biraz idare ederdi.

Tekrar kontrol ettim alt sayfada açık bırakıyorum. Kapatmadım yaptıklarım gider diye :D 1 hak mı veriyorlar yoksa yine olmazsa elerler mi diye kararsız kaldığım için ayrıntısız göndermeyeceğim...
büyük ihtimalle bir hak verirler. Bakalım umarım yazan olur. :D

Appen » Post #192

Sun Jan 26, 2020 02:42 in Turkish

yardımcı olabilecek kimse var mı? :roll:
edit: yaptım ama ayrıntı varsa, bilen birisi yazana kadar göndermeyeceğim.

dead in Turkey earthquake......tasman1 » Post #5

Sun Jan 26, 2020 02:17 in General Talk

Also They dont need more tax or etc because when they wants they can make unlimited money, look to year 2013 corruption for Turkey. Million dollars flew with shoe box lol (Just saying that doesn't mean I don't like my country. I love my country and my only leader is Ataturk... If he see all that, I dont know what would he think...)
Anyway, the facts will probably be revealed, even late. Or for future I must change country...
Also I am proud to say that they have huge vote losses recently. :D

dead in Turkey earthquake......tasman1 » Post #3

Sat Jan 25, 2020 21:25 in General Talk

I live in ankara so i never felt... and The Turkish Red Crescent wants help in social media (About money helping). And issue not money. Not all money sent can be used for help...( maybe%50 because they need to money lol) But every time same in turkey. We pay earthquake tax. What happened to these money?? lol I hate all of them... not for this topic, but a lot of people died because of negligence.. And for future may be more dangerous for istanbul...
sorry for the people who died. but negligence killed more people... There are things that i think are true. but if i say right now. I will be a traitor.. then if someone sues. no chance, results: go to prison. lol What I mean all turkish people will understand... maybe in 3-4 years (and not sure for all )

Appen » Post #191

Sat Jan 25, 2020 12:39 in Turkish

mrvtz wrote:
cemcancemocan wrote: Nile projesine kabul ettiler ve günlük 1 saat*5 dolar üzerinden 150 dolar/ay gelir elde ediyorum. Bu arada ektra görevler geliyor. Farklı konularla ilgili resim ve video çekmek, sesli kayıt yapmak gibi. Samimi olarak belirtmek isterim ki geçen ay gelirim 400 dolar civarı. Her ay bu kadar olur mu bilemem, gelecek işlere bağlı. F8 ile doğrudan bağlantılı işlere de başladılar ve"Banner Page Quality"görevinde kalifiye oldum ay sonunda görev verecekler ve sattlik ücret gene 5 dolar, yapılacak iş ise, reklamların kalite denetimini yapmak. Bakalım şimdilik bu şekilde. Farklı konular olur ise tekrar yazarım, hatta buna bir başlık açayım diyorum.

İngilizcem yeterli olmadığından başvurmuyorum Appen'e. Cv de istiyorlar, bayağı ince eliyorlar sanırım. İngilizcemi biraz ilerleteyim, başvuracağım. Kazancınız çok iyi, tebrikler.

Benim de çok iyi değil ama cv hazırladım hatta öğrenci olduğumu ingilizceyi anlıyabildiğimi çok iyi olmasada konuşabildiğimi söyledim. Prosedür işte. Başvurun kabul ederler. :)
-----------------------------------

ayırca quiz için 70 sayfa mı okumak gerekiyor? üşendim doğrusu? daha kolay bir yolu varsa, yazan olursa sevinirm...

edit: Başarısız oldunuz tekrar deneyebilirsiniz diyor... Nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgi veren olursa çok iyi olur. Doğru yaptım sanıyordum...
edit: Tekrar baktım da, 14 gün içinde tekrar deneyebilirmişim. Burada 50 centlik bir anket için 20 dk ugraşıcagıma orada 1 saati 5 dolara çalışırım da... Umarım 14 gün dolmadan ipucu veren olur quiz ile ilgili...

Appen » Post #189

Sat Jan 25, 2020 12:09 in Turkish

cemcancemocan wrote: Nile projesine kabul ettiler ve günlük 1 saat*5 dolar üzerinden 150 dolar/ay gelir elde ediyorum. Bu arada ektra görevler geliyor. Farklı konularla ilgili resim ve video çekmek, sesli kayıt yapmak gibi. Samimi olarak belirtmek isterim ki geçen ay gelirim 400 dolar civarı. Her ay bu kadar olur mu bilemem, gelecek işlere bağlı. F8 ile doğrudan bağlantılı işlere de başladılar ve"Banner Page Quality"görevinde kalifiye oldum ay sonunda görev verecekler ve sattlik ücret gene 5 dolar, yapılacak iş ise, reklamların kalite denetimini yapmak. Bakalım şimdilik bu şekilde. Farklı konular olur ise tekrar yazarım, hatta buna bir başlık açayım diyorum.

Bannerin quizini anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz bu konuda? 70 sayfalık kılavuzu okumam gerekiyor mu? yanlış yapmak istemiyorum...

All My Earnings » Post #1

Fri Jan 24, 2020 21:32 in Your Stats

REQUIREMENTS
Tasks Optional $0.00
Surveys 1 survey $0.58
Offers 1 offer $0.14
Total earned: $0.72
EXTRA BONUSES

Addon Completed +2%
Streak 2 days more +2%
Congrats! The checklist is completed!
14%

Your bonus is currently standing at: $0.10
Total Earned: $5.66 View History

better than nothing :)

ANKETLER » Post #7415

Fri Jan 24, 2020 21:20 in Turkish

Peanutun destek ekibi banlamadan önce çok iyi ilgileniyordu. Anket bitmeden ekran görüntüsü alın. Eğer kabul ederlerse 24 saat içinde ödeneceğine dair email geliyor, ödüyorlar. Bu konuda cidden başarılılar... 15 tane banlanmadan önce göderdiysem, büyük ihtimalle 12-13 tanesini ödemişlerdir...
ayrıca sonunda ya 0.58 ow
2 gün sonra sizinle tekrar iletişime geçicez dediler. :D siyasi görüş soruyordu...

Yuno Surveys Anketi » Post #14

Fri Jan 24, 2020 13:24 in Turkish

ahhh ah paypal olucakdı

ANKETLER » Post #7407

Fri Jan 24, 2020 12:07 in Turkish

samplicodan davet gelmedi ama peanutda duruyor 128 cents banda tam zamanı vurdu :D neyse alan arkadaşlara tebrikler

ANKETLER » Post #7402

Fri Jan 24, 2020 10:10 in Turkish

mrvtz wrote:
Hasan00 wrote:
ankettasksever wrote:

PL ye telefon ve başka bir cihazdan giriş yapıp çalışınca banlıyor. açmazlar artık hiç ümit etme bence. açılır gibi yaparlar ancak anket olmaz benim de aynen böyle şuan. seninde böyle olacak.

Bende de aynı haksız yere banlıyorlar. BBB'ye şikayet ettim. Uğraşırım dersen bir şikayet et derim. :)
Bir yabancı dedi banada, gönderdim. Mesaj geldi dosyanız şirkete ulaştı diye.

PL'de bir anket bile yapamadım şimdiye kadar. Hiç sevmiyorum PL'yi. Oldu olacak banlasınlar bari beni. En azından anket görüp umutlanmam.

Bir dahaki ay umarım güzel olur...

ANKETLER » Post #7399

Fri Jan 24, 2020 09:12 in Turkish

ankettasksever wrote:

PL ye telefon ve başka bir cihazdan giriş yapıp çalışınca banlıyor. açmazlar artık hiç ümit etme bence. açılır gibi yaparlar ancak anket olmaz benim de aynen böyle şuan. seninde böyle olacak.

Bende de aynı haksız yere banlıyorlar. BBB'ye şikayet ettim. Uğraşırım dersen bir şikayet et derim. :)
Bir yabancı dedi banada, gönderdim. Mesaj geldi dosyanız şirkete ulaştı diye.

ANKETLER » Post #7396

Fri Jan 24, 2020 08:23 in Turkish

gisil wrote: siteye girdiğimden beri en az kazandığım ay bu ay oldu. tasklarda levelsizken bile daha çok kazanıyordum.

Month $23.30
Last Month $53.92

PL den engellenmem anketlerimi çok büyük ölçüde azalttı. PL'yi şikayet ettim. Dosya gönderildi dediler. Henüz cevap gelmedi. Peanut neden banladı hiçbir fikrim yok... Umarım şikayetim ile açarlar.
Month $14.95
Last Month $25.49

53 dolar cidden iyiymiş. Çoğunluk anketmiydi? En büyük kazancım 25 dolar oldu ay olarak...

23/1/2020 - $13.48 earned! » Post #2

Fri Jan 24, 2020 00:26 in Success Stories

congrats :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:40:31 PST