mrvtz wrote: 
cemcancemocan wrote:
Nile projesine kabul ettiler ve günlük 1 saat*5 dolar üzerinden 150 dolar/ay gelir elde ediyorum. Bu arada ektra görevler geliyor. Farklı konularla ilgili resim ve video çekmek, sesli kayıt yapmak gibi. Samimi olarak belirtmek isterim ki geçen ay gelirim 400 dolar civarı. Her ay bu kadar olur mu bilemem, gelecek işlere bağlı. F8 ile doğrudan bağlantılı işlere de başladılar ve"Banner Page Quality"görevinde kalifiye oldum ay sonunda görev verecekler ve sattlik ücret gene 5 dolar, yapılacak iş ise, reklamların kalite denetimini yapmak. Bakalım şimdilik bu şekilde. Farklı konular olur ise tekrar yazarım, hatta buna bir başlık açayım diyorum.
İngilizcem yeterli olmadığından başvurmuyorum Appen'e. Cv de istiyorlar, bayağı ince eliyorlar sanırım. İngilizcemi biraz ilerleteyim, başvuracağım. Kazancınız çok iyi, tebrikler.
Benim de çok iyi değil ama cv hazırladım hatta öğrenci olduğumu ingilizceyi anlıyabildiğimi çok iyi olmasada konuşabildiğimi söyledim. Prosedür işte. Başvurun kabul ederler.

-----------------------------------
ayırca quiz için 70 sayfa mı okumak gerekiyor? üşendim doğrusu? daha kolay bir yolu varsa, yazan olursa sevinirm...
edit: Başarısız oldunuz tekrar deneyebilirsiniz diyor... Nelere dikkat etmem gerektiği hakkında bilgi veren olursa çok iyi olur. Doğru yaptım sanıyordum...
edit: Tekrar baktım da, 14 gün içinde tekrar deneyebilirmişim. Burada 50 centlik bir anket için 20 dk ugraşıcagıma orada 1 saati 5 dolara çalışırım da... Umarım 14 gün dolmadan ipucu veren olur quiz ile ilgili...