Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6063

Mon Oct 28, 2019 02:22 in Turkish

2019-10-28 08:21:18 Survey Opportunity Complete a survey with accurate information. Reward provided after successful completion of the survey. Credited
peynir anketi bana da geldi wannadsdan kredisi gelmedi daha :D sanırım yakında görevde gelir

ANKETLER » Post #6061

Mon Oct 28, 2019 01:13 in Turkish

bugün de boş gibi anketler yarına artık.. :$ :mrgreen:

ANKETLER » Post #6058

Sun Oct 27, 2019 13:59 in Turkish

mzanka wrote:
ankettasksever wrote:
Legacy12343 wrote: 1.21 dolarlik 13-17 yaş çocuk psikolji anketi

+1

27 Oct 2019 11:43 PST Survey ySense Surveys - F43383000 - Complete $1.21

+1

:thumbup:

Son 2 ay işler kesattı, bu ay toparladım.

Yeni üye arkadaşlar pes etmesin. Bazen üst üste iyi anketler gelir, güzel kazanırsınız. Bazen de günlerce tek anket yakalayamazsınız. Anket yakalayıp cevaplar %90 olur atılırsınız. Hepsini yaşadım, yaşamaya da devam edeceğim. Bana kalsa çoktan hesabı kapatıp gidecektim ama arkadaşlar sağolsun vazgeçirdiler, iyi ki de onları dinlemişim. Bu sayfa bana daha sabırlı olmayı öğretti 8-) Herkese hayırlı kazançlar.

Beni atmadıkları sürece ben gitmem :D Zaman geçmesi lazım sanırım bu ara da çok üstüne düşünce öyle oldu. bakalım yarına belki düzelir benim için :roll:

ANKETLER » Post #6054

Sun Oct 27, 2019 10:16 in Turkish

Simpre wrote:
h19275142 wrote: Merhaba, ben bu hesabımı kapatıp 0 dan başlamak istiyorum bu mümkün mü? Bunun için ne yapmalıyım? Kayıt olurken bazı şeyleri bilmediğimden dolayı yanlış yaptım. O yüzden baştan başlamak istiyorum.

bilgilerini ayarlardan güncelleyebilirsin tekrar açmana hiç gerek yok

Hmm yeiden başlasam da çok bir şey etkilemezse kalsın o zaman. Ban filan yersem bide, teşekkürler.

ANKETLER » Post #6052

Sun Oct 27, 2019 08:19 in Turkish

gisil wrote:
h19275142 wrote: Bu expelled mod baya etkiliyormuş her şeyi sanrım, bugünde yok dün bu saatte gelmişti. Expelled mod'dan çıkana kadar anket de gelmeyecek mi? Bana öyle geliyor da, taskda bug var gibiydi doğruda yaptm sonuçta benden site linki verip o sitede ki şeyler hakkında bilgi istedi gelirleri vs hepsini ayrıntıyla yazım 3 tanesiyle de 35 dk uğraşmama rağmen hem expelled mod aldım hem anketler uçuyor :D Yabancı forumdakilere baktım da adamlar baya iyi kasıyor ( en azından gördüğüm bir kaç kişi). Acaba expelled moddan çıkana kadar ankette gelmeme durmu var mı? (eğer varsa görev gelene kadar boşuna ugraşmayım her gün :?: )

anketle expelled olmanın hiçbir ilgisi yok. pazar diye anket gelmiyor şu anda. hafta içi daha sık gelir. task için expelled olabilirsin ama bu her gelen task için expelled olduğun anlamına gelmiyor. yarın başka bir tane gelir, sıfırdan devam edersin. sakin olmakta fayda var. ilk zamanlarda kazançların ve hataların olması normal. bir de aynı ip adresinden farklı adres sıkıntı olabilir, emin değilim.

hmm yani task hatalıydı. Neyse artık bide ban yemeyelim destege sorayım. Evet hafta sonu onu hiç düşünmemiştim. Kayıt olurken bazı şeyleri çabuk geçmiştim. İlk defa geldigim için olmadı devam ederim. Herhalde task yaparsam pek eksik bir şeyim kalmaz :)

HAPPY DIWALI » Post #8

Sun Oct 27, 2019 07:40 in General Talk

Hi, I want reset my account this is possible? If yes i need help.

ANKETLER » Post #6050

Sun Oct 27, 2019 07:34 in Turkish

Merhaba, ben bu hesabımı kapatıp 0 dan başlamak istiyorum bu mümkün mü? Bunun için ne yapmalıyım? Kayıt olurken bazı şeyleri bilmediğimden dolayı yanlış yaptım. O yüzden baştan başlamak istiyorum.

ANKETLER » Post #6048

Sat Oct 26, 2019 23:51 in Turkish

Link verip o linkdeki şeyler hakkında olan task buglu sanırım. Linklendinden filan yapılan. Demiştim zaten de yabancı forumda birkaç kişi daha yazmış. Kesin bug olduğuna eminim şimdi. :) Ticket attım umarım düzeltirlerde expelled mod gider. O görevi yapamanızı tavsite etmem. Yapabilen burda var mı?

ANKETLER » Post #6047

Sat Oct 26, 2019 20:37 in Turkish

Bu expelled mod baya etkiliyormuş her şeyi sanrım, bugünde yok dün bu saatte gelmişti. Expelled mod'dan çıkana kadar anket de gelmeyecek mi? Bana öyle geliyor da, taskda bug var gibiydi doğruda yaptm sonuçta benden site linki verip o sitede ki şeyler hakkında bilgi istedi gelirleri vs hepsini ayrıntıyla yazım 3 tanesiyle de 35 dk uğraşmama rağmen hem expelled mod aldım hem anketler uçuyor :D Yabancı forumdakilere baktım da adamlar baya iyi kasıyor ( en azından gördüğüm bir kaç kişi). Acaba expelled moddan çıkana kadar ankette gelmeme durmu var mı? (eğer varsa görev gelene kadar boşuna ugraşmayım her gün :?: )

ANKETLER » Post #6043

Sat Oct 26, 2019 13:48 in Turkish

bugün hiçbir şey kazanamadım :/ 0 dolar Task yüzünden sanırım expellet mod geldi. Bir tane 75 centlik tıklayınca geri attı neyse artık yarına :) iyi akşamlar herkese...

ANKETLER » Post #6040

Sat Oct 26, 2019 12:33 in Turkish

CosmicBaller wrote:
h19275142 wrote:
CosmicBaller wrote:
h19275142 wrote: merhaba taskları yapmama ragmen 1 saat inceledim yanlış olması mümkün değil yine düşük diyor anlayamdım ki taskda siteler var şirketler onlar hakkında bilgi istiyor bazı linkler açılmadı sayfası o ayrı task görev yerinin ticket yerine tıklıyorum o sayfada açılmıyor burda ticket açıyorum öteki tarafa yazın diyor ne yapmalıyım?

Taskların bazıları problemli oluyor.Bu nedenle ne kadar dikkatli ve doğru yapsan da düşük accuracy oranı veriyor.Sana tavsiyem, forumdan sıkıntılı taskleri belirleyip ona göre hareket etmen.

Evet bügün yine 3 tane geldi yaklaşık sırf inat ettim 2 saat filan ugraştım. Verdiği linkler bozuk çıktı hepsinde tekrar başladım gönderme butonu kayboldu baya şansıma kötü geldi ki görev bitmesine rağmen hala açık gözüküyor.
forumdan nasıl takip edebiliirm? orasını anlayamadım yani hepsini inceleyemedim. Hangi taskları yapmamız gerektiği belirten forumda konuyla ilgili bölüm varmı ya da yabancı forumlardanmı takip etmelyim?

Evet,İngilizce foruma göz atarsan sıkıntı çıkaran taskları yazıyorlar orada.Daha önce yapmadığın tasklara başlamadan önce ufak bir araştırma yaparsan iyi olur.Bu sayede accuracy düşürmezsin.

tamam teşekkürler diğer yabancı forumlarada göz atarım :)

ANKETLER » Post #6035

Sat Oct 26, 2019 05:22 in Turkish

CosmicBaller wrote:
h19275142 wrote: merhaba taskları yapmama ragmen 1 saat inceledim yanlış olması mümkün değil yine düşük diyor anlayamdım ki taskda siteler var şirketler onlar hakkında bilgi istiyor bazı linkler açılmadı sayfası o ayrı task görev yerinin ticket yerine tıklıyorum o sayfada açılmıyor burda ticket açıyorum öteki tarafa yazın diyor ne yapmalıyım?

Taskların bazıları problemli oluyor.Bu nedenle ne kadar dikkatli ve doğru yapsan da düşük accuracy oranı veriyor.Sana tavsiyem, forumdan sıkıntılı taskleri belirleyip ona göre hareket etmen.

Evet bügün yine 3 tane geldi yaklaşık sırf inat ettim 2 saat filan ugraştım. Verdiği linkler bozuk çıktı hepsinde tekrar başladım gönderme butonu kayboldu baya şansıma kötü geldi ki görev bitmesine rağmen hala açık gözüküyor.
forumdan nasıl takip edebiliirm? orasını anlayamadım yani hepsini inceleyemedim. Hangi taskları yapmamız gerektiği belirten forumda konuyla ilgili bölüm varmı ya da yabancı forumlardanmı takip etmelyim?

ANKETLER » Post #6034

Sat Oct 26, 2019 05:14 in Turkish

evet ama şu ana kadar hiç yapamadım. Ama şu wannads'dan yaptım normal olan anketler hiç yapılmıyor. Zamanla düzelir umarım. 3-4 günde çokta kötü değil 1,52 dolar (ama şu offersden bazı uygulama indirdim onunda etkisi oldu ):D

ANKETLER » Post #6029

Sat Oct 26, 2019 03:45 in Turkish

merhaba taskları yapmama ragmen 1 saat inceledim yanlış olması mümkün değil yine düşük diyor anlayamdım ki taskda siteler var şirketler onlar hakkında bilgi istiyor bazı linkler açılmadı sayfası o ayrı task görev yerinin ticket yerine tıklıyorum o sayfada açılmıyor burda ticket açıyorum öteki tarafa yazın diyor ne yapmalıyım?

ANKETLER » Post #6024

Fri Oct 25, 2019 13:50 in Turkish

yazdığım yazılar neden gelmiyor?

ANKETLER » Post #6023

Fri Oct 25, 2019 13:50 in Turkish

Merhaba herkese, yeni başladım bende. 3 gün dolana kadar yazamadım. Günlük olan anketleri 2 gündür yapmama rağmen sonuna yaklaşınca direkt atıyor. ''we are sorry'' çıkyor. O kadar yaptığım anket çöp olmuş oluyor. Bazı yerlerede sordum. Buraya da sorayım dedim. (not günlük olan ücretli anketleri inceleyerek ve ne doğruysa öyle yapıyorum.) Sorun acaba benden mi kaynaklı diye düşündüm son yazan yazıları görünce herkes yapmış. :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:30:09 PST