peynir anketi bana da geldi wannadsdan kredisi gelmedi daha sanırım yakında görevde gelir
mzanka wrote:ankettasksever wrote:Legacy12343 wrote:1.21 dolarlik 13-17 yaş çocuk psikolji anketi
+1
27 Oct 2019 11:43 PST Survey ySense Surveys - F43383000 - Complete $1.21
+1
![]()
Son 2 ay işler kesattı, bu ay toparladım.
Yeni üye arkadaşlar pes etmesin. Bazen üst üste iyi anketler gelir, güzel kazanırsınız. Bazen de günlerce tek anket yakalayamazsınız. Anket yakalayıp cevaplar %90 olur atılırsınız. Hepsini yaşadım, yaşamaya da devam edeceğim. Bana kalsa çoktan hesabı kapatıp gidecektim ama arkadaşlar sağolsun vazgeçirdiler, iyi ki de onları dinlemişim. Bu sayfa bana daha sabırlı olmayı öğrettiHerkese hayırlı kazançlar.
Simpre wrote:h19275142 wrote:Merhaba, ben bu hesabımı kapatıp 0 dan başlamak istiyorum bu mümkün mü? Bunun için ne yapmalıyım? Kayıt olurken bazı şeyleri bilmediğimden dolayı yanlış yaptım. O yüzden baştan başlamak istiyorum.
bilgilerini ayarlardan güncelleyebilirsin tekrar açmana hiç gerek yok
gisil wrote:h19275142 wrote:Bu expelled mod baya etkiliyormuş her şeyi sanrım, bugünde yok dün bu saatte gelmişti. Expelled mod'dan çıkana kadar anket de gelmeyecek mi? Bana öyle geliyor da, taskda bug var gibiydi doğruda yaptm sonuçta benden site linki verip o sitede ki şeyler hakkında bilgi istedi gelirleri vs hepsini ayrıntıyla yazım 3 tanesiyle de 35 dk uğraşmama rağmen hem expelled mod aldım hem anketler uçuyor
Yabancı forumdakilere baktım da adamlar baya iyi kasıyor ( en azından gördüğüm bir kaç kişi). Acaba expelled moddan çıkana kadar ankette gelmeme durmu var mı? (eğer varsa görev gelene kadar boşuna ugraşmayım her gün
)
anketle expelled olmanın hiçbir ilgisi yok. pazar diye anket gelmiyor şu anda. hafta içi daha sık gelir. task için expelled olabilirsin ama bu her gelen task için expelled olduğun anlamına gelmiyor. yarın başka bir tane gelir, sıfırdan devam edersin. sakin olmakta fayda var. ilk zamanlarda kazançların ve hataların olması normal. bir de aynı ip adresinden farklı adres sıkıntı olabilir, emin değilim.
CosmicBaller wrote:h19275142 wrote:CosmicBaller wrote:h19275142 wrote:merhaba taskları yapmama ragmen 1 saat inceledim yanlış olması mümkün değil yine düşük diyor anlayamdım ki taskda siteler var şirketler onlar hakkında bilgi istiyor bazı linkler açılmadı sayfası o ayrı task görev yerinin ticket yerine tıklıyorum o sayfada açılmıyor burda ticket açıyorum öteki tarafa yazın diyor ne yapmalıyım?
Taskların bazıları problemli oluyor.Bu nedenle ne kadar dikkatli ve doğru yapsan da düşük accuracy oranı veriyor.Sana tavsiyem, forumdan sıkıntılı taskleri belirleyip ona göre hareket etmen.
Evet bügün yine 3 tane geldi yaklaşık sırf inat ettim 2 saat filan ugraştım. Verdiği linkler bozuk çıktı hepsinde tekrar başladım gönderme butonu kayboldu baya şansıma kötü geldi ki görev bitmesine rağmen hala açık gözüküyor.
forumdan nasıl takip edebiliirm? orasını anlayamadım yani hepsini inceleyemedim. Hangi taskları yapmamız gerektiği belirten forumda konuyla ilgili bölüm varmı ya da yabancı forumlardanmı takip etmelyim?
Evet,İngilizce foruma göz atarsan sıkıntı çıkaran taskları yazıyorlar orada.Daha önce yapmadığın tasklara başlamadan önce ufak bir araştırma yaparsan iyi olur.Bu sayede accuracy düşürmezsin.
CosmicBaller wrote:h19275142 wrote:merhaba taskları yapmama ragmen 1 saat inceledim yanlış olması mümkün değil yine düşük diyor anlayamdım ki taskda siteler var şirketler onlar hakkında bilgi istiyor bazı linkler açılmadı sayfası o ayrı task görev yerinin ticket yerine tıklıyorum o sayfada açılmıyor burda ticket açıyorum öteki tarafa yazın diyor ne yapmalıyım?
Taskların bazıları problemli oluyor.Bu nedenle ne kadar dikkatli ve doğru yapsan da düşük accuracy oranı veriyor.Sana tavsiyem, forumdan sıkıntılı taskleri belirleyip ona göre hareket etmen.