aylinalsac75 wrote:Kota dolmuş olabilir
2 gündür böyle geliyor tıklıyorum atıyor. Yarına artık bugün dahada gelmez sanırım.
jasmin333 wrote:Hasan00 wrote:anket geldi şimdide ya bu ne şans lemon ile ilgili en yakın şey diyor saçma sapan şey var
ayakkabı araba hat soğan
kalite sorusu yiyecek olanı secmen lazımdı
anket banada geldi yaptım
28 Ekim 2019 10:57:32 PST 20m Samplicio.us 43076944 $ 1.21
online alışveriş
sems-i wrote:Hasan00 wrote:birde ysense gibi bilginiz başka yer var mı? euro cinsinden ödeme yapan
![]()
varda yazmayayım yasak,googleye yaz euro anket sitesi diye çıkıyor
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:Screenshot by Lightshot ve burdaki şey yüzünden mi ankete giremiyorum? 2 tane hata yapmışım sanırım 87 gün diye geriye sarıyor 90 dı 3 gün önce türkçesi buda Screenshot by Lightshot sorumda şu bununla ilgisi var mı acaba anketlerin? sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın tekrardan
yoursurveys anketleriyle ilgili çok alakası var. puan çok düşük anketten atar. yoursurveys ankete giriş ana sayfasına başka bir eposta yazarak girin.
nasıl olucakki giriş yerini bulamadım. googleden aratıp mı gireyim?
çerez ve geçmişin tümünü sil. sonra easysurveys'e tıkla. arar arar yoursurveys'in giriş sayfasında durur. işte tam buraya yeni bir e posta adresi ile giriş yap.
ankettasksever wrote:tekrardan baktım da yapamadım sanırım bu e postayla direk baglanıyor googleden girsemde otomatik bu hesapla baglanıyor puan düşmüş sanırım o yüzden 87 gün beklemem gerekicekHasan00 wrote:Screenshot by Lightshot ve burdaki şey yüzünden mi ankete giremiyorum? 2 tane hata yapmışım sanırım 87 gün diye geriye sarıyor 90 dı 3 gün önce türkçesi buda Screenshot by Lightshot sorumda şu bununla ilgisi var mı acaba anketlerin? sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın tekrardan
yoursurveys anketleriyle ilgili çok alakası var. puan çok düşük anketten atar. yoursurveys ankete giriş ana sayfasına başka bir eposta yazarak girin.
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:Screenshot by Lightshot ve burdaki şey yüzünden mi ankete giremiyorum? 2 tane hata yapmışım sanırım 87 gün diye geriye sarıyor 90 dı 3 gün önce türkçesi buda Screenshot by Lightshot sorumda şu bununla ilgisi var mı acaba anketlerin? sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın tekrardan
Thelastair wrote:Hasan00 wrote:wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?
Artık yatmaz ondan ümidini kes arada bir oluyor öyle yapacak bişey yok.
Hasan00 wrote:Bir şey daha soracam. Screenshot by Lightshot buradaki gösterdiğim şeylere tıklamam gerekiyor mu? onun üstünde geliyor bazen ama bunların üstüne tıklayınca sayfa açılıyor sonra bu sayfaya geri tıklıyor ne yapmalıyım bunlara tıklamalımıyım? 2 gün test ettim üstüne tıklayınca açılıyor geri kapanıyor aynı sayfaya geri dönüyor ve döndüğünde o 0.58 yazan şeyler kaybolmuş oluyor. ordaki 2 şeyi başladıgımdan beri 2 kere yapmama bile izin vermiyor. tıklayıncada kayboluyor sorun sadece benim hesap mı? ve ordaki şeyleri yapmamız gerekiyor mu?
Tıkladığında eğer anket varsa ankete yönlendirir yoksa aynı sayfaya geri döner..
Thelastair wrote:Hasan00 wrote:wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?
Artık yatmaz ondan ümidini kes arada bir oluyor öyle yapacak bişey yok.
Hasan00 wrote:Bir şey daha soracam. Screenshot by Lightshot buradaki gösterdiğim şeylere tıklamam gerekiyor mu? onun üstünde geliyor bazen ama bunların üstüne tıklayınca sayfa açılıyor sonra bu sayfaya geri tıklıyor ne yapmalıyım bunlara tıklamalımıyım? 2 gün test ettim üstüne tıklayınca açılıyor geri kapanıyor aynı sayfaya geri dönüyor ve döndüğünde o 0.58 yazan şeyler kaybolmuş oluyor. ordaki 2 şeyi başladıgımdan beri 2 kere yapmama bile izin vermiyor. tıklayıncada kayboluyor sorun sadece benim hesap mı? ve ordaki şeyleri yapmamız gerekiyor mu?
Tıkladığında eğer anket varsa ankete yönlendirir yoksa aynı sayfaya geri döner..
sems-i wrote:Thelastair wrote:Hasan00 wrote:yaptığım anketin ücreti hala gelmedi, yapan arkadaşlar biter bitmez mi alıyor parasını?
Wannads'ise genelde hemen yatmıyor bazen yarım saati geçiyor yatması ama davetle gelen survey falansa hemen yatıyor..
yarım saatte yatsa ne olacak 0.56 çözdüm 0.21 ödediler