Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6102

Mon Oct 28, 2019 11:48 in Turkish

aylinalsac75 wrote: Kota dolmuş olabilir

2 gündür böyle geliyor tıklıyorum atıyor. Yarına artık bugün dahada gelmez sanırım.

ANKETLER » Post #6100

Mon Oct 28, 2019 11:29 in Turkish

jasmin333 wrote:
Hasan00 wrote: anket geldi şimdide ya bu ne şans lemon ile ilgili en yakın şey diyor saçma sapan şey var :D ayakkabı araba hat soğan

kalite sorusu yiyecek olanı secmen lazımdı

anket banada geldi yaptım

28 Ekim 2019 10:57:32 PST 20m Samplicio.us 43076944 $ 1.21

online alışveriş

o zaman kalite puanım yine düştü :/

ANKETLER » Post #6099

Mon Oct 28, 2019 11:27 in Turkish

beni neden atıyor anlamıyorum :roll: :cry: yiyecek bir soğan vardı onu seçmiştim :/

ANKETLER » Post #6096

Mon Oct 28, 2019 11:21 in Turkish

tantE41 wrote:
Hasan00 wrote: anket geldi şimdide ya bu ne şans lemon ile ilgili en yakın şey diyor saçma sapan şey var :D ayakkabı araba hat soğan

soğan sececen

onu seçtim ama attı :/

ANKETLER » Post #6094

Mon Oct 28, 2019 11:02 in Turkish

pff 1,21 dolardı attı :D bu nedir ya :D

ANKETLER » Post #6093

Mon Oct 28, 2019 11:01 in Turkish

anket geldi şimdide ya bu ne şans lemon ile ilgili en yakın şey diyor saçma sapan şey var :D ayakkabı araba hat soğan

ANKETLER » Post #6092

Mon Oct 28, 2019 10:30 in Turkish

sems-i wrote:
Hasan00 wrote: birde ysense gibi bilginiz başka yer var mı? euro cinsinden ödeme yapan :) :$

varda yazmayayım yasak,googleye yaz euro anket sitesi diye çıkıyor

ahah yazdımda hangisi güvenilir özel mesaj olsaydı keşke burada :D
bir tane buldum ama taa apartman nosunu istiyor herhalde çay içmeye gelecekler :D

ANKETLER » Post #6088

Mon Oct 28, 2019 10:10 in Turkish

birde ysense gibi bilginiz başka yer var mı? euro cinsinden ödeme yapan :) :$

ANKETLER » Post #6087

Mon Oct 28, 2019 09:52 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote:
ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: Screenshot by Lightshot ve burdaki şey yüzünden mi ankete giremiyorum? 2 tane hata yapmışım sanırım 87 gün diye geriye sarıyor 90 dı 3 gün önce türkçesi buda Screenshot by Lightshot sorumda şu bununla ilgisi var mı acaba anketlerin? sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın tekrardan :silent:

yoursurveys anketleriyle ilgili çok alakası var. puan çok düşük anketten atar. yoursurveys ankete giriş ana sayfasına başka bir eposta yazarak girin.

nasıl olucakki giriş yerini bulamadım. googleden aratıp mı gireyim?

çerez ve geçmişin tümünü sil. sonra easysurveys'e tıkla. arar arar yoursurveys'in giriş sayfasında durur. işte tam buraya yeni bir e posta adresi ile giriş yap.

sanırım oldu teşekkürler e posta farkı sorun çıkarmaz değilmi?
oldu çok teşekkürler :D yarına yaparım sanırım :) 100 puan gözüküyor anket yaptıkça artıyor değilmi?

ANKETLER » Post #6085

Mon Oct 28, 2019 08:51 in Turkish

pf neyse ya bugünlük benden bu kadar 30 sentcik kazandım onuda vermediler bugün de 0 dayım :D

ANKETLER » Post #6084

Mon Oct 28, 2019 08:38 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: Screenshot by Lightshot ve burdaki şey yüzünden mi ankete giremiyorum? 2 tane hata yapmışım sanırım 87 gün diye geriye sarıyor 90 dı 3 gün önce türkçesi buda Screenshot by Lightshot sorumda şu bununla ilgisi var mı acaba anketlerin? sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın tekrardan :silent:

yoursurveys anketleriyle ilgili çok alakası var. puan çok düşük anketten atar. yoursurveys ankete giriş ana sayfasına başka bir eposta yazarak girin.
tekrardan baktım da yapamadım sanırım bu e postayla direk baglanıyor googleden girsemde otomatik bu hesapla baglanıyor puan düşmüş sanırım o yüzden 87 gün beklemem gerekicek :( ya da e posta işiyle olucak bakayım biraz daha

ANKETLER » Post #6083

Mon Oct 28, 2019 08:34 in Turkish

ankettasksever wrote:

nasıl olucakki giriş yerini bulamadım. googleden aratıp mı gireyim?

ANKETLER » Post #6080

Mon Oct 28, 2019 08:23 in Turkish

Screenshot by Lightshot ve burdaki şey yüzünden mi ankete giremiyorum? 2 tane hata yapmışım sanırım 87 gün diye geriye sarıyor 90 dı 3 gün önce türkçesi buda Screenshot by Lightshot sorumda şu bununla ilgisi var mı acaba anketlerin? sürekli rahatsız ediyorum kusura bakmayın tekrardan :silent:

ANKETLER » Post #6078

Mon Oct 28, 2019 08:15 in Turkish

Thelastair wrote:
Hasan00 wrote: wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?

Artık yatmaz ondan ümidini kes arada bir oluyor öyle yapacak bişey yok.:)

Hasan00 wrote: Bir şey daha soracam. Screenshot by Lightshot buradaki gösterdiğim şeylere tıklamam gerekiyor mu? onun üstünde geliyor bazen ama bunların üstüne tıklayınca sayfa açılıyor sonra bu sayfaya geri tıklıyor ne yapmalıyım bunlara tıklamalımıyım? 2 gün test ettim üstüne tıklayınca açılıyor geri kapanıyor aynı sayfaya geri dönüyor ve döndüğünde o 0.58 yazan şeyler kaybolmuş oluyor. ordaki 2 şeyi başladıgımdan beri 2 kere yapmama bile izin vermiyor. tıklayıncada kayboluyor sorun sadece benim hesap mı? ve ordaki şeyleri yapmamız gerekiyor mu?

Tıkladığında eğer anket varsa ankete yönlendirir yoksa aynı sayfaya geri döner..

tıkladım ana sayfaya attı yine ama o şeyler kaybolmadı bir daha tıklarsam kaybolcak biraz sonramı tıklayayım yoksa geçersiz mi oldu artık? 2-3 defa tıkalyınca kayboluyor sanırırm

ANKETLER » Post #6077

Mon Oct 28, 2019 08:13 in Turkish

Thelastair wrote:
Hasan00 wrote: wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?

Artık yatmaz ondan ümidini kes arada bir oluyor öyle yapacak bişey yok.:)

Hasan00 wrote: Bir şey daha soracam. Screenshot by Lightshot buradaki gösterdiğim şeylere tıklamam gerekiyor mu? onun üstünde geliyor bazen ama bunların üstüne tıklayınca sayfa açılıyor sonra bu sayfaya geri tıklıyor ne yapmalıyım bunlara tıklamalımıyım? 2 gün test ettim üstüne tıklayınca açılıyor geri kapanıyor aynı sayfaya geri dönüyor ve döndüğünde o 0.58 yazan şeyler kaybolmuş oluyor. ordaki 2 şeyi başladıgımdan beri 2 kere yapmama bile izin vermiyor. tıklayıncada kayboluyor sorun sadece benim hesap mı? ve ordaki şeyleri yapmamız gerekiyor mu?

Tıkladığında eğer anket varsa ankete yönlendirir yoksa aynı sayfaya geri döner..

neyse ya 30 sent mi ne :D
Şimdiye kadar hep ana sayfa döndü o yüzden tıklamayayım dedim tıklıyorum şimdi o zaman:D

ANKETLER » Post #6075

Mon Oct 28, 2019 06:57 in Turkish

Bir şey daha soracam. Screenshot by Lightshot buradaki gösterdiğim şeylere tıklamam gerekiyor mu? onun üstünde geliyor bazen ama bunların üstüne tıklayınca sayfa açılıyor sonra bu sayfaya geri tıklıyor ne yapmalıyım bunlara tıklamalımıyım? 2 gün test ettim üstüne tıklayınca açılıyor geri kapanıyor aynı sayfaya geri dönüyor ve döndüğünde o 0.58 yazan şeyler kaybolmuş oluyor. ordaki 2 şeyi başladıgımdan beri 2 kere yapmama bile izin vermiyor. tıklayıncada kayboluyor sorun sadece benim hesap mı? ve ordaki şeyleri yapmamız gerekiyor mu?

ANKETLER » Post #6074

Mon Oct 28, 2019 06:54 in Turkish

wannads yatırmadı kaç saat geçti nasıl iletişime geçebilrim onlarla?

ANKETLER » Post #6073

Mon Oct 28, 2019 06:34 in Turkish

sems-i wrote:
Thelastair wrote:
Hasan00 wrote: yaptığım anketin ücreti hala gelmedi, yapan arkadaşlar biter bitmez mi alıyor parasını?

Wannads'ise genelde hemen yatmıyor bazen yarım saati geçiyor yatması ama davetle gelen survey falansa hemen yatıyor..

yarım saatte yatsa ne olacak 0.56 çözdüm 0.21 ödediler

bana onu da ödemediler. Belki ilerleyen saatlerde verirler sanırm 0.33 dü benim de :D Ek olarak forumda sorun var sanırım yüklenmiyor 10dk sürüyor forumu açmam. Sabahtan beri böyle sanırım tek bende böyle geçmişi çerezleri filan sildim ama anlamadım normal ana sayfada sorun yok burası yükelnmiyor.

ANKETLER » Post #6070

Mon Oct 28, 2019 04:54 in Turkish

yaptığım anketin ücreti hala gelmedi, yapan arkadaşlar biter bitmez mi alıyor parasını?

ANKETLER » Post #6066

Mon Oct 28, 2019 03:04 in Turkish

foruma girerken çok zor yükelme yapıyor sizdede varmı bu durum? normal yerde sorun yok forum çok zor yükleniyor sabah bir şey yoktu
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:56:59 PST