Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6123

Wed Oct 30, 2019 08:09 in Turkish

2,15 Dolarlık anket geldi dogumu yılımı sordu ek olarak araba kiralıyorum dedim sonra anket sayfasına attı bekledi bekledi ana sayfaya geri attı :/

ANKETLER » Post #6120

Wed Oct 30, 2019 04:06 in Turkish

öğrenciyim diyorum aynen teşekkürler denerim :) (çok dürüst olmakda iyi değilmiş :D sınava hazırlandıgım için işsizim demiştim aslında işsiz değil işim sınava hazırlanmak )

ANKETLER » Post #6118

Wed Oct 30, 2019 03:17 in Turkish

Anketler hala atıyor. Acele ediyorsunuz diceksiniz biliyorum ama sadece tasklardan para kazanabiliyorum 0.04 sent gibi anket bildirimi geliyor tıklıyorum atıyor bir sorun var kesinlikle bir tanesine de mi almaz :D umarım yazdıgım bilet işe yarar :cry: Screenshot by Lightshot

ANKETLER » Post #6117

Tue Oct 29, 2019 15:26 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: desteğe bilet atmıştım anketlerin çalışmadıyla ilgili survey ıd (not click Id ) demişler nerden bakabilirm?
tam şöyle demişler gönderin diye
survey ıd (not the click ıd)
reward amount(exact amount)
screnshot of finaş page of survey

yeni gelen telefon tasklarını kaçırma. bunları yarın da halledebilirsin. survey history kısmından bulabilirsin id'leri.

survey history de tıklama ıd sı de varda onlar değil demiş acaba orayımı demek istedi ? ekran görütüsüyle hepsini atayım o halde

ANKETLER » Post #6116

Tue Oct 29, 2019 15:23 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: desteğe bilet atmıştım anketlerin çalışmadıyla ilgili survey ıd (not click Id ) demişler nerden bakabilirm?

yeni gelen telefon tasklarını kaçırma. bunları yarın da halledebilirsin. survey history kısmından bulabilirsin id'leri.

telefon toplama değilmi evet 2 tane yaptım ama süresi çok az ya :D zor yetişiyor %83 baya task gelmiş :D

ANKETLER » Post #6114

Tue Oct 29, 2019 14:43 in Turkish

desteğe bilet atmıştım anketlerin çalışmadıyla ilgili survey ıd (not click Id ) demişler nerden bakabilirm?

ANKETLER » Post #6113

Tue Oct 29, 2019 13:20 in Turkish

hesap resetleme konusunu cevap yazdılar buraya yazayım dedim.
anketlere bağlanırken sordukları soruyla belli zaman aralıkları güncelleme yapıyorlarmış. Hesap sıfırlama gibi bir imkan yokmuş :)

ANKETLER » Post #6109

Tue Oct 29, 2019 05:56 in Turkish

0.46 lık geldi tıklayınca doğum tarihini sordu ve yine attı :roll:

ANKETLER » Post #6108

Tue Oct 29, 2019 05:46 in Turkish

şu toluna ne oluyor acaba? ayrı bir sitemi yoksa burayamı dahil?

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #14

Tue Oct 29, 2019 05:44 in Turkish

evet bitirdim o taskı ama hala devam ediyor sanırırm 3 günlük çalışma ücreti---> 00.4 sent=0,23 kuruş :clap: :lol: %82 ile bitti

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #13

Tue Oct 29, 2019 04:45 in Turkish

gisil wrote: bence sorun acele etmen illa ki olacaktır ama sabırla yavaş yavaş para kazanılıyor burda. hepsi olur zamanla.

evet o konuda haklısınız :)

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #11

Tue Oct 29, 2019 03:24 in Turkish

Hattusas wrote: Telefon taskinde 35 tane doğru yaparsanız ilk sayfayı yani quizi geçiyorsunuz. Tabii ki 50 üzerinden 35 tane doğru olması lazım demek bu en az. O taski ben de yaptım az önce quiz soru sayısını aşırı fazla koymuşlar yani 50 soru koymak nedir. Hiç çözemeyelim diye abartmışlar. 25-30 dk quiz çözdüm fakat gönderme butonu kayboluyor bi süre sonra çıldırmamak için kapadım artık.

Quiz modunu geçtikten sonraki her sayfa için ödeme alırsınız. Yani siz sayfada 35 soru dahi olsa onların hiçbirinden ücret almıyorsunuz, ödemeler sayfaya göre ve quiz modundan sonra başlıyor.

bende işte şöyle yaptım süre yetmediği için yani deli gibi uğraştım ilk 35 dk 30 dk sına kadar yarıya geldim sonra baktım yetmicek pes edip yeinden başladım 35 dk zor yetiştirdim. Tek sorun o da değil ankette yaptırmıyorlar atıyor. Emekte boşa gidiyor. forumu takip ediyorumda yabancıların çoğu eskiden daha iyiydi filan yazmış adı değiştiginden beri kötü oldu diyorlar. Neyse artık yeni siteler bulmaya çalışıyorum o da yok yasakmış burda yazmak. çoğu iyi veren siteler türkiyeye vermiyorlar. Onların dışındada buna benzer bir kaç yer var sanırırm

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #9

Tue Oct 29, 2019 03:08 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: %80 yaptın diye yazıyor yen,den başlıyor anlıyamadım

o quiz olmasın? devam et bundan sonrakiler gelmeye başlar. quiz ücretsiz olur.

ayrıca Verify Whether'da her iki taneye 1 ücret gelir. değersiz bir task

baştan başladı görev anlıymadım ya aynen değersizdirde seviye atlamam için gerekli olan tasklar ne zaman gelir? taskların bazıları bitmesine rağmen aynı geliyor yani hiç task yoktu 4 tane task geldi o işte yaptıgım kredisi gelmeyen en üst sıradaki alttaki 3 gorev de yeni geldi hiçbir şey yapmadan tıkladım düşük puan diyor
ek olarak 3.günüdür 1 kuruş alamadım anekte giriyorum atıyor acaba bilmedigim bir sebepten ban filan mı yedim olmazki bu kadar da anket bile yaptırmıyor cuma günü ne güzeldi 3 task acuarry oldugundan beri 1 kuruş kazanamdım ( bi dün bi tane wannads dan 30 sentlik yaptım onuda göndermediler umudu kestim) ek olarak work mode yazıyor ouiz mi yazıyor diye baktımda

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #6

Tue Oct 29, 2019 02:25 in Turkish

%80 yaptın diye yazıyor yen,den başlıyor anlıyamadım

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #5

Tue Oct 29, 2019 02:12 in Turkish

%80 ama o göreve tıkalyınca yeniden başlıyor??

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #4

Tue Oct 29, 2019 02:09 in Turkish

Thelastair wrote:
Hasan00 wrote: merhaba arkadaşlar, kaç gündür uğraşıyorum anketler sürekli atıyor yaptırmıyor. Tasklar da hatalı 3 tane task geldi 3 de hatalıydı hepsinden başarısız dedi. Bugün 5 task gelmiş baktım yaptım 30 dk harcadım 2 kere sona gelince gönder butonu çalışmadı. Sanırım artık yeni üyelere para kazandırmak istemiyorlar 3 gündür buraya ayrdığım vakti işe girip çalışsaydım daha fazla kazanırdım. Ama işte internette okuyunca herkes çok kolay gibi anlatmış merak ettim denedim. (Belkide gerçekten kolaydır ama kolaylığı zorluğu sorun değil. Sürekli bir yerden hata çıkıp ya atıyor ya da kabul etmiyor bugda kalmış olabilir benim tasklar.) Son bir kaç kez deneyecem yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler... :)

ek olarak şu anda bu tasklar var bilgidiniz hatalı olan tasklardan birisi varsa hiç uğraşmayım. Ama tam 1 saat harcadım göderrmede sorun çıktı.(internet bağlantısında hiçbir sorun yok.)
1449045 Collect Phone Number And Number Of Locations From Websites - 6A $0.04 205 ---> 1 saat bununla uğraştım en sonunda kapattım
1449040 Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5A $0.04 205
1449041 Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5B $0.04 205
1449043 Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5C $0.04 205
1449926 Verify Whether The Person Still Works At The Given Company At Giv... $0.01 25

Find company'ler hatalı örnek vereyim glassdoor linkine tıklıyorsun googleda hiçbir sonuç yok haliyle veri girmiyorsun devam ediyorsun taskı bitirdiğinde glassdoor linkine hayır dedin diyor yok ben elle düzeltir iyice araştırırım diyorsan dene bence hatalı ama..

Collect phone number taskında sıkıntı yok ben yapmaya başladım bi süre sonra task bitti bende gözükmüyor.

Verify Whether'lar genelde hatasız oluyor ama 2 taska 0.01 kuruş veriyor bende gözükmüyor şu an o task.

merhaba evet yaptım %80 40 tane doğru yaptım 35 tane yapınca geçiliyormuştu zaten fakat hiç kredi gelemdi? 0.04 veriyordu o da gelmedi task ücreti

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #3

Tue Oct 29, 2019 01:21 in Turkish

Thelastair wrote:
Hasan00 wrote: merhaba arkadaşlar, kaç gündür uğraşıyorum anketler sürekli atıyor yaptırmıyor. Tasklar da hatalı 3 tane task geldi 3 de hatalıydı hepsinden başarısız dedi. Bugün 5 task gelmiş baktım yaptım 30 dk harcadım 2 kere sona gelince gönder butonu çalışmadı. Sanırım artık yeni üyelere para kazandırmak istemiyorlar 3 gündür buraya ayrdığım vakti işe girip çalışsaydım daha fazla kazanırdım. Ama işte internette okuyunca herkes çok kolay gibi anlatmış merak ettim denedim. (Belkide gerçekten kolaydır ama kolaylığı zorluğu sorun değil. Sürekli bir yerden hata çıkıp ya atıyor ya da kabul etmiyor bugda kalmış olabilir benim tasklar.) Son bir kaç kez deneyecem yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler... :)

ek olarak şu anda bu tasklar var bilgidiniz hatalı olan tasklardan birisi varsa hiç uğraşmayım. Ama tam 1 saat harcadım göderrmede sorun çıktı.(internet bağlantısında hiçbir sorun yok.)
1449045 Collect Phone Number And Number Of Locations From Websites - 6A $0.04 205 ---> 1 saat bununla uğraştım en sonunda kapattım
1449926 Verify Whether The Person Still Works At The Given Company At Giv... $0.01 25

Find company'ler hatalı örnek vereyim glassdoor linkine tıklıyorsun googleda hiçbir sonuç yok haliyle veri girmiyorsun devam ediyorsun taskı bitirdiğinde glassdoor linkine hayır dedin diyor yok ben elle düzeltir iyice araştırırım diyorsan dene bence hatalı ama..

Collect phone number taskında sıkıntı yok ben yapmaya başladım bi süre sonra task bitti bende gözükmüyor.

Verify Whether'lar genelde hatasız oluyor ama 2 taska 0.01 kuruş veriyor bende gözükmüyor şu an o task.

tamam collect phoneyi tekrar deneyim çerezleri silip

Biri bana yardım edebilirmi (task&anket sorunları) » Post #1

Tue Oct 29, 2019 01:03 in Turkish

merhaba arkadaşlar, kaç gündür uğraşıyorum anketler sürekli atıyor yaptırmıyor. Tasklar da hatalı 3 tane task geldi 3 de hatalıydı hepsinden başarısız dedi. Bugün 5 task gelmiş baktım yaptım 30 dk harcadım 2 kere sona gelince gönder butonu çalışmadı. Sanırım artık yeni üyelere para kazandırmak istemiyorlar 3 gündür buraya ayrdığım vakti işe girip çalışsaydım daha fazla kazanırdım. Ama işte internette okuyunca herkes çok kolay gibi anlatmış merak ettim denedim. (Belkide gerçekten kolaydır ama kolaylığı zorluğu sorun değil. Sürekli bir yerden hata çıkıp ya atıyor ya da kabul etmiyor bugda kalmış olabilir benim tasklar.) Son bir kaç kez deneyecem yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler... :)

üstekki 4 tanesi task olarak gelmiş ama yaptırmıyor.
Screenshot by Lightshot
şimdi altakilere baktım da sadece en üsteki çalışıyor ben o açılmayanlara hiç tıklamadımki daha nasıl accuracy olur

ANKETLER » Post #6105

Mon Oct 28, 2019 16:03 in Turkish

Help Us Find Company Information On Linkedin - 4A $0.04 205
1449029 Help Us Find Company Information On Linkedin - 4B $0.04 205
1449030 Help Us Find Company Information On Linkedin - 4C $0.04 205
bu tasklar geldi hatalı mı bunlar? hatalı gibide yapsam sorun olucak yapmasam ilerleyemicem saat geç oldu zaten yarına bilen varsa tavsiye verirse çok mutlu olurum 2 gün çalıştım ve 0 :D

ANKETLER » Post #6103

Mon Oct 28, 2019 12:43 in Turkish

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
ya dalga geçiyorlar benimle :D kaç tane daha gelicek eklentiyi silcem bu gidişle :D yok demek için gönderiyorlar :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:37:45 PST