merhaba arkadaşlar, kaç gündür uğraşıyorum anketler sürekli atıyor yaptırmıyor. Tasklar da hatalı 3 tane task geldi 3 de hatalıydı hepsinden başarısız dedi. Bugün 5 task gelmiş baktım yaptım 30 dk harcadım 2 kere sona gelince gönder butonu çalışmadı. Sanırım artık yeni üyelere para kazandırmak istemiyorlar 3 gündür buraya ayrdığım vakti işe girip çalışsaydım daha fazla kazanırdım. Ama işte internette okuyunca herkes çok kolay gibi anlatmış merak ettim denedim. (Belkide gerçekten kolaydır ama kolaylığı zorluğu sorun değil. Sürekli bir yerden hata çıkıp ya atıyor ya da kabul etmiyor bugda kalmış olabilir benim tasklar.) Son bir kaç kez deneyecem yardımcı olabilcek varsa şimdiden teşekkürler...
ek olarak şu anda bu tasklar var bilgidiniz hatalı olan tasklardan birisi varsa hiç uğraşmayım. Ama tam 1 saat harcadım göderrmede sorun çıktı.(internet bağlantısında hiçbir sorun yok.)
1449045 Collect Phone Number And Number Of Locations From Websites - 6A $0.04 205 ---> 1 saat bununla uğraştım en sonunda kapattım
1449040 Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5A $0.04 205
1449041 Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5B $0.04 205
1449043 Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5C $0.04 205
1449926 Verify Whether The Person Still Works At The Given Company At Giv... $0.01 25
üstekki 4 tanesi task olarak gelmiş ama yaptırmıyor.
Screenshot by Lightshot
şimdi altakilere baktım da sadece en üsteki çalışıyor ben o açılmayanlara hiç tıklamadımki daha nasıl accuracy olur