Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

TASK GÜNCEL! » Post #2459

Fri Nov 01, 2019 12:03 in Turkish

tavihey wrote: iyi kazandıran task'lar;

ilkinin ücreti 0,07$ ikincisinin 0,06$

basit task'lar. yanlışlarımın bir kısmı benim dikkatsizliğim ama çoğunluğunun hatalı olduğunu düşünüyorum. zaten çok itiraz eden, unfair diye not düşenler oluyor. gene de belli bir doğruluğun altına düşmeyip iş yapabiliyorsunuz.

Find Urls For A Business In A Certain Site - bu aralar akşam 6 ile 8 arasında görünüyor. çıktığı zaman 5-6k kadar inanılmaz sayılar görünüyor yapılabilecek iş sayısında. ancak 2 saat içinde hepsi tükeniyor. bu saatlerde takip edip denk getirmeye çalışırsanız iyi kazanç sağlarsınız.

Help Us Collect Social Media Handles For Various P - uzun zamandır id'si değişmeyen bir task. yapılması basit task'lardan. son zamanlarda çok iş yaptırmaya başladı. bu task da istisnasız her gece 1 ve 2 arasında çıkıyor. bazı günler yapılabilecek en az 250 iş görünüyor, bazı günler ise 4-5 tane oluyor ama son zamanlarda ortalama 30-40 tane yaptırıyor. bazen 50'yi 60'ı bulduğu da oluyor. bu saatlerde dikkat ederseniz, denk getirebilirsiniz. aslında level 1 task ama 2 gün önce level 0 olarak göründü. henüz level 0'sanız belki denk gelebilirsiniz dediğim saatlerde.

merhaba, dediğiniz saatler arası burdaydım geçen haftadan beri gelmedi görev :/

ANKETLER » Post #6170

Fri Nov 01, 2019 10:43 in Turkish

gisil wrote: task level 3 olunca, çok sayıda ref'in varsa ve top tier ülkelerden birinde yaşıyorsan mümkün tabii bu kadar gelir. benim ortalamam şimdilik 40 dolar. kendimi kaptırıp tüm tasklara girmeseydim, task3 leveli korusaydım daha fazla olabilirdi.

evet aynı ip adresi ve emailse ikisi beraber zor olabilir. ben de açmıştım kullanmıyorum.

email farklı da sanırım bu yoursurveys filan ip ye bakıyor sanırım ref kiralama olunca sardı biraz ama girmeyince hesabı kapanıyormuş sanırım bende bırakıcam gibi 1 dolar orda oldu o yüzdende burda vermedi anketi

ANKETLER » Post #6169

Fri Nov 01, 2019 10:36 in Turkish

gisil wrote: task level 3 olunca, çok sayıda ref'in varsa ve top tier ülkelerden birinde yaşıyorsan mümkün tabii bu kadar gelir. benim ortalamam şimdilik 40 dolar. kendimi kaptırıp tüm tasklara girmeseydim, task3 leveli korusaydım daha fazla olabilirdi.

hmm lvl taskı da zor geliyor aynen bu gelen adam bide refli gelmiş kimbilir buna ref veren ne kadar kazanıyordur hiçbir şey yapmadan 20-30 dolar alıyordur ah nerde böyle oyuncu ref bulmak :D aynen adamı takip ediyorum da bazen anlyamıyorum progamcı sanırım yoursurvey ile ilgili yazsını okudum puan düşük olursa almaz diyor 80 benimki de öteki e postayla yaptım o da 80 olunca mecbur eski e postama döndüm neden 20 puan kaybediyorum hiçbir fikrim yok ama o adam diyorki bilet atın bana puanımı vermişlerdi filan :D

ahahah belki 2 yıl sonra anca 100 dolar kazanabilcez 330 dolaraaa çoook zor :D (not dolar artsın diye sevinsem mi üzülsemmi bilemedim :o)

ANKETLER » Post #6166

Fri Nov 01, 2019 10:31 in Turkish

yanlış oldu

ANKETLER » Post #6165

Fri Nov 01, 2019 10:26 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: wanads a girince böyle bir mesaj alan var mı? sanırım oradaki anketlere bu yüzden katılamıyorum. Saçma biraz hepsine mi uymuyor :D We are sorry to inform you that you have not qualified for this survey. There are many reasons why people don't qualify, which include, but may not be limited to, not fitting the screening criteria, not providing quality responses or other reasons defined by our end client.
offertoro'daki uygulamaları indirerek gelir elde edebilirsin. senin iphone'nun varsa evdeki diğer insanların android cihazlarından girip uygulamaları indirmeyi deneyebilirsin. anketler her zaman olmuyor maalesef. ben bugün sadece 1 tane yapabildim. şans işi.
evet android var. Ama aynen orayada bakıyorum game hag var o çok fazla veriyor ama zor 250 gems biirkti 250 daha birikince alcam. Yasak ama sormadan edemeyecem neobuxa başladım fakat orda yoursurvey aynı şekide var figure egiht var orda yapınca ıp adresi aynı olduğu için anket gelmesini engelliyor da olabilir

ayrıca görünmü bilmiyorum ama ayda 330 dolar nedir(kazanmasın demek istemedim yanlış anlaşılmasın sadece şaşırdım yazılarını okuyorum bunun arada baya bu işi biliyor sanırım :D

Hasan00 wrote:
Quote: Total earned this month (October): $ 330.27 ($116.60 from surveys + $154.89 from tasks + $ 41.69 checklist bonus + $15 from task bonuses 3x$5( + today's checklist but I guess that will count as November 1st ;) My sponsor is one lucky guy :lol:

demekki ayda 330 dolar kazanılıyormuş buradanda ilginç :o

ANKETLER » Post #6163

Fri Nov 01, 2019 10:10 in Turkish

wanads a girince böyle bir mesaj alan var mı? sanırım oradaki anketlere bu yüzden katılamıyorum. Saçma biraz hepsine mi uymuyor :D

We are sorry to inform you that you have not qualified for this survey. There are many reasons why people don't qualify, which include, but may not be limited to, not fitting the screening criteria, not providing quality responses or other reasons defined by our end client.

ANKETLER » Post #6160

Fri Nov 01, 2019 08:19 in Turkish

Sanırım anketleri 3 günde bir alabiliyorum ben bunun lvl ile ilgisi var gibi geliyor. Neyse artık yarına :) sanırım tasklar her hafta sonu geliyor pazartesi gelicek gibi hissediyorum. Lvl taskı olup olmadığını nasıl analyacağız? birde eğer lvl taskıysa direk atlayamıyoruz değil mi? 5 tane farklı yapmamız gerekiyor? Şimdi lvl taskıysa pes edip yeniden deneyebiliyoruz değil mi?

31/10/2019 - $12.86 earned ! + result for month » Post #4

Fri Nov 01, 2019 04:25 in Success Stories

in 10 days i won $2.13 :o :clap: :lol:

ANKETLER » Post #6154

Fri Nov 01, 2019 04:17 in Turkish

Quote: Total earned this month (October): $ 330.27 ($116.60 from surveys + $154.89 from tasks + $ 41.69 checklist bonus + $15 from task bonuses 3x$5( + today's checklist but I guess that will count as November 1st ;) My sponsor is one lucky guy :lol:

demekki ayda 330 dolar kazanılıyormuş buradanda ilginç :o

ANKETLER » Post #6153

Fri Nov 01, 2019 04:14 in Turkish

3 tane anket geldi hepsi attı şu yabancı adama baktınızmı :D 1500dolardan fazla kazanmış sanırım bu ayda 330 dolar nerdee bende nerdeee :D 10 günde 2.13dolar :D

ANKETLER » Post #6143

Thu Oct 31, 2019 11:44 in Turkish

samplio.us bir sorun var mı? diğer yerler atmıyor ama fark ettim ki samplio en çok anket yayınlayanlardan ve her zaman atıyor öglen 0.40 şu anda 0.97 olandan attı beni
böyle yazıyor sorun var galiba -> Anket ile ilgili olarak karşılaştığınız güçlüklerden dolayı özür dileriz. Bu probleme neden olan konuyu çözmeye çalışıyoruz.(001-005.b)

Referans ile ilgili soru » Post #6

Thu Oct 31, 2019 10:18 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: merhaba, referans sayısını artırmak için eski konuyu okudum fakat eski olduğu için belki o zamandan bu yana bir şeyler değişmişitr. Referans arttırmak için neler yapılabilir? reklam filan verme gibi şeyler nasıl ilerler (bu iş tavsiye eden var mı yoksa boş bir iş mi?). Ben bu yüzden şöyle düşündüm burda ne yapıp edip biriktiricem para az da olsa burda kazandığım parayı reklam gibi şeylere harcıyarak uzun vadede daha fazla kazanmaya çalışmak istiyorum sizce ne kadar mantıklı (üye olanların aktifliğine göre değişcegini biliyorum orası şans artık). az önce blog açtım bunun için ingilizce hazırladım ama arka sayfalarda kalıyor bu yüzden gören kişi olacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. ( çevremde bu iş ile uğraşabilecek kimse olduğunu sanmıyorum o yüzden bu işi internet ortamında yapmam gerekiyor.) bu işi iyi bilen birisi bana yardımcı olabilir mi ? teşekkürler (güvenlir benzer site paylaşmak serbest olsaydı bulmak çok zor oluyor :/).

reklam verme işinin parasını karşılamaz buradaki kazancın. clixsenseden kazandığımızdan çok fazla düştü kazançlar. instagram veya twitterda hesap açıp linkini paylaşabilirsin. güzel bir tanıtım yaparsın ne nedir. ama önce kendin ikna olman lazım. ben clixsensedeyken birçok üyeyi çekmiştim. toplu mesaj gönderme olayı vardı, özelden yazışma olayı vardı. şimdi bunlar yok ve reflerine sponsor olarak mesaj gönderemeyecek ve yardımcı olamayacaksın.

açık söylemem gerekirse kendimiz bile yeterli kazanamıyor ve birçok sıkıntılarla uğraşıyorken insanları bu şartlarda buna bulaştırmaya utanıyorum desem yalan olmaz. davet ederken kazanç ümidi vereceksin ama o kazanç sürekli burada zaman geçirmeyle ve büyük sabırla oluyor. kazanç yolları ise çok düştü. 100 adam içinde illaki 1/2 tanesi sabırlı azimli oluyor işi anlıyor ama o da şans işte. o insana denk gelebilirim diyorsan linkini paylaş sosyal platformlarda. yoksa boşa uğraşmak seni yorar ve hayal kırıklığına uğratır.

hmm peki çok teşekkür ederim reklamı karşılamaz ise aynen hiç gerek yok. Ayrıca haklısınız o yandan çok zor kazandırıyor. İnsaları da uğraştırmaya gerek yok. Belki ileride biraz düzelirse yani en azından anketler filan çoğalırsa işe yarayabilir. Ben ilk defa böyle bir işle uğraştığım için biraz heveslendim ama gördüğünüz gibi kaç gündür ilerleme yok yavaş. O zaman üşenmezsem sadece bir facebok hesabından yalan söylemeden, abartmadan (hatta zor diyerekten) az para da olsa belki işsiz olup bir şeylere ihtiyacı olan birisi gelebilir en azından. Reklam filan sanırım biraz buraya abartıya kaçmış sorma nedenim ise bu konuyla ilgili bir yerde daha vardı sanırım moderatördü reklam filan bahsedince sorayım dedim. :) ( o zaman belki dediğiniz gibi bu kadar zorlaşmamıştı, işte bunu tahmin ettiğim için tekrar sordum) teşekkürler herkese :thumbup:

ANKETLER » Post #6141

Thu Oct 31, 2019 08:19 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote:
ankettasksever wrote: otomobil anketi gelirse bana iki kez ödeme yapmadı. tokatlıyor anketi şekil ama öyle. :oops: :thumbdown:

bu ara wannadsta tokatlayan anketler var bende. 5 tane daha farklı yaptım ödeme yapmadı.

merhaba tekrardan forumumuza bir konu açmıştımda bugün eğer ilgilenmek isterseniz sizin fikrinizi merak ettim? :D

hangi konu?

a onu yazmayı unutmuşum :D referanslara ilgili konu bugün açtım zaten

ANKETLER » Post #6139

Thu Oct 31, 2019 07:56 in Turkish

ankettasksever wrote: otomobil anketi gelirse bana iki kez ödeme yapmadı. tokatlıyor anketi şekil ama öyle. :oops: :thumbdown:

bu ara wannadsta tokatlayan anketler var bende. 5 tane daha farklı yaptım ödeme yapmadı.

merhaba tekrardan forumumuza bir konu açmıştımda bugün eğer ilgilenmek isterseniz sizin fikrinizi merak ettim? :D

ANKETLER » Post #6136

Thu Oct 31, 2019 06:30 in Turkish

31 Eki 2019 06:25 PST anket ySense Anketleri - C50142881 - Tamamlandı $ 0,4100

sonunda bende yaptım :D (Turkcell reklamı)

Referans ile ilgili soru » Post #4

Thu Oct 31, 2019 01:52 in Turkish

ek olarak reklam vererek referans kazanma olayı hakkınızda bilginiz var mı? belki olurda gelen kişi devam etmek ister filan. :) yani reklam verme ücreti veya başka yerlere nasıl duyurabiliriz. forumda böyle bilr konu var ama çok eski kaç yıl önce en azından denemiş olurum aktif 10 kişilk bir referansa gelen olursa aylık olarak düşünürsek 5-10 dolar etkiler mi?

(ek olarak sosyal medya kullanmıyorum ama sırf bunun için açmayı düşündüm de ne bileyim sanki sosyal medya ortamında bu işi yapabilcek çok kişi olduğunu düşünmüyorum gelip bakar çıkarlar gibi :D )

Referans ile ilgili soru » Post #3

Thu Oct 31, 2019 01:46 in Turkish

sems-i wrote:
Hasan00 wrote: merhaba, referans sayısını artırmak için eski konuyu okudum fakat eski olduğu için belki o zamandan bu yana bir şeyler değişmişitr. Referans arttırmak için neler yapılabilir? reklam filan verme gibi şeyler nasıl ilerler (bu iş tavsiye eden var mı yoksa boş bir iş mi?). Ben bu yüzden şöyle düşündüm burda ne yapıp edip biriktiricem para az da olsa burda kazandığım parayı reklam gibi şeylere harcıyarak uzun vadede daha fazla kazanmaya çalışmak istiyorum sizce ne kadar mantıklı (üye olanların aktifliğine göre değişcegini biliyorum orası şans artık). az önce blog açtım bunun için ingilizce hazırladım ama arka sayfalarda kalıyor bu yüzden gören kişi olacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. ( çevremde bu iş ile uğraşabilecek kimse olduğunu sanmıyorum o yüzden bu işi internet ortamında yapmam gerekiyor.) bu işi iyi bilen birisi bana yardımcı olabilir mi ? teşekkürler (güvenlir benzer site paylaşmak serbest olsaydı bulmak çok zor oluyor :/).

Clix ysense ye dönüştükten sonra yüzlerce ref kullanmayı bıraktı , senin işin biraz zor

hmm anladğım kadarıyla isim değişmeden önce anketler filan daha sık geliyordu. Bu şekilde sorunlar olmuyordu sanırım.
Neden o kadar kişi ayrıldı acaba? anketlerle ilgili mi? yabancıların forumunada bakıyorum da bir kaç baya eski kullanıcı başka yerde yaptıgını söylemiş sanırım sonu geliyor buranın. :silent:

Referans ile ilgili soru » Post #1

Thu Oct 31, 2019 01:26 in Turkish

merhaba, referans sayısını artırmak için eski konuyu okudum fakat eski olduğu için belki o zamandan bu yana bir şeyler değişmişitr. Referans arttırmak için neler yapılabilir? reklam filan verme gibi şeyler nasıl ilerler (bu iş tavsiye eden var mı yoksa boş bir iş mi?). Ben bu yüzden şöyle düşündüm burda ne yapıp edip biriktiricem para az da olsa burda kazandığım parayı reklam gibi şeylere harcıyarak uzun vadede daha fazla kazanmaya çalışmak istiyorum sizce ne kadar mantıklı (üye olanların aktifliğine göre değişcegini biliyorum orası şans artık). az önce blog açtım bunun için ingilizce hazırladım ama arka sayfalarda kalıyor bu yüzden gören kişi olacağını hiç ama hiç düşünmüyorum. ( çevremde bu iş ile uğraşabilecek kimse olduğunu sanmıyorum o yüzden bu işi internet ortamında yapmam gerekiyor.) bu işi iyi bilen birisi bana yardımcı olabilir mi ? teşekkürler (güvenlir benzer site paylaşmak serbest olsaydı bulmak çok zor oluyor :/).

ANKETLER » Post #6131

Wed Oct 30, 2019 22:04 in Turkish

mzanka wrote:
Hasan00 wrote:
mzanka wrote: Peanut Labs 0, 27 :$

Date: Oct 31, 2019, 00:02

Transaction ID: 1577635802

Konaklama ve Seyahat anketi

merhaba otel ismi soran bi anketmiydi bana öyle geldi yarısında attı :/

Merhaba. Tamamladığım Otel, konaklama ve ulaşım hizmetleri anketiydi. İlk kez gelen bir anketti. Bir anket daha var, o sadece otel üstüne ama o anket beni sürekli atıyor. 20 kez geldiyse 7 ayda hepsinde atıldım :? Sanırım sizin bahsettiğiniz de o. Bazı anketler maalesef işlerine yarayan cevapları aldıktan sonra beş kuruş ödemeden atıyor. İyi kazançlar.

teşekkürler, sanırım öyle bazıları vermiyor. Size de iyi kazançlar. :)

ANKETLER » Post #6129

Wed Oct 30, 2019 15:00 in Turkish

mzanka wrote: Peanut Labs 0, 27 :$

Date: Oct 31, 2019, 00:02

Transaction ID: 1577635802

Konaklama ve Seyahat anketi

merhaba otel ismi soran bi anketmiydi bana öyle geldi yarısında attı :/
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:41:53 PST