timsah1966 wrote:tebrikler hasan....
![]()
![]()
arkadaşa tebrikler

mhsm_smr27 wrote:03 Nov 2019 08:54 PST Survey ySense Surveys - SSI43890675 - Complete $0.8400
bi tane daha. sosyal medya uygulamaları.
26 tasks $1.82
2 surveys $1.86
Total earned: $3.68
özet. uzun zamandır girmiyordum birden girince gönderdiler üst üste o yüzden hasan.
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:yine anket gelmiş tıkladım açtı hatta samplico dandı devam edin dedim attı şansa bak
ayrıca peding ne oluyor anlıyamadım?
wannads easysurveys 0.50 ve 0.25 likleri ve yukarıda sol taraftaki surveys içinde bulunan haftalık anketleri 1 ay beklemeye atıyor buna pending deniliyor.
easysurveys için ankete başlamak için ona tıklayınca sarı şeritli bir yer var ona tıkla onun içinde bekleyen ve tamamlanmış anketler bölümü var.
wannads da ise yukarıda sağ üst tarafta soru işareti var ona tıklarsan pending ve ödemesi yapılan listeler orada.
tantE41 wrote:Hasan00 wrote:Screenshot by Lightshot bunlara tıklamalımıyım şimdiye kadar ne zaman tıklasam kayboldu sizce basayımmı tekrar?
Ortadakinden 8-9 aya yakin anket yapamiyorum.Sagdaki verirdi gene site el degistiginden beri ondada yok.Peanuttan aliyorum anket sadece oda tek tük.
bay_pd wrote:Hasan00 wrote:Screenshot by Lightshot bunlara tıklamalımıyım şimdiye kadar ne zaman tıklasam kayboldu sizce basayımmı tekrar?
tıklayın bir şey olmaz. anket denk getirirseniz süper olur. site değiştikten sonra bir görünüp bir kayboluyor router'lar
tantE41 wrote:aynen ama ne anket var ne bir şey ahaha ustalaştım sayfaların hepsini ilk bi açıyorum ondan sonra dolduruyorum yetişmyorki zamanı az veriyorlar.Hasan00 wrote:Screenshot by Lightshot burda bunu az önce yaptım %88 bitti hala burda gözüküyor üstüne tıklayınca açılıyor 6 tane tamamlanan var diyor. Screenshot by Lightshot figure egiht de job history e bakıncada tamamlanan 8 tane Screenshot by Lightshot diyor?????
![]()
ayrıca aynen addon çalışmıyor
arada oluyor öyle hatalar da o task yapılır gibi değil.level etkilemiyor zaten.
ankettasksever wrote:tantE41 wrote:Hasan00 wrote:Screenshot by Lightshot burda bunu az önce yaptım %88 bitti hala burda gözüküyor üstüne tıklayınca açılıyor 6 tane tamamlanan var diyor. Screenshot by Lightshot figure egiht de job history e bakıncada tamamlanan 8 tane Screenshot by Lightshot diyor?????
![]()
ayrıca aynen addon çalışmıyor
arada oluyor öyle hatalar da o task yapılır gibi değil.level etkilemiyor zaten.
telefon numarası bulma taskı en sevdiğim B ve C olanlarından ayrı ayrı 40/50 tane yaptım iyi kazandırdı fakat A olanı açılmıyor bende @Hasan00 da açılmış. herkese farklı davranıyor bu taskslar.
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:bana hala gelen task yok :/ lvl 1 olana kadar düzgün para kazanamam sanırım
ankettasksever hep nasıl %100 yapıyorsunuz ki?hata çıkıyor benimkilerde youtubede filan mı bakıyorsunuz acaba?
yok çeviri ve mantık ile. zaten gelen tasklar şuan için kolay ve basit. level 1 dekiler daha karmaşık geliyordu bana ondan dolayı tosladım zaten. hepsine zıplayınca sonuç ortada kıvranıp duruyorum şimdi.
demetsedna wrote:ankettasksever wrote:tavihey wrote:iyi kazandıran task'lar;
ilkinin ücreti 0,07$ ikincisinin 0,06$
basit task'lar. yanlışlarımın bir kısmı benim dikkatsizliğim ama çoğunluğunun hatalı olduğunu düşünüyorum. zaten çok itiraz eden, unfair diye not düşenler oluyor. gene de belli bir doğruluğun altına düşmeyip iş yapabiliyorsunuz.
Find Urls For A Business In A Certain Site - bu aralar akşam 6 ile 8 arasında görünüyor. çıktığı zaman 5-6k kadar inanılmaz sayılar görünüyor yapılabilecek iş sayısında. ancak 2 saat içinde hepsi tükeniyor. bu saatlerde takip edip denk getirmeye çalışırsanız iyi kazanç sağlarsınız.
Help Us Collect Social Media Handles For Various P - uzun zamandır id'si değişmeyen bir task. yapılması basit task'lardan. son zamanlarda çok iş yaptırmaya başladı. bu task da istisnasız her gece 1 ve 2 arasında çıkıyor. bazı günler yapılabilecek en az 250 iş görünüyor, bazı günler ise 4-5 tane oluyor ama son zamanlarda ortalama 30-40 tane yaptırıyor. bazen 50'yi 60'ı bulduğu da oluyor. bu saatlerde dikkat ederseniz, denk getirebilirsiniz. aslında level 1 task ama 2 gün önce level 0 olarak göründü. henüz level 0'sanız belki denk gelebilirsiniz dediğim saatlerde.
tebrikler.![]()
level 0 a gelmedi. 1 olmamız lazım. %76 ile hala çalış diyor bana. level atlayınca her taska zıplamamak lazım gerçekten. geçmişin bedelinden bir türlü kurtulamadım ki yol alayım.
bize entity lazım.
Bugün Entity taskinden 11 tane yapınca Level 1 oldum. Anında 43 task geldi. Kitchen taskinin quizinden %70 aldım. work modunda %60 ile expelled oldum. Levelimi 0'a düşürdüler. Bu da üzücü, öğretici ve aynı zamanda umut verici bir anımdır.
Task ile ileriki levellerde kazanmanın çok mümkün olduğunu görmüş oldum.