Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6211

Sun Nov 03, 2019 11:01 in Turkish

mhsm_smr27 wrote:
Hasan00 wrote:
mhsm_smr27 wrote: 03 Nov 2019 08:54 PST Survey ySense Surveys - SSI43890675 - Complete $0.8400

bi tane daha. sosyal medya uygulamaları.

26 tasks $1.82
2 surveys $1.86
Total earned: $3.68

özet. uzun zamandır girmiyordum birden girince gönderdiler üst üste o yüzden hasan.

aynen girmediğiniz için izin veriyordur. Aktif olursanız görürsünüz işkenceyi :D ahah başlayalı 11 gün oldu sadece 2 anket geldi.
Aktifliği azaltıcam o yüzden kota dolunca olmuyor

ben 1 yıllık üyeyim level 3'üm. ilk zamanlar az gelir pes etme bilgilerini doğru gir zamanla geliyor iyi de kazanırsın ama site el değiştirmiş sanırım baya değişmiş şu an aktiflik nasıl bilemem

yabancı yeri kontrol ediyorum da ilk geldigim zaman yamlış çok yaptım desteğe dedim sıfırlama yok dediler anketlere baglanırken düzeltebilirsin şimdide değiştirdigim için ceza almamışımdır umarım. Eskisini bilmiyorum ama sitenin değişmesinden memnun olan var oldugunu sanmıyorum yabancılar çok kötü oldu diyor eskisi daha iyiyimişti sanırım. Umarım ceza almamışdır destekdeki adam ankete baglanırken kısa sorular soruyoruz değiştirebilrsin dedi :D bende dogrusuyla değiştiriyorum her şey karıştı çünkü ne dediğimi hatırlamıyorum. keşke biraz daha araştırıp girseydim ama devam etmem diye geldim baktım az da olsa kazanılır devam edeyim dedim kazandırcağına bile umudum yoktu yani :D (Görmesem biri dese cidden inanmazdım anket doldurarak para kazancagımı)

ANKETLER » Post #6209

Sun Nov 03, 2019 09:06 in Turkish

timsah1966 wrote: tebrikler hasan.... :clap: :clap: :clap:

arkadaşa tebrikler :D ben 0 kazandım bugün :D :lol:

ANKETLER » Post #6208

Sun Nov 03, 2019 09:05 in Turkish

mhsm_smr27 wrote: 03 Nov 2019 08:54 PST Survey ySense Surveys - SSI43890675 - Complete $0.8400

bi tane daha. sosyal medya uygulamaları.

26 tasks $1.82
2 surveys $1.86
Total earned: $3.68

özet. uzun zamandır girmiyordum birden girince gönderdiler üst üste o yüzden hasan.

aynen girmediğiniz için izin veriyordur. Aktif olursanız görürsünüz işkenceyi :D ahah başlayalı 11 gün oldu sadece 2 anket geldi.
Aktifliği azaltıcam o yüzden kota dolunca olmuyor

ANKETLER » Post #6205

Sun Nov 03, 2019 08:46 in Turkish

mhsm_smr27 wrote: 26 tasks $1.82
1 survey $1.02
Total earned: $2.84

pazar günü özet

nasıl yaptınız ya :D millet ölüyor anket diyeee :D tebrikler

referans » Post #1

Sun Nov 03, 2019 08:41 in Turkish

yabancı bir kaç oyun sitesinde link filan koymuştum ama neden böyle oldu???? hata
üye olan kişilerden para alamıyorum referans linkimi yazdım ama bug mu olduki

ANKETLER » Post #6201

Sun Nov 03, 2019 03:07 in Turkish

a o zaman wannadsdan ve easyden yatmayan kredim 1 ay sonra gelicek. :lol:

ANKETLER » Post #6200

Sun Nov 03, 2019 03:02 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: yine anket gelmiş tıkladım açtı hatta samplico dandı devam edin dedim attı şansa bak :(

ayrıca peding ne oluyor anlıyamadım?

wannads easysurveys 0.50 ve 0.25 likleri ve yukarıda sol taraftaki surveys içinde bulunan haftalık anketleri 1 ay beklemeye atıyor buna pending deniliyor.

easysurveys için ankete başlamak için ona tıklayınca sarı şeritli bir yer var ona tıkla onun içinde bekleyen ve tamamlanmış anketler bölümü var.

wannads da ise yukarıda sağ üst tarafta soru işareti var ona tıklarsan pending ve ödemesi yapılan listeler orada.

aa yeni gördüm teşekkürler :)

ANKETLER » Post #6199

Sun Nov 03, 2019 02:57 in Turkish

bugünde yok anket :thumbdown: :evil:

ANKETLER » Post #6193

Sat Nov 02, 2019 23:05 in Turkish

gisil wrote: wannads bugün iki anketimi birden yedi. delirtecekler insanı.

bende hiç açılmıyor sanırım bu anketler ülke olarak geliyor... :D abd yapsaydık daha çok gelirdi gibime geliyor ama o zamanda ban yerdik :/ şu neo daha iyi gibi en azından anket ücreti veriyor

ANKETLER » Post #6188

Sat Nov 02, 2019 11:36 in Turkish

tantE41 wrote:
Hasan00 wrote: Screenshot by Lightshot bunlara tıklamalımıyım şimdiye kadar ne zaman tıklasam kayboldu sizce basayımmı tekrar?

Ortadakinden 8-9 aya yakin anket yapamiyorum.Sagdaki verirdi gene site el degistiginden beri ondada yok.Peanuttan aliyorum anket sadece oda tek tük.

bay_pd wrote:
Hasan00 wrote: Screenshot by Lightshot bunlara tıklamalımıyım şimdiye kadar ne zaman tıklasam kayboldu sizce basayımmı tekrar?

tıklayın bir şey olmaz. anket denk getirirseniz süper olur. site değiştikten sonra bir görünüp bir kayboluyor router'lar

aynen bendede açılmıyor. neyse denk geldikçe tıklarım artık :) teşekkürler cevap için

ANKETLER » Post #6185

Sat Nov 02, 2019 10:03 in Turkish

Screenshot by Lightshot bunlara tıklamalımıyım şimdiye kadar ne zaman tıklasam kayboldu sizce basayımmı tekrar?

TASK GÜNCEL! » Post #2485

Sat Nov 02, 2019 07:31 in Turkish

tantE41 wrote:
Hasan00 wrote: Screenshot by Lightshot burda bunu az önce yaptım %88 bitti hala burda gözüküyor üstüne tıklayınca açılıyor 6 tane tamamlanan var diyor. Screenshot by Lightshot figure egiht de job history e bakıncada tamamlanan 8 tane Screenshot by Lightshot diyor????? :D

ayrıca aynen addon çalışmıyor

arada oluyor öyle hatalar da o task yapılır gibi değil.level etkilemiyor zaten.
aynen ama ne anket var ne bir şey ahaha ustalaştım sayfaların hepsini ilk bi açıyorum ondan sonra dolduruyorum yetişmyorki zamanı az veriyorlar.

TASK GÜNCEL! » Post #2484

Sat Nov 02, 2019 07:30 in Turkish

ankettasksever wrote:
tantE41 wrote:
Hasan00 wrote: Screenshot by Lightshot burda bunu az önce yaptım %88 bitti hala burda gözüküyor üstüne tıklayınca açılıyor 6 tane tamamlanan var diyor. Screenshot by Lightshot figure egiht de job history e bakıncada tamamlanan 8 tane Screenshot by Lightshot diyor????? :D

arada oluyor öyle hatalar da o task yapılır gibi değil.level etkilemiyor zaten.

telefon numarası bulma taskı en sevdiğim B ve C olanlarından ayrı ayrı 40/50 tane yaptım iyi kazandırdı fakat A olanı açılmıyor bende @Hasan00 da açılmış. herkese farklı davranıyor bu taskslar.

açıldı yaptım bitti ama şimdi tekrar tıkladıgımda tekrar başlıyor tuhaf. sanırım aynı anketi yapıcam baştan başladı ya da o oran %100 olana kadar devam edicekmiki kafam karıştı

TASK GÜNCEL! » Post #2481

Sat Nov 02, 2019 05:50 in Turkish

Screenshot by Lightshot burda bunu az önce yaptım %88 bitti hala burda gözüküyor üstüne tıklayınca açılıyor 6 tane tamamlanan var diyor. Screenshot by Lightshot figure egiht de job history e bakıncada tamamlanan 8 tane Screenshot by Lightshot diyor????? :D

TASK GÜNCEL! » Post #2472

Sat Nov 02, 2019 02:43 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: bana hala gelen task yok :/ lvl 1 olana kadar düzgün para kazanamam sanırım

ankettasksever hep nasıl %100 yapıyorsunuz ki? :D hata çıkıyor benimkilerde youtubede filan mı bakıyorsunuz acaba?

yok çeviri ve mantık ile. zaten gelen tasklar şuan için kolay ve basit. level 1 dekiler daha karmaşık geliyordu bana ondan dolayı tosladım zaten. hepsine zıplayınca sonuç ortada kıvranıp duruyorum şimdi. :)

lvl 0 da bazıları zor geldide sanırırm lvl1 daha zor olucak benim için :silent:

TASK GÜNCEL! » Post #2470

Sat Nov 02, 2019 02:35 in Turkish

bana hala gelen task yok :/ lvl 1 olana kadar düzgün para kazanamam sanırım

ankettasksever hep nasıl %100 yapıyorsunuz ki? :D hata çıkıyor benimkilerde youtubede filan mı bakıyorsunuz acaba?

ANKETLER » Post #6180

Fri Nov 01, 2019 21:48 in Turkish

yine anket gelmiş tıkladım açtı hatta samplico dandı devam edin dedim attı şansa bak :(

ayrıca peding ne oluyor anlıyamadım?

TASK GÜNCEL! » Post #2467

Fri Nov 01, 2019 13:45 in Turkish

demetsedna wrote:
ankettasksever wrote:
tavihey wrote: iyi kazandıran task'lar;

ilkinin ücreti 0,07$ ikincisinin 0,06$

basit task'lar. yanlışlarımın bir kısmı benim dikkatsizliğim ama çoğunluğunun hatalı olduğunu düşünüyorum. zaten çok itiraz eden, unfair diye not düşenler oluyor. gene de belli bir doğruluğun altına düşmeyip iş yapabiliyorsunuz.

Find Urls For A Business In A Certain Site - bu aralar akşam 6 ile 8 arasında görünüyor. çıktığı zaman 5-6k kadar inanılmaz sayılar görünüyor yapılabilecek iş sayısında. ancak 2 saat içinde hepsi tükeniyor. bu saatlerde takip edip denk getirmeye çalışırsanız iyi kazanç sağlarsınız.

Help Us Collect Social Media Handles For Various P - uzun zamandır id'si değişmeyen bir task. yapılması basit task'lardan. son zamanlarda çok iş yaptırmaya başladı. bu task da istisnasız her gece 1 ve 2 arasında çıkıyor. bazı günler yapılabilecek en az 250 iş görünüyor, bazı günler ise 4-5 tane oluyor ama son zamanlarda ortalama 30-40 tane yaptırıyor. bazen 50'yi 60'ı bulduğu da oluyor. bu saatlerde dikkat ederseniz, denk getirebilirsiniz. aslında level 1 task ama 2 gün önce level 0 olarak göründü. henüz level 0'sanız belki denk gelebilirsiniz dediğim saatlerde.

tebrikler. :clap:

level 0 a gelmedi. 1 olmamız lazım. %76 ile hala çalış diyor bana. level atlayınca her taska zıplamamak lazım gerçekten. geçmişin bedelinden bir türlü kurtulamadım ki yol alayım.

bize entity lazım. :)

Bugün Entity taskinden 11 tane yapınca Level 1 oldum. Anında 43 task geldi. Kitchen taskinin quizinden %70 aldım. work modunda %60 ile expelled oldum. Levelimi 0'a düşürdüler. Bu da üzücü, öğretici ve aynı zamanda umut verici bir anımdır.

Task ile ileriki levellerde kazanmanın çok mümkün olduğunu görmüş oldum.

çok garip bende 0 lvlim ama bana gelmedi, sanırım siz de 0 daydınız. Kaçırmış olmam imkansız. Umarım pazartesi banada gelir :/ (tebrikler 1lvl için yeniden olursunuz, en azından gördünüz :D )

TASK GÜNCEL! » Post #2465

Fri Nov 01, 2019 12:53 in Turkish

Hattusas anket de yok hiçbir şey belki bizi deniyorlar :D ahah adamın biri yabancı foruma ne yazmış 56000 task yapmış :D ben daha 7 oldu 3 tanesini geçemedim(sınavdı hepsi lvl olan yoktu.)

TASK GÜNCEL! » Post #2464

Fri Nov 01, 2019 12:47 in Turkish

belki belli süreçler içerisinde geliyordur şu taskların olduğu yerde sıralma var. O yüzden lvl olmasa bile bana pazartesi gelcek gibi hissediyorum yanlış düşünmüyorsam tasklar yapıldıktan sonra 1 haftaya güncellenip yenisi geliyor(gelenler bittiyse tabi)

Ek olarak yukarıda okudum görevleri yazınca youtubede hepsi varsa sırlaması değişik oluyor yeniden başlayınca oraya bakmıyormusunuz? %100 olur bi seferde o zaman kolayca (tabi hepsi varsa)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:30:46 PST