gisil wrote:anket yapmamışlar nasıl para almayı düşünüyorsun
ama kayıt ettirme ücreti yokmuydu 0.1 ila 0.3 arası ben yanlış anladım o zaman ayrıca o kadar kayıt oluyorsunuz insan bi anket yapar ya

Mister_M wrote:site tamamen profesyonel dolandırıcılara taş çıkartacak bir sistem kurmuşlar
tamamladığım 4 cü anket ve ücretini hala ödemediler az önce 0.45 cnt bir anket tamamladım yeşil yazıyıda gördüm history de 928,753,159 Clicked 5 November 2019 01:27:30 PST - CINT 42374674
ekran görüntüsü olsada fayda etmiyor![]()
![]()
sems-i wrote:tamamlanan ankette ,tamamladığına dair bir belge yok ama ticket attiğinda ekran görüntüsü istiyor bu nasıl bir çelişki.ahh be clixsense 2 ay para vermeyeydin de satmasaydin dükkanı
gisil wrote:Hasan00 wrote:23 kuruş gelmiş nerden geldi anlamadım
checklist daily bonus olabilir? ana ekranda sağ taraftaki panelde gözüküyor. dün birden fazla anket yapıldığı için aktif olmuştur.
Snorlax16 wrote:Site kurallarında evdeki herkesin kendine ait hesaplari Olabilir bunda bir sorun olmaz yazıyor. Ama aynı PC den giriş yaptığınız için banlanmis olabilir kaldı ki önceden girilemiyordu aynı bilgisayardan tahminimce evdeki herkesin hesabı olabilirse referans ilişkisi de olabilir gayet normal. Yanlış hatırlamıyorsam zamanında foruma yazmıştı birisi birden çok hesap olabilir bir evde ama sakın aynı PC üzerinden girmeyin diye
mzanka wrote:gisil wrote:bp anketi çığır açtı gerçekten bugün aynısını honda'nın araba anketinde yaşadım, anketi tamamlayınca sorun çıkardı. eskiden kanıt gösterince paramızı alırdık bu durumlarda, şimdi ticketların işe yaradığını hiç görmedim. sonuç alan oldu mu hiç?
Tamamladığıma dair ekran görüntüsü aldığım ve bana para ödemeyen anketlerin 1-2 sinin parasını ancak alabildimÇok düşük bir ihtimal gerçekten alamadığımız parayı sonra alabilmek, artık uğraşmıyorum bu nedenle ama siz yine de deneyin şansınızı.
Bu BP'nin ilk vukuatı değil, siteye yeni kaydolduğum zamanlarda da uzun uzun anketleri tamamlattırıp para ödememişlerdi. Bir daha BP anketi gördüğümde kaçacağımSorunsuz anket ücreti ödeyen firmalara da emeğe saygıları için buradan teşekkür ederim, diğerleri de bize vermedikleri paraları tepe tepe kullansınlar!
mzanka wrote:Bp anketi şaka mı? Tüm bilgileri alıp, 10 tane reklam izlet ve yorum iste. Bir dünya detay sor. Sonra da bu ankete katılamadınız ne demek? Epey de uzun bir anket. Yazıklar olsun, koskoca firmalar üç kuruş ödememek için ne taklalar atıyor
tantE41 wrote:teşekkür ederim. İlk paramı 1 aya çekerim gibi ama böyle giderse zor birazHasan00 wrote:bir şey sorcamda ben şimdi ne payoneer hesabı açtım nede skrill acaba ikisini açsam aylık ücreti filan oluyormu? yoksa para çekerkenmi açayım hesabı? skrill de açayım diye düşündüm de bi kaç site daha var ama orda payoneer yok neo gibi orda ref kiralama mı ne varmış foruma sorucam da 250 reklam tıklamadan açılmıyor sanırım sizce heasbı şimdimi açayım yoksa çekeceğim vakit mi?
Payoner hesabi ac. aylik ucret falan yok kart cikartirsan olur ki gerek yok.Banka hesabi bilgilerini gir.Ben is bank kullaniyorum.Gecen yaptigim cekimde 50 dolar 280.23kurus olarak geldi.Guncel kur 5.71 idi sadece 5 tl kesintiyle geldi ki harika birsey.Skrili pek bilmem ama payonerden sasma derim.2 gune geliyor havale.