Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #46

Tue Nov 05, 2019 03:31 in Turkish

gisil wrote:
ankettasksever wrote:
gisil wrote: odamax uygulamasını indirip rezervasyon yapan oldu mu?

bazı otellerin ücretsiz rezervasyon hakkı var. ben onlardan birini bulup yaptım, aldım parayı da. kaçırmayın :lol:

detay lütfen nasıl yapacaz. nereden. iptal mümkün mü?

offertoro'da önce rez. yapın sonra iptal edin. önemli olan ücretsiz rez. yapan bir otel bulmak. gerisi kolay :)

kredi kartı bilgisi gerekmiyor. rahat olabilirsiniz. 1,78 iyi para.

yemekten sonra denerim :D iyiymiş ücret cidden

referans » Post #3

Tue Nov 05, 2019 02:11 in Turkish

gisil wrote: anket yapmamışlar nasıl para almayı düşünüyorsun :lol:

ama kayıt ettirme ücreti yokmuydu 0.1 ila 0.3 arası ben yanlış anladım o zaman ayrıca o kadar kayıt oluyorsunuz insan bi anket yapar ya :D

TASK GÜNCEL! » Post #2506

Tue Nov 05, 2019 01:56 in Turkish

Dev Job: Confirming If A Person Is On The Management Structure Fo... bu taskı bile nvarmı lvl etklermi?

açtım 2 tane soru vardı yaptım görevden attı ama ne expelled oldum ne de bir şey saymadı sanırım
hata sorun var sanırım hala

ANKETLER » Post #6244

Tue Nov 05, 2019 01:53 in Turkish

Mister_M wrote: site tamamen profesyonel dolandırıcılara taş çıkartacak bir sistem kurmuşlar
tamamladığım 4 cü anket ve ücretini hala ödemediler az önce 0.45 cnt bir anket tamamladım yeşil yazıyıda gördüm history de 928,753,159 Clicked 5 November 2019 01:27:30 PST - CINT 42374674
ekran görüntüsü olsada fayda etmiyor :clap: :clap: :clap:

bendede oldu 1 tane umudu kestim. Hatta dün 2 tane ortasında attı mavi hangisi diyor seçeneklerde renk yok anketten alcagını aldı tabi

ANKETLER » Post #6242

Tue Nov 05, 2019 01:50 in Turkish

sems-i wrote: tamamlanan ankette ,tamamladığına dair bir belge yok ama ticket attiğinda ekran görüntüsü istiyor bu nasıl bir çelişki.ahh be clixsense 2 ay para vermeyeydin de satmasaydin dükkanı

ahah artık ben ileri seviyeye taşıdım olayı her anket sayfasında ekran görüntüsü kaydediyorum :D belki ileride lazım olur dursun :D

ANKETLER » Post #6241

Tue Nov 05, 2019 01:48 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: 23 kuruş gelmiş nerden geldi anlamadım :D

checklist daily bonus olabilir? ana ekranda sağ taraftaki panelde gözüküyor. dün birden fazla anket yapıldığı için aktif olmuştur.

evet bonus :) :D

ayırca 05 Nov 2019 01:44 PST EasySurveys - Short Survey Conversion #2476092320 (Offer) $0.25 yoursurveyse bakın anket çok çok uzun sanırım 30dk uğraştım 0.25 için internetten aldıgnız çevrim içi ödemyle ilgili wannads dan direk verdi bu sefer :D

Bir bilgisayarda 2 hesap kullanımı » Post #7

Tue Nov 05, 2019 00:54 in Turkish

Snorlax16 wrote: Site kurallarında evdeki herkesin kendine ait hesaplari Olabilir bunda bir sorun olmaz yazıyor. Ama aynı PC den giriş yaptığınız için banlanmis olabilir kaldı ki önceden girilemiyordu aynı bilgisayardan tahminimce evdeki herkesin hesabı olabilirse referans ilişkisi de olabilir gayet normal. Yanlış hatırlamıyorsam zamanında foruma yazmıştı birisi birden çok hesap olabilir bir evde ama sakın aynı PC üzerinden girmeyin diye :)

onu bilmiyorum :) ama ip ye göre geliyor gibi anketler neo da yuno var buradada orada yuno dan yapınca buradan izin vermedi geçen bana telefondan denemiştim olmadı. tamamladınız gibi bir şey dedi yuno burada neoda yaptıgım için ki neo daki e posta farklıydı

ANKETLER » Post #6236

Tue Nov 05, 2019 00:34 in Turkish

23 kuruş gelmiş nerden geldi anlamadım :D

ANKETLER » Post #6235

Mon Nov 04, 2019 23:00 in Turkish

dün yatmada önce şansım açıldı 1.67 ücret aldım (2 -3 anket verdi ilk oldu daha böyle :D ) opinoin surveysde bir anket var ama sona doğru attı wannadsdan. firmalarla ilgili çoğu yabancı firmaydı bilmediğime bilmiyorum dedim attı (2 -3 tane adı duydugum vardı) :lol: :clap:

Bir bilgisayarda 2 hesap kullanımı » Post #4

Mon Nov 04, 2019 22:41 in Turkish

Ben desteğe sormuştum. Kardeşim için açmıştık sonra yasak olduğunu öğrenince kardeşim kapattı yani yeni açmıştı arada bakarsa diye ingilizcesi iyi değil :D desteğe dedim sorun olurmu diye hesabını sildiyse olmaz dediler.
Ama farklı ip kullanırsan sorun olmaz gibi ya eve 2. internet baglatıcan ya da bu iş için ayrı internet telefonu kullanacaksın vpn filan kullanma hiçbir işe yaramaz. Burası için değil ben oyunun birinde kullanıyordum aynı ip diye ban almıştım anlaşılıyor vpn de çözüm değil. Zaten anketler ip olarak geliyor sanırım bir hesapdan yapınca ötekinden yapamazsın denedim bu site gibi sitede aynı yönlendirici var yuno gibi çoğu aynı orda yapınca burda izin vermedi (neo demek istedim) o yüzden tek hesap ile oynayın sonra o kadar uğraş çöpe gitmesin diğeri için kardeşiniz içinde telefon interneti veya 2. bir internet baglatmanız gerekir diye düşündüm :) dikkat edin yapıcaksanız yanlışlıkla wifi ile girerse senin olan aynı internetle ip aynı olcagı için ban olabilir internet farklı olduktan sonra ref de gösterseniz bir şey olmaz ip farklı

ANKETLER » Post #6233

Mon Nov 04, 2019 13:51 in Turkish

mzanka wrote:
gisil wrote: bp anketi çığır açtı gerçekten bugün aynısını honda'nın araba anketinde yaşadım, anketi tamamlayınca sorun çıkardı. eskiden kanıt gösterince paramızı alırdık bu durumlarda, şimdi ticketların işe yaradığını hiç görmedim. sonuç alan oldu mu hiç?

Tamamladığıma dair ekran görüntüsü aldığım ve bana para ödemeyen anketlerin 1-2 sinin parasını ancak alabildim :| Çok düşük bir ihtimal gerçekten alamadığımız parayı sonra alabilmek, artık uğraşmıyorum bu nedenle ama siz yine de deneyin şansınızı.

Bu BP'nin ilk vukuatı değil, siteye yeni kaydolduğum zamanlarda da uzun uzun anketleri tamamlattırıp para ödememişlerdi. Bir daha BP anketi gördüğümde kaçacağım :x Sorunsuz anket ücreti ödeyen firmalara da emeğe saygıları için buradan teşekkür ederim, diğerleri de bize vermedikleri paraları tepe tepe kullansınlar!

sakın vazgeçmeyin az da olsa kazanılıyor :D 11 gündür 2 anket yaptım bugün sanırım 13-14 gün oldu başlayalı yeni 3. anketim oldu. Zamanla artar umarım :D

TASK GÜNCEL! » Post #2500

Mon Nov 04, 2019 11:50 in Turkish

bana bu hafta niye hiç task gelmedi acaba o telefon şeyinden sonra gelmedi bir daha

ANKETLER » Post #6229

Mon Nov 04, 2019 11:30 in Turkish

mzanka wrote: Bp anketi şaka mı? Tüm bilgileri alıp, 10 tane reklam izlet ve yorum iste. Bir dünya detay sor. Sonra da bu ankete katılamadınız ne demek? Epey de uzun bir anket. Yazıklar olsun, koskoca firmalar üç kuruş ödememek için ne taklalar atıyor :thumbdown:

surveys bölümündekinden yapabildim. Wannads atıyor 2 tane anketi yaptırıp attı :cry:

ANKETLER » Post #6228

Mon Nov 04, 2019 11:29 in Turkish

tantE41 wrote:
Hasan00 wrote: bir şey sorcamda ben şimdi ne payoneer hesabı açtım nede skrill acaba ikisini açsam aylık ücreti filan oluyormu? yoksa para çekerkenmi açayım hesabı? skrill de açayım diye düşündüm de bi kaç site daha var ama orda payoneer yok neo gibi orda ref kiralama mı ne varmış foruma sorucam da 250 reklam tıklamadan açılmıyor sanırım sizce heasbı şimdimi açayım yoksa çekeceğim vakit mi?

Payoner hesabi ac. aylik ucret falan yok kart cikartirsan olur ki gerek yok.Banka hesabi bilgilerini gir.Ben is bank kullaniyorum.Gecen yaptigim cekimde 50 dolar 280.23kurus olarak geldi.Guncel kur 5.71 idi sadece 5 tl kesintiyle geldi ki harika birsey.Skrili pek bilmem ama payonerden sasma derim.2 gune geliyor havale.
teşekkür ederim. İlk paramı 1 aya çekerim gibi ama böyle giderse zor biraz :D

ANKETLER » Post #6224

Mon Nov 04, 2019 09:43 in Turkish

bir şey sorcamda ben şimdi ne payoneer hesabı açtım nede skrill acaba ikisini açsam aylık ücreti filan oluyormu? yoksa para çekerkenmi açayım hesabı? skrill de açayım diye düşündüm de bi kaç site daha var ama orda payoneer yok neo gibi orda ref kiralama mı ne varmış foruma sorucam da 250 reklam tıklamadan açılmıyor sanırım sizce heasbı şimdimi açayım yoksa çekeceğim vakit mi?

ANKETLER » Post #6223

Mon Nov 04, 2019 09:35 in Turkish

Completed 4 November 2019 09:07:00 PST 26m OpinionSurveys Router $0.64 :lol:

TASK GÜNCEL! » Post #2495

Mon Nov 04, 2019 08:16 in Turkish

merhaba besevler sıralamada yazan task sayısı cidden o kadar yüksekde nasıl yapıyorsunuz sabahtan akşama kadar mı uğraşıyorsunuz bana en son geçen hafta geldi task ah bir lvl 1 olsam :D

ANKETLER » Post #6221

Mon Nov 04, 2019 07:52 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: ya bilerekmi yapıyorlar şimdide çay markası için sonuna geldi attı

aynen beni de attı.

birisi hala savunmaya çalışıyor. yok doğru yanlış yoktu sabahda mavi rengi sordu :D sanırım ücretsiz çalışcaz artık

ANKETLER » Post #6219

Mon Nov 04, 2019 07:15 in Turkish

ya bilerekmi yapıyorlar şimdide çay markası için sonuna geldi attı

ANKETLER » Post #6217

Mon Nov 04, 2019 04:59 in Turkish

bir anket yiyeycek marketle ilgili nilsen sona varınca hangisi mavidir diyor şıkda mavi yokki çok önemli değil filan var. Verdikleri 1 anket onuda bilerek atıcak yer arıyorlar
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:27:02 PST