Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6278

Tue Nov 05, 2019 13:00 in Turkish

ankettasksever wrote:
jasmin333 wrote:
Hasan00 wrote: yoursurveys puanımı nasıl artırabilirm 83 de kaldım 80 di artmıyor adscende +10 puan diyor ama vermedi o artmadıgı için yoursurveys arada veriyor çoğunlukla eliyor beni samplico cint olmasa yandım :D
nasıl arttırabilrim? 84 gün beklemem gerekicek o -20 puanın gitmesi için destek de öyle dedi +1 +1 artıyor ama adscende +10 yazıyor nasıl arttırabilrim fikri olan varsa çok seviniirm :D :lol:

ek olarak neden 20 puan kaybediğimle ilgili hiçbir fikrim yok destege yeniden yazdım yoursurveyse belki geri verirler ama sanmıyorum.

puan gösterilen yer iyi mavi yazı ile yazar..

o yazı kırmızı olarak 83 gösteriyorsa o kısıma tıklayın.. orada tamir et düzelt gibi yazılar göreceksiniz..
tıklayın videolar çıkacak ingilizce .. o videoları sonuna kadar izleyin ve tekrar puan yazan kısma tıklayın..

videoda neden puanınız düştü nerde yanlış yaptınız gösterir.. ve tekrar eski puanınıza kavuşursunuz..

anketlerde tuzak sorular olur ara sıra onu bilmezde tıklarsanız puan düşer ..

bu ne kadar güzel bir bilgi. bende farklı eposta hesabıyla girmiştim çözümü bulamayınca. o yöntemde işliyor tekrar 101 den başlıyor. :D ;)

siz deyince yaptım ama o da hiç anlamadıgım şekilde 80 e döndü bende kendi e postama döndüm, döndüğüm gün anlmadıgım halde eski epostamda olan yoursurveys 100 dü dün baktım tekrar 80 dediğim gibi düzeltme videosu bir tane geldi neden 20 puan gitti anlamıyorum haksız yere de gitmiş olabilir yabancı birisi dediğim şuydu -- bu ona geri vermişler anladıgım kadarıyla

ANKETLER » Post #6277

Tue Nov 05, 2019 12:56 in Turkish

jasmin333 wrote:
Hasan00 wrote: yoursurveys puanımı nasıl artırabilirm 83 de kaldım 80 di artmıyor adscende +10 puan diyor ama vermedi o artmadıgı için yoursurveys arada veriyor çoğunlukla eliyor beni samplico cint olmasa yandım :D
nasıl arttırabilrim? 84 gün beklemem gerekicek o -20 puanın gitmesi için destek de öyle dedi +1 +1 artıyor ama adscende +10 yazıyor nasıl arttırabilrim fikri olan varsa çok seviniirm :D :lol:

ek olarak neden 20 puan kaybediğimle ilgili hiçbir fikrim yok destege yeniden yazdım yoursurveyse belki geri verirler ama sanmıyorum.

puan gösterilen yer iyi mavi yazı ile yazar..

o yazı kırmızı olarak 83 gösteriyorsa o kısıma tıklayın.. orada tamir et düzelt gibi yazılar göreceksiniz..
tıklayın videolar çıkacak ingilizce .. o videoları sonuna kadar izleyin ve tekrar puan yazan kısma tıklayın..

videoda neden puanınız düştü nerde yanlış yaptınız gösterir.. ve tekrar eski puanınıza kavuşursunuz..

anketlerde tuzak sorular olur ara sıra onu bilmezde tıklarsanız puan düşer ..

evet ama o video sadece 1 kere çıktı bir daha çıkmadı 20 puan kaybedicek bir şey yapmadımki dikkat ederek yapıyorum artık yabancı forumda sanırım hatayla aldıklarını birine geri vermişler ticket atıcam yoursurveyse girmeye çalışıyorum oranın desteğine direk baglantı varmı yoksa o puan yerini açamadım gitti 10 dk dır.

ANKETLER » Post #6272

Tue Nov 05, 2019 11:30 in Turkish

yoursurveys puanımı nasıl artırabilirm 83 de kaldım 80 di artmıyor adscende +10 puan diyor ama vermedi o artmadıgı için yoursurveys arada veriyor çoğunlukla eliyor beni samplico cint olmasa yandım :D

ANKETLER » Post #6265

Tue Nov 05, 2019 10:25 in Turkish

mhsm_smr27 wrote: rezervasyonun tamamlanması için kredi kartı numarası falan istiyor ücreti yatan arkdaşlar kredi kartı num yazdınız mı?acil cevap lütfen

kredi kartı yazmayın sakın ücretsiz rezervasyon olandan yapın. o ücretlidir bir kaç tane farklı bakın ücretsiz geldiğinde kredi kartı sormaz

ANKETLER » Post #6264

Tue Nov 05, 2019 10:23 in Turkish

aman dikkat edin ücretsiz rezervasyon olandan yapın bu arada

TASK GÜNCEL! » Post #2510

Tue Nov 05, 2019 10:14 in Turkish

Hattusas wrote:
Hasan00 wrote: Dev Job: Confirming If A Person Is On The Management Structure Fo... bu taskı bile nvarmı lvl etklermi?

açtım 2 tane soru vardı yaptım görevden attı ama ne expelled oldum ne de bir şey saymadı sanırım
hata sorun var sanırım hala

En basit task olabilir. Geldiğinde çok hızlı gider fakat girebildiyseniz hızlıca yapın o taski. Bazen addondan bildirim geldiğinde direkt girsek bile task gözükmüyor. O gözükmeyen task bu işte. Çok hızlı gidiyor.

aynen addonda yoktu tesadüf gördüm 2 soru vardı 9dk geri sayımı vardı 5 dk kala yolladım kolaydı. :)

ANKETLER » Post #6261

Tue Nov 05, 2019 10:07 in Turkish

bugünlük kazanç 3.11 gelmez gibi wannadsdan hepsine baktım :D bu arada benim surveys bölümüne sadece yoursurveys geliyor toluna gelmiyor yabancıların ss arada bakın ekran full anket dolu günde 10-7 dolar yapıyorlar :D (hepsi değil tabi 3-4 kişide gördüm)

ANKETLER » Post #6257

Tue Nov 05, 2019 09:43 in Turkish

Bu arada herkese diyim global olan bölümde gördüm anketler bitmeden ss alın hazırda tutun geri ödüyormuş bir yerde gördüm hatta dalgasına ss almayı bilen varmı filan demişler destege atın belki alamayanlar geri alır ben öyle yapıcam :D

ANKETLER » Post #6256

Tue Nov 05, 2019 09:41 in Turkish

OpinionSurveys Conversion #2476341916 (Offer) $0.48 :D :lol:

referans bulma » Post #1

Tue Nov 05, 2019 08:27 in Turkish

merhaba daha öncede bu konuyla alakalı bir konu açmıştım. Bir şeyler denedim blog yazdım bakan yok(ki biliyordum böyle olcagını arka sayfada kalıyor) redit hesabı açtım çoğu kişi gelip bırakıyor tavsiyeniz varsa bekliyorum en azından 2-3 tane aktif ref bulsam yeter ya 20 kişiden fazla tıklamış ref linkime bi taneside bi anket yapıp çıkmamış hiçbirşey kazanamadım yani :/ keşke ref kiralama olsa :D

ANKETLER » Post #6248

Tue Nov 05, 2019 07:24 in Turkish

Completed 5 November 2019 07:09:10 PST 14m CINT 49488042 $0.37 lifebox uygulaması tanıtımı

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #67

Tue Nov 05, 2019 05:44 in Turkish

nofearsports wrote: birde anket gelirse bonus iyi olur

o bonus mantıgını çözemedim ben ya nasıl oluyor 3 ün boyunca yaptıgmızdan belli bir oran bize ekliyor degilmi? 3 günde 1 mi çalışıyor?

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #65

Tue Nov 05, 2019 05:23 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote:
ankettasksever wrote:
nofearsports wrote:
ankettasksever wrote:
nofearsports wrote: hangi otele rez yaptınız arkadaşlar kredi kartı istiyor

aynen kart istiyor.

çiçek apart otel çesme bu istemiyor buldum yapabilirsiniz burdan :mrgreen:

benden istedi nasíl yaptınız.

ücretsiz rezervasyon iste diyor bir kaç tane bak bulursun kredi kartı sakın girme :D ahah ben kayıt olurken soyadımıda salladım kkkk diye :D beni bulamazlar :D

Onaylamadan önce odamax.com kredi kartı bilgileri istiyor. Bunu nasıl aşıcam.

sen rezervasyon ücretli olana bakıyorsundur bak Screenshot by Lightshot
kredi kartı istiyorsa başkasına bak kredi kartı istmiyence yap altında yazıyor zaten arkadaşın attıgında

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #63

Tue Nov 05, 2019 05:21 in Turkish

herkes yapabildimi? :D

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #60

Tue Nov 05, 2019 05:06 in Turkish

ankettasksever wrote:
nofearsports wrote:
ankettasksever wrote:
nofearsports wrote: hangi otele rez yaptınız arkadaşlar kredi kartı istiyor

aynen kart istiyor.

çiçek apart otel çesme bu istemiyor buldum yapabilirsiniz burdan :mrgreen:

benden istedi nasíl yaptınız.

ücretsiz rezervasyon iste diyor bir kaç tane bak bulursun kredi kartı sakın girme :D ahah ben kayıt olurken soyadımıda salladım kkkk diye :D beni bulamazlar :D

ANKETLER » Post #6246

Tue Nov 05, 2019 04:47 in Turkish

hiçbir neden belirtilmeden neo hesabım askıya alınmış neden oldugu belli değil umarım burdada aynısı olmaz

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #55

Tue Nov 05, 2019 04:41 in Turkish

Legacy12343 wrote:
gisil wrote: ben de yarına ayarlamıştım ama kart bilgisi girilmediği için isteselerde bir şey yapamazlar :)

Yani sonuçta mail ve telefon numarası var bilmiyorum belki sorun çıkarsa diye insan düşünüyor :( diken üstünde yaşa şimdi

ahah o da var bide arıyorlarmış hadi 19 euro iptal ücretini verin diye. :shock:

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #52

Tue Nov 05, 2019 04:22 in Turkish

Mister_M wrote:
Tamerrr wrote: Teşekkürler ben de yaptım anında geldi ücret fakat iptal ücreti arkadaşın dediği gibi 42 euro yazıyor sanırım o bilgi amaçlı herhangi bir kart bilgisi vermedik çünkü..

ücretsiz iptal etme seçeneği için ilerki bir tarihe ayarlamanız lazımdı yoksa 1 gün kala iptal edilemiyor diye ibare var

ben gününe bakmadım sanırım tam da bugüne almışım iptal etti. sizde niye olmadı acaba :silent:

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #50

Tue Nov 05, 2019 04:14 in Turkish

kredi kartı bilgisi istiyor ama rezervasyonun ücretli olup olmadıgı nerde yazıyorki acaba bulamadım bir daha bakayım

baktım aynen ücretsiz olan birini yaptım iptal ettim geldi çok teşekkürler :lol: :lol:

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #48

Tue Nov 05, 2019 03:59 in Turkish

Legacy12343 wrote:
gisil wrote: odamax uygulamasını indirip rezervasyon yapan oldu mu?

bazı otellerin ücretsiz rezervasyon hakkı var. ben onlardan birini bulup yaptım, aldım parayı da. kaçırmayın :lol:

hocam ben dediğinizi yaptım para geldi ama odamaxta rezervasyonu iptel ettiğimde iptal bedeli 48euro yazıyordu bu nedir otelde ücretsiz iptal yazıyodu ama başımız belaya girmesin yav :/

tam yapıcakdım 48 euro mu? :D indiriyorum bakalım umarım sorun çıkmaz :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:16:14 PST