jasmin333 wrote:Hasan00 wrote:yoursurveys puanımı nasıl artırabilirm 83 de kaldım 80 di artmıyor adscende +10 puan diyor ama vermedi o artmadıgı için yoursurveys arada veriyor çoğunlukla eliyor beni samplico cint olmasa yandım
nasıl arttırabilrim? 84 gün beklemem gerekicek o -20 puanın gitmesi için destek de öyle dedi +1 +1 artıyor ama adscende +10 yazıyor nasıl arttırabilrim fikri olan varsa çok seviniirm![]()
ek olarak neden 20 puan kaybediğimle ilgili hiçbir fikrim yok destege yeniden yazdım yoursurveyse belki geri verirler ama sanmıyorum.
puan gösterilen yer iyi mavi yazı ile yazar..
o yazı kırmızı olarak 83 gösteriyorsa o kısıma tıklayın.. orada tamir et düzelt gibi yazılar göreceksiniz..
tıklayın videolar çıkacak ingilizce .. o videoları sonuna kadar izleyin ve tekrar puan yazan kısma tıklayın..
videoda neden puanınız düştü nerde yanlış yaptınız gösterir.. ve tekrar eski puanınıza kavuşursunuz..
anketlerde tuzak sorular olur ara sıra onu bilmezde tıklarsanız puan düşer ..
evet ama o video sadece 1 kere çıktı bir daha çıkmadı 20 puan kaybedicek bir şey yapmadımki dikkat ederek yapıyorum artık yabancı forumda sanırım hatayla aldıklarını birine geri vermişler ticket atıcam yoursurveyse girmeye çalışıyorum oranın desteğine direk baglantı varmı yoksa o puan yerini açamadım gitti 10 dk dır.