Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #81

Wed Nov 06, 2019 23:24 in Turkish

aylinalsac75 wrote: İptal ettim fakat 80 TL rezervasyon ücreti istiyor, kart bilgisi falan eklemedim yalnızca kayıt olurken tel no ve email ekledim. Yani selam verdim borçlu çıktım.

bendende 19 euro istediler ama kredi kartı yoktu ama rezervasyon ücretsiz yazıyor kredi kartı yokki soyadımı filan yanlış yazdım bir şey olmaz gibi geç kaldıysanız da kalkmış olabilir :)

TASK GÜNCEL! » Post #2534

Wed Nov 06, 2019 23:02 in Turkish

Hattusas wrote:
Hasan00 wrote: eğer bunu yapabilmiş olsydım lvl atlıyacakmıydım yoksa 4 tane daha böyle mi yapmam gerekicekdi?

Level alabilmeniz için LEVEL etkileyen 5 task ve bu tasklerden 100 soru (quiz modu 5 soru diğer her bir sayfa 1 soru sayılır.) ve doğruluk ortalamanızın en az %70 olması gerekir.

Burada zor olan test sayısını 100 yapabilmek. O yüzden level etkileyen görev geldiğinde sadece quiz modu bile olsa hemen çözmek gerekir. Tabii ki yüzdenizi düşürürseniz ve çok fazla expelled olduysanız şartları sağlasanız bile leveliniz verilmez. Bu yüzden test sorusunu şartını sağlarken bir diğerini düşürmemeye dikkat etmek gerek.

aynen çünkü addona gelmedi gider filan diye yaptım birazz uykuda vardı saat geç olmuştu aceleye gelince gitti ama bunu öğrendiğim iyi oldu tamamdır diğer tasklardan 80 80 alsam 100 soruyu bitirmiş olsam ortalması 70 i bulur geçerim.
doğru anlamışım değil mi? 100 soruluk lvl etkili task yaptıktan sonra bunların başarı ortalamasının 70 i geçmesi gerekiyor?

TASK GÜNCEL! » Post #2532

Wed Nov 06, 2019 14:55 in Turkish

eğer bunu yapabilmiş olsydım lvl atlıyacakmıydım yoksa 4 tane daha böyle mi yapmam gerekicekdi?

TASK GÜNCEL! » Post #2531

Wed Nov 06, 2019 14:39 in Turkish

tantE41 wrote: Level 0 task geldi.

of saçma hata yaptık 8 de 5 yaptım low dedi pf :D bir dah geç gelirmiki? acele ettim hemen gönderdim
8de 6 yapsaydım bitmişti............ %62 oldu 1 tane sorudan çöpe gidicek sanırım
ek görev sandım atladım direk nerden biliyoruz ki lvl görevi pf :D ghiç yoktan yere gittti

ANKETLER » Post #6302

Wed Nov 06, 2019 14:06 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote:
husein wrote: 1 haftadır buralardayım 3-5 isim sürekli ilk 10'da ve sürekli 300-1000 arası task yapıyorlar.
Ben o 31 taskı 1 günde yaptım ve umarsızlığım yüzünden bilerek %70 altında görevi bitirerek ordan silinsin istedim, bilgim olmadığı için level veren tasklar gelir belki ihtimaliyle yapmıştım.

Level alınca daha fazla task geliyormuş diye duydum. O seviyelere ulaşabilirsek öğrenicez. :roll:

umarım ulaşırsınız ben de isterim herkesin kazanmasını ama sanmıyorum çok da fazla olmaz diye düşünüyorum ülke konumuna göre geliyor anketler yani bazen gelmeyecek anlaşılan bende lvl 0 dayım daha ama takip ettiğime göre şu ana kadar max 1 kişide 330 dolar gördüm tabi bizim için daha büyük normal bir iş maaşına denk geliyor. :D aylık 100 dolar olsa fazlasını istemem ben yeterli bir öğrenci için gerisi fazla derse zaman kalmaz o zaman da :D

Anketler çok güzel veriyor fakat ona bel bağlamamak lazım şuana kadar anket bölümünde alttaki kutucuklar ve ya tekliflerde bulunan anketler 1krş. ödeme yapmadı. Sadece özel gönderilmiş anketler ödeme yaptı bana, o da günde 2 adet geliyor. Task olayını tam olarak çözüp level almaya odaklanmalıyız gerisi gelir. 50 sorulu numara taskları gelmez umarım zaten level de vermiyor 0.04 için 15-20 dk zaman harcamak bunaltıcı bi durum, hazırlayan kişilerin cebinde akrep var. :D

evet ama task gelmiyor bana :/ sizden önce başladım fakat 1 hafta olucak 1 tane bile task gelmedi lvl 0 da böyle lvl geçince bir sürü task geliyormuş :)

ANKETLER » Post #6300

Wed Nov 06, 2019 12:32 in Turkish

ya bir şey sorucam ben üye ettiğim kişi başına 0.01 dolar almam gerekmiyor mu bilen birisi yardım edebilirmi? desteğe ticket atıcam ona göre??

ANKETLER » Post #6299

Wed Nov 06, 2019 12:27 in Turkish

husein wrote: 1 haftadır buralardayım 3-5 isim sürekli ilk 10'da ve sürekli 300-1000 arası task yapıyorlar.
Ben o 31 taskı 1 günde yaptım ve umarsızlığım yüzünden bilerek %70 altında görevi bitirerek ordan silinsin istedim, bilgim olmadığı için level veren tasklar gelir belki ihtimaliyle yapmıştım.

Level alınca daha fazla task geliyormuş diye duydum. O seviyelere ulaşabilirsek öğrenicez. :roll:

umarım ulaşırsınız ben de isterim herkesin kazanmasını ama sanmıyorum çok da fazla olmaz diye düşünüyorum ülke konumuna göre geliyor anketler yani bazen gelmeyecek anlaşılan bende lvl 0 dayım daha ama takip ettiğime göre şu ana kadar max 1 kişide 330 dolar gördüm tabi bizim için daha büyük normal bir iş maaşına denk geliyor. :D aylık 100 dolar olsa fazlasını istemem ben yeterli bir öğrenci için gerisi fazla derse zaman kalmaz o zaman da :D

ANKETLER » Post #6296

Wed Nov 06, 2019 10:25 in Turkish

bir kişi 330 dolar kazanmıştı yabancılardan ama kendiside dedi zaten sanırırm seçim filan var birde kanadaya özel teklifler gelmiş öyle yoksa çok zor ki adam tahminimce bu işi yıllarını vermiş birisi gayet tecrübeli ondan fazla kazanan olmuştur belki ama sayılırdır sanırım :)

TASK GÜNCEL! » Post #2521

Wed Nov 06, 2019 10:23 in Turkish

tantE41 wrote:
Hasan00 wrote: tantE41 sizde mi 3 lvl siniz?

hayır 1 im

peki teşekkürler 3 sandım bir an :D

TASK GÜNCEL! » Post #2519

Wed Nov 06, 2019 09:39 in Turkish

tantE41 sizde mi 3 lvl siniz?

TASK GÜNCEL! » Post #2516

Wed Nov 06, 2019 09:28 in Turkish

bana geçen pazartesiden beri anket gelemdi yarın gelir belki bir lvl ataydım :D

ANKETLER » Post #6294

Wed Nov 06, 2019 09:22 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote:
husein wrote:
Hasan00 wrote: ya reflerimi neden göremiyorum my referals yazan yerde hiçbir şey gözükmüyor neden? bir kaç kişi kayıt ettirdim ama gözükmüyor

Ben de 2 arkadaşım reflemiştim fakat 1 hafta geçmedi yok oldular, arkadaşlara sordum 2si de sadece girip incelemiş çıkmışlar. Güncel giriş yapmaları gerekli sanırım. Zaten girmeleri yetmiyor task & anket yapmaları lazım o şekilde pay alınıyor.

hmm anket yapan olursa gelir o zaman yabancı çekmeye uğraşıyorum bir 10 tane çekersem bunlardan yeter aktif olan denk gelse hiç ugraşmam taskla filan bunlardan daha fazla kazanılıyor. Üst Düzey Ülkeler: Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Şili, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, İrlanda, İsrail, İtalya, Japonya, Malezya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Singapur, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri.
• Tavsiyeleriniz ilk $ 5.00 kazandıktan sonra (komisyonlar ve bonuslar hariç) 2.00 $ ekstra bonus kazanacaksınız!

Uğraşmam taskla felan derken? Reflerden sandığın kadar çok kazanç elde edildiğini sanmıyorum. Ciddi kazançlar için ya 300+ Güncel refin olacak ya da level alıp task yapacaksın, en kötü ihtimal 20+50$ kazanıp yolunu bulursun. Zor şeyler değil kaç gündür günde 2 anket geliyor yapıyorum bonusla beraber 1.50$ cepte. Task olayı çok önemli bazen rastgele sıralamadaki insanların kazançlarını hesaplıyorum TR'de yaşayan arkadaşlar bile günlük 50$+ sadece tasklardan kazanıyor. O seviyelere ulaşmak zor ama imkansız değil.
6 günlük üyeyim taskları ilk günden batırdım level etkili tasklar gelir sandım gelmedi. Hata yapmasam eminim daha çok kazanç elde ederdim. Başlangıç için fena sayılmaz..

ama herkese aynı şans gelmiyor sanırım bana o kadar task gelmedi bile :/ geçen pazartesiden beri gelmedi bana bir şey Screenshot by Lightshot

ANKETLER » Post #6291

Wed Nov 06, 2019 08:10 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote: ya reflerimi neden göremiyorum my referals yazan yerde hiçbir şey gözükmüyor neden? bir kaç kişi kayıt ettirdim ama gözükmüyor

Ben de 2 arkadaşım reflemiştim fakat 1 hafta geçmedi yok oldular, arkadaşlara sordum 2si de sadece girip incelemiş çıkmışlar. Güncel giriş yapmaları gerekli sanırım. Zaten girmeleri yetmiyor task & anket yapmaları lazım o şekilde pay alınıyor.

hmm anket yapan olursa gelir o zaman yabancı çekmeye uğraşıyorum bir 10 tane çekersem bunlardan yeter aktif olan denk gelse hiç ugraşmam taskla filan bunlardan daha fazla kazanılıyor. Üst Düzey Ülkeler: Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Şili, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, İrlanda, İsrail, İtalya, Japonya, Malezya, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Suudi Arabistan, Singapur, Güney Afrika, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri.
• Tavsiyeleriniz ilk $ 5.00 kazandıktan sonra (komisyonlar ve bonuslar hariç) 2.00 $ ekstra bonus kazanacaksınız!

ANKETLER » Post #6288

Wed Nov 06, 2019 06:59 in Turkish

ya reflerimi neden göremiyorum my referals yazan yerde hiçbir şey gözükmüyor neden? bir kaç kişi kayıt ettirdim ama gözükmüyor

ANKETLER » Post #6285

Wed Nov 06, 2019 04:50 in Turkish

mhsm_smr27 wrote: 50 dolar ödeyeceğiz diyen anketi yapan oldu mu? kameranızı kullanacaz falan yazmışlar

öyle bir anket mi var? eğer kendi resmim isitemiyorsa ben yaparım ama gelmedi bana henüz ne resmi istediğine bağlı resim filan isterse ben yapmam şahsen :D ama araba resmi veya kullandıgımız bir markanın resmini istiyorsa yaparım gelirse yapmanızı da tavsiye ederim :D

ANKETLER » Post #6283

Wed Nov 06, 2019 03:52 in Turkish

cint hep öderdi neden bu sefer ödemedi bilmyorum Screenshot by Lightshot
verdi şimdi ticket attım neyse cevap yazınca derim artık geç geldi diye :D
06 Kas 2019 03:56 PST Haftalık Anket Dönüşüm # 2476785808 (Teklif) $ 0.21

L@@K - DarkStar _ Double-UP.. this month .. » Post #13

Tue Nov 05, 2019 21:48 in General Talk

Darkstar2 wrote:
Hasan00 wrote:
tasman1 wrote:
Darkstar2 wrote: So how much $ did you earn there Tasman1 ? :lol:

more than here , every day, but Valerie will kill me if I post it here , you can see there latest post from me in pay section

hello tasman1 i guess you are there too (neo..) I was start there but i dont know. I have banned yesterday. what you think? can i get my account again? (just i was start new i dont make anything.) :roll:

Why were you banned there ? Usually they ban when you violate the TOS, you may try writing to support and get reinstated, depending on your violation they might reinstate you, but you will have forfeit your balance and referrals though as per terms, but if it is a major violation they won't usually reinstate you.

I too was earning from Neo since 2009, unfortunately I had quit when they lost PayPal, there was no more viable method for me to cash out, my account is still active there though......I used to work on good tasks there made good $ in the glory days, and won some money in their AdPrize, they have always paid their Canadians in USD, no ands ifs or buts, instant payment, small amount BIG amount, does not matter.

really i dont know just i was started there before 5 days i was try to reach forum (i must click 250 advertising for write fourm) and i saw yesterday'' you banned'' :D
and also i havent here paypal. maybe you know in turkey no palpay :evil:

L@@K - DarkStar _ Double-UP.. this month .. » Post #12

Tue Nov 05, 2019 21:46 in General Talk

tasman1 wrote:
Hasan00 wrote:
tasman1 wrote:

more than here , every day, but Valerie will kill me if I post it here , you can see there latest post from me in pay section

hello tasman1 i guess you are there too (neo..) I was start there but i dont know. I have banned yesterday. what you think? can i get my account again? (just i was start new i dont make anything.) :roll:

Depend why is one banned but try to send a ticket , be nice , explain nice .............. I was banned there to once but forum only , fixed with nice words and saying sorry

i can only e mail for it. I hope i can reach again :?

L@@K - DarkStar _ Double-UP.. this month .. » Post #9

Tue Nov 05, 2019 21:38 in General Talk

tasman1 wrote:

ANKETLER » Post #6282

Tue Nov 05, 2019 21:14 in Turkish

yab u yoursruveys de bir şey var dün yatmadan önce 83 dü burayada yazdığımda 83 dü şimdi 81 e dümüş daha hiç anket yapmadımki bu nasıl iş anlamadım. Hiçbir şey yapmadan quality puanımı düşürüyüorlar. :evil:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:20:42 PST