@tantE41
@selan123
helal olsun. sıralamada güzel gidiyorsunuz.
Tesekkurler;
Yarin 400 luk daha yapacagim.Snorlax cok seri yapiyor hangisini yapiyorsa artik.50 dolari alacak potansiyel var onda.
Bina tasklarini yapıyorum insanlıktan çıktım ama bina görmekten. 50yi alamam Tunuslu arkadaş çok önde 2-3 iyidir Kanadaliyla mesafeyi korursam olur
Bende aynisini yapiyorumda 2 sekme aciyorum biri yuklenirken digerini yapiyorum.ben 15 yapmissam sen 25 yapiyosun heralde internet hizindandir yoksa baska puf noktasimi var bu isin.
7De basladimcalismaya bugun 10saat kadar flan yaptim.
lvl görevleri dışındaki görevler kolay mı ya? bu gelen lvl görevi çok çelişkiilydi o kadar kolaymı ötekileri?
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:tantE41 wrote:Tavsiyem 1 tane daha hata yapacak expelled olmaniza neden oluyorsa o taskı yapmayi birakin.Fazla expel olmaniz halinde something... Ile devam eden bir madde ekleniyor.Dogrulugunuz 80 ustu olsa bile level 1 kaliyorsunuz.85 ustuise level 2 kaliyorsunuz.
ama zaten %62 yim :/ sizce gönderiyymmi bitti şu anda 20dk var
bilerek yaptıysan gönder. atmasyon yapma bence.
tantE41 wrote:Tavsiyem 1 tane daha hata yapacak expelled olmaniza neden oluyorsa o taskı yapmayi birakin.Fazla expel olmaniz halinde something... Ile devam eden bir madde ekleniyor.Dogrulugunuz 80 ustu olsa bile level 1 kaliyorsunuz.85 ustuise level 2 kaliyorsunuz.
Thelastair wrote:ankettasksever wrote:squirrel1483 wrote:Product Query Relevance Bu tasktan %37 ile kaldım doğrulukta geçen var mı
1453397 Product Query Relevance
%90 la başladım. level etkili. %78 le 2 tane yaptırdı. yanlış yapmamıştım ama yanlış yaptın diye puan kırdı. yorumlarda da unfair vardı zaten. bırakmıyor ki ilerleyelim.
Aynen çıldıracam 1 adet yapabildim , protein powder diyor ürün olarak mineral takviyeli alakasız bir toz göstermiş haliyle alakasız diyorsun ama yok diyor benzer , te allam neyse %75 ile tamamladık bunada şükür ...
ankettasksever wrote:lvl taskı degilmi ? bana da geldi fakat tam anlayamadım ürenlerin adıları benzerse biraz farklı olayı karışıyor bende tam aynı değilsede biraz farklıya mı giriyor?squirrel1483 wrote:Product Query Relevance Bu tasktan %37 ile kaldım doğrulukta geçen var mı
1453397 Product Query Relevance
%90 la başladım. level etkili. %78 le 2 tane yaptırdı. yanlış yapmamıştım ama yanlış yaptın diye puan kırdı. yorumlarda da unfair vardı zaten. bırakmıyor ki ilerleyelim.
gisil wrote:cint'ten ödemesi yapılmayan honda anketi vardı. sonunda eror veriyordu. ticket atmıştım ödemesi gelmiş. site yenilendikten sonra ilk defa ticketla iş çözdüm.
Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:ben başka sitelerde kullandıgım için hesabı hangi bankadan açmalıyım? payoneer ve skrill için akbank kabul edermi? ayrı hesap açtırmayım? birde normal banka hesabı olucak değilmi?
Para sizin Payoneer hesabınızdan aracı bir Türk bankası ile eft olarak geliyor adını hatırlayamadım şimdi o yüzden hangi bankayla çalıştığınızın önemi yok misal ben Ziraat ile çalışıyorum arkadaşım Finansbank ile çalışıyordu vs vs
tasman1 wrote:Hasan00 wrote:tasman1 wrote:Darkstar2 wrote:So how much $ did you earn there Tasman1 ?
more than here , every day, but Valerie will kill me if I post it here , you can see there latest post from me in pay section
hello tasman1 i guess you are there too (neo..) I was start there but i dont know. I have banned yesterday. what you think? can i get my account again? (just i was start new i dont make anything.)
Depend why is one banned but try to send a ticket , be nice , explain nice .............. I was banned there to once but forum only , fixed with nice words and saying sorry