Bu saatten sonra burada 1 dakika durmam zamanında o kadar lvl atlamaya uğraştık ama haksız bir şekilde hesabımızı askıya alıyorlar.
Sizlere kolay gelsin.
kesin mi bence bırakmayın, tekrar bir ticket atın derim yeniden incelerler belki
sems-i wrote:Hasan00 wrote:Thelastair wrote:ankettasksever wrote:08 Nov 2019 06:43 PST Offer Revenue Universe Notification [TR] [Intl] Conversion #2478234562 $0.01
08 Nov 2019 06:43 PST Offer Revenue Universe Notification [TR] [Intl] Conversion #2478234417 $0.01
offers da Revenue Universe bölümünde earn bonus cents bölümü var. anket açılmayınca 1 cent veriyor. 2 anket açılmadı baktım ücretini yatırmış ilk defa. bununla ilgili 4 cent daha alacağım var ticket atmıştım kalıp cevaplar vermişlerdi ama bugün ki ücretleri yatırmışlar.
tıkla yoksa 1 cent.
Eyvalla , 1 tane yaptırdı kısa bir reklam anketi 14 kurus verdi 2 tanede açılmayandan geldi 16 cent
Benim Yoursurveys puanı 114 den 111'e düşmüş nasıl oldu anlamadım hiç , zamanla düşüyor herhalde kendi kendine...
83 benimki ama yükseltemiyorum o yüzden anket gelmiyor puan sayfasına nasıl ulaşabilirim?
benim 174 ten 100 e düştü sonra 134 teydi en son , merak etme artık o puanların bir önemi kalmadı.Her türlü anket gelmiyor
Thelastair wrote:ankettasksever wrote:08 Nov 2019 06:43 PST Offer Revenue Universe Notification [TR] [Intl] Conversion #2478234562 $0.01
08 Nov 2019 06:43 PST Offer Revenue Universe Notification [TR] [Intl] Conversion #2478234417 $0.01
offers da Revenue Universe bölümünde earn bonus cents bölümü var. anket açılmayınca 1 cent veriyor. 2 anket açılmadı baktım ücretini yatırmış ilk defa. bununla ilgili 4 cent daha alacağım var ticket atmıştım kalıp cevaplar vermişlerdi ama bugün ki ücretleri yatırmışlar.
tıkla yoksa 1 cent.
Eyvalla , 1 tane yaptırdı kısa bir reklam anketi 14 kurus verdi 2 tanede açılmayandan geldi 16 cent
Benim Yoursurveys puanı 114 den 111'e düşmüş nasıl oldu anlamadım hiç , zamanla düşüyor herhalde kendi kendine...
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:bir şey sorucam da yuno veya yoursurveys den anket alabile var mı? bu hafta boyunca 1 tane bile ne yuno ne de yoursurveysden anket alabildim.
ben aldım.![]()
ankettasksever wrote:08 Nov 2019 06:43 PST Offer Revenue Universe Notification [TR] [Intl] Conversion #2478234562 $0.01
tıkla yoksa 1 cent.
Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:ama addon çalışmıyor kaç gündür şansa kaldı artık anketler için de çalışmıyor
Addonu kontrol eder misin dediğim şekilde "options" kısmına gel 6 tane boşluk var onları işaretle
"Task Avaliability" kısmını 1 yap standart 25 olarak oluyor orası level etkileyen tasklar 25 tanenin altında geliyor çoğu zaman belki ondan alarm vermiyor olabilir
yaptım belki düzelir böyle yapınca
sayı 25 de miydi ?
hayır 500 yazıyordu 1 yaptım. Hiç dokunmamıştım oraya yüklediğimde öyle olmuş sanırım
500 müdüzelmiştir o zaman
Banada survey bildirimleri gelmiyor herkesde böyle mi ?
Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:ama addon çalışmıyor kaç gündür şansa kaldı artık anketler için de çalışmıyor
Addonu kontrol eder misin dediğim şekilde "options" kısmına gel 6 tane boşluk var onları işaretle
"Task Avaliability" kısmını 1 yap standart 25 olarak oluyor orası level etkileyen tasklar 25 tanenin altında geliyor çoğu zaman belki ondan alarm vermiyor olabilir
yaptım belki düzelir böyle yapınca
sayı 25 de miydi ?
Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:ama addon çalışmıyor kaç gündür şansa kaldı artık anketler için de çalışmıyor
gisil wrote:Hasan00 wrote:Screenshot by Lightshot geçersiz diyor anlamadım
60 yazacaksın. cent hesabı
sems-i wrote:aynen bende onu demek istedim. yanlış anlaşıdı galina wannadsan soru işaretinden atılıyor bilet onun için 24 saat geçmesi gerek missing credit yapmak için hemen ödenemyebilir dediği için ama router için fikrim yoktu teşekkürlerHasan00 wrote:sems-i wrote:ankettasksever wrote:sems-i wrote:Thelastair wrote:1 dolarlık banka anketi banada ödeme yapmadı toluna , şimdi bitirdim birde baya uğraştım neyse sağlık olsun..
ticket yolla i toluna anketlerinde hata var bikaç gün sonra ödeme yapabilirler,benim güvenim kalmadı ama sen yine de ticket at
ticketı nereye yolluyacaz. ysense bakmıyor bu işlere.
ysense yolla anketi seç missing credi yi seç yolla
o wannads da olmuyormuydu? bana surveys bölümünden gelmişti ama
hasan sen kariştiriyon arkadaşım,wannads den yaptıysan oradan ticket yollanir.routers ten geldiyse normal help ten ticket atman gerek
sems-i wrote:ankettasksever wrote:sems-i wrote:Thelastair wrote:1 dolarlık banka anketi banada ödeme yapmadı toluna , şimdi bitirdim birde baya uğraştım neyse sağlık olsun..
ticket yolla i toluna anketlerinde hata var bikaç gün sonra ödeme yapabilirler,benim güvenim kalmadı ama sen yine de ticket at
ticketı nereye yolluyacaz. ysense bakmıyor bu işlere.
ysense yolla anketi seç missing credi yi seç yolla
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:7 November 2019 22:14:20 PST 49m Toluna 49387284 $1.16
banka ile ilgli
bana ödeme yapmadı. uzun bir anketti.