Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6404

Tue Nov 12, 2019 09:54 in Turkish

mzanka wrote:
forzafb1907 wrote: Az öne yoursurveys ten 0,65 lik telekominikasyon anketi geldi, tamamladım teşekkür etti para yok yine. :twisted:

Ceviz anketi, tüm bilgileri aldı ve tek kuruş ödemedi. Ekran görüntüsü almadığıma pişman oldum :( Bugün sıfıra sıfır elde var sıfır, belli oldu.

29 Ekim anketini çok merak ettim, ücretini geçtim, keşke bana da gelse.

bitmeden önce ss al ödüyorlar desteğe at benimde gelmemişti her ihtimale karşı bitmeden ss al şansını dene derim :/

ANKETLER » Post #6403

Tue Nov 12, 2019 09:53 in Turkish

Survey Survey Completion $0.6000 perşembe miydi hatırlamıyorum ama yatmayan kredimi yatırmışlar :D

ANKETLER » Post #6400

Tue Nov 12, 2019 07:26 in Turkish

forzafb1907 wrote:
aylinalsac75 wrote: Cint 0.36 $, 29Ekim anketi.

Aynı anketi yaptım, en sonunda ödeme yaptılar. :clap:

bende cint işte yoursurveys olsaydı +1 puan olurdu ki ys olsaydı atardı beni :D

Got paid my Toluna surveys » Post #17

Tue Nov 12, 2019 07:11 in General Talk

markupday84 wrote: Hi all,

I'm glad to see that you've seen so many Toluna surveys being credited to your accounts. It's as a result of a batch we uploaded, once we got to the bottom of the intermittent Toluna issue.

Now the bug has been fixed, Toluna will credit normally - you can take Toluna surveys, safe in the knowledge that you'll be rewarded for your time.

We have another file of completes due shortly too. As soon as Toluna send it over, we'll upload it right away and add any more missing Toluna credit to your accounts :)

Thanks again for your patience

hello markupday84, i have problem with yoursurveys
I cant take any survyes more than a week because of quality score, and i belive i make all my questions right, so i cant take any surveys they said to me, you will win per survey +1 point but i cant take any surveys for more than week so i cant take 1 points also i cant join any surveys other samplico, yuno too only sometimes cint i sent for it a ticket last week but still i cant take a answer.
Also i sent a ticket for yuno I sent my yuno ID ( i didnt know it would be a problem to clear cookies) so they said to me again ''you directly contact the app/website through which you acceseed our survey'' and still i cant take any answer from ysense support thanks

This Site Sucks anymore » Post #4

Tue Nov 12, 2019 04:00 in Your Stats

same problem for me, only earned 0.3 dollar lol
Hasan00 wrote: i cant take any surveys for more than 1 week lol i guess i must wait to 72 days. I wrote a ticket but not answered since 1 week just waste of time in 4 days only i earned 0.3 lol (with referances no more surveys for me) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

every user said to me u will win +1 per surveys for your.. but even i cant join 1 survey how can i get +1 lol

ANKETLER » Post #6392

Tue Nov 12, 2019 02:41 in Turkish

forzafb1907 wrote: Az öne yoursurveys ten 0,65 lik telekominikasyon anketi geldi, tamamladım teşekkür etti para yok yine. :twisted:

size yine açılıyor anket bende oda açılmıyor ekran görüntüsü alıp atın ödeme ihtimalleri var ama işte dediğim gibi puanla alakalı puan düşük oldugu için beni sürekli eliyor pff :/ umarım ekran görüntüsü almışsınızdır atın ticket

ANKETLER » Post #6390

Tue Nov 12, 2019 02:27 in Turkish

bu nasıl iştir anlamıyorum 5 gündür bir tane bile anket gelmedi dün yaptıgımında gelmesi gerekir gelmedi zaten yabancılar diyordu çok kötü yorumları var scam diye ayet için kaç gün önce bilet attım cevap yok yoursurveys geldi 0.65 tıkladım yine yok anket sanırım ayda 3 tane anket gelicek pek adil değil ama işte yapıcak bir şey yok yabancılara 4-5 tane geliyor günlük bize bazen 1-2 bazen 0 benim şansıma kaç gündür 0 dayım harcadıgımız zamana ayrı yazık umarım düzelir yoksa ayrılan çok olur. (geçen hafta attıgım tickette daha yanıt yok bekliyorum hala aynı yoursruveys den anket yapmam imkansız 81 puanla hiçbir anket almıyor ben nasıl anket yapıp +1 puan kazanıcam anlamıyorum bu yüzden 72 gün beklemek gerekicek nedensizce 20 puanım gitti bu arada puanın çok etkisi var 270 olan birisi var rahat ankete giriyor kimbilir kaç tane puan arttırmak için yapabilcegim sanırım hiçbir şey yok mecbur bekyelecem 3 ay :evil: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

TASK GÜNCEL! » Post #2612

Mon Nov 11, 2019 23:30 in Turkish

bende yeni başladım bendede aynı durum benim doğruluk oranı 70.8 yine gelmiyor lvl almak uzun sürücek gibi :D

ANKETLER » Post #6388

Mon Nov 11, 2019 11:21 in Turkish

o yeni gelenden anket yaptım çok ilginç 3 gündür 0.18 kazandım diye sevindim :D nato anketi o da pending de kaldı ne zamana gelirse :D

Hesap Deaktive » Post #60

Mon Nov 11, 2019 10:34 in Turkish

Snorlax16 wrote: Yine açıldı hesabım bilmiyorum oyun mu oynuyorlar dalga mı geçiyorlar.. geçen ki gibi 1-2 saat sonra veya daha sonra mail atarlarsa neden kapatıp neden actıklarına dair bir bilgi paylaşırlarsa editlerim burayı veya yeni mesaj olarak paylaşırım. Ne diyeceğimi de bilmiyorum açıkcası ne yapayım görev mi yapayım sular biraz durulana kadar bekliyim mi ..

açıldığına sevindim :D umarım herkesin açılır

Hesap Deaktive » Post #33

Mon Nov 11, 2019 06:37 in Turkish

tantE41 wrote:
Hasan00 wrote:
tantE41 wrote: Thanks for your ticket. Your account was deactivated for providing dishonest answers in a Figure Eight task. We must ensure that our customers (the Task Authors) are able to received high quality data, and therefore we are unable to allow contributors who task dishonestly on the platform.

Best Regards,
The Contributor Support Team

Biletin için teşekkürler. Figür Sekiz görevinde sahtekâr cevaplar vermek için hesabınız devre dışı bırakıldı. Müşterilerimizin (Görev Yazarları) yüksek kalitede veri alabilmelerini sağlamalıyız ve bu nedenle platformda dürüst olmayan bir şekilde görev yapan katılımcılara izin veremiyoruz.

Saygılarımla,
Katılımcı Destek Ekibi

açmyacaklarmı şimdi ne mantıksız bir şey ya madem sorunlu task o zaman neden kaldırmıyorlar saçma çok saçma

hangi taskta sahtekar cevap vermişim yazmamışlar.Bir daha atacağım ticket.

atın atın umarım açarlar :/

ANKETLER » Post #6382

Mon Nov 11, 2019 06:33 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote:
husein wrote:
gisil wrote: bomboş bir gün :(

3 gün üst üste 0.80$ veren 2şer tane anket geldi. Daha sonraki 3 gün üst üste level etkili task geldi.
Tam oh be düzene oturdu derken birden hem anketler hem de tasklar kesildi.
1 haftadır ses seda yok, level 0 yeni üyeleri burada tutmak için daha fazla iş vermeliler.

Dün 2 kere task bildirimi geldi saniyesinde girdiğim halde task göremedim. :thumbdown:

bazen hızla alakası yok addon bozuk :D bendede oluyor hatta bugün kısa bi tane olan geldi tesadüf gördüm addona yansımadı bile

Fazla hata olduğu için böyle yapmış olabilirler, nasıl bi yazılım yapmışlarsa artık.
Yeni üyeye göre fazla hatam da yok aslında 14/27 ilk defa yaptığım için hata olması normal.
1 haftadır level 0 task alan varsa söylesin eğer 1'den fazla ise bizde bir hata vardır.
Bi süre daha bekleyeceğim baktım aynı şekilde devam ediyor kapatıp yeni hesap açacağım.

+Bu foruma online Chat ekleseler daha güzel olur. Bildiğim kadarıyla zor değil.

bende yeniyim aynen çok az geliyor lvl atlamak zor olucak ayrıca bu sitenin eski adı clixsense mi neydi galiba o zaman chat varmıştı sahibi satmış herhalde sonra alan kişi ysense yapmış yaptıgından beride kimse memnun değil :/ chat vardı sanırım yanlış anlamadıysam

Hesap Deaktive » Post #31

Mon Nov 11, 2019 06:31 in Turkish

tantE41 wrote: Thanks for your ticket. Your account was deactivated for providing dishonest answers in a Figure Eight task. We must ensure that our customers (the Task Authors) are able to received high quality data, and therefore we are unable to allow contributors who task dishonestly on the platform.

Best Regards,
The Contributor Support Team

Biletin için teşekkürler. Figür Sekiz görevinde sahtekâr cevaplar vermek için hesabınız devre dışı bırakıldı. Müşterilerimizin (Görev Yazarları) yüksek kalitede veri alabilmelerini sağlamalıyız ve bu nedenle platformda dürüst olmayan bir şekilde görev yapan katılımcılara izin veremiyoruz.

Saygılarımla,
Katılımcı Destek Ekibi

açmyacaklarmı şimdi ne mantıksız bir şey ya madem sorunlu task o zaman neden kaldırmıyorlar saçma çok saçma

ANKETLER » Post #6380

Mon Nov 11, 2019 06:12 in Turkish

husein wrote:

3 gün üst üste 0.80$ veren 2şer tane anket geldi. Daha sonraki 3 gün üst üste level etkili task geldi.
Tam oh be düzene oturdu derken birden hem anketler hem de tasklar kesildi.
1 haftadır ses seda yok, level 0 yeni üyeleri burada tutmak için daha fazla iş vermeliler.

Dün 2 kere task bildirimi geldi saniyesinde girdiğim halde task göremedim. :thumbdown:

bazen hızla alakası yok addon bozuk :D bendede oluyor hatta bugün kısa bi tane olan geldi tesadüf gördüm addona yansımadı bile

ANKETLER » Post #6378

Mon Nov 11, 2019 06:08 in Turkish

bendede aynı geldi attı sonra bunu dedi Screenshot by Lightshot :/ yabancı kanaldan gördüm moderatör demiş sanırım doğruysa sapmlico gitti demişti sanırım full mu gitti anlamadım bir üyede çok iyi bir sağlayıcıyı kaybettikmi ne diyordu :D

TASK GÜNCEL! » Post #2594

Mon Nov 11, 2019 03:37 in Turkish

Snorlax16 wrote:
tantE41 wrote: Gunde1000e yakin soru soruluyormus.Siraya aliniyor sorumuz.sitesinde yaziyor.1 aya cevaplarlar heralde.

Otomatik flag atarlarsa tasklarin cevaplarinda bu kadar hata olursa böyle hesaplari kapatirlarsa 1000 az bile :)

bende sanırım yunodan ban yedim yunoya ticket attım onlarda yuno ıdsini istediler verdikleri linkden attım geri onlara sonra işte çerezleri sildiğim için önceki yaptıgım şeyleri göremiyorlarmış ysense desteğine yazın dediler bu haftada yok bir şey yani bana anket olarak cint de sabah attı anketden :/
referans kasmaya çalışıyorum yanlış anlıyor çogu kişi özellikle türkler :D 1 tane 3-4 tane yabancı ref 1 tane de türk refim oldu bu arada :D bırakmazlarsa iyi olur

TASK GÜNCEL! » Post #2592

Mon Nov 11, 2019 03:25 in Turkish

tantE41 wrote: Gunde1000e yakin soru soruluyormus.Siraya aliniyor sorumuz.sitesinde yaziyor.1 aya cevaplarlar heralde.

evet daha geçen hafta çarşamba bilet attım ayrıca bugünde attım perşembede atmıştım para vermeyen anket için cevap yok daha

TASK GÜNCEL! » Post #2589

Mon Nov 11, 2019 03:18 in Turkish

Mister_M wrote:
Hasan00 wrote: deaktive nedir ? çok görev yapınca belli bir süre engelleniyormuyuZ?

yok görev yazarlarının yapılan görevden hoşnut olmadığı ve özen gösterilmediği zaman bu tip durumlarda hesabı askıya alıyorlar
ve ne zaman açacaklarıda belli olmuyor kimilerinin 1 2 gün içinde tabi büyük bir hata yapmadıysa kimileride 2-3
ay bazı durumlarda hesabı kapatıyorlar

bu durum lvl tasklarında mı geçerli yoksa lvl etkisiz tasklar içinde mi ? baya kötüymüş o kısmı ya o zaman arkadaşa bilerek yaptılar muhtemelen :thumbdown:

TASK GÜNCEL! » Post #2586

Mon Nov 11, 2019 03:10 in Turkish

deaktive nedir ? çok görev yapınca belli bir süre engelleniyormuyuZ?

ANKETLER » Post #6376

Mon Nov 11, 2019 00:57 in Turkish

yuno ile iletişime geçtim birisi yazdı işte ıd mi filan istedi çerezleri silmeyin sonra böyle uğraşırsınız... Çerezleri silip silmediğimi sordu bende sildiğimi söyledim o da bu konuda yardımcı olamayız çünkü çerezleri sildiğiniz için sizin etkinliğini göremiyoruz dediler yunoya baglandıgınız app/siteye başvurun dediler pff kimbilir kaç güne yazcaklar
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 15:00:20 PST