Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

TASK GÜNCEL! » Post #2659

Tue Nov 12, 2019 15:00 in Turkish

Çok zaman kaybediyorum ya cezasını şimdi çekicem sabaha kadar ders çalışcam şimdi keşke saat başına ders çalışırkende ücret verseler :D ahah neyse artık iyi geceler banada iyi sabahlar :D

TASK GÜNCEL! » Post #2658

Tue Nov 12, 2019 14:51 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote:
ankettasksever wrote: 1454732 Help Us Find Official/Directory Websites - 1A_a
1454734 Help Us Find Official/Directory Websites - 1A_c

şu ikisi bende iyi gidiyor level etkili değil. başta level etkili olarak açmıştı sonra düzeltti.

yeni gelmiş banada bunlar lvl etkili değilmi nasıl anlıyoruz bunu?

linkedin yazanlara girme hatalı, bi önceki gibi

tamam teşekkürler Utterance Collection - How Would You Compose An Email Giving The ... yaptım 7 tane daha sıktı 0.01 veriyor :D

TASK GÜNCEL! » Post #2656

Tue Nov 12, 2019 14:11 in Turkish

ankettasksever wrote: 1454732 Help Us Find Official/Directory Websites - 1A_a
1454734 Help Us Find Official/Directory Websites - 1A_c

şu ikisi bende iyi gidiyor level etkili değil. başta level etkili olarak açmıştı sonra düzeltti.

yeni gelmiş banada bunlar lvl etkili değilmi nasıl anlıyoruz bunu?

Hesap Deaktive » Post #79

Tue Nov 12, 2019 14:09 in Turkish

simurgg wrote:
Hasan00 wrote:
simurgg wrote:
Hasan00 wrote:
simurgg wrote: Herkese hayırlı uğurlu olsun banada geçmiş olsun hala tık yok

biletinize sıra gelmemiştir belki umarım açılır :/

Ilk mail ile cevap verdiler falanca numaralı tasktan sahtekarlık yapmışsınız hesabınızı açmayacağız demişlerdi

Az önce yine bir mail attım açılacağını sanmıyorum ama 1 hafta daha bekleyip her gün 10 mail gönderip bıktırıcam

Maksat pislik olsun :lol:

hesabınıza bir miktar varsa anket ile tamamlayın en azından umarım açarlar da herkesi açıp sizi neden açmıyorlarsa biraz kaba şekilde mi yazdınızki bence sizide açıcaklar herkesi açtılar galiba :roll: olmadı yasak değilse yeni f8 hesabı açmak yasakmı bilmiyorum ama yeniden başlamakta zor olur gibi açarlar umarım.
Yeni çekmiştim abartılacak bir miktar yok hiç kaba yazmadım hiç olmadigim kadar kibar yazdım

Kılıfına uydurursan ıp ler çakışmazsa istersen 100 hesap aç iyide kim uğraşacak şimdi yeni hesapla
aynen zaman meselesi belki yapan çoktur anlayamazlarki farklı internet olunca :) çok uğraş ister değmez de zaten

Hesap Deaktive » Post #77

Tue Nov 12, 2019 12:49 in Turkish

simurgg wrote:
Hasan00 wrote:

Ilk mail ile cevap verdiler falanca numaralı tasktan sahtekarlık yapmışsınız hesabınızı açmayacağız demişlerdi

Az önce yine bir mail attım açılacağını sanmıyorum ama 1 hafta daha bekleyip her gün 10 mail gönderip bıktırıcam

Maksat pislik olsun :lol:

hesabınıza bir miktar varsa anket ile tamamlayın en azından umarım açarlar da herkesi açıp sizi neden açmıyorlarsa biraz kaba şekilde mi yazdınızki bence sizide açıcaklar herkesi açtılar galiba :roll: olmadı yasak değilse yeni f8 hesabı açmak yasakmı bilmiyorum ama yeniden başlamakta zor olur gibi açarlar umarım.

ANKETLER » Post #6419

Tue Nov 12, 2019 12:37 in Turkish

umitoz wrote:
gisil wrote:
Hasan00 wrote:
gisil wrote: gece açıldı işler :)

bu arada lvl taskı geldi sakın yapma görmediysen task günceli hatalı ben yapmadım ama çoğu kişi elendi :/

sağ ol dostum.

0,08 lik mi?
Düştük..

help us linkedin olan hatalı diğerini 2 tane yaptım sıkıldım çıktım 0.01 ödüyor :D 2. dediğim Utterance Collection - How Would You Compose An Email Giving The ... o buglu değil gibi ama çok az veriyor. tlye çevirince 5 kuruş için 5-10dk uğraşıyorsun tüh yeni gördüm :/

Hesap Deaktive » Post #75

Tue Nov 12, 2019 12:32 in Turkish

ANKETLER » Post #6416

Tue Nov 12, 2019 12:18 in Turkish

ankettasksever wrote: Offers da Teklif şirketlerini en çok yapılana göre sol baştan sağa doğru dizip tekrar düzenlemişler sanki. bende wannads ortalardaydı şimdi en sol başta.

dizilim bu şekilde.

Wannads Revenue Universe OfferToro ayeT Studios AdGate Adscend Peanut Labs

Peanut Labs tan banlıyım onun için buradan yapamıyorum en sağda sonda.
ama çok garip bazı şeyler neob.. da adscende bir sürü şey var burda yok adscend mesela burda çalışmıyor

ANKETLER » Post #6415

Tue Nov 12, 2019 12:16 in Turkish

gisil wrote: gece açıldı işler :)

bu arada lvl taskı geldi sakın yapma görmediysen task günceli hatalı ben yapmadım ama çoğu kişi elendi :/

ANKETLER » Post #6411

Tue Nov 12, 2019 11:53 in Turkish

12 November 2019 11:32:28 PST 21m Samplicio.us 49700233 $0.48
atmasın diye 10 dk bekledim :D sonunda samplicodan umudum yoktu

ilk 12 dolarım oldu :thumbup:

TASK GÜNCEL! » Post #2646

Tue Nov 12, 2019 10:57 in Turkish

lvl etkili değilse pf :D

TASK GÜNCEL! » Post #2643

Tue Nov 12, 2019 10:49 in Turkish

husein wrote:
Hattusas wrote: 0.01'lik task gelmiş ama dehşet zor. Sana bir sorun veriyor yanda ve onu destek ekibinden gelen cevaba göre (onu da altta veriyor) İngilizce olarak güzel bir şekilde tekrar yazıyorsunuz. Ücreti çok vermişler cidden o kadar paragraf yazacağız ve 0.01$. Bir de İngilizceyi iyi kullanın yazmışlar şaka gibi.

çok kafa karıştırıcı anlamadım ben onu

youtubeye utterance collection yazın oysa çok kolay

TASK GÜNCEL! » Post #2641

Tue Nov 12, 2019 10:47 in Turkish

2. gelen taskı youtubeye yazdım bakın bir isterseniz
give up desem gidermi onu merak ediyorum?

TASK GÜNCEL! » Post #2639

Tue Nov 12, 2019 10:42 in Turkish

glevinp wrote:
Avanirohan wrote: Can't enter glassdoor url

Replace co.in by .com

şunu denedinizmi açılmayana sitede
??

TASK GÜNCEL! » Post #2636

Tue Nov 12, 2019 10:37 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote:
Thelastair wrote: Linkedin glassdoor link bulma taskında %20 doğruluk verdi bunu geçebilen varmı ?

lvl taskımı? üşendim şimdi onu bende yapamıyorum ya başlamayım en iyisi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim :)

hiç başlama task hatalı. resmen tuzak kuruyorlar. :x

ticket atsanız bir şey yapmazlar dimi? en azından oranı düşürmesinler

TASK GÜNCEL! » Post #2631

Tue Nov 12, 2019 10:22 in Turkish

tasman1wannabe wrote: Got expelled 2/10
Broken task

evet buglu :/

TASK GÜNCEL! » Post #2630

Tue Nov 12, 2019 10:18 in Turkish

Thelastair wrote:
Hasan00 wrote:
Thelastair wrote: Linkedin glassdoor link bulma taskında %20 doğruluk verdi bunu geçebilen varmı ?

lvl taskımı? üşendim şimdi onu bende yapamıyorum ya başlamayım en iyisi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Yapma sakın boşa doğruluğu düşürme , zaten taskın yarısında google sonuç vermiyor bir kısmında elle aratmama rağmen şirket çıkmıyor 10x3 toplam 30 link istiyor toplasan 7 şirket linki anca bulup yapıştırıyorsun çıkan şirketler londrada falan çıkıyor mesela onlarıda task istemiyor USA olacak diyor sonuç %20 :)

aynen boşverdim belki bunu hazırlıyorlar sonra şansa o hesabın sahibi kapatıyor güncellemedikleri için hatalı diyordur :/ ticket atsanız düzeltmezler dimi şimdi sizin oranı düşürdüler 1 kişi değil kaç kişi gitti :silent:

TASK GÜNCEL! » Post #2627

Tue Nov 12, 2019 10:15 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote:

yerinde olsam hiççç bulaşmam ona zararlı çıkarsın bi hata var :D

kalsın o zaman lvl olmayan bazı linkedin taskını hiç yapamamıştım bulaşmayım şu geçenkiden 100 soru gelse keşke :D

TASK GÜNCEL! » Post #2625

Tue Nov 12, 2019 10:13 in Turkish

o zaman hiç bulaşmayım da give up desem bir şey olurmu?

TASK GÜNCEL! » Post #2623

Tue Nov 12, 2019 10:12 in Turkish

From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:15:09 PST