Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6489

Fri Nov 15, 2019 03:55 in Turkish

birde yunoda 5 dolar usd çekini nasıl kullanabiliyoruz o kısmı çözemedim? sadece internet üzrenden mi kullanabiliyourz?

ANKETLER » Post #6488

Fri Nov 15, 2019 03:52 in Turkish

Thelastair wrote:
sems-i wrote: oranın yoursurveysle alakası yok , buradan dene yine 110 dur . ayrıca sende neden yoursurveys acıldı ki ? bende direk yuno anketi çıkıyor taratınca

Taratırken birden yoursurveys açıldı bilgi girdirdi ingilizce olarak gelirin ne kadar , evde genelde hangi dil konuşuluyor vs vs diye orda 100 gözüyordu enteresan , bu arada 4 puanı eşleşmeyen anketlerden dolayı kaptım :)

bir dakika yuno yoursurveysden anket alabiliyordu değilmi? yuno sitesinden yoursurveyse bağlanıp yuno puanımı aldın yoksa yoursurveys puanımı aldınız?

ANKETLER » Post #6486

Fri Nov 15, 2019 03:49 in Turkish

Thelastair wrote:
sems-i wrote:
sems-i wrote:
Thelastair wrote:
sems-i wrote: gift card la uğraşanlar yuno ya bi baksınlar şuan 250 puanım var ,3 gün önce 920yi tmamladım.anlam veremediğim bir şekilde çok hızlı ilerliyor

Üstad Yuno'ya gidip kayıt mı oluyoruz burdaki mailimizle ? Yoksa farklı bir maille baştan yuno'ya kayıt olup anketleri oradanmı yapıyoruz adımları anlatabilirmisin rica etsem ?

ben burasıyla kayıt oldum, çok basit gir maili yaz şifre yaz bitti.kendi sayfasında anket

açıklayıcı olmadıysa , google gir yuno yaz ilk çıkana gir kayit kısmından mailini şifreni yaz bitti

Yok site zaten açıktıda burdaki maille mi kayıt olsam diye ikileme düşmüştüm şimdi burdaki maili girip onayladım anket taratıyorum , yoursurveys'deki puanım 10 puan düşerek 110'dan 100'e düşmüş iyice sinirlendim anket geldiğide yok halbuki durduk yere düşüyor puan..

yoursurveys banda aynısını yaptı ilk başta -20 puan aldı sonra 84 yaptım dünde -3 puan daha aldı ve 81 düştü banladı 6 aya kadar bir şey yapamıyorum ne desteğe yazabiliyorum çünkü destek atma yeride g özükmüyor hesap bloke oldugu için:/

ANKETLER » Post #6477

Fri Nov 15, 2019 02:16 in Turkish

mhsm_smr27 wrote: nato ab ile ilgili bir anket

Completed 15 November 2019 01:56:50 PST 8m OpinionWorld Router $0.58

opinion world yoursurveyse mi baglı? dünde girdim attı bugun de bu yoursurveys umarım cint için de geçerli değilidr :/

TASK GÜNCEL! » Post #2690

Thu Nov 14, 2019 14:17 in Turkish

besevler wrote:
Hasan00 wrote:
besevler wrote: 1329830 Help Us Collect Crunchbase And Pitchbook Ids For Various Companies

Birkaç dakika sonra bu task gelebilir. Level etkilidir kaçırmayın.

Edit : task geldi.

zormuydu peki? gelmedi ama belki gelir :)

Az önce geldi. Evet kolay bir task.

kaçtı sanırım bomboş bende :/

TASK GÜNCEL! » Post #2688

Thu Nov 14, 2019 14:14 in Turkish

besevler wrote: 1329830 Help Us Collect Crunchbase And Pitchbook Ids For Various Companies

Birkaç dakika sonra bu task gelebilir. Level etkilidir kaçırmayın.

Edit : task geldi.

zormuydu peki? gelmedi ama belki gelir :)

ANKETLER » Post #6469

Thu Nov 14, 2019 10:17 in Turkish

ben artık umudumu kestim sınava hazırlanıyorum burada zaman çok kayboluyor insan gibi upraştırmadan gelen anketleri ödeseler hergün 40-50 dk girip çıkacağım ama işte neyse artık yapıcak bir şey yok anketlerin çoğu yoursurveys, samplicodan geliyor onlarda olmayacağına göre yoursurveys tahminimce 6 ay sonra açıcak ticket de atamıyorum bir tane e mail buldum yolladım ama umudum kalmadı artık arada cint yapmaya gelirim bi o açılıyor:)

ANKETLER » Post #6464

Thu Nov 14, 2019 06:26 in Turkish

ya az kaldı hesabı kapatcam bu ne ya adam diyor yok engellenmişsiniz beklemelisiniz neden bi neden söyleyin bu kadar saçma bir olay görmedim ahah bir hata yok beklemelisin diyor sanırım deney yapıyorlar bakalım kim dayanacak diye böyle bir iş görmedim.

ANKETLER » Post #6461

Thu Nov 14, 2019 04:56 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: ya yoursurveys dalga geçiyor benle

Hasan00 wrote: i can't understand what is happened???? my quality score was 84 but why again 81? lol so i cant take more surveys for 6 months. I have proofs this was before 1 day ago---> Screenshot by Lightshot
and now--> Screenshot by Lightshot

what they want to mean? this site is a scam? or what they want to make? how i can send ticket where is the ''support button'', 2. screen shoot there isnt a support button, so i cant see my ticket's answer for now, also lost again 3 points and for what? no reason......

SO WHAT CAN I MAKE ? CAN SOMEONE HELP ME??

çözmezler. ben çok uğraştım bir dünya yazı yazdık karşılıklı. farklı bir e postayla giriş yaptım sorun çözüldü. ;)

bundan sonra başka yazdım ama oda öyle oldu 20 puan kısılıyor neden oldugu yok tuzak diyip duruyorlar ne tuzagı tuzakları soruları dikaktli yapıyorum ama 3. kez e posta değiştirisem diye ceza alırım diyede yapamıyorum yazalı 6 gün oldu 7. güne cevap gelicekdi açtım support yeride gözükmüyor artık beklerim olmadı e posta değiştirirm düzelmiyorki puan siliyor durmadan :/

ANKETLER » Post #6459

Thu Nov 14, 2019 04:51 in Turkish

ya yoursurveys dalga geçiyor benle

Hasan00 wrote: i can't understand what is happened???? my quality score was 84 but why again 81? lol so i cant take more surveys for 6 months. I have proofs this was before 1 day ago---> Screenshot by Lightshot
and now--> Screenshot by Lightshot

what they want to mean? this site is a scam? or what they want to make? how i can send ticket where is the ''support button'', 2. screen shoot there isnt a support button, so i cant see my ticket's answer for now, also lost again 3 points and for what? no reason......

SO WHAT CAN I MAKE ? CAN SOMEONE HELP ME??

TASK GÜNCEL! » Post #2667

Wed Nov 13, 2019 15:16 in Turkish

Snorlax16 wrote:
Hasan00 wrote:
Snorlax16 wrote: 1329830 Help Us Collect Crunchbase And Pitchbook Ids For Various Companie...

0 Level arkadaşlar çok kolay bir task seviye 0 level etkiliyor koşun :)

(daha fazla yapabilin diye bulaşmıyorum değerimi bilin :) Bu arada bu task seviye 1 taskıydı. bu 0 seviye arkadaşlar için çok sevindirici bir haber çünkü bu task nerdeyse her gece geliyor hızlı level alabilirsiniz dikkatli yapın :) )

bende neden yok yav 10dk çıktık o mu geldi D:
bitti yada

evet bitmiş nerdeyse her gece geliyor o task merak etme :)

aynen artık yarına da addon düzelse sorun olmayacakda addon çalışmıyorki çoğunlukla pc deyim ama her dk buraya bakmakta sıkıyor ne güzel çalışıyordu 1 hafta önce ne olduysa bozuldu

TASK GÜNCEL! » Post #2665

Wed Nov 13, 2019 14:19 in Turkish

Snorlax16 wrote: 1329830 Help Us Collect Crunchbase And Pitchbook Ids For Various Companie...

0 Level arkadaşlar çok kolay bir task seviye 0 level etkiliyor koşun :)

(daha fazla yapabilin diye bulaşmıyorum değerimi bilin :) Bu arada bu task seviye 1 taskıydı. bu 0 seviye arkadaşlar için çok sevindirici bir haber çünkü bu task nerdeyse her gece geliyor hızlı level alabilirsiniz dikkatli yapın :) )

bende neden yok yav 10dk çıktık o mu geldi D:
bitti yada

Hesap Deaktive » Post #90

Wed Nov 13, 2019 13:40 in Turkish

Seksenler wrote:
Hasan00 wrote: ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için :roll:

level 1 de buıldıng taskı var 555 adet verıyor lıstedede baya var bu tasktan farklı ıd den.onları gecen hafta yaptık lısteye gırmek ıcın bıraz sivrildik :D göze battık ve hesapları kapattılar gerı actılar.hızlı gonderdık belkıde bızıde bot zannettı ellam fıgure eıght makınaları :)

aynen deactive olayını hatırlıyorum okuyordum ama nasıl bulding taskdan 3-4 tane açtıgınızı anlamamıştım hepsi bir task olarak geliyor sandım ayrı ayrı bir sürü taskmış şimdi anladım bu arada hesabı açılamyan bi simurg sanırım o kaldı umarım açılmıştır oda :/

ek olarak lvl 1 yapınca artık lvln önemi yok gibi neden bir daha tehlikleye atıp lvl2ye çıkıyorsunuzki? :D 555 tane task işte :D

Hesap Deaktive » Post #86

Wed Nov 13, 2019 13:25 in Turkish

ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için :roll:

More Crap --- ayeT Studios » Post #3

Wed Nov 13, 2019 11:18 in General Talk

i completed but not credited for ayet studios----> Screenshot by Lightshot

ANKETLER » Post #6453

Wed Nov 13, 2019 11:16 in Turkish

pff bu ne ya bugün yine 0 sanırım anketler karışık geliyor ben pepsi anketini kaç gün önce yapmıştım. :D

ANKETLER » Post #6446

Wed Nov 13, 2019 08:59 in Turkish

sems-i wrote:
Thelastair wrote:
sems-i wrote: yuno 5 usd hediye çeki alıp kullandım

Nasıl aldın anket mi geldi ?

aynen 920 puan yapinca hediye ceki veriyor , günde de 3 anket falan geldi.her anket 50 puan ,eğer ankete kabul edilmezsen teselli olarak 1 puan veriyor.lcw de kullandım 2 tshirt kargo bedava geldi

yunonun kendi sitesine kayıt olmak gerekiyormuşta şimdi orda anket yaparsak buraya gelince burada yapamayız değil mi? ki zaten gelmiyor burayada daha büyük ödüllerde var mı?
silmeye üşendim kayıt var zaten de giriş yapıp girdim. Ödüllerini merak ettim :D

ANKETLER » Post #6442

Wed Nov 13, 2019 06:28 in Turkish

sanırım anketler 2-3 günde bir gelicek :roll:

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #87

Wed Nov 13, 2019 05:15 in Turkish

gisil wrote: olymp trade'i yapan oldu mu offertoro'da?

10 dolar yatırmamızı istiyor ama :/ bide vermezlerse boşa gider

ANKETLER » Post #6432

Wed Nov 13, 2019 03:08 in Turkish

tüh banada öyle dedi ben ss almadım neyse artık :D anket sormadı 3-4 soru sorup atıyor :/
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 12:49:05 PST