Thelastair wrote:sems-i wrote:oranın yoursurveysle alakası yok , buradan dene yine 110 dur . ayrıca sende neden yoursurveys acıldı ki ? bende direk yuno anketi çıkıyor taratınca
Taratırken birden yoursurveys açıldı bilgi girdirdi ingilizce olarak gelirin ne kadar , evde genelde hangi dil konuşuluyor vs vs diye orda 100 gözüyordu enteresan , bu arada 4 puanı eşleşmeyen anketlerden dolayı kaptım
Thelastair wrote:sems-i wrote:sems-i wrote:Thelastair wrote:sems-i wrote:gift card la uğraşanlar yuno ya bi baksınlar şuan 250 puanım var ,3 gün önce 920yi tmamladım.anlam veremediğim bir şekilde çok hızlı ilerliyor
Üstad Yuno'ya gidip kayıt mı oluyoruz burdaki mailimizle ? Yoksa farklı bir maille baştan yuno'ya kayıt olup anketleri oradanmı yapıyoruz adımları anlatabilirmisin rica etsem ?
ben burasıyla kayıt oldum, çok basit gir maili yaz şifre yaz bitti.kendi sayfasında anket
açıklayıcı olmadıysa , google gir yuno yaz ilk çıkana gir kayit kısmından mailini şifreni yaz bitti
Yok site zaten açıktıda burdaki maille mi kayıt olsam diye ikileme düşmüştüm şimdi burdaki maili girip onayladım anket taratıyorum , yoursurveys'deki puanım 10 puan düşerek 110'dan 100'e düşmüş iyice sinirlendim anket geldiğide yok halbuki durduk yere düşüyor puan..
besevler wrote:Hasan00 wrote:besevler wrote:1329830 Help Us Collect Crunchbase And Pitchbook Ids For Various Companies
Birkaç dakika sonra bu task gelebilir. Level etkilidir kaçırmayın.
Edit : task geldi.
zormuydu peki? gelmedi ama belki gelir
Az önce geldi. Evet kolay bir task.
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:ya yoursurveys dalga geçiyor benle
Hasan00 wrote:i can't understand what is happened???? my quality score was 84 but why again 81? lol so i cant take more surveys for 6 months. I have proofs this was before 1 day ago---> Screenshot by Lightshot
and now--> Screenshot by Lightshot
what they want to mean? this site is a scam? or what they want to make? how i can send ticket where is the ''support button'', 2. screen shoot there isnt a support button, so i cant see my ticket's answer for now, also lost again 3 points and for what? no reason......
SO WHAT CAN I MAKE ? CAN SOMEONE HELP ME??
çözmezler. ben çok uğraştım bir dünya yazı yazdık karşılıklı. farklı bir e postayla giriş yaptım sorun çözüldü.
Hasan00 wrote:i can't understand what is happened???? my quality score was 84 but why again 81? lol so i cant take more surveys for 6 months. I have proofs this was before 1 day ago---> Screenshot by Lightshot
and now--> Screenshot by Lightshot
what they want to mean? this site is a scam? or what they want to make? how i can send ticket where is the ''support button'', 2. screen shoot there isnt a support button, so i cant see my ticket's answer for now, also lost again 3 points and for what? no reason......
SO WHAT CAN I MAKE ? CAN SOMEONE HELP ME??
Snorlax16 wrote:Hasan00 wrote:Snorlax16 wrote:1329830 Help Us Collect Crunchbase And Pitchbook Ids For Various Companie...
0 Level arkadaşlar çok kolay bir task seviye 0 level etkiliyor koşun
(daha fazla yapabilin diye bulaşmıyorum değerimi bilinBu arada bu task seviye 1 taskıydı. bu 0 seviye arkadaşlar için çok sevindirici bir haber çünkü bu task nerdeyse her gece geliyor hızlı level alabilirsiniz dikkatli yapın
)
bende neden yok yav 10dk çıktık o mu geldi D:
bitti yada
evet bitmiş nerdeyse her gece geliyor o task merak etme
Snorlax16 wrote:1329830 Help Us Collect Crunchbase And Pitchbook Ids For Various Companie...
0 Level arkadaşlar çok kolay bir task seviye 0 level etkiliyor koşun
(daha fazla yapabilin diye bulaşmıyorum değerimi bilinBu arada bu task seviye 1 taskıydı. bu 0 seviye arkadaşlar için çok sevindirici bir haber çünkü bu task nerdeyse her gece geliyor hızlı level alabilirsiniz dikkatli yapın
)
Seksenler wrote:Hasan00 wrote:ben olayı anlamadım lvl 0 oldugum için
level 1 de buıldıng taskı var 555 adet verıyor lıstedede baya var bu tasktan farklı ıd den.onları gecen hafta yaptık lısteye gırmek ıcın bıraz sivrildikgöze battık ve hesapları kapattılar gerı actılar.hızlı gonderdık belkıde bızıde bot zannettı ellam fıgure eıght makınaları
sems-i wrote:Thelastair wrote:sems-i wrote:yuno 5 usd hediye çeki alıp kullandım
Nasıl aldın anket mi geldi ?
aynen 920 puan yapinca hediye ceki veriyor , günde de 3 anket falan geldi.her anket 50 puan ,eğer ankete kabul edilmezsen teselli olarak 1 puan veriyor.lcw de kullandım 2 tshirt kargo bedava geldi