Hattusas wrote:Hasan00 wrote:ya daha öncede sormuştum bir çözemedim şu işi şimdi lvl etkili olan ile olmayanı nasıl ayırt ediyoruz ve eğer lvl etkili olmayandan expelled olursak bir şey olmaz dimi? lvl almamızı filan etkilemez yani?
Level etkilemeyenlerde sıkıntı yok. Zaten o yüzden level etkilemiyor
Level için kesinlikle Entity / Resaltar bekleyin. Diğerleri eleme taski gibi bir şey valla o level etkileyen Linkedin taskini yapıp da expelled olmayan yok herhalde. Resmen elemek için yapılmış.
Level alınca da pek bir cacık olmuyormuş şu an için en azından. Dün güzeldi ama bugün Fatura taski bile gelmedi. Banyo ve Mutfak görevi var galiba bir düzgün onu da anlamadım küvet kısmını nasıl yapacağımızı. Yani boş bekliyorum. O kadar heveslenmiştim. Level 3 olmak gerekiyor galiba düzgün Duplicate tasklerini çözebilmek için. Bilemiyorum ya da ben hiç risk almak istemediğim için orta düzey olan tasklere bile bakma gereği duymadım80 task gözüküyor şu an belki içlerinde çok basit ve düzgün şeyler vardır ama bilmiyorum. Ondan hevesim kursağımda kaldı.
youtbeye yazın arada bazı taskların benzerleri oluyor bir kaç defa rastladım. Ayrıca lvl etki etmiyorsa 80 taskın hepside lvl degildir dimi?

ayrıca 2 gün sonra bakım var sanırım sitede öyle yazıyor belki hatalı tasklar düzeltilir