Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

TASK GÜNCEL! » Post #2769

Mon Nov 18, 2019 13:27 in Turkish

Hattusas wrote:
Hasan00 wrote: ya daha öncede sormuştum bir çözemedim şu işi şimdi lvl etkili olan ile olmayanı nasıl ayırt ediyoruz ve eğer lvl etkili olmayandan expelled olursak bir şey olmaz dimi? lvl almamızı filan etkilemez yani?

Level etkilemeyenlerde sıkıntı yok. Zaten o yüzden level etkilemiyor :D

Level için kesinlikle Entity / Resaltar bekleyin. Diğerleri eleme taski gibi bir şey valla o level etkileyen Linkedin taskini yapıp da expelled olmayan yok herhalde. Resmen elemek için yapılmış.

Level alınca da pek bir cacık olmuyormuş şu an için en azından. Dün güzeldi ama bugün Fatura taski bile gelmedi. Banyo ve Mutfak görevi var galiba bir düzgün onu da anlamadım küvet kısmını nasıl yapacağımızı. Yani boş bekliyorum. O kadar heveslenmiştim. Level 3 olmak gerekiyor galiba düzgün Duplicate tasklerini çözebilmek için. Bilemiyorum ya da ben hiç risk almak istemediğim için orta düzey olan tasklere bile bakma gereği duymadım :D 80 task gözüküyor şu an belki içlerinde çok basit ve düzgün şeyler vardır ama bilmiyorum. Ondan hevesim kursağımda kaldı.

youtbeye yazın arada bazı taskların benzerleri oluyor bir kaç defa rastladım. Ayrıca lvl etki etmiyorsa 80 taskın hepside lvl degildir dimi? :D deneyin hepsini olmadı hepsinden explled olsanız bile etki etmiyorsa bir şey olmaz değil mi?
ayrıca 2 gün sonra bakım var sanırım sitede öyle yazıyor belki hatalı tasklar düzeltilir

TASK GÜNCEL! » Post #2767

Mon Nov 18, 2019 13:13 in Turkish

ya daha öncede sormuştum bir çözemedim şu işi şimdi lvl etkili olan ile olmayanı nasıl ayırt ediyoruz ve eğer lvl etkili olmayandan expelled olursak bir şey olmaz dimi? lvl almamızı filan etkilemez yani?

TASK GÜNCEL! » Post #2764

Mon Nov 18, 2019 11:40 in Turkish

ben hiç başlamadım şansıma ellemeyin derim hatalı bakım yapacaklar 3 güne düzelir belki o zamana

ANKETLER » Post #6544

Mon Nov 18, 2019 09:46 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: buradaki eski arkadaşlar max kaç kredi gördü ben max 1.16 gördüm yani bir anketten 5 dolar alabilen oldumu?

ayrıca figure 8 de bakım varmış
We will perform scheduled maintenance on Nov. 21st, 2019 from 6pm-10pm PST. The platform will be unavailable during this time.

ben en fazla 3 dolar aldım tek anketten. bir keresinde arka arkaya 3 dolarlık anket yapmıştım.

bende açık tasks ana sayfası.

hmm merak ettimde adamın birisi tek seferde 8 dolar aldı geçen şaşırdım ama yazıyorlardı sanırım rekoru kırdı muzla ilgili bir anket 8 dolar :D ama kullanıcı arkadaşın profilinde goril resmi var ne tesadüf :D

ANKETLER » Post #6541

Mon Nov 18, 2019 09:20 in Turkish

buradaki eski arkadaşlar max kaç kredi gördü ben max 1.16 gördüm yani bir anketten 5 dolar alabilen oldumu?

ayrıca figure 8 de bakım varmış
We will perform scheduled maintenance on Nov. 21st, 2019 from 6pm-10pm PST. The platform will be unavailable during this time.

ANKETLER » Post #6538

Mon Nov 18, 2019 09:17 in Turkish

18 Kasım 2019 09:09:42 PST 7m CINT 48931891 $ 0,38 vodofone

ANKETLER » Post #6534

Mon Nov 18, 2019 08:58 in Turkish

ankettasksever wrote:
Thelastair wrote:
ankettasksever wrote:

958,055,041 Screened Out 18 November 2019 05:50:08 PST 9m CINT 42320847 beni attı

yuno 261 oldu. :thumbup:

gisil wrote: anket yağdı bugün :) ben yalnızca birini yapabildim ama siteyi böyle canlı görmek bile güzel.

261 derken anlamadım , Yuno'nun sitesindeki puanımı diyorsun ? :)

Bende 2 adet yaptım biri öğlendi 14 kuruşluk wanads'dan diğeride çerez anketi zaten oda bildirimle geldi 48 kuruş...

aynen 920 puana 5$ veriyor ya aynı anketleri oradan da yapıyorum. @sems-i haklı çıktı hızlı gidiyor. ;)

ama sadece internet üzerinde kullanabiliyoruz değil mi?

ANKETLER » Post #6526

Mon Nov 18, 2019 06:34 in Turkish

kenevir cuma geldi ama ödemedi ticket atınca aldıydım sanırım yanlış hatırlamıyorusam ama bana diş macunu hiç gelmedi daha :o

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #292

Mon Nov 18, 2019 05:45 in Turkish

galiba wrote:
tunceray wrote: Bilgilendirmek için yazıyorum, Skrill'den uzak durun diyen arkadaşlar çok haklıymış. Boşuna dememişler, bir müsibet bin nasihattan evladır diye:(

20 dolar (100 kusur TL)- Skrillden Ziraat bankası hesabına (annemin hesabı) transfer yaptım. 10 gün sonra para geri dönmüş Skrille 43 tl olarak. Geri dönme sebebi olarak ta hesap numarası yanlış demişler. Bu 40 küsur tlyi tekrar göndersem 7 tl kalacak (işlem ücreti 35 tl belki daha fazla alıyorlar).

Skrill'e 20 dolar kazandırmış oldum:((

o kadar yazılıyor buraya skrile atmayn geçen aylarda mecbur attık ama biriktirp payonere çektik.para kaybımız olsada garanti geçti paralarımız

merhaba bu site değilde başka bir site için tek alternatif skrill kayıtlı olunan e postayla skril hesabı aynı olmak zorunda mı? yoksa farklı olsa sorun çıkarmı? birde hiç kullanmadığım için pek bilmiyorum. skril de parayı biriktirip payonere atsam payoneer ne kadar ücret keser ve skrill kaç kesiyor buradaki gibi bir sınır var mıdır acaba?

ANKETLER » Post #6518

Mon Nov 18, 2019 05:07 in Turkish

35 centlik vardı bir tane tıkladım samplicoya baglandı tabi 2 taneye izin vermediği için direkt attı yine :D peanutda 0.90 hiç görmedim max44 cent aldıydım

ANKETLER » Post #6516

Mon Nov 18, 2019 04:54 in Turkish

Tamamlandı 18 Kasım 2019 04:35:58 PST 17m Samplicio.us 48923857 $ 0,48 cips anketi

ANKETLER » Post #6509

Mon Nov 18, 2019 03:21 in Turkish

mhsm_smr27 wrote:
Hasan00 wrote: Anketler ülkeye göre geliyor yani çok gelişmiş ülkelere daha fazla geliyor. Adamın biri bir anketden 8 dolar kazandı dün, bugün 3 dolarlık anket yaptı. Ben en son perşembe günü 30 sentlik yaptım sanırım, cuma da boşdu sanırım. Yani hafta sonu olmasıyla alakası yok, ülke olarak geliyor ip degiştirince 10 tane birden gelcegine eminim, ama ban atıcakları için yine boş olucak.

ek olarak payoneer iş belgesi istemiş birinden baya tepki vardı sizde istedimi? sadece kimlik bilgileri değilmi?

aynen ben cashout yapalı 4-5 gün oldu para hala gelmedi bugün girdim baktım payoneer'a iş doğrulama belgesi istiyor bir sürü şey vardı ayrıca ne yapacam bilemedim doldurmak şart mı acaba?

ben sadece yabancı forumdan gördüm de ondan sordum. Onlarda ysense desteğiyle iletişime geçin filan demişler ama bi tanesi baya tepki vermiş keşke paypal olsa türkiyedede :(

konu burda -->forum

ANKETLER » Post #6506

Sun Nov 17, 2019 23:06 in Turkish

Anketler ülkeye göre geliyor yani çok gelişmiş ülkelere daha fazla geliyor. Adamın biri bir anketden 8 dolar kazandı dün, bugün 3 dolarlık anket yaptı. Ben en son perşembe günü 30 sentlik yaptım sanırım, cuma da boşdu sanırım. Yani hafta sonu olmasıyla alakası yok, ülke olarak geliyor ip degiştirince 10 tane birden gelcegine eminim, ama ban atıcakları için yine boş olucak.

ek olarak payoneer iş belgesi istemiş birinden baya tepki vardı sizde istedimi? sadece kimlik bilgileri değilmi?

TASK GÜNCEL! » Post #2761

Sun Nov 17, 2019 05:40 in Turkish

Hattusas wrote:
Hasan00 wrote: LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
5
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
21/ 29
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
72.4%
Note: Statistics are updated every 24 hours

100 Soru olunca hemen lvl alabilirmiim? yoksa o son madde etki ederni yani yeni olduğum için hiç lvl alıp düşmedim belki direkt lvl alırım

Oranınız çok iyi gözüküyor şu an. Expelled oldunuz mu bilmiyorum ama level alana kadar max 2 tane expelled olabilirsiniz en fazla. Fazlası olunca level vermiyorlar ben 15 farklı işte 2 kez expelled oldum ama level aldım bir sıkıntı çıkmadı. Zorlandığınız işlere hiç girmeyin ve Entity / Resaltar tasklerini kaçırmayın. Dün baya geldi.

lvl taskından 1 tane expelled var oda %62 ama lvl etkili olmayanda bir kaç var umarım hemen alırım :D

TASK GÜNCEL! » Post #2759

Sun Nov 17, 2019 03:31 in Turkish

LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
5
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
21/ 29
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
72.4%
Note: Statistics are updated every 24 hours

100 Soru olunca hemen lvl alabilirmiim? yoksa o son madde etki ederni yani yeni olduğum için hiç lvl alıp düşmedim belki direkt lvl alırım

ANKETLER » Post #6502

Fri Nov 15, 2019 14:30 in Turkish

besevler wrote: Zamanında birçoğumuzu pek de anlamadığımız bir sebepten dolayı banlayan Peanut Labs yaklaşık 1 yıl sonra engeli kaldırmış. Epey geç oldu ama neyse hayırlı olsun diyelim. :)

yoursurveysden anket alabiliyormusunuz? sanırım orada beni banladı :/

ANKETLER » Post #6500

Fri Nov 15, 2019 14:13 in Turkish

aylinalsac75 wrote: Peanut Labs engeli kaldırmış, çok şükür :)

merhaba yoursurveysdende ticket atınca kaldırdılar demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam hangi e postaya attınız ticketi normal sayfasındaki ticket yerinden atamıyorum çünkü banlıyım e mail adresi var mı?

TASK GÜNCEL! » Post #2720

Fri Nov 15, 2019 14:10 in Turkish

besevler wrote: Arkadaşlar ingilizce dışındaki dillerde task yapmanızı tavsiye etmem. Bazen sistem tarafından hoş karşılanmayabiliyor. Yine de siz bilirsiniz.

tuhaf bi taskdı 5 tane soru var 4 tanesine sadece a şıkkı koymuşlar 1 tane bilme sorusuydu :D

TASK GÜNCEL! » Post #2718

Fri Nov 15, 2019 14:08 in Turkish

pf %80 şu işretlemeyi yanlış yaptım digerleri zaten başka seçenk yoktu neyse ne azından yükseldi

TASK GÜNCEL! » Post #2716

Fri Nov 15, 2019 13:52 in Turkish

ankettasksever wrote:
ankettasksever wrote: 1456663 Resaltar Detalles Que Corresponden Con Entidades- Finanzas

level etkili %100 bir tane yaptırıp gitti.

tekrar geldi 2. %100 tekrar gitti. :shock:

ben anlıyamadım nasıl yapacağım? ingilizcede değil
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:00:09 PST