Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #296

Thu Nov 21, 2019 10:20 in Turkish

gisil wrote: neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.

bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var :shock:

ANKETLER » Post #6601

Thu Nov 21, 2019 10:11 in Turkish

sems-i wrote:
sorucevaplar wrote:
sems-i wrote: yuno tekrar gift card aldım , çok güzel anketler geliyor . buraya da gelmesi dileğiyle

Tel onayı istemese iyi ama tel onayı iş bozuyor.[/

bişey olmaz ben verdim,zaten vermezsen 3-4 anketten sonra çözdürmüyor.ben çok memnunum keşke burasıda öyle olsa ,anketler yağ gibi akıp gidiyor.atma yok-ödemeyi yapmama yok-uzun değil,dün aldım gift card
260 puan oldu

ya çok fazla soruyorum farkındayım da :D son kez sorucam ona göre başlayacam kolay gibi bu gift card ile tam olarak nerden kullanabiliyoruz? ve mesela kartları kullanmayıp hepsini kullanabiliyormuyuz?
(tekrardan kusura bakmayın :D puan baya kolay oluyor gibi gördüğüme göre deneyim dedim ama alabilceğim bir şeyse tabi)
ek olarak bu router ya cint e filan bağlanıyorsa burada izin vermeyecektir bunun bir etkisini gördünüz mü? sanırım anket kimlikleri var onlar ankete göre değişiyor o yüzden sadece bir ip izin veriyor gibi düşünüyorum ıd değişince yeni ankete katılabiliyoruz ıp olarak çünkü bazen survey atınca ticket atarken bir soru vardı daha önce bu anketi başka yerde çözdünüz mü diye ondan dolayı bence %80 ihtimalle ipye göre geliyor ysense olarak değil yönlendirici olarak sanırım

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #294

Thu Nov 21, 2019 07:47 in Turkish

galiba wrote:
Hasan00 wrote:
galiba wrote:
tunceray wrote: Bilgilendirmek için yazıyorum, Skrill'den uzak durun diyen arkadaşlar çok haklıymış. Boşuna dememişler, bir müsibet bin nasihattan evladır diye:(

20 dolar (100 kusur TL)- Skrillden Ziraat bankası hesabına (annemin hesabı) transfer yaptım. 10 gün sonra para geri dönmüş Skrille 43 tl olarak. Geri dönme sebebi olarak ta hesap numarası yanlış demişler. Bu 40 küsur tlyi tekrar göndersem 7 tl kalacak (işlem ücreti 35 tl belki daha fazla alıyorlar).

Skrill'e 20 dolar kazandırmış oldum:((

o kadar yazılıyor buraya skrile atmayn geçen aylarda mecbur attık ama biriktirp payonere çektik.para kaybımız olsada garanti geçti paralarımız

merhaba bu site değilde başka bir site için tek alternatif skrill kayıtlı olunan e postayla skril hesabı aynı olmak zorunda mı? yoksa farklı olsa sorun çıkarmı? birde hiç kullanmadığım için pek bilmiyorum. skril de parayı biriktirip payonere atsam payoneer ne kadar ücret keser ve skrill kaç kesiyor buradaki gibi bir sınır var mıdır acaba?

skrillde birden fazla eamil ekleyebiliyorsunuz ayarlar kısmından para çekeceğiniz zaman çektiğiniz hesabın mailini birincil mail yapın skrilde sorunsu geçer.skrillden payonere atarken sabir 6 dolar civarı ücret var ve doları euro olarak atıyoruzz kur farkı oluyor geçen arkadaşa 400 dolar çekim yaptk payonere 100 tl gibi bir kayıp oldu .yani 2250 değilde 2150 tlsi kaldı.skrill hesabınızı usd para birimi seçerek açın yoksa kur farkından paranız hiç olur

hah işte aradığım cevap buydu, yeni gördüm tamam çok teşekkür ederim.
What is the minimum value to cashout?
The minimum amount paid is $2.00 on the first cashout.

This amount will increase by $1.00 for each cashout until it reaches a fixed minimum amount of $10.00.

After that, the minimum amount will always be $10.00

böyle diyor ama skrill'e aktarılan para için çok büyük miktar kesmiyor mu? 6 dolarda çokmuş da ondan :D
bir de skrill'den direkt banka hesabına atma ihtimali var mı? öyle daha çok mu keser ? eğer doğru anladıysam örneğin 100 dolar birikti diyelim ilk başta bir 10 dolar atarım ilk sefer 2 dolar kessin diye, sonra sanırım her 10 dolarda 1 dolar kesicek ilk seferden sonra.
O zaman her 10 dolar da 1 dolar keserse 100 dolarda 10 dolar kesicek birde payoneer'e 6 dolar kesicek sadece 16 dolar böyle gitmiş olucak:/ miktar arttıkçada daha fazla kayıp olcak skrill'e atarken eğer doğru anladıysam.
Sizce skrillden direkt banka hesabına atılabiliyorsa, öyle mi yapayım yoksa, payoneer mi atayım.
Baktım da tek alternatif skrill değil ama diğerlerini hiç duymadım diye tek skrill demiştim diğer şeylerde NETELLER,AirTM var sizce en karlısı hangisi olur? yukarıdaki yazıya bakarsanız, belki de ben yanlış anlamışımdır. Teşekkürler tekrardan.

TASK GÜNCEL! » Post #2801

Thu Nov 21, 2019 06:31 in Turkish

Hattusas wrote: Banyo taski hatalı bence. Bazılarında doğru işaretlediğime çok eminim ama bazen 1-2 yanlış çıkarıyor kendisi. Birsürü kişi itiraz etmiş ve destan yazanlar da var correction kısmında. Tek tek ticket atmaktan bıktım ne hali varsa görsünler. %80 küsür ile bitiriyorum zaten ama böyle giderse level 3 olamayacağım.

güncelleme gelicek bence bekleyin saati çok garip oraya saat yazmışlarda bugün güncelleme ama amerikaya göremi o saate o belli değil belki güncellemeden sonra düzelir

Referalim gözükmüyor. » Post #4

Thu Nov 21, 2019 02:05 in Turkish

Mister_M wrote:
umitoz wrote: Referallerime girdiğimde gözükmüyor. ama expandda comission gözüküyor. Başına gelen var mı referalime ne oldu. Sordum hesabı aktif.

ref kısmına tıkla üst kısımda within tıkla ve all yap go de gözükür

bende bazıları hala göstermiyor sordum güvenliği sağlamak için dediler :D bazılarını saymıyorlar bilerek mi bilmiyorum ama yabancı forumunda biri daha vardı ama o baya bir kişi getirmiş 7000 kişi yarısı sayıldıgı için ref getirmeyi bırakıyorum demişti ama belki devam ediyordur ahh nerede 7000 kişi :/
tabi şimdiye kadar getirmiş aktif olan sayısı o kadar değildir

Referalim gözükmüyor. » Post #3

Thu Nov 21, 2019 02:03 in Turkish

umitoz wrote: Referallerime girdiğimde gözükmüyor. ama expandda comission gözüküyor. Başına gelen var mı referalime ne oldu. Sordum hesabı aktif.

merhaba, bende de aynı sorun var ticket attım bazıları gözükmedi bende de bazı şartları sağlamaları lazım dediler yani eğer kredilendirme yapılmadıysa anket çözmesine aktif olmasına göre eklenecektir dediler ben çok ugraştım siz bilirsiniz ama reklam şansınız yoksa uğraşmayın 15 kişi getirdim farklı ülkeden hepsi bıraktı 1 tane bile anket yapan olmadı. Aktif olan olmayınca işe yaramıyor... yakında hepsi inaktif diyecek gidicek bali 1-2 anket yapsalardı neyse artık siz bilirsiniz.
aslında bir uğraşsalar öğrenciler için çok iyi bir kazanç yolu bende öğrencyim bilseydim daha önce başlardım ama işte yeni öğrendim. Geliyorlar bakıyorlar anket yok hemen bırakıyorlar o yüzden çok zor oluyor keşke belli bir kitlenin takip ettiği bir platform olsada orada reklam yapsak :D o da olmadığına göre reklam verme işi de boş gibi bende sordum ama reklam gelirini karşılmaz dediler buradaki tecrübeli bir kaç arkadaş ama arada bende deniyorum belki 1-2 kişi gelir diye deneyin aktif değildir. aman dikkat aynı pcden farklı hesap açıp göstermeyin ban sebebi biliyorsunuz belkide eğer öyle yaptıysanız yaptıgınız hesabı kapatın ben yapmıştım bilet atıp sordum hesabı kapattıysanız sorun olmaz dediler kapalı kaldı(ablam için açmıştım kendim için değil ama işte ip aynı olunca olmuyor eğer sırf onun için kullanabilceğiniz ayrı bir internet varsa hiç bir şey olmaz gibi ama çok uğraştırır o kadar kazanç yok :D )

ANKETLER » Post #6597

Thu Nov 21, 2019 00:38 in Turkish

sonunda..... 24m OpinionWorld Yönlendirici $ 0.58 samsung anketi

3.91 + 5.47 , SIMPLE AS THAT....tasman1 » Post #2

Wed Nov 20, 2019 23:07 in Success Stories

tasman1 wrote: Today $3.91...... OK
Yesterday $5.47.......GOOD

you are lucky every time :D congratulations :)

ANKETLER » Post #6594

Wed Nov 20, 2019 15:15 in Turkish

nofearsports wrote:
Hasan00 wrote: bana gelmedi :/

e postaya aktivasyon gelmiş ona tıkladım alakası varmı bilmiyorum ama genede epostaya gelen linke bi tıklayın gelir umarım uğraştırmaz

e posta bile gelmediki düşündüm baktım e postada gelmedi neyse artık bilet atarım arıtk :D

ANKETLER » Post #6591

Wed Nov 20, 2019 14:41 in Turkish

bana gelmedi :/

ANKETLER » Post #6587

Wed Nov 20, 2019 10:36 in Turkish

nofearsports wrote:
Hasan00 wrote: nofearsports bana daha bir şey gelemdi siz aldınız mı? açıldı oyun devam ediyor ama belli bir lvl alın yazmıyordu sadece yüklemiyecekmiydik?

banada henüz gelmedi oyunu açtım ilk elini oynadım kapattım

Bende de aynı missing diye bilet atıcakdım, şu uyarı geldi --> You need to wait for 22 hour(s) and 22 min(s) before claiming this offer

Yarına kadar gelmezse kredi bilet atın. Belki verirler, ben atıcam yarın olmadı.

ANKETLER » Post #6583

Wed Nov 20, 2019 10:01 in Turkish

nofearsports bana daha bir şey gelemdi siz aldınız mı? açıldı oyun devam ediyor ama belli bir lvl alın yazmıyordu sadece yüklemiyecekmiydik?

ANKETLER » Post #6581

Wed Nov 20, 2019 09:29 in Turkish

nofearsports wrote:
Hasan00 wrote: pff hata veriyor nedense sizde oldumu? Screenshot by Lightshot

bende iniyor şuan ilk 400 mb yakın dosya indi şimdi 1.37 gb daha iniyor, nerde veriyor bu hatayı boşa indirmeyiz inş

başlangıçta oyunu kurarken verdi pcyi yeniden başlattım kayıt yaptım şimdi 1.29 gb bendede yüklüyor umarım verir :)

ANKETLER » Post #6579

Wed Nov 20, 2019 09:08 in Turkish

pff hata veriyor nedense sizde oldumu? Screenshot by Lightshot

ANKETLER » Post #6578

Wed Nov 20, 2019 08:58 in Turkish

nofearsports wrote: offertoroda 76 cents görev var magic oyun indirme indiriyoruz bakalım :mrgreen:

bende tam onu yazıcakdım

ANKETLER » Post #6568

Wed Nov 20, 2019 00:29 in Turkish

bendeki şans yine gitti ya:D bu ne 10 tane anket geldi hepside attı bir ay olucak 2 gün sonra sadece 14,43 dolar kazanabildim

ANKETLER » Post #6558

Tue Nov 19, 2019 03:43 in Turkish

pff traş makines,yle ilgili çıktı ödemedi yine bu ne yav :/ 1.22 kredi eksik attım ticket bakalım :cry:

ANKETLER » Post #6557

Tue Nov 19, 2019 03:33 in Turkish

bir tane yaptım ödemedi:/ bilet attım umarı öderler 0.64 lüktü

Today 6.03 Yesterday 4.39 [cool ] ..tasman1 » Post #3

Mon Nov 18, 2019 22:10 in Success Stories

yes really bad for me too, just i can get max 1-2 survey in a day and usually 0 :D

ANKETLER » Post #6552

Mon Nov 18, 2019 21:54 in Turkish

bendede
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:59:20 PST