gisil wrote:neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.
bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var

sems-i wrote:sorucevaplar wrote:260 puan oldusems-i wrote:yuno tekrar gift card aldım , çok güzel anketler geliyor . buraya da gelmesi dileğiyle
Tel onayı istemese iyi ama tel onayı iş bozuyor.[/
bişey olmaz ben verdim,zaten vermezsen 3-4 anketten sonra çözdürmüyor.ben çok memnunum keşke burasıda öyle olsa ,anketler yağ gibi akıp gidiyor.atma yok-ödemeyi yapmama yok-uzun değil,dün aldım gift card
galiba wrote:Hasan00 wrote:galiba wrote:tunceray wrote:Bilgilendirmek için yazıyorum, Skrill'den uzak durun diyen arkadaşlar çok haklıymış. Boşuna dememişler, bir müsibet bin nasihattan evladır diye
20 dolar (100 kusur TL)- Skrillden Ziraat bankası hesabına (annemin hesabı) transfer yaptım. 10 gün sonra para geri dönmüş Skrille 43 tl olarak. Geri dönme sebebi olarak ta hesap numarası yanlış demişler. Bu 40 küsur tlyi tekrar göndersem 7 tl kalacak (işlem ücreti 35 tl belki daha fazla alıyorlar).
Skrill'e 20 dolar kazandırmış oldum(
o kadar yazılıyor buraya skrile atmayn geçen aylarda mecbur attık ama biriktirp payonere çektik.para kaybımız olsada garanti geçti paralarımız
merhaba bu site değilde başka bir site için tek alternatif skrill kayıtlı olunan e postayla skril hesabı aynı olmak zorunda mı? yoksa farklı olsa sorun çıkarmı? birde hiç kullanmadığım için pek bilmiyorum. skril de parayı biriktirip payonere atsam payoneer ne kadar ücret keser ve skrill kaç kesiyor buradaki gibi bir sınır var mıdır acaba?
skrillde birden fazla eamil ekleyebiliyorsunuz ayarlar kısmından para çekeceğiniz zaman çektiğiniz hesabın mailini birincil mail yapın skrilde sorunsu geçer.skrillden payonere atarken sabir 6 dolar civarı ücret var ve doları euro olarak atıyoruzz kur farkı oluyor geçen arkadaşa 400 dolar çekim yaptk payonere 100 tl gibi bir kayıp oldu .yani 2250 değilde 2150 tlsi kaldı.skrill hesabınızı usd para birimi seçerek açın yoksa kur farkından paranız hiç olur
Hattusas wrote:Banyo taski hatalı bence. Bazılarında doğru işaretlediğime çok eminim ama bazen 1-2 yanlış çıkarıyor kendisi. Birsürü kişi itiraz etmiş ve destan yazanlar da var correction kısmında. Tek tek ticket atmaktan bıktım ne hali varsa görsünler. %80 küsür ile bitiriyorum zaten ama böyle giderse level 3 olamayacağım.
Mister_M wrote:umitoz wrote:Referallerime girdiğimde gözükmüyor. ama expandda comission gözüküyor. Başına gelen var mı referalime ne oldu. Sordum hesabı aktif.
ref kısmına tıkla üst kısımda within tıkla ve all yap go de gözükür
umitoz wrote:Referallerime girdiğimde gözükmüyor. ama expandda comission gözüküyor. Başına gelen var mı referalime ne oldu. Sordum hesabı aktif.
nofearsports wrote:Hasan00 wrote:nofearsports bana daha bir şey gelemdi siz aldınız mı? açıldı oyun devam ediyor ama belli bir lvl alın yazmıyordu sadece yüklemiyecekmiydik?
banada henüz gelmedi oyunu açtım ilk elini oynadım kapattım
nofearsports wrote:Hasan00 wrote:pff hata veriyor nedense sizde oldumu? Screenshot by Lightshot
bende iniyor şuan ilk 400 mb yakın dosya indi şimdi 1.37 gb daha iniyor, nerde veriyor bu hatayı boşa indirmeyiz inş