Hattusas wrote:husein wrote:Bu level etkili hatalı linkedin tasklarından gına geldi, güncellemeden umutluydum ama durum aynı.
Şunlar yerine daha düzgün tasklar göndermiş olsalar çoktan level almıştık.
Gece vakti uyanıksanız entity taski ya da başka level etkili task yakalayabilirsiniz. Ben geçen hafta bu civarlarda almıştım level. 00.00’dan sonra artıyor özellikle.
umitoz wrote:Hasan00 wrote:gisil wrote:Hasan00 wrote:gisil wrote:offertoro'ya jungle offer wall geri gelmiş haha. artık checklist bonus öksüz kalmayacak.
nasıl? offertoroda göremedim jungle diye?
sanırım gitmiş şu an yok.
Screenshot by Lightshot pralı sanırım keyifinde 5 doalr demiyor
Ben baktım 3.99 a satın alınca 5.63 veriyor.
gisil wrote:Hasan00 wrote:gisil wrote:offertoro'ya jungle offer wall geri gelmiş haha. artık checklist bonus öksüz kalmayacak.
nasıl? offertoroda göremedim jungle diye?
sanırım gitmiş şu an yok.
nisagul wrote:Hasan00 wrote:Euro veya dolar hesabı farketmez ikisinden birini açtırın ben euro hesabı açtım şimdilik sorun yok bu şekilde çekiyorum. Daha önce bu siteden kazanıyordum fakat neo anketleri bu siteyi geçti daha çok anket geliyor ve düzenli. Ayrıca kolay tasklarıda yapmaya çalışıyorum. Kuveyttürk banka işlemlerinizde hesap işletim ücreti almayan tek banka onu tavsiye ederim. Payoneerden paranızı Kuveyttürke çekebiliyorsunuz.galiba wrote:
skrillde birden fazla eamil ekleyebiliyorsunuz ayarlar kısmından para çekeceğiniz zaman çektiğiniz hesabın mailini birincil mail yapın skrilde sorunsu geçer.skrillden payonere atarken sabir 6 dolar civarı ücret var ve doları euro olarak atıyoruzz kur farkı oluyor geçen arkadaşa 400 dolar çekim yaptk payonere 100 tl gibi bir kayıp oldu .yani 2250 değilde 2150 tlsi kaldı.skrill hesabınızı usd para birimi seçerek açın yoksa kur farkından paranız hiç olur
nisagul wrote:gisil wrote:Hasan00 wrote:gisil wrote:neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.
bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var
kusura bakmayın onu görmemişim
Skrilden en az zararla para çekme yöntemi;
1 - skrill euro hesabı açın en az 50 euro biriktirin her transfer de 5.5 euro kesiyor
2 - payoneer euro hesabı açıp Skrilden > Payoneere paranızı transfer edin, en az 40 euro olunca da banka hesabına çekin
3 - Kuveyttürk banka hesabı açtırın ve paranızı çekin (işletim ücreti yok). Ben diğer site Neoda bu şekilde kullanıyorum
yukarıdaki arkdaşda sakın euro açmayın dedi ama dolar açın demişti acaba hangisi daha karlı olur bir de kafama takılan soru siz de neo daymışsınız orda yaptıgınız anketler burayı olumsuz etkiliyor mu? orada task filan yapıyor musunuz?
ayrıca bu site içinde kuveyttürkden yapsam ücret almazlar değil mi? yani orasını tam bilmiyorum ama alıyor diğer bankalar galiba akbank hesabı açtırcakdım kuveyttürk açtıyrayım
onun dışında skrill hesabını dolar mı euro mu açayım kafam karıştı
galiba wrote:
skrillde birden fazla eamil ekleyebiliyorsunuz ayarlar kısmından para çekeceğiniz zaman çektiğiniz hesabın mailini birincil mail yapın skrilde sorunsu geçer.skrillden payonere atarken sabir 6 dolar civarı ücret var ve doları euro olarak atıyoruzz kur farkı oluyor geçen arkadaşa 400 dolar çekim yaptk payonere 100 tl gibi bir kayıp oldu .yani 2250 değilde 2150 tlsi kaldı.skrill hesabınızı usd para birimi seçerek açın yoksa kur farkından paranız hiç olur
nisagul wrote:gisil wrote:Hasan00 wrote:gisil wrote:neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.
bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var
kusura bakmayın onu görmemişim
Skrilden en az zararla para çekme yöntemi;
1 - skrill euro hesabı açın en az 50 euro biriktirin her transfer de 5.5 euro kesiyor
2 - payoneer euro hesabı açıp Skrilden > Payoneere paranızı transfer edin, en az 40 euro olunca da banka hesabına çekin
3 - Kuveyttürk banka hesabı açtırın ve paranızı çekin (işletim ücreti yok). Ben diğer site Neoda bu şekilde kullanıyorum