Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

ANKETLER » Post #6680

Wed Nov 27, 2019 09:19 in Turkish

yine attı beni pff sıkılmaya başladım :D

ANKETLER » Post #6676

Wed Nov 27, 2019 07:26 in Turkish

Screenshot by Lightshot bende bir şans gidip geliyor ne güzel 1.16 toluna geldi ve her zamanki şey bugün 0 da sayıcam gibi neyse artık :D

ANKETLER » Post #6672

Wed Nov 27, 2019 04:07 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: anket attı :(

hangisi?

yoursurveyden 1,37 di ayakabı markası hangisi kullanıyorsun dedi nike dedim attı

ANKETLER » Post #6670

Wed Nov 27, 2019 02:34 in Turkish

anket attı :(

ANKETLER » Post #6647

Tue Nov 26, 2019 02:39 in Turkish

ankettasksever wrote:
satalaytv wrote: wannads de 0.50lik easyrouter anketi tamamladım ödeme yapmadı.ticket atsam dönermi yoksa yattılar üstüne sizce

pendinge atmış olmasın baktın mı?

2 tane banada yapmadı gönderdim cevap gelmedi daha 2 kere oldu wannadsdan

ANKETLER » Post #6639

Tue Nov 26, 2019 00:32 in Turkish

0,63 şirket ile ilgili

ANKETLER » Post #6635

Mon Nov 25, 2019 06:58 in Turkish

32m YourSurveys 48844888 $0.88 bilgisayar anketi şans geldi yav :D

Appen » Post #145

Mon Nov 25, 2019 02:18 in Turkish

gisil wrote: izabal için kayıt yaptırdınız mı? kapatmışlar sanırım kayıt sistemini. ne zaman başlar acaba? noyo dışında bir göreve katılmadım daha önce.

Ücreti düşük diye hiç başvurmadım hemen onayladılar ilk üyeliğimi 3-4 tanesini başvurdum. Umarım alırlar :D

ANKETLER » Post #6630

Sun Nov 24, 2019 12:38 in Turkish

0.85 otel anketi + 0.44 peanut labs şirket ile ilgili anket :D

Appen » Post #143

Sun Nov 24, 2019 08:48 in Turkish

ben de cv hazırladım umarım kabul ederler. Eğer 200-400 dolar gibi bir şey olursa bu siteye bir daha girmem :D

TASK GÜNCEL! » Post #2813

Sat Nov 23, 2019 08:46 in Turkish

Hattusas wrote:
husein wrote: Bu level etkili hatalı linkedin tasklarından gına geldi, güncellemeden umutluydum ama durum aynı.
Şunlar yerine daha düzgün tasklar göndermiş olsalar çoktan level almıştık.

Gece vakti uyanıksanız entity taski ya da başka level etkili task yakalayabilirsiniz. Ben geçen hafta bu civarlarda almıştım level. 00.00’dan sonra artıyor özellikle.

takip ediyorum da sanırın 2 haftadır 0 lvl için gelmiyor task gelen tasklarda buglu 4 tane başkada yok :/

ANKETLER » Post #6622

Fri Nov 22, 2019 08:08 in Turkish

50 kuruş easyden geldi yoursurveysde banlıyız ya gelmez bana ./ :D

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #303

Fri Nov 22, 2019 08:05 in Turkish

umitoz wrote:
neo nedir acıklar mısınız lütfen anket sitesi mi burası gibi

evet neobox burası gibi bir çok anket yönlendircisi aynı ama orda reklam filanda var buranın aynısı neredeyse ama biraz farklılıklar var

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #97

Fri Nov 22, 2019 03:55 in Turkish

umitoz wrote:
Hasan00 wrote:
gisil wrote:
Hasan00 wrote:
gisil wrote: offertoro'ya jungle offer wall geri gelmiş haha. artık checklist bonus öksüz kalmayacak.

nasıl? offertoroda göremedim jungle diye? :D

sanırım gitmiş şu an yok. :)

Screenshot by Lightshot pralı sanırım keyifinde 5 doalr demiyor :D

Ben baktım 3.99 a satın alınca 5.63 veriyor.

hmm sayfayı kapatmıştım ama tekrar açsam geçerli olurmu ki acaba? offer toro verdimi ücretini

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #95

Fri Nov 22, 2019 03:19 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote:
gisil wrote: offertoro'ya jungle offer wall geri gelmiş haha. artık checklist bonus öksüz kalmayacak.

sanırım gitmiş şu an yok. :)

Screenshot by Lightshot pralı sanırım keyifinde 5 doalr demiyor :D

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #93

Fri Nov 22, 2019 03:12 in Turkish

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #92

Fri Nov 22, 2019 03:10 in Turkish

Screenshot by Lightshot şunu yapan oldumu? 5 dolardan fazla

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #301

Fri Nov 22, 2019 02:34 in Turkish

nisagul wrote:
Hasan00 wrote:
galiba wrote:

skrillde birden fazla eamil ekleyebiliyorsunuz ayarlar kısmından para çekeceğiniz zaman çektiğiniz hesabın mailini birincil mail yapın skrilde sorunsu geçer.skrillden payonere atarken sabir 6 dolar civarı ücret var ve doları euro olarak atıyoruzz kur farkı oluyor geçen arkadaşa 400 dolar çekim yaptk payonere 100 tl gibi bir kayıp oldu .yani 2250 değilde 2150 tlsi kaldı.skrill hesabınızı usd para birimi seçerek açın yoksa kur farkından paranız hiç olur

nisagul wrote:
gisil wrote:
Hasan00 wrote:
gisil wrote: neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.

bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var :shock:

kusura bakmayın onu görmemişim :lol:

Skrilden en az zararla para çekme yöntemi;
1 - skrill euro hesabı açın en az 50 euro biriktirin her transfer de 5.5 euro kesiyor
2 - payoneer euro hesabı açıp Skrilden > Payoneere paranızı transfer edin, en az 40 euro olunca da banka hesabına çekin
3 - Kuveyttürk banka hesabı açtırın ve paranızı çekin (işletim ücreti yok). Ben diğer site Neoda bu şekilde kullanıyorum

yukarıdaki arkdaşda sakın euro açmayın dedi ama dolar açın demişti acaba hangisi daha karlı olur bir de kafama takılan soru siz de neo daymışsınız orda yaptıgınız anketler burayı olumsuz etkiliyor mu? orada task filan yapıyor musunuz?
ayrıca bu site içinde kuveyttürkden yapsam ücret almazlar değil mi? yani orasını tam bilmiyorum ama alıyor diğer bankalar galiba akbank hesabı açtırcakdım kuveyttürk açtıyrayım

onun dışında skrill hesabını dolar mı euro mu açayım kafam karıştı :roll:
Euro veya dolar hesabı farketmez ikisinden birini açtırın ben euro hesabı açtım şimdilik sorun yok bu şekilde çekiyorum. Daha önce bu siteden kazanıyordum fakat neo anketleri bu siteyi geçti daha çok anket geliyor ve düzenli. Ayrıca kolay tasklarıda yapmaya çalışıyorum. Kuveyttürk banka işlemlerinizde hesap işletim ücreti almayan tek banka onu tavsiye ederim. Payoneerden paranızı Kuveyttürke çekebiliyorsunuz.

evet ben de fark ettim oraya daha fazla anket geliyor ücretleride yüksek de burada sormak ne kadar doğru bilmem ama orada 250 reklam olmadığı için yazamıyorum sadece 2 sorum var :D
1- şimdi şurayı doğru anladım mı onu öğreneyim şimdi neoda ilk başta yani ilk para çekiminde 2 dolar kesiyormuş sanırım sonra her 10 dolardan 1 dolar kesiyormuş galiba burayı doğru anladım mı? bu kısmı çok değil mi? yani skrill ve payoneer hariç sitenin kestiği para var birde yanlış anlamadıysam.
2- bu ise sitede ref kiralama var fakat bunun nasıl çalıştıgını bilmiyorum sizce değer mi?
bazı oyuncuları gördüm de 10.000 refi olanlar gördüm kazanç olmasa yapmazlar herhalde

kuveyttürkden hesap açarım o halde teşekkürler tekrardan

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #299

Thu Nov 21, 2019 13:41 in Turkish

galiba wrote:

skrillde birden fazla eamil ekleyebiliyorsunuz ayarlar kısmından para çekeceğiniz zaman çektiğiniz hesabın mailini birincil mail yapın skrilde sorunsu geçer.skrillden payonere atarken sabir 6 dolar civarı ücret var ve doları euro olarak atıyoruzz kur farkı oluyor geçen arkadaşa 400 dolar çekim yaptk payonere 100 tl gibi bir kayıp oldu .yani 2250 değilde 2150 tlsi kaldı.skrill hesabınızı usd para birimi seçerek açın yoksa kur farkından paranız hiç olur

nisagul wrote:
gisil wrote:
Hasan00 wrote:
gisil wrote: neden payoneer varken skrill? cidden merak ettiğimden soruyorum.

bu site için değil ki neobox için orada payoneer yokki onun haricinde skrill neteller airtm var :shock:

kusura bakmayın onu görmemişim :lol:

Skrilden en az zararla para çekme yöntemi;
1 - skrill euro hesabı açın en az 50 euro biriktirin her transfer de 5.5 euro kesiyor
2 - payoneer euro hesabı açıp Skrilden > Payoneere paranızı transfer edin, en az 40 euro olunca da banka hesabına çekin
3 - Kuveyttürk banka hesabı açtırın ve paranızı çekin (işletim ücreti yok). Ben diğer site Neoda bu şekilde kullanıyorum

yukarıdaki arkdaşda sakın euro açmayın dedi ama dolar açın demişti acaba hangisi daha karlı olur bir de kafama takılan soru siz de neo daymışsınız orda yaptıgınız anketler burayı olumsuz etkiliyor mu? orada task filan yapıyor musunuz?
ayrıca bu site içinde kuveyttürkden yapsam ücret almazlar değil mi? yani orasını tam bilmiyorum ama alıyor diğer bankalar galiba akbank hesabı açtırcakdım kuveyttürk açtıyrayım

onun dışında skrill hesabını dolar mı euro mu açayım kafam karıştı :roll:

ANKETLER » Post #6611

Thu Nov 21, 2019 13:32 in Turkish

kargo ücretsiz degil mi? birde bildirim geldi yılbaşına girerkenki hafta daha çok puan gelicekmiş yunoda bende başlıyacam
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 03:43:17 PST