Hattusas wrote:Genel forumda bi adam anket geçmişini atıp ayda 100$ kazandım anketlerden demiş. Sonra altlarında da millet demiş ki biz 50-60 kazanıyoruz az kazanıyoruz diye. Kimse kıymetini bilmiyor bu sitenin
Onlar şükürsüzse o kazanç oranlarını bize versinler lakin task sistemi bile o kadar kazandırmıyor aylık. Bir de benim de geçen ay 56$'dı artar gibi bir şey yazmış o yüksek kazanan. Bunları okuyunca deliriyorum.
Anket listesinde (TR) anketleri de var. Biz yabancı anket yapamıyoruz oh ne güzel. Onlar doldursun kasayı. Bize gelmeyen TR anketleri de onlara gitsin ki biz yabancı dille hala doğru dürüst anket yapamıyoruz 1-2 kez geldi bana anca.
ankettasksever wrote:Hasan00 wrote:ysense hesabımı payoneere nasıl baglayabilirim?
önce payoner hesap aç. daha sonra cashout yap. ysense ait şifreyi gir. payoner linki gönderecek gelen linke payoner eposta ve sifrenle giriş yap otomatik olarak irtibat sağlayacak. payoner faaliyet para kaynakları kısmında PRODEGE olarak kayıtlıysa bağlantı kurulmuş demektir. 3/5 güne para gelir.
husein wrote:Hasan00 wrote:şans oyunları şeyi geldi çoğu kişi yaptı beni attı:/ aynen 2 task geldi ama o buglu task hiç elleme
2 haftadır bunları gönderiyorlar, yediğimizi tekrar önümüze atıyorlar sıfırlanmamış bile.![]()
her geçen gün umudum azalıyor
neyse 15$ oldu attım skrill'e 56$ olana kadar takılırım baktım değişen bişey yok salarım
iyi geceler
husein wrote:Hasan00 wrote:husein wrote:Hasan00 wrote:YourSurveys 49261016 $0.68 toyoto
-1 en temiz şekilde bitirdim, film izliyordum hiç acele etmedim ama ödeme yapmadı.
güzel bi geri bildirim attım umarım banlamazlar
yoursurveys puanınız kaç? benden sebepsiz yere 20 puan kestiler herkes 10 anket alıyorsa ben 1 tane anca alıyorum 80 e düştü bi ara banladılar 2-3 gündür tek tek yapıyorum 84 oldu bazıları bizimle ilgili değil anket yazan adam ödeme yapmamak için tamamlamış olsan bile reddediyor senin anketi para ödememek için oda -10 puan oluyor destekde dedi yukarıda yabancılardan biri sürekli bahsediyor yani puan belli bir aşagıya düştüğünde sınırsız ban bile olabiliyormuş sınırsız olmasada ne zaman açarsa ohoo100 e ulaşsam yeter zaten 60 gün sonra expire
benım durumda aynı dikkat etmedim ama kendi kendine 80lere düşmüştü şu an 84
anladığım kadarıyla bi bana ödeme yapmamışlarçok gereksiz benzer sorular vardı boşa kafa ağrıttım
husein wrote:Hasan00 wrote:YourSurveys 49261016 $0.68 toyoto
-1 en temiz şekilde bitirdim, film izliyordum hiç acele etmedim ama ödeme yapmadı.
güzel bi geri bildirim attım umarım banlamazlar
husein wrote:2 taraflı kazanç yokmuş gibi davranıyorlar, biz 1 alıyorsak eminim onlar 3 alıyordur.
Böyle bir sistemde o task kısmı hep dolu olması lazım.
en basiti kendi sitelerine yönlendirseler ve ya youtube videolarına tıklatsalar dahi, 1 milyon tıklamada min.300 $ kazanırlar millete de en fazla 80$ vermiş olurlar. keşke şu site işlerinden anlasaydım açardım bi tane![]()
Elinde bu kadar üye varsa daha mantıklı kullanmalılar istatistiklere bakıyosun 0 level 2 haftadır task gelmiyor
bu F8 milyonlarca üyesi olan onlarca sayfada eklenti olarak var ama bu kadar üyenin bırakmasına göz yumuyorlar
husein wrote:Hasan00 wrote:yine attı beni pff sıkılmaya başladım
Doğru olan ve ya kendi istediğin cevapları verme, onların istediği cevapları bulmaya çalış.
4-5 marka işaretlersin, ama aralarından 1i bu anketi yapan şirkettir
kendilerini belli ediyorlar istemesende sürekli o marka hakkında bişeyler soruyorlar, hatta ayrıcalıklı soruları oluyor ya sadece o markanın reklamını gösteriyorlar ya da logosunu felan soruyorlar
bir çok kez bunu gördüm, senin yapman gereken onların istediği cevapları vermek. sevmesen / seviyorum, almayacaksan / alacağım gibi. diğer türlü devam ettirmiyorlar çünkü istedikleri cevapları almak için anketlere para harcıyorlar
Tv Reklamlarında 1milyon kişiden %90'ı bu ürünü tavsiye ediyor ve ya şu kadar kişi beğenerek kullanıyor demeleri için bu kanıtları birilerini sunmaları gerek, kafalarına göre yazamıyorlar.