Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #211

Sat Dec 07, 2019 13:24 in Turkish

husein wrote: beklemeyi sevmiyorum hazır kimlik fotosu da dururken maili değiştirip yeni hesap açtım 2dk da hallettim
yalnız skrill umarım ödemeyi gerçekleştirmez :D

payoner hesabı açarken banka hesap bilgilerini girenler parayı USD seçtiyse TRY yapsın swift muhabbeti yüzünden çok büyük kesinti oluyormuş, ayarlar kısmında maili değiştirip başka mail girin, anında yeni hesap açabiliyorsunuz

ben açtım payoneer ama usd mi yaptım hatırlamıyorum nerden bakabilirm?

TASK GÜNCEL! » Post #2924

Fri Dec 06, 2019 23:45 in Turkish

husein wrote: @Hasan00 gönder butonu yok olması olayını söylemiştim ya, çeviriden dolayı oluyor orjinalde kalsın.
bugün gelen task'a giremediysen malesef linkedin taskı gibi sıfırlamayıp yolluyorlar geçmiş olsun :I

@fthdarendeli1905 o çok yapan arkadaşlar level 3 çoğu belirli kısa taskları yapıyorlar.
bugün ki taskları 10dk da yapıyosan çok hızlı değilmiş, karmaşık siteler vermedikce en fazla 4-5dk sürmeli
ben başta tek tek kopyala yapıştır yapıyordum daha sonra şirket adını girip adresi komple kopyalayıp tek tek yerlerine koyuyordum, bugün de aynı yaptım ama farklı olarak ülke kodunu elle yazdım bi tık daha hızlandım

Bu arada doğruluk oranı %80 olmuş düzeltmişler.
100 soruyu geçtim sıra %70 e çıkmaya geldi bu task sürekli gelirse bayaa iyi olur.

hadi ya tüh ama o dil çeviriyi kapatmıştım açık değildiki
bu baya kötü oldu neyse ya belki bunun gibi gelir:/

TASK GÜNCEL! » Post #2921

Fri Dec 06, 2019 16:24 in Turkish

elendiğim için girince low accuary diyor task ıd leri gibi bu ıdler yenileniyor mu ve ıdler iplere göre mi geliyor?
umarım düzelir ücreti çook iyi yav :D acele ettim etmeseydim keşke ne zamandır gelmeyince hemen atladım aslında benim suçum değil ilk seferda yaptım gönder tuşu kayboldu sinirle yapınca da gitti D: sonuna kadar geliyorum tuş kayboluyor sonra pes et yeniden başla :D

TASK GÜNCEL! » Post #2907

Fri Dec 06, 2019 13:32 in Turkish

Hattusas wrote:
Hasan00 wrote:
ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: şu an bende gözükmüyor acaba full mu elendim yoksa ileride gelirse alabilrimiyim yine?

expel olmadıysan haftaya yine gelir.

oldum yani gelmeyecek :(
adres yanlış yazdıgım içn 72 den 61 e düştüm ama 100 soru tamamlamadım yani 1 lvl olup geri düşmedim umarım öyle saymaz

Level istatistikleri genelde 1 saat içinde yansıyor (eğer level alma koşullarını yeni tamamlamadıysan o zaman biraz gecikebiliyor) yani expelled olduysan mesela hemen clothing vb kolay ama level etkileyen tasklerden yap ve %100 çekmeye çalış ki oranın birden düşmesin.

cloting taskları kolay mı? 1 ayı geçti buradayım hiç gelmedi umarım gelir. 1lvl olursam 24 saat kamp kurup 50 dolar için yarışcam :D

TASK GÜNCEL! » Post #2901

Fri Dec 06, 2019 11:07 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: şu an bende gözükmüyor acaba full mu elendim yoksa ileride gelirse alabilrimiyim yine?

expel olmadıysan haftaya yine gelir.

oldum yani gelmeyecek :(
adres yanlış yazdıgım içn 72 den 61 e düştüm ama 100 soru tamamlamadım yani 1 lvl olup geri düşmedim umarım öyle saymaz

TASK GÜNCEL! » Post #2899

Fri Dec 06, 2019 10:30 in Turkish

şu an bende gözükmüyor acaba full mu elendim yoksa ileride gelirse alabilrimiyim yine?

ANKETLER » Post #6870

Fri Dec 06, 2019 09:19 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: 3-4 tane yapabildim. toplam 1,61 haftada sanırım sadece 2 gün hakkım oluyor neyse 0,23 bonus bekliyor task olsa asıl rekor o zaman da :(

ben bugün tasktan baya bir kazandım. yoruldum ekrana bakmaktan ondan bıraktım :) hiç gitmeden duruyorlar, ilginç bir biçimde. hep kalsa keşke böyle.

ben elendim o taskda nedense hata yaptım çogunda 1 tane yapabildim öteki lvl düşürdü caddeden gitti sanırım.....

ANKETLER » Post #6868

Fri Dec 06, 2019 09:13 in Turkish

3-4 tane yapabildim. toplam 1,61 haftada sanırım sadece 2 gün hakkım oluyor neyse 0,23 bonus bekliyor task olsa asıl rekor o zaman da :(

TASK GÜNCEL! » Post #2885

Thu Dec 05, 2019 15:22 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote: bende yaptım ama nerde hata yaptım bilmiyorum 0 doğru soru yazıyor eğer öylese 72 oranım yarıya düşücek......
nerde yanlış yaptım bilmyorum ama oranıma etki etmedi ve task yapıldı diye de gözükmüyor yapılan tasklarda umarım saymaz hatalı sandım ama yapan varmış tam olarak nasıl yapacagımı anlatırmısınz? adresleri buldum posta kodları olanları yazdım hadi 3 tanesi yanlış 5 tanesi de mi yanlış olur........ anketlerden umudu kestim sanırım görevlerde pek bir işe yaramayacak gibi neyse artık birisi açıklarsa mutlu olurum teşekkürler

Bu linkedin taskları gibi değil hatalı olduğunu düşünmüyorum, bişeyleri yanlış yapmışsındır.
yönlendirdiği sitelerde dil orjinal olmalı çünkü şirket isminde sıfır hata olmalı basit bi üst çizgi bile etkiliyor

adresi de şu şekilde girmen gerekiyor;

1201 Center St, Little Rock, AR 72202
(sokak) 1201 Center St (şehir) Little Rock (ülke kodu) AR (posta kodu) 72202

bazı adresler cok uzun karışık oluyor, virgül ile ayrılmamış olanlarda şehirlere dikkat et bi kaç tanesini google'da arattım
yani 4 satırlık bölge isimlerine denk geldiğim oldu sokak daha çok ST & AVE ile biter
ve tabii owler gibi sitelerde tüm bilgiler yazmıyor, ana sitesine yönlendirme vardır ordan bakmak gerekiyor

caddeden gitti o zaman ülkeyi hep yazdın mı? ben de googleden bulup yaptım o yüzden ülkeleri yazdım eyaletlerinde kısaltması filan, büyük ihtimal caddeden gitti ben adres yerni full kopyaladım çok düşürücek neyse en azından ögrendim teşekkür ederim :)

TASK GÜNCEL! » Post #2883

Thu Dec 05, 2019 13:05 in Turkish

bende yaptım ama nerde hata yaptım bilmiyorum 0 doğru soru yazıyor eğer öylese 72 oranım yarıya düşücek......
nerde yanlış yaptım bilmyorum ama oranıma etki etmedi ve task yapıldı diye de gözükmüyor yapılan tasklarda umarım saymaz hatalı sandım ama yapan varmış tam olarak nasıl yapacagımı anlatırmısınz? adresleri buldum posta kodları olanları yazdım hadi 3 tanesi yanlış 5 tanesi de mi yanlış olur........ anketlerden umudu kestim sanırım görevlerde pek bir işe yaramayacak gibi neyse artık birisi açıklarsa mutlu olurum teşekkürler

ANKETLER » Post #6829

Wed Dec 04, 2019 06:22 in Turkish

bana geldi ve attı 2,89 du pff aman ugraşmıcam artık sıktı buraya ayrdıgım bir ayı girip çalışsam kaç katını kazanırdım :D kolay gelsin herkese...

ANKETLER » Post #6781

Tue Dec 03, 2019 06:14 in Turkish

valla 1 aydır denemediğim yol kalmadı bazen atıyor bazende alabiliyorum 4 gün alamadım dün 1,33 yaptım bugundde 64 ha bu arada anketteki soruları hemen geçme çabuk yaparsan da atabiliyor tuzak sorulara da dikkat et

ANKETLER » Post #6777

Tue Dec 03, 2019 05:54 in Turkish

beni de sabah attı easysurveyden :/

ANKETLER » Post #6775

Tue Dec 03, 2019 05:45 in Turkish

0,64 kahve ile ilgili

ANKETLER » Post #6773

Tue Dec 03, 2019 01:49 in Turkish

admin yazmış abd ekibi aktif olunca güncelleme yapıcaklarmış

markupday84 wrote: Hi all.

Thanks for raising Peanut Labs going missing from the survey homepage. I've raised it with our US team, and will post an update once they're back online.

ANKETLER » Post #6762

Mon Dec 02, 2019 13:53 in Turkish

aslında dolar düşük olsa ugraşılmaz da 5 tlden fazla olunca :D
şimdi sevinelim mi üzlülelim mi? dolar artsın diye
payonner en iyisi ama 52 dolar olmadan çekemiyorsunuz 2 dolar kesiyor 50 dolar olarak alıyorsunuz ben daha dün onaylattım hesabı

ANKETLER » Post #6758

Mon Dec 02, 2019 13:31 in Turkish

fthdarendeli1905 wrote:
Hasan00 wrote:
fthdarendeli1905 wrote: artık yok derken ? Anket mi yok ?

çok az geliyor gelnlerde atıyor arada deneyin pes etmeyin gelicektir ama açıkca demek gerekirse çok azzz :D
hergün deneyin belki yakalarsınız ve anketlerin cevaplarında çelişmeyin atar yoksa gerçi hep atıyor ama olsun belki arada alırsınız bir şeyler

yani artık eskisi gibi degil ugrasmaya degmez mi diyorsun ? :D :D

ben öğrenciyim :D az bir şey gelsede ihtiyacım var. Bence değer deneyin

ANKETLER » Post #6756

Mon Dec 02, 2019 13:29 in Turkish

fthdarendeli1905 wrote:
gisil wrote:
fthdarendeli1905 wrote: Akadaslar ben 27 kasımda üye oldum 5,29 dolarda kaldım. Günlük 1 anket bazende gün içinde hiç anket gelmiyor. Son 3 gündür de gelen anketleri tamamlayamadan atıyor ve not every survet can be winner gibi bişey yaziyor yani her ankette kazanamanazsın gibi birşey. İngilizcem var en azında ingilizce anket yapayim diyorum ama hiç birşey gelmiyor. Bunun bir çözümü yada anket gelmesi için yapilabilecek bişey var mı ?

daha yenisiniz 6 günde 5,29 hiç kötü değil. zamanla daha fazla kazanırsınız ama çok yüksek bir beklentiniz olmasın.

çok bir beklentim yok ama 1 ay da 50 dolar yapıp çekebilirim mantıgıyla basladim ama pek mümkün görünmüyor :lol:

yapanlar var ama yabancılara iyi geliyor 95 dolar yapan var ama kaç yıllık üyeler ki zaten ülkeye göre geliyor ama bırakmazsanız 50 dolar değil 20-30 dolar kazanırsınız gibi şu an için belki ileride düzelir

ANKETLER » Post #6752

Mon Dec 02, 2019 13:23 in Turkish

fthdarendeli1905 wrote: artık yok derken ? Anket mi yok ?

çok az geliyor gelnlerde atıyor arada deneyin pes etmeyin gelicektir ama açıkca demek gerekirse çok azzz :D
hergün deneyin belki yakalarsınız ve anketlerin cevaplarında çelişmeyin atar yoksa gerçi hep atıyor ama olsun belki arada alırsınız bir şeyler

Appen » Post #154

Mon Dec 02, 2019 12:01 in Turkish

bendede telefon için doğrulama kodu okutuyorum olmuyor verdiği linki açıyorum doğrulamadı gitti
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:28:39 PST