Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

TASK GÜNCEL! » Post #2992

Sat Dec 14, 2019 03:44 in Turkish

dün bana sadece 3 tane yaptırdı dünkü task ve 2 tanesinde 80 yaptım bir tanesine 60 yaptım çünkü site açılmadı hatta 1 tanesi %100 eminim doğruydu neyse en azından 61 den 64 e çıkardım + soru sayım arttı

LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
8
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
34/ 54
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
64.8%

TASK GÜNCEL! » Post #2985

Fri Dec 13, 2019 08:33 in Turkish

pff 1 lvl olmadım daha :/ daha çook var umarım geçen gelen task gibi gelir bana da :roll:

ANKETLER » Post #6948

Thu Dec 12, 2019 08:59 in Turkish

bana 4-5 kere vermediler kaç kere ticket attım cevap yok 1 ay olucak o yüzden wannads yapmayı bıraktım

ANKETLER » Post #6936

Wed Dec 11, 2019 08:52 in Turkish

2 gündür anketler baya iyi gidiyor bugün toplam 1,86 oldu

TASK GÜNCEL! » Post #2973

Wed Dec 11, 2019 07:52 in Turkish

lvl alınca da mı sorun bitmiyor günde 50-100 task yapan arkadaşlar nasıl yapıyor :o

ANKETLER » Post #6927

Wed Dec 11, 2019 04:58 in Turkish

1.16 banka anketi dün gelmemeişti :D

ANKETLER » Post #6916

Tue Dec 10, 2019 09:33 in Turkish

toplam 1,46 bugün iyi

Every day should be as good » Post #6

Tue Dec 10, 2019 02:45 in Success Stories

Congratulations :o

TASK GÜNCEL! » Post #2945

Mon Dec 09, 2019 13:37 in Turkish

ankettasksever wrote:
Hasan00 wrote: Of ya şu görev yine geldi ben giremiyorum yapan arkadaşlar varsa baksın :(

sadece bu görev mi gelecek accuary olunca full engelleemesi çok saçma pff

1 level 2 level olmayan task geldi. level taskı çok tuzaklı. risk alamıyorum sürenin dolmasını bekleyip çarkı çevirip yeniden başlatıyorum. net soruları yapacam artık. emin olmadığını yapmamakla alakalı bu iş. kurala göre oynamak lazım artık.

Umarım alırsınız bir an önce istatistik olarak bakıcak olursak biri 1 lvl olucaksa sizin olmanız gerekir gördüğüm kadarıyla :D eskiden alan arkadaşlar nasıl aldıysa tebrik ederim site değişmeden önce bu kadar bozuk task yoktu değil mi?

TASK GÜNCEL! » Post #2943

Mon Dec 09, 2019 12:58 in Turkish

Of ya şu görev yine geldi ben giremiyorum yapan arkadaşlar varsa baksın :(

sadece bu görev mi gelecek accuary olunca full engelleemesi çok saçma pff

ANKETLER » Post #6897

Mon Dec 09, 2019 09:38 in Turkish

peanut labsa bilet atmıştım inceleyeceğiz dediler az önce yanıt atmışlar kayıtlarımıza göre hesabınız deaktive edildi daha fazla bilgi için nazikçe bize yönlendirildiğiniz siteyle doğrudan iletişime geçin diye pf neden şimdi

ANKETLER » Post #6891

Mon Dec 09, 2019 08:03 in Turkish

bugün anket durumu berbat

TASK GÜNCEL! » Post #2942

Mon Dec 09, 2019 07:09 in Turkish

Axolotll wrote:
Level alabilmeniz için lvl etkili hatasız 65 - 70 test sorusuna doğru yanıt vermeniz lazım :?
oranınız gerçekten kötü durumda
düzeltme yanlış görmüşüm :D ( husein arkadaş için söyledim sizin daha yolun başı )
dikkat ederiim ama hatasız zor olucak gibi bundan sonra foruma sormadan task yapmak yok o zaman :D
ayrıca hüsein sanırım ilk başta çok hata yaptı yeni oldugu için toparlamaya başladı umarım alabilir :/

TASK GÜNCEL! » Post #2940

Mon Dec 09, 2019 06:45 in Turkish

galiba wrote:

bu hesaba level vermezler yenisini açın.çok fazla exiniz var .

Kesin gibi bir şey mi? yeni açsak sorun olmaz mı? telefon numaram buna kayıtlıydı yani oranı tamamlasak bile lvl alamayacagız :(

ANKETLER » Post #6884

Mon Dec 09, 2019 02:16 in Turkish

samplicodan 2 anket geldi attı 2 dolarmıştı kota dolu dedi nasıl doldu anlamadım :D

Appen » Post #162

Mon Dec 09, 2019 02:07 in Turkish

ben kayıtlıyım ama en son 2.50 bir şey yaptım payoneere aktaramadım faturayı gönderdim 5 dolardan aşagı olmuyor dedi onun dışında başka iş gelmedi 1 aya yakın olucak

TASK GÜNCEL! » Post #2936

Sun Dec 08, 2019 08:16 in Turkish

husein wrote: F8'de bayaa bi araştırma yaptım çok şey okudum da;
Geçtiğin taskların, expelled olduklarından fazla olması lazım diye bir şey göremedim.
o arkadaş level alıp düşmüş öyle olunca sıkıntı oluyordur
200bin task yapanlar var biz daha 5-10 tane yapmışız sabretmek lazım
ben level etkili 11 tane yapmışım saydığıma göre 4 tanesini expelled olmadan geçmişim
hatalı taskları forumdan tespit edip es geçersek yavaş yavaş toparlanır
şu task 1 kere daha gelse %70e ulaşırım sonucu söylerim burada eğer level vermezse o konu doğrudur

umarım alırsınız daha fazla bu sıkıcı durumdan kurtulursunuz dediğiniz doğruya beni eleyecek yine ama bellide olmaz belki banada gelir task

TASK GÜNCEL! » Post #2934

Sun Dec 08, 2019 07:04 in Turkish

husein wrote:
Hasan00 wrote: şimdi bu gelen son taskdan expelled oldum yani artık lvl almam daha zor gibi görünüyor umarım o görevler gelirse yeniden şans verirler onun dışında sorum şu figurenin desteğine hesabı sıfırlamak istedigimi belirtsem kabul etmezler değil mi? böyle giderse olmam çok zor

neden sıfırlamak istiyorsun, istatistiklerin nasıl? bi task yüzünden boşa sıfırlama illa her hafta, her ay farklı şeyler geliyor
ben çok kötü başlamıştım bilmiyordum üstüne hatalı linkedin taskları gelmişti
doğruluk %28 felandı bi tane güzel task geldi yavaş yavaş toparlamaya başladım, vazgeçme

başka bir neden de hadi 100 soru oldu diyelim 70 de geçtik bu sefer de çok expelled oldugumuz için onayı vermezse baya ugraşmamız gerekicek ankettasksever hala bu sorun da o kadar şey yapmış hala vermediler diye hatırlıyorum en son
sıfırlarlar mı orasıda düşük gibi umarım düzelir bu durum anketlerden para kazanmak çook zor ama tasklarla birlikte her ay çekim yapılabilir gibi tabi onlarında hatalısı vardır ayıklamak gerekir orası kolay aslında belirleyince gerisi gelir.
günlük bonusu da her gün alırız bence bu sitelerin asıl kaynagı task anketler atıştırmalık gibi
LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
6
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
20/ 34
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
61.7%

TASK GÜNCEL! » Post #2932

Sun Dec 08, 2019 06:22 in Turkish

şimdi bu gelen son taskdan expelled oldum yani artık lvl almam daha zor gibi görünüyor umarım o görevler gelirse yeniden şans verirler onun dışında sorum şu figurenin desteğine hesabı sıfırlamak istedigimi belirtsem kabul etmezler değil mi? böyle giderse olmam çok zor

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #213

Sun Dec 08, 2019 05:49 in Turkish

husein wrote: @Hasan00 Ayarlar > Banka hesapları eklediğin banka orada yazar yanında TRY yazıyorsa sorun yok
ben başta USD açmışım değiştiremeyince sildim, ama tekrar yükleyemedim hesap. o yuzden baştan açtım 2dk anca alır

eğer tekrar aynı mail ile hesap açacaksan Profil ayarları kısmına girip mailini değiştir, girebildiğin bi mail olmalı doğrulama yapınca değişim gerçekleşiyor daha sonrasında eski maille aynı dk yeni hesap açabilirsin

tamamdır teşekkürler

edit: try yazıyor ama hesap bilgilerinde swift yazyıor sorun olmaz değil mi? ben de okumuştum o ne işe yarıyorsa buarda kesmişti bir arkadaşın parasını sanırım Screenshot by Lightshot
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:28:09 PST