husein wrote: 
Hasan00 wrote:
şimdi bu gelen son taskdan expelled oldum yani artık lvl almam daha zor gibi görünüyor umarım o görevler gelirse yeniden şans verirler onun dışında sorum şu figurenin desteğine hesabı sıfırlamak istedigimi belirtsem kabul etmezler değil mi? böyle giderse olmam çok zor
neden sıfırlamak istiyorsun, istatistiklerin nasıl? bi task yüzünden boşa sıfırlama illa her hafta, her ay farklı şeyler geliyor
ben çok kötü başlamıştım bilmiyordum üstüne hatalı linkedin taskları gelmişti
doğruluk %28 felandı bi tane güzel task geldi yavaş yavaş toparlamaya başladım, vazgeçme

başka bir neden de hadi 100 soru oldu diyelim 70 de geçtik bu sefer de çok expelled oldugumuz için onayı vermezse baya ugraşmamız gerekicek ankettasksever hala bu sorun da o kadar şey yapmış hala vermediler diye hatırlıyorum en son
sıfırlarlar mı orasıda düşük gibi umarım düzelir bu durum anketlerden para kazanmak çook zor ama tasklarla birlikte her ay çekim yapılabilir gibi tabi onlarında hatalısı vardır ayıklamak gerekir orası kolay aslında belirleyince gerisi gelir.
günlük bonusu da her gün alırız bence bu sitelerin asıl kaynagı task anketler atıştırmalık gibi
LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
6
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
20/ 34
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
61.7%