tasman1 wrote:Cool , big congrats
thanks

mzanka wrote:Ben de sinir oldum yabancı forumuna bakın moderatörle tartışıp durdum o konu kapattı ben açtım bazıları hak verdi ama bir şey yapamıyorsunuz bazı kullanıcılar da bahsetti bunlar sahte, dolandırıcı müşteriler. Desteğe uzun uzun defalarca yolladım tüm kanıtlarımı. Ama ne dediler özür dileriz bu anketler kötü sunucular tarafından gerçekleştirilmiş falan filan ben de dedim o zaman sonuna kadar beklemek zorundamıyım diye onlarda yapabileceğimiz bir şey yok dediler bu risk her zaman vardır anket sonu da olsa müşteriler cevaplarınızı kabul etmeyebilir. Tek yapabileceğinz şey denemeye devam etmek dediler. Anket gelmeme durumunda da geçiştirdiler.. Yapıcak bir şey yok. Ara ara deneyin bırakmayın derim tabi yine de sizin kararınız
Tahmininiz doğru, gündüz bakamıyorum sayfaya. Anketler son zamanlarda ağırlıklı gündüz geliyor diye, kaçırıyorum belki. Bilemiyorum sebebini ama sorunun sadece bundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Yeni yıla kadar uzak kalacağım, sinirimi bozdu bu ay sayfa8 günde tek kuruş kazanamamak nedir ya? 9 aydır üyeyim, ben bu kadar berbat bir dönem yaşamadım bu sayfada. Üstelik bu ay bakıyorum, millet güzel kazanıyor. Hani genel bir anket kıtlığı olsa gık etmeyeceğim zaten.
Destek ekibi de nasıl duyarsız, bir kez de şu ödenmeyen anketlerde bizden yana olsalar dünyanın sonu mu gelecek? Ocağı bekleyeceğim. Bu aydan hayır yok. Size kolay gelsin, bol şans.
squirrel1483 wrote:Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5B %60 ile expelled oldum. Bir yıl sonra zar zor seviye bir olmuştum bu task yüzünden o da gitti elimden ağlamak istiyorum şaka gibi üstelik level birdeyken hiç task yapmadım sayılır doğruluğum düşmesin diye tiktok taskı dışında para kazanamamıştım zaten ama levelimi alması çok canımı sıktı
![]()
moneymakingways wrote:Ben lvl etkili sandım. Lvl almaya çalışıyorum
Yapabilecek sabır ve zamanı olanlar için kolay olsa da hamallık gibi birşey bunları yapmak. Anlamadığınız yer varsa sorun cevaplarım.
Musvedde wrote:5B level etkili 5A ve 5C değil
5 serisine (Find Company Information - Revenue & Number Of Employees)
çok yaklaşmayın arkadaşlar 4 tane soruyu bildiğin doğru olduğu halde yanlış geçiyor oran düşüyor.benim gibi baya itiraz eden olmuş bana yanlış dediklerinde dikkat edin.
5c de expel oluyorum 5a da %81 alıyorum siz düşünün bir tutarsızlık var özellikle benim gibi yeni başlayanlar aman dikkat
galiba wrote:programın adı auto refresh plus ayarlarından page monitor once fındse tılayıp altına working yazıp kaydedin .there isno work sayfasında iken 5 saniye yenilemeye alıp aşağıda working yazsın task gelince haber vericek size.