Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

best record » Post #3

Fri Dec 20, 2019 15:34 in Success Stories

tasman1 wrote: Cool , big congrats

ANKETLER » Post #7083

Fri Dec 20, 2019 15:09 in Turkish

mzanka wrote:
Tahmininiz doğru, gündüz bakamıyorum sayfaya. Anketler son zamanlarda ağırlıklı gündüz geliyor diye, kaçırıyorum belki. Bilemiyorum sebebini ama sorunun sadece bundan kaynaklandığını düşünmüyorum. Yeni yıla kadar uzak kalacağım, sinirimi bozdu bu ay sayfa :oops: 8 günde tek kuruş kazanamamak nedir ya? 9 aydır üyeyim, ben bu kadar berbat bir dönem yaşamadım bu sayfada. Üstelik bu ay bakıyorum, millet güzel kazanıyor. Hani genel bir anket kıtlığı olsa gık etmeyeceğim zaten.

Destek ekibi de nasıl duyarsız, bir kez de şu ödenmeyen anketlerde bizden yana olsalar dünyanın sonu mu gelecek? Ocağı bekleyeceğim. Bu aydan hayır yok. Size kolay gelsin, bol şans.
Ben de sinir oldum yabancı forumuna bakın moderatörle tartışıp durdum o konu kapattı ben açtım bazıları hak verdi ama bir şey yapamıyorsunuz bazı kullanıcılar da bahsetti bunlar sahte, dolandırıcı müşteriler. Desteğe uzun uzun defalarca yolladım tüm kanıtlarımı. Ama ne dediler özür dileriz bu anketler kötü sunucular tarafından gerçekleştirilmiş falan filan ben de dedim o zaman sonuna kadar beklemek zorundamıyım diye onlarda yapabileceğimiz bir şey yok dediler bu risk her zaman vardır anket sonu da olsa müşteriler cevaplarınızı kabul etmeyebilir. Tek yapabileceğinz şey denemeye devam etmek dediler. Anket gelmeme durumunda da geçiştirdiler.. Yapıcak bir şey yok. Ara ara deneyin bırakmayın derim tabi yine de sizin kararınız :)

ayrıca eğer yapabilirseniz geceden erken girmenizi tavsiye ederim. :)

ANKETLER » Post #7081

Fri Dec 20, 2019 14:47 in Turkish

bence pes etmeyin. Bu 3 günlük bir şey di ama emin olun 4-5 tane anket çözdüm 30 dk 20 dk ayırdım hiçbiri ödemedi. Günün farklı zamanları girmeyi deneyin. Fark ettiğim kadarıyla sadece gece giriyorsunuz (Sadece tahmin bilmiyorum ama umarım bırakmazsınız :) )

best record » Post #1

Fri Dec 20, 2019 14:40 in Success Stories

Today $2.56
Congrats! The checklist is completed!
20%
Your bonus is currently standing at: $0.44

Thank you ysense :)

ANKETLER » Post #7079

Fri Dec 20, 2019 14:25 in Turkish

2.56 dolar kastım bonus da 44 cent bonus oldu :)

mzanka boşuna göndermeyin. Kaç defa gönderdim göz ardı edildi. Dikkat ettim verdikleri cevaba noktası virgülüne kadar aynı cevap. Yani kopyala yapıştır cevap ysense ve wannads için kaç tane ss gönderdim...
deneyin pes etmeyin elbet alacaksınız ben 3 gündür alamıyordum bugün şansım açıldı bu kadar kazandım.
bonus arttı eğer alabilirseniz çok eğlenceli olucak :) yılbaşı bonusu

ANKETLER » Post #7073

Fri Dec 20, 2019 13:18 in Turkish

merhabalar şu sorunla ilgili fikri olan varsa bilgilendirebilir mi?
ySense Forum

ANKETLER » Post #7033

Wed Dec 18, 2019 10:24 in Turkish

bende de aynı dün gece geldi 20 dk ugraştım attı. Aynı şekilde bugün sabah tam 32 dk mı ne ugraştım 0.46 dolarlık yine sonunda attı... Umudum bir şu tasklar kaldı artık

günde 1,7dolar kassam yeter de anket hiç olmuyor aylık çekim olurdu ne güzel :/

TASK GÜNCEL! » Post #3023

Tue Dec 17, 2019 17:50 in Turkish

ben toplam 9-10 tane yaptım lvl taskı size vermedi mi o kadar? :/ sanırım yarına lvlalırım istatisge geçince :)

TASK GÜNCEL! » Post #3021

Tue Dec 17, 2019 15:22 in Turkish

ankettasksever gizli sekmede açtım ama şu çok olan da sorun var o yüzden bıraktım 2-3 tane yaptım 90-100 sonra 70 e düşünce bıraktım şu 4 dü bir arada olanlar çıkınca onları nasıl yapayım ya ? sürekli onlarda taklıyorum

TASK GÜNCEL! » Post #3010

Tue Dec 17, 2019 09:06 in Turkish

gisil wrote:
Hasan00 wrote: -

100 soruyu tamamlaman lazım. şu an 74 yapmışsın sanırım :) bugün bitirirsen leveli alırsın :)

Orasını anlıyamadım ben tam, doğru soru mu 100 olucak yoksa toplam mı bilmiyorum ama sanırım yaklaştım :D

TASK GÜNCEL! » Post #3006

Tue Dec 17, 2019 07:32 in Turkish

-

TASK GÜNCEL! » Post #3005

Tue Dec 17, 2019 07:31 in Turkish

squirrel1483 wrote:
Ben bu taskı o kadar çok yaptım kii. Task yanlış ya da başka ülkede çalışan bağlantı bu ülkede çalışmıyor sırf bu yüzden expell oldum keşke yapmasydım

Neyse artık olan oldu artık yeniden alırsınız zaten tecrübelisiniz pek zor olmaz gibi :D

TASK GÜNCEL! » Post #3003

Tue Dec 17, 2019 06:53 in Turkish

squirrel1483 wrote: Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5B %60 ile expelled oldum. Bir yıl sonra zar zor seviye bir olmuştum bu task yüzünden o da gitti elimden ağlamak istiyorum şaka gibi üstelik level birdeyken hiç task yapmadım sayılır doğruluğum düşmesin diye tiktok taskı dışında para kazanamamıştım zaten ama levelimi alması çok canımı sıktı :thumbdown: :(

keşke okusaydınız neyse boşverin telefon bulma taskları var onlara bakın kolayca geri alırsınız arada geliyor 6a diye başlııyor collect phone number diye 5 a lara hiç doknmuyorum

refferals » Post #3

Tue Dec 17, 2019 06:37 in General Talk

valerie wrote: It may display him active tomorrow.

okay thanks

TASK GÜNCEL! » Post #3001

Tue Dec 17, 2019 06:35 in Turkish

moneymakingways wrote:
Yapabilecek sabır ve zamanı olanlar için kolay olsa da hamallık gibi birşey bunları yapmak. Anlamadığınız yer varsa sorun cevaplarım.
Ben lvl etkili sandım. Lvl almaya çalışıyorum :D ama 5a lıyı bilmediğim için ellemedim sadece 5b lvl taskmıymış. Telfon bulma taskında şurayı anlamıyorum 6a diye başlayan
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Resim de olduğu gibi burada 4 tane seçenek var mapquest, yellowpages, yelp ve google ben hepsinden buluyorum tel nosunu ama link yanlış diyor. Aslında doğru örneğin iki sitede aynı telefon numarası var mecbur birini seçmem gerekiyor. Oda yanlış diyor. Nerden anlayacağım hangi telefon linki atıcagımı? iki farklı sitede de mevcut numara ama hangi sitenin linkini cevap olarak vermem gerekiyor burayı çözemedim

Musvedde wrote: 5B level etkili 5A ve 5C değil
5 serisine (Find Company Information - Revenue & Number Of Employees)
çok yaklaşmayın arkadaşlar 4 tane soruyu bildiğin doğru olduğu halde yanlış geçiyor oran düşüyor.benim gibi baya itiraz eden olmuş bana yanlış dediklerinde dikkat edin.
5c de expel oluyorum 5a da %81 alıyorum siz düşünün bir tutarsızlık var özellikle benim gibi yeni başlayanlar aman dikkat :)

Aynen daha önce yapmıştım yabancı gelmedi ama iyiki lvl etkili değilmişti explled olmuşum kayıtlara baktım da :)
zaten soruyu tamamlasam belki direkt lvl verirler.
LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
10
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
52/ 74
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
70.2%
yüzdeyi tamamladım bakalım :D

refferals » Post #1

Mon Dec 16, 2019 21:29 in General Talk

hello, my reference was not active but I see him today. I want mean he wont be again ''active'' still can I earn from my reference?
Screenshot by Lightshot

TASK GÜNCEL! » Post #2997

Mon Dec 16, 2019 20:27 in Turkish

Find Company Information - Revenue & Number Of Employees - 5A bunu anlamadım tehlikeye atmaycagım açıklayan olursa şimdiden çok teşekkürler

telefon toplamadan %90 ötekinde %80 yaptım:D

birde 6A lar için şunu karştırdıgımk için hep %90-% 80 geliyor

Screenshot by Lightshot
benim yazdıgım linkdede aynı numara ama linki yanlış yaptıgımı söylüyor neden?
Screenshot by Lightshot

umarım yardımcı olan birisi olur :D

ANKETLER » Post #7011

Mon Dec 16, 2019 15:01 in Turkish

yukarıdaki kanadalı adam herhalde mühendis adam dedi ki yönlendircilerin bunlara erişimi olmaz, buradan kestikleri paranın teklife gittiğni sanmıyorum sadece kodlama hatası diyor yani sadece admin veya yerel bir yönetici bunu gerçekleştrebilir gibisinden söyledi.
Komik olanı adamın kayıt tarihi 2011 ve o zamandan bu yana böyle bir hata görmemiş, ayrıca desteğe yazın diyor eğer kanıtınız varsa diye bu hem ysensenin hemde tekliflerin suçu dedi.

ayırca adam mühendis mi bilmiyorum ama bu işlerden anlıyor gibi, anket ıd ile ilgili de bir çok yazsı var özellikle samplico.us hataları kanada ve abd den kaldırldı. Gerçi buradan da kaldırılmış olabilir ama alan vardır belki ben alamadım o başka...
ama moneymakingways da alabilirler demiş. En iyisi siz bilet gönderin.

F8 ÖDÜLÜ » Post #26

Mon Dec 16, 2019 08:01 in Turkish

galiba wrote: programın adı auto refresh plus ayarlarından page monitor once fındse tılayıp altına working yazıp kaydedin .there isno work sayfasında iken 5 saniye yenilemeye alıp aşağıda working yazsın task gelince haber vericek size.

lvl almadım ama bende deneyeceğim bu lvl görevleri için de geçerli olurmu?

ANKETLER » Post #7003

Mon Dec 16, 2019 07:30 in Turkish

merhaba moneymakingways, sorunumuz aynı değil ama aynı yerden sanırım. Kaç kere ticket attıysam kanıtlarımı yolladıysam da cevap alamadım. Sitesine gittim yine cevap yok başka nasıl ulaşabilirim? kaç tane olduysa 5-6 tane tamamlayıp ödemediler ekran görüntüsü mevcut.
Bu arada wannads için söylüyorum

En iyisi offerden uzak durmak
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 13:17:02 PST