Please wait...
HomeForumPosts by Hasan00

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Hasan00

TASK GÜNCEL! » Post #3074

Thu Dec 26, 2019 05:29 in Turkish

Thelastair wrote:
Hasan00 wrote: Cannot be judged demeyeceğiz yani dimi :D

bir tek buna diyorum cannot be judged diye hiç alakası yok cümlede bir şeyden bahsediyor öteki tarafta ürün var
ya da dediğinizi yapayım not likely diyim

edit :Puf :D keşke değiştirmeseydim bu yanlış çıktı sadece sanırım :D

Normalde işaretlediğin cevap doğru alakası yok ürünlede açıklama kısmında taskın sadece "asdawdaw" gibi google'da aratınca birşey çıkmayan şeylere işaretleyin onu diyor , şu ana kadar 17 task çözdüm henüz işaretlemedim o seçeneği :D
slıyımdır işte hep bana denk gelir :D

TASK GÜNCEL! » Post #3071

Thu Dec 26, 2019 05:08 in Turkish

Cannot be judged demeyeceğiz yani dimi :D

bir tek buna diyorum cannot be judged diye hiç alakası yok cümlede bir şeyden bahsediyor öteki tarafta ürün var
ya da dediğinizi yapayım not likely diyim

edit :Puf :D keşke değiştirmeseydim bu yanlış çıktı sadece sanırım :D

TASK GÜNCEL! » Post #3069

Thu Dec 26, 2019 04:18 in Turkish

Thelastair wrote:
Hasan00 wrote: *Shopping Query Relevance* arkadaşlar bu görev kolay mı? lvl görevi mi?

bu görevi biliyorum da hatalı olabilme ihtimali var mı biraz çelişkili bir görev lvl etkili olup olmadıgını anlıyamadım job historyde bulamadım

1471008 Level etkili abanın buna , quizi %100 ile geçtim 7 soru var basit yaparsınız ..

diğerleri lvl etkili değilse orada bir deneyim diyorum kafam karıştı biraz :D krem diyor büyük boy ama google de çıkan sadece krem markası o zaman tam olarak uyuyor mu diyeceğiz? lvl almam için 12 soru lazım sanırım 18 mı neydi yüzde 71 de o yüzden düşmek pek iyi olmaz ya :D

TASK GÜNCEL! » Post #3067

Thu Dec 26, 2019 03:50 in Turkish

*Shopping Query Relevance* arkadaşlar bu görev kolay mı? lvl görevi mi?

bu görevi biliyorum da hatalı olabilme ihtimali var mı biraz çelişkili bir görev lvl etkili olup olmadıgını anlıyamadım job historyde bulamadım

ANKETLER » Post #7166

Wed Dec 25, 2019 12:10 in Turkish

Tasklar da az, iyi değil diyorsunuz ama kafam karışıyor acaba biz mi bir şeyleri eksik yapıyoruz adama baktın ---> Patto Checklist (Record 48.45 dlls) | ySense Forum(Record_48.45_dlls)
Dil sorun değil ezberleniyor yapa yapa ama işte garip bir durum. O kişi nasıl yapıyorsa o kadar :D

para aktarımı » Post #9

Tue Dec 24, 2019 10:03 in Turkish

moneymakingways wrote:

Airtm'de bir sıkıntı yok. Oluyor yani. Payoneer varken Airtm'ye gerek yok anlamında yazmıştım:) Onaylı Airtm hesabım olmasına rağmen, aracı işin içinde olunca elim gitmemişti kullanmaya. Son çare olarak belki kullanılabilir. (Benim için:))

Neyse işinizin hallolmasına sevindim.
Bol kazançlar.

teşekkürler :) para aktaracağım site de payoneer yokdu ondan orayı sizin bildiğinizi varsaydım kendimce :D sizede bol kazançlar

para aktarımı » Post #7

Tue Dec 24, 2019 09:30 in Turkish

moneymakingways wrote:
Bildiğim kadarıyla hayır. Skrill aracılığıyla aldığınız BTC'yi Skrill dışına aktaramıyorsunuz.

hmm teşekkür ederim bu kötü oldu. Bitcoin hesabında 25-30 dolara ihtiyacım vardı. Belki Airtm de vardır. Başka bir site de foruma da yazdım umarım orada yazan olur. Para hazır olunca direk bitcoin hesabıma atar oradan da işime yarıyacakdı. başka bir forumda şu konuyu gördüm.
Quote: Arkadaşlar airtm üzerinde btcye para aktaran var mı aranızda ? Burada ben aktarım yaptım cüzdan adresime ama arada bir aracı var peer adı verilen. Buna onay verdim. Airtm üzerinde complete yani işlem tamamlandı yazıyor. Ama henüz cüzdanıma ulaşmadı. Bu ne kadar sürüyor bilen varsa lütfen yazabilir mi

Ve şu an gördüm cevap yazmış.
Quote: Airtm support ile iletişime geçtim çok yardımcı oldular gerçekten para aktarımı konusunda. Karşıdaki aracı kişiye bile uyarı gönderdiler işlemin tamamlanması için. Sonunda işlemi tamamlamış oldum çok şükür.
demekki airtmden oluyormuş :) acaba bitcoin hesap numaramı nasıl bulabilirm? baktım ama blokchaine giriş yaparken ki kısım da var ama onu asla paylaşmayın diyorlar walled ıd sanırım ama para göndermek istediğim bitcoin hesap adresimi nasıl bulabilirim?

para aktarımı » Post #5

Tue Dec 24, 2019 06:27 in Turkish

moneymakingways wrote:
Hasan00 wrote: Merhaba arkadaşlar, bir sorum olucakdı şimdi 3 farklı seçeneğim var: netller, skrill, airtm. Amacım dolar olarak bitcoin hesabana çekmem sadece çekmek istiyorum. Sizce nasıl yapabilirm? Lütfen ayrıntılı olrak yazın çünkü bitcoin nasıl işliyor bilmiyorum blokchain hesabım var fakat hangisi hesap numaram parayı nası aktarıcam hiçbir fikrim yok. Hangisi en az yolla olursa biri cevap verebilirmi adım şu şekilde olucak -----> skrill, neteller, airtm den birisi (en karlısı hangisi ise)-->bitcoin hesabına olucak. Lütfen ayrıntılı biçimde anlatın... ( umarım anlatan olur :( )

Airtm ve Neteller kullanmadım. Skrill'den Payoneer hesabınıza gönderip oradan banka hesabınıza çekebilirsiniz.
BTCTurk'ten bir hesap açarsınız. (Borsa) Banka hesabınızdan buraya para aktarıp BTC alabilirsiniz.

Direk olarak skrillden bitcoine aktarmam mümkün değil mi? veya aynı şekil de airtm den bitcoine gibi. Bir kişinin yazsını okudum sanırım airtm'den bitcoin hesabına göndermiş. Kafam çok karıştı. Skrill sanırım standart ücret 6 dolar kesiyor aktarım işine o yüzden airtmyi ben de bilmiyorum daha ucuza gelir belki biraz daha onu araştırırım veya kulanan arkadaşlar varsa? Olmadı skrillden yapacağım gibi de skrill veya ötekilerden direkt bitcoin hesabıma atamaz mıyım?

para aktarımı » Post #3

Tue Dec 24, 2019 05:54 in Turkish

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

para aktarımı » Post #2

Tue Dec 24, 2019 04:31 in Turkish

Arkadaşlar lütfen birisi açıklama yaparsa çok mutlu olacagım :D

para aktarımı » Post #1

Mon Dec 23, 2019 15:30 in Turkish

Merhaba arkadaşlar, bir sorum olucakdı şimdi 3 farklı seçeneğim var: netller, skrill, airtm. Amacım dolar olarak bitcoin hesabana çekmem sadece çekmek istiyorum. Sizce nasıl yapabilirm? Lütfen ayrıntılı olrak yazın çünkü bitcoin nasıl işliyor bilmiyorum blokchain hesabım var fakat hangisi hesap numaram parayı nası aktarıcam hiçbir fikrim yok. Hangisi en az yolla olursa biri cevap verebilirmi adım şu şekilde olucak -----> skrill, neteller, airtm den birisi (en karlısı hangisi ise)-->bitcoin hesabına olucak. Lütfen ayrıntılı biçimde anlatın... ( umarım anlatan olur :( )

TASK GÜNCEL! » Post #3055

Sun Dec 22, 2019 03:28 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote: Tanesi 5 Cent değil, yarım Cent. :) 0,005 yani. 1 Dolar için 200 tane yapman gerekiyor ki ortalama 100 civarı kota veriyor.

ekspeliyarmus wrote: Benim keşfim 100+ yapanlar para için değil, haftalık yarışma için 0.05 centlik ve sürekli listede duran işleri yapıyorlar heralde. O işlere alışınca yapmak 30 saniyeyi almıyor. Ne kadar fazla yaparsan o kadar task yapmış oluyorsun, ne kadar task yaparsan da 50 dolarlık ödüle o kadar yaklaşıyorsun.

Yani yarım centlik işi deli gibi bir hafta boyunca yapıp da birinci olursan o haftadan 50 dolar kazanıyorsun. Yorulmak bilmeyen kişiler için fena ödül değil, ben şahsen yapamıyorum çünkü :D

ha o zaman ugraşılmaz tabiki :D 0.05 diyince :o

TASK GÜNCEL! » Post #3053

Sun Dec 22, 2019 03:24 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:

Ben %90 doğrulukla Seviye aldım, 40 civarında görev sürekli mevcut. İki tanesine girdim, %90 civarında doğrulukla yaptığımdan emin olarak bitirdim ama %40 dedi. Seviye 2'ye düştüm. Sonra tüm görevlere tek tek girdim, dakikalarca düşündüm, yapmaya çalıştım ama neredeyse tamamı çok fazla emek isteyen ve yine de güvenemeyeceğin görevler.
Giysileri kategorilerine ayırma görevi var (ki herkes bunu öneriyor) ama o da günde kaç kere gelirse gelsin "İş kalmadı." diyor.
İngilizce forumda sürekli görev numarası paylaşıyorlar, o numaraları bir şekilde kullanıp bizden önce mi yapıyorlar ya da başka ne yöntemleri var bilmiyorum ama LinkedIn görevlerini bile özledim. En azından 2 göreve 1 Cent veriyordu. :)

ya sanırım bunun için progam kullananlar var ben çözemedim belki siz de kullanıyorsunuzdur sadece yenilemeye yarıyordur ya da belki yanlış kullanıyoruzdur.
Çok tuhaf :D

TASK GÜNCEL! » Post #3051

Sun Dec 22, 2019 03:23 in Turkish

ekspeliyarmus wrote: Benim keşfim 100+ yapanlar para için değil, haftalık yarışma için 0.05 centlik ve sürekli listede duran işleri yapıyorlar heralde. O işlere alışınca yapmak 30 saniyeyi almıyor. Ne kadar fazla yaparsan o kadar task yapmış oluyorsun, ne kadar task yaparsan da 50 dolarlık ödüle o kadar yaklaşıyorsun.

Yani yarım centlik işi deli gibi bir hafta boyunca yapıp da birinci olursan o haftadan 50 dolar kazanıyorsun. Yorulmak bilmeyen kişiler için fena ödül değil, ben şahsen yapamıyorum çünkü :D

Ama eğer 0.05 lik görev kısaysa yapın derim az gibi gözüküyor ama 20 tane yapsanız 1 dolar olur zaten kısaymış :)
Ayrıca aynen o yarışmayı biliyorum da ama zaten güzel bir miktarı 2-3 kişi kazanıyor geri kalanlar çok da yapsa ödüle değmez 5-2 dolar filan bence tasklardan 1-2 dolar kazanılır eğer 0.05 lik görevler 20 tane yapmamıza izin verirse

TASK GÜNCEL! » Post #3048

Sun Dec 22, 2019 03:13 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
Benim de hayallerim vardı. Seviye 1'de bile akşama kadar çalışacaktım. 3 oldum, sayfayı yenilemekten başka bir şey yapamıyorum. :) Ayrıca şu Dünya listesinde her gün 100 civarı görev yapanların da hangi görevleri yaptıklarını deli gibi merak ediyorum. :)

Bence vardır yoksa 100 taskdan fazla yapmak mantıklı değil ayırca kimse de yapmaz. Belki de bizim bilmediğimiz şeyler vardır. :) Kişisel olrak gün de 1 dolar bile kazanmayacaksam zaman ayrıp yapmam zaten ben uzun vadede bura da olmam gibi üniversiteye filan başlıyacam. :D Ek gelir olsun diye filan işte

edit: sanırım kimse söylemek de istemiyor gibi :D eğer bulursam yazarım ben... :)

TASK GÜNCEL! » Post #3047

Sun Dec 22, 2019 03:09 in Turkish

ekspeliyarmus wrote:

Ben Level 3teyim valla öyle bir task bulursan bana da söyle..

ahah yeni olduğum için belki bir ihtimal diyor insan :D listedekileri görünce yani 100 tane taskdan fazla yapanlar kazanıyordur 1 dolar da olsa yoksa anlamsız olur gibi 100 taskdan fazla yapmak için gününü buraya ayırmak. :o

TASK GÜNCEL! » Post #3044

Sat Dec 21, 2019 06:06 in Turkish

LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
10
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
58/ 82
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
71.9%
ya ucuna geldim lvl taskı gelmiyor 18 soru yav
hesaplamama göre 9 task bitirmiştim %90 ile ama quiz mi yoksa diğerimi bir tanesi sayılıyormuş sanırım o yüzden 18 soru gerekicek şu telefon taskı bir daha gelse biter... :D

Lvl alınca bana günde 1-2 dolar kastırabilecek hatasız kolay task varmı? isimlerini yazabilir mi bilen? ek olarak o yenileme şeyini deneyeceğim umarım bir şey olmaz

best record » Post #8

Fri Dec 20, 2019 21:32 in Success Stories

tasman1 wrote: Do you try to copy me or I try to copy you

Today $3.25

If I will copy your earnings I will be more happy :D

best record » Post #7

Fri Dec 20, 2019 21:31 in Success Stories

sahil19979 wrote: from 3 -4 days there are no surveys from toluna and cint and also samplicious surveys are very less in india . Dont know what is going on

same for here, just lucky a day :)

best record » Post #4

Fri Dec 20, 2019 16:16 in Success Stories

update

Today $3.19

Congrats! The checklist is completed!
20%
Your bonus is currently standing at: $0.57
:D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:17:05 PST