bir tek buna diyorum cannot be judged diye hiç alakası yok cümlede bir şeyden bahsediyor öteki tarafta ürün var
ya da dediğinizi yapayım not likely diyim
edit

Thelastair wrote:Hasan00 wrote:*Shopping Query Relevance* arkadaşlar bu görev kolay mı? lvl görevi mi?
bu görevi biliyorum da hatalı olabilme ihtimali var mı biraz çelişkili bir görev lvl etkili olup olmadıgını anlıyamadım job historyde bulamadım
1471008 Level etkili abanın buna , quizi %100 ile geçtim 7 soru var basit yaparsınız ..
moneymakingways wrote:
Airtm'de bir sıkıntı yok. Oluyor yani. Payoneer varken Airtm'ye gerek yok anlamında yazmıştımOnaylı Airtm hesabım olmasına rağmen, aracı işin içinde olunca elim gitmemişti kullanmaya. Son çare olarak belki kullanılabilir. (Benim için
)
Neyse işinizin hallolmasına sevindim.
Bol kazançlar.
moneymakingways wrote:
Bildiğim kadarıyla hayır. Skrill aracılığıyla aldığınız BTC'yi Skrill dışına aktaramıyorsunuz.
Quote: Arkadaşlar airtm üzerinde btcye para aktaran var mı aranızda ? Burada ben aktarım yaptım cüzdan adresime ama arada bir aracı var peer adı verilen. Buna onay verdim. Airtm üzerinde complete yani işlem tamamlandı yazıyor. Ama henüz cüzdanıma ulaşmadı. Bu ne kadar sürüyor bilen varsa lütfen yazabilir mi
Quote: Airtm support ile iletişime geçtim çok yardımcı oldular gerçekten para aktarımı konusunda. Karşıdaki aracı kişiye bile uyarı gönderdiler işlemin tamamlanması için. Sonunda işlemi tamamlamış oldum çok şükür.demekki airtmden oluyormuş
moneymakingways wrote:Hasan00 wrote:Merhaba arkadaşlar, bir sorum olucakdı şimdi 3 farklı seçeneğim var: netller, skrill, airtm. Amacım dolar olarak bitcoin hesabana çekmem sadece çekmek istiyorum. Sizce nasıl yapabilirm? Lütfen ayrıntılı olrak yazın çünkü bitcoin nasıl işliyor bilmiyorum blokchain hesabım var fakat hangisi hesap numaram parayı nası aktarıcam hiçbir fikrim yok. Hangisi en az yolla olursa biri cevap verebilirmi adım şu şekilde olucak -----> skrill, neteller, airtm den birisi (en karlısı hangisi ise)-->bitcoin hesabına olucak. Lütfen ayrıntılı biçimde anlatın... ( umarım anlatan olur
)
Airtm ve Neteller kullanmadım. Skrill'den Payoneer hesabınıza gönderip oradan banka hesabınıza çekebilirsiniz.
BTCTurk'ten bir hesap açarsınız. (Borsa) Banka hesabınızdan buraya para aktarıp BTC alabilirsiniz.
AtaturkunTorunu wrote:Tanesi 5 Cent değil, yarım Cent.
0,005 yani. 1 Dolar için 200 tane yapman gerekiyor ki ortalama 100 civarı kota veriyor.
ekspeliyarmus wrote:Benim keşfim 100+ yapanlar para için değil, haftalık yarışma için 0.05 centlik ve sürekli listede duran işleri yapıyorlar heralde. O işlere alışınca yapmak 30 saniyeyi almıyor. Ne kadar fazla yaparsan o kadar task yapmış oluyorsun, ne kadar task yaparsan da 50 dolarlık ödüle o kadar yaklaşıyorsun.
Yani yarım centlik işi deli gibi bir hafta boyunca yapıp da birinci olursan o haftadan 50 dolar kazanıyorsun. Yorulmak bilmeyen kişiler için fena ödül değil, ben şahsen yapamıyorum çünkü
AtaturkunTorunu wrote:
Ben %90 doğrulukla Seviye aldım, 40 civarında görev sürekli mevcut. İki tanesine girdim, %90 civarında doğrulukla yaptığımdan emin olarak bitirdim ama %40 dedi. Seviye 2'ye düştüm. Sonra tüm görevlere tek tek girdim, dakikalarca düşündüm, yapmaya çalıştım ama neredeyse tamamı çok fazla emek isteyen ve yine de güvenemeyeceğin görevler.
Giysileri kategorilerine ayırma görevi var (ki herkes bunu öneriyor) ama o da günde kaç kere gelirse gelsin "İş kalmadı." diyor.
İngilizce forumda sürekli görev numarası paylaşıyorlar, o numaraları bir şekilde kullanıp bizden önce mi yapıyorlar ya da başka ne yöntemleri var bilmiyorum ama LinkedIn görevlerini bile özledim. En azından 2 göreve 1 Cent veriyordu.
ekspeliyarmus wrote:Benim keşfim 100+ yapanlar para için değil, haftalık yarışma için 0.05 centlik ve sürekli listede duran işleri yapıyorlar heralde. O işlere alışınca yapmak 30 saniyeyi almıyor. Ne kadar fazla yaparsan o kadar task yapmış oluyorsun, ne kadar task yaparsan da 50 dolarlık ödüle o kadar yaklaşıyorsun.
Yani yarım centlik işi deli gibi bir hafta boyunca yapıp da birinci olursan o haftadan 50 dolar kazanıyorsun. Yorulmak bilmeyen kişiler için fena ödül değil, ben şahsen yapamıyorum çünkü
AtaturkunTorunu wrote:
Benim de hayallerim vardı. Seviye 1'de bile akşama kadar çalışacaktım. 3 oldum, sayfayı yenilemekten başka bir şey yapamıyorum.Ayrıca şu Dünya listesinde her gün 100 civarı görev yapanların da hangi görevleri yaptıklarını deli gibi merak ediyorum.
ekspeliyarmus wrote:
Ben Level 3teyim valla öyle bir task bulursan bana da söyle..