canselkaju wrote:sevayd6 wrote:canselkaju wrote:Pazartesi cashout yaptım. 2-3 iş gününde mail göndericez dediler, bugün 3. günüm de bugün gelir mi acaba? sevayd6 sana ne zaman mail gelmişti acaba?
Merhaba
Net hatırlamamakla birlikte cashout talebinden 4-5 gün sonra payoneer’e aktarılmıştı. Sonrasında da 1 günde payoneer’den bankaya geçti para. Ama bunlar olurken kimliğim approved değildi onu pek anlamadım.
2 hafta oldu kimliğimi göndereli hala onaylanmadı. Benden onay isterlerse ödeme almak için işim yaş. Onaylamaya niyetleri yok gibi.
nofearsports wrote:umitoz wrote:nofearsports wrote:arkadaşlar wannaads deki King Of Prizes teklifini tamamlamaya çalışıyorumda orda kobo teklifini yaparken kitaba indirim uygulanmıyor neden olabilir
Sectiğiniz kitap 10 tl altında ise indirim uygulamaz.
valla ysense üzerinde yapmıştım baya önce yani biliyorum yapmayı ama şuan King Of Prizes de yapamadım 30 40 liralık bile eklesem olmadı
Hasan00 wrote:umitoz wrote:Entity Highlighting For Jigsaw Data
İlk defa bir taskı bu kadar severek yaptım. 4 tane yaptırıyor en fazla ve level etkili.
önceden yapmıştım unutmuşum kısa bir hatırlatma yapabilir misiniz?
Thelastair wrote:Az önce wannads'da bir anket geldi , bir tane daireyi önce gri bölgeye hareket ettir çarpı işareti kayboluncada varış noktasına sonrada ödülü al gibi saçma sapan birşey , anketi tamamladım ve 0.5 lira değerinde 5 puan verecez dedi bir siteye yönlendirdi o sitede bakımdaymış...
Artık dalgaya vuruyorlar gibi geliyor ya hayırlısı..
AtaturkunTorunu wrote:umitoz wrote:Merhaba Adgate içerisindeki anketlerden yapabilen var mı aranızda?
Günde birkaç kez deniyorum ama şimdiye kadar hiç denk gelmedi.
AtaturkunTorunu wrote:Haticeberil wrote:Revenuedeki icinde kitap almak gerekiyor mu? Bu arada 150 adgate odemis
Gerekiyor ama farklı e-posta adresi girmek gerekiyor. Bu arada, 10,08 ile 11,50 TL arası birçok kitap almayı denedim ama "promosyon uygulanamıyor" diyor yani illa 2 ya da 12 TL harcamak lazım.
gisil wrote:umitoz wrote:Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up.
Bunu nasıl aşabilirim? level 0
level etkili task yaparak ve bir daha expelled olmadan aşabilirsiniz. normalde çok zor ama şanslısınız çünkü shopping taskı level etkili. ondan yapabildiğiniz kadar çok yapın düzelir.