Please wait...
HomeForumPosts by umitoz

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by umitoz

Amazon » Post #6

Thu Jan 07, 2021 03:02 in Turkish

Bugun 140 tl degerinde amazon hediye çeki verecek bir görüşmeye katılacağım. Ne anlamı var o zaman katılmanın kullanamıyorsak? Bu şirketler bilmiyor mu kullanılmadığını?

rise of kingdoms 17.50 » Post #369

Mon Nov 16, 2020 00:46 in Turkish

Merhaba. Ysense offerda olanı tamamladim suan pending de gozukuyor simdi ayet studios da olani tamamlamak icin format atacagim. Sizce paranin yatmasini bekleyip sonra mi format atmaliyim telefona. Bir sorun olur mu?

ANKETLER » Post #1350

Tue Sep 08, 2020 02:41 in Turkish

Bana da ödeme yapmadı.

ANKETLER » Post #673

Wed Jun 24, 2020 12:46 in Turkish

canselkaju wrote:
sevayd6 wrote:
canselkaju wrote: Pazartesi cashout yaptım. 2-3 iş gününde mail göndericez dediler, bugün 3. günüm de bugün gelir mi acaba? sevayd6 sana ne zaman mail gelmişti acaba?

Merhaba
Net hatırlamamakla birlikte cashout talebinden 4-5 gün sonra payoneer’e aktarılmıştı. Sonrasında da 1 günde payoneer’den bankaya geçti para. Ama bunlar olurken kimliğim approved değildi onu pek anlamadım.

2 hafta oldu kimliğimi göndereli hala onaylanmadı. Benden onay isterlerse ödeme almak için işim yaş. Onaylamaya niyetleri yok gibi.

Canlı desteğe bağlanın sıra gelmesi iyi ihtimalle 2 saati buluyor. Mutlaka eksik bir şey vardır. Bu kadar sürmez çünkü. Para payoneer e düşer ama çekemezsiniz approved olmadan.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #648

Sun Jun 14, 2020 08:26 in Turkish

YigitArk wrote: Revenue Universe Rise of Kingdoms - Level 17 [Android- MiddleEast] Conversion #2620235400 (Offer) $18.64 Belediye Binası 17.Seviye olunca direk ödedi. Oyunu 17 günde yaptım.

Tebrikler ben cok yavas ilerliyorum. Hizlandiricilari nasil temin ediyorsunuz pek anlamiyorum bu oyunlardan.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #363

Fri Feb 28, 2020 19:59 in Turkish

nofearsports wrote:
umitoz wrote:
nofearsports wrote: arkadaşlar wannaads deki King Of Prizes teklifini tamamlamaya çalışıyorumda orda kobo teklifini yaparken kitaba indirim uygulanmıyor neden olabilir

Sectiğiniz kitap 10 tl altında ise indirim uygulamaz.

valla ysense üzerinde yapmıştım baya önce yani biliyorum yapmayı ama şuan King Of Prizes de yapamadım 30 40 liralık bile eklesem olmadı

Pek, aynı mail adresiyle mi üye oldunuz Kobo ya? Başka birşey gelmedi aklıma. Bu arada anket geliyor mu ben 1 tane yapabildim 123 koin başka da yok :)

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #361

Fri Feb 28, 2020 12:56 in Turkish

nofearsports wrote: arkadaşlar wannaads deki King Of Prizes teklifini tamamlamaya çalışıyorumda orda kobo teklifini yaparken kitaba indirim uygulanmıyor neden olabilir

Sectiğiniz kitap 10 tl altında ise indirim uygulamaz.

TASK GÜNCEL! » Post #3484

Tue Feb 18, 2020 10:34 in Turkish

1550453 *Give A Command To A Smart Assistant - Flightstats App 1 5 5 100% 2020-02-18

Bu ne şimdi %100 le You don't meet the qualifications for this task. dedi. %110 istiyordu heralde. :oops:

TASK GÜNCEL! » Post #3357

Fri Feb 07, 2020 11:06 in Turkish

Evet p.m. ya da a.m. de işaretlemek gerekiyordu. Diğer türlü number olarak etiketlemek lazım.

TASK GÜNCEL! » Post #3354

Thu Feb 06, 2020 14:59 in Turkish

Hasan00 wrote:
umitoz wrote: Entity Highlighting For Jigsaw Data

İlk defa bir taskı bu kadar severek yaptım. 4 tane yaptırıyor en fazla ve level etkili.

önceden yapmıştım unutmuşum kısa bir hatırlatma yapabilir misiniz?

Tabi, metinde vurgulanan kelime ya da kelime gruplarını yukarıda verilen indexe göre kategorize ediyorsunuz.
Örneğin; dollars > currency yani para birimi,

at five oc'lock > time yani zaman gibi.

Dikkat edeceğiniz iki nokta da belirteyim,

Mesela two hundreds dediğinde two ayrı hundred ayrı işaretlendiğinde correction verdi bir de vurgulanan kelimeleri seçerken boşluk seçmemek gerekiyor.

TASK GÜNCEL! » Post #3352

Thu Feb 06, 2020 14:13 in Turkish

Entity Highlighting For Jigsaw Data

İlk defa bir taskı bu kadar severek yaptım. 4 tane yaptırıyor en fazla ve level etkili.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #193

Wed Jan 22, 2020 12:58 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote: Wannads'teki TimeBucks görevini tamamladım, 2-3 saat oldu ama ödeme (375 Cent) yok. Gelirse yazarım.
AdGate'teki Billionaire görevini de yaptım, o da henüz ödemedi (750 Cent).

4 gün oldu ysense adgate billionare ödemedi.Ticket attım 1 ay içinde diyor...

ANKETLER » Post #7369

Tue Jan 21, 2020 12:10 in Turkish

Thelastair wrote: Az önce wannads'da bir anket geldi , bir tane daireyi önce gri bölgeye hareket ettir çarpı işareti kayboluncada varış noktasına sonrada ödülü al gibi saçma sapan birşey , anketi tamamladım ve 0.5 lira değerinde 5 puan verecez dedi bir siteye yönlendirdi o sitede bakımdaymış... :D Artık dalgaya vuruyorlar gibi geliyor ya hayırlısı..

+1 yatan bişi yok yalnız yaptık öyle

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #188

Thu Jan 16, 2020 11:02 in Turkish

120 cent kobo var timebucksda. Onu da yapabilirsiniz. Buradaki tekliften önce üye olmustum. Arada girip bakıyorum henuz bir şey denk gelmedi.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #135

Tue Dec 31, 2019 06:37 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
umitoz wrote: Merhaba Adgate içerisindeki anketlerden yapabilen var mı aranızda?

Günde birkaç kez deniyorum ama şimdiye kadar hiç denk gelmedi.

Yanılmamısım yalan dolan :D

Bir soru daha;

ysense anket oldugu zaman telefona bildirim gönderiyor mu yoksa bunu gönderen yunosurvey mi? Tskler.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #133

Tue Dec 31, 2019 06:33 in Turkish

Merhaba Adgate içerisindeki anketlerden yapabilen var mı aranızda?

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #115

Fri Dec 27, 2019 10:57 in Turkish

AtaturkunTorunu wrote:
Haticeberil wrote: Revenuedeki icinde kitap almak gerekiyor mu? Bu arada 150 adgate odemis

Gerekiyor ama farklı e-posta adresi girmek gerekiyor. Bu arada, 10,08 ile 11,50 TL arası birçok kitap almayı denedim ama "promosyon uygulanamıyor" diyor yani illa 2 ya da 12 TL harcamak lazım.

Metin Hara yol ve dem kitaplarini deneyin 20 kurusa halledersiniz.

TASK GÜNCEL! » Post #3113

Fri Dec 27, 2019 03:11 in Turkish

gisil wrote:
umitoz wrote: Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up.

Bunu nasıl aşabilirim? level 0

level etkili task yaparak ve bir daha expelled olmadan aşabilirsiniz. normalde çok zor ama şanslısınız çünkü shopping taskı level etkili. ondan yapabildiğiniz kadar çok yapın düzelir.

Zaten bu task sayesinde şuan durum bu;

LEVEL STATISTICSTweet your Level Stats
Notes
JOBS COMPLETED
10
Question
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
101/ 143
ACCURACY RATE ON
TEST QUESTIONS
71.3%

accuracy %49 dan buraya getirdim shopping ile ama level etkili olandan expelled oldum. tasklar ilk düştüğünde level etkili olanı acmısım sanssızlık..

TASK GÜNCEL! » Post #3109

Fri Dec 27, 2019 02:54 in Turkish

Something else is preventing you from reaching the next level. Keep on working in order to gain experience and level up.

Bunu nasıl aşabilirim? level 0

ANKETLER » Post #7029

Wed Dec 18, 2019 09:29 in Turkish

1.88 cint kahve makinesi anketiydi. Anketi tamamladim son sayfada hata verdi ticket aticam yalniz survey history de survey id yazmiyor click id de olmaz sanirim ne yapabilirim?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 7, 2023 21:50:05 PST