Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Ankiety » Post #14559

Mon Oct 19, 2020 02:13 in Polish

Peanut Labs nadal stosuje swoje sztuczki z "pracą inżynierów". Ankieta o piwach niezapłacona!

Ankiety » Post #14554

Wed Oct 14, 2020 10:44 in Polish

Ogólnie, to ten tydzień, to jakaś straszna bieda ankietowa. Albo ja tak trafiam. :(

Ankiety » Post #14552

Fri Oct 09, 2020 07:07 in Polish

OW - Elektronarzędzia. Czas trwania - 1min. Dwa pytania. 0.58$ :shock:
Życzyć sobie więcej takich ankiet!

Ankiety » Post #14551

Fri Oct 09, 2020 04:54 in Polish

Mnie dla odmiany zniknął OW a nie klikałem go aż tyle razy, żeby miał powód zniknąć. Więc... jeśli się nie pojawi, zero ankiet do wypełnienia. :clap:
Edit: Pojawił się, ale dopiero po wyczyszczeniu pamięci przeglądarki. :(

Ankiety » Post #14547

Mon Oct 05, 2020 05:21 in Polish

OW - marki do pielęgnacji. Droga przez mękę. Nie dość, że ankieta wczytuje się bardzo wolno, to w trakcie z 7 razy wywaliło stronę "brak połączenia". Dobrze, że cofnięcie strony pomagało i koniec końców zaliczyło 0,58$

Ankiety » Post #14544

Fri Oct 02, 2020 04:29 in Polish

Ankieta Toluny o Castoramie za 39centów. Koniec ankiety kończy się ekranem podziękowania i zaproszenia do panelu Toluna. Kolejna ankieta, która nie wraca do strony ySense i która nie płaci za wypełnienie.

Ankiety » Post #14543

Thu Oct 01, 2020 10:03 in Polish

Ja dzisiaj miałem chyba z pięć, tylko co z tego, skoro wszystkie wywaliły mnie po zadaniu kilku podstawowych pytań. :lol: :thumbup:

Ankiety » Post #14541

Thu Oct 01, 2020 06:19 in Polish

OW - kawa - Ankieta ukończona. Ostatnia strona nie powraca do panelu - zapłaty nie ma! Scam!
Już drugi raz zauważam, że firma "Insites consulting", nie płaci za wypełnioną ankietę.

Wiadomości do nich nie da rady wysłać, bo maile wracają, tak jakby adres nie istniał . Kolejny krętacz w świecie ankiet.

Ankiety » Post #14516

Thu Sep 17, 2020 04:45 in Polish

YS - parownice do ubrań - jakaś chamska ankieta, która odsyła na stronę Mediaekspert. Tam możesz sobie, drogi ankieterze, zakupić parownicę, albo zwyczajnie zamknąć zakładkę. Kasy zero.
OW też zaczyna podsyłać coraz więcej syfu, który zbiera info, żeby po 5 minutach oznajmić, że ankieter się nie nadaje.

Ankiety » Post #14498

Tue Sep 08, 2020 05:17 in Polish

OW - Danone - następny scam, który urywa ankietę.

Ankiety » Post #14494

Mon Sep 07, 2020 08:21 in Polish

Pochwaliłem wcześniej OW i proszę - ankieta 5 minut, na sam koniec - sorry, ale...
Widocznie nie zaznaczyłem odpowiedniego materaca.

Czyli ogólnie jest grób i zbieranie danych, zamiast płacenia za wypełnienie.

Ankiety » Post #14492

Mon Sep 07, 2020 04:45 in Polish

Ano w większości przypadków dają schemat - 20 rzeczy do zaznaczenia, zaznaczysz za dużo - aut, zaznaczysz za mało - aut, zaznaczysz nie to, co trzeba - aut. Bądź mądry, pisz wiersze i przewiduj, gdzie nie ma czerwonej kartki.

Jeszcze tylko OP jest tu w miarę wyrozumiały i pozwala wypełnić większość swoich ankiet. Cała reszta, przez pierwsze 5 minut zbierze potrzebne dane, a chwilę później poinformuje, że ankieter się nie nadaje.

Blokada Penaut Labs » Post #2

Fri Sep 04, 2020 02:41 in Polish

Może robią czystki z tych, którzy im nawciskali. Ja dostałem ze dwa dni temu. Co do mnie, to powodem mogło być to, że ze dwa razy napisałem im wprost w mailach, że są złodziejami, nie płacącymi za wypełnione ankiety. Nie wiem, jak u Ciebie. Jakby nie było, wielkiej tragedii w moim przypadku nie ma, bo ostatnio, co udało mi się u nich wypełnić, to jakieś szroty za 10 centów. Od tamtego czasu, zrezygnowałem z tego panelu. Nie szanują mojej pracy, ja nie będę szanował ich.

Ankiety » Post #14476

Tue Sep 01, 2020 03:24 in Polish

U Was też nie ma ankiet, czy tylko ja mam takiego pecha, że od 5 dni nic nie trafiłem?

Ankiety » Post #14473

Thu Aug 27, 2020 11:25 in Polish

dyskietka wrote:
mydistanthorizon wrote: To słabiutko coś. Myślałem, że z jednego dnia :roll:
Tak serio, to jaki jest sens wrzucać tutaj, kto i ile wypełnił?

Raczej po to jest ten topic a nie po to żeby w każdym poście tylko narzekać :lol:

Narzekanie przynajmniej ostrzega przed kanciarzami w rodzaju PL a chwalenie się tym, ile komu udało się wypełnić, jest chyba tylko po to, żeby wkurzyć innych, którzy nie kliknęli w router w odpowiedniej minucie :lol:

Ankiety » Post #14471

Thu Aug 27, 2020 08:59 in Polish

To słabiutko coś. Myślałem, że z jednego dnia :roll:
Tak serio, to jaki jest sens wrzucać tutaj, kto i ile wypełnił?

Ankiety » Post #14467

Wed Aug 26, 2020 09:16 in Polish

Podtrzymuję swoją opinię o Peanut Labs. To ZŁODZIEJE! Co chwila wymyślają inne sposoby, żeby nie płacić za poświęcony czas. Przed chwilą 25 minut z ankietą o lekach za $1.60. Pod sam koniec - dokument nie jest już dostępny! Jednak z zapłatą 8 centów za 5 minutową ankietę, nie mają problemu. To jest, ku*** żałosne.

Ankiety » Post #14464

Tue Aug 25, 2020 08:52 in Polish

Tak naprawdę, gdyby nie OW, na ySense nie byłoby czego szukać. 95% ankiet od innych dostawców ze startu dyskwalifikuje a biedne Peanut Labs daje po 10 centów za 20 minutowe ankiety. Oczywiście tylko wtedy, kiedy jakimś cudem, na końcu, nie pojawią się legendarni inżynierowie - jak mnie dzisiaj. Chore to.

Ankiety » Post #14449

Wed Aug 19, 2020 12:50 in Polish

Tak, jak pisałem wcześniej - Peanut Labs zamierza teraz dawać ochłapy i płacić za 25 minutowe ankiety po 30 centów. :lol: Właśnie miałem jedną taką. Za "gó***ne wynagrodzenie", nie mam ochoty nawet zbytnio przyglądać się pytaniom. Wyjdzie im to bokiem, bo mniejsza motywacja, to bardziej niechlujnie wypełniane ankiety. Wiem po sobie. 8-)

niezaliczone ankiety Peanut Labs, dziwny komunikat » Post #11

Tue Aug 18, 2020 12:39 in Polish

To jakaś zgraja niepoważnych gamoni, którzy nie potrafią, albo nie chcą ponaprawiać tego, co mają spie****ne. Może nie mają już kasy, ale chcą zarabiać, więc będą dawać jakieś ochłapy, co jakiś czas zwracać kasę niektórym i liczyć, że jednak ludzie będą wypełniać ankiety za darmo. Też miałem tę ankietę za 1.60$ i też nie wiadomo dlaczego w połowie mnie wywaliło. Teraz mam ten ekran ciasteczek i z tego, co widzę, to szybko mi tego nie zdejmą. Nawet nie mam jak do nich napisać, bo z zakładki "offers" nie ma nawet do nich kontaktu. Może o to im chodzi - wyeliminować tych najbardziej narzekających i ślących maile a reszta będzie wypełniać za friko. :lol:

edit: zwracam im połowę honoru, bo ekran ciasteczek mi zniknął :lol:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 18:26:02 PST