Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Ankiety » Post #14718

Thu Mar 18, 2021 14:06 in Polish

500 zł za co? Za ankietę? :lol: Szkoda, że nie 1500, bo wtedy bym się zastanowił a tak, to po drobne nie będę się schylał :lol:

Ja dzisiaj miałem ankietę od Samplicio za 2$. Na początku pytanie - chłopiec miał 5 kulek, stracił dwa, ile ma marmurów. Bądź mądry, pisz wiersze i zorientuj się, o co geniuszowi układającemu pytanie, chodzi. Czy jednak wskazać 3, czy może podpucha i zaznaczyć, że żaden z powyższych. Zaznaczyłem, że żaden i na tym koniec ankiety, więc, jeśli ktoś trafi na to samo, to lepiej niech wybiera te 3. :D

Ankiety » Post #14671

Thu Feb 11, 2021 02:50 in Polish

Ankieta Toluny 36366023 za 0.66$ zakończona powodzeniem. Kasy brak.

Ankiety » Post #14667

Mon Feb 08, 2021 13:10 in Polish

pieniadzeankiety wrote: Witam ponownie.

Kliknęłam w ow i mi się pojawiło to okienko co są ankiety i Zawsze pisało „Zapraszamy do wypełnienia ankiety” ale teraz miałam coś innego i było napisane „Niestety nie możemy zafundować Tobie ankiet...” dalej już nie zdążyłam przeczytać. Czyżby mi zablokowali dostęp do ankiet? Nie wypełniam ich szybko czytam wszystko nie używam VPN...

Pomóżcie

Nie wiem, co doradzić. Nie miałem nigdy takich komunikatów. Może spróbuj do nich napisać i zapytać w czym rzecz.

Ankiety » Post #14665

Mon Feb 08, 2021 04:58 in Polish

Bo ankiet jest ogólnie mało. Np powyższa ankieta o drukarkach, w pierwszych 20 pytaniach wyciąga wszelkie możliwe informacje. Nie podpasujesz z jedną odpowiedzią i wylatujesz. Albo ściemniasz, albo nie. Albo masz szczęście i trafisz, albo nie trafisz. Ja nie trafiłem.

Dzisiaj, to ogólnie chyba jakiś rekord. 5, czy 6 ankiet - Samplicio i Yousurveys i ani jedna nie wypełniona, bo poza tą o drukarkach, cała reszta zakończyła się na kliknięciu w zaproszenie. Jeśli tak ma to działać...

Ankiety » Post #14643

Mon Jan 25, 2021 04:42 in Polish

Ankieta Toluny 36778665 dotycząca odplamiaczy - zakończona powodzeniem - kasy brak.

Ankiety » Post #14641

Wed Jan 20, 2021 09:55 in Polish

W sumie 6 ankiet - 4 z OP z czego jedną udało się wypełnić.
2 z Samplicio - out.
Łapanie tutaj czegokolwiek, to teraz trochę nieśmieszna zabawa.

Ankiety » Post #14638

Tue Jan 19, 2021 00:38 in Polish

Nawet nie spojrzałem, czyja to ankieta. Długa na dobre 30 minut, miała płacić 0.79$, zapłaciła 0.58$

Samplicio za 1.39$ - ankieta od Nielsen, nr 36300712 to scam. 10 minut wypełniania, 25% ukończenia, zła odpowiedź i aut. Nie ma dobrej odpowiedzi, bo zawsze coś im nie pasuje, zawsze ten sam efekt.

Ankiety » Post #14635

Mon Jan 18, 2021 06:37 in Polish

Dzisiaj znowu nie udało mi się dostać do ankiety od Samplicio, bo podobno już ją wcześniej "wypełniłem". Tyle, że nie przypominam sobie, żebym w ostatnich tygodniach miał od nich cokolwiek za 1.57$ :lol:

Ankiety » Post #14632

Sun Jan 17, 2021 04:41 in Polish

Ano nie jest ciekawie. Ankiet prawie nie ma a to co się trafia, zrobiło się bardziej "wybredne". Miejmy nadzieję, że jakoś to ruszy, bo w takiej postaci, to szkoda mi czasu na siedzenie i sprawdzanie, czy coś jest. Dzisiaj np miałem dwie (teoretyczne) ankiety z OP, które zakończyły się po podaniu wieku i płci. Wcześniej tego nie było, więc nie wygląda to optymistycznie.

@dyskietka - Odpukać nie miałem bana na OW. Na PL trwało to u mnie ze 2 miesiące, po czym sami zdjęli. Może napisz do nich, za co i czy odwieszą.

Ankiety » Post #14629

Fri Jan 15, 2021 05:35 in Polish

Fvaza wrote: Witam posiadam taki problem jak :

Prosimy o poświęcenie czasu na przeczytanie i udzielenie rzetelnych informacji na każde pytanie ankiety. Powodem, dla którego masz możliwość zarabiania pieniędzy dzięki ankietom, jest to, że naukowcy potrzebują Twojego cennego wkładu. Jeśli nie jesteś szczery, Twoje odpowiedzi nie będą przydatne i szybko nie będziesz mieć żadnych ankiet do wypełnienia.

wyskakuję mi to za każdym razem. proszę o szybką odpowiedz .I.

Może wypełniałeś/aś za szybko, lub nieuważnie i któreś ankiety to wyłapały na specjalnie przygotowanych pytaniach. Trudno stwierdzić, dlaczego tak jest.

Ogólnie, to od początku roku, jest kiepsko z ankietami. Na Ysense, też nie widać, żeby było coś do zrobienia, poza poczytaniem sobie reklam, przy każdym wejściu. No i niestety, ale coraz częściej, ankiety traktują ankietera jak idiotę, który jest od tego, żeby odpowiedzieć na kilkanaście początkowych pytań i któremu można zakomunikować, że się nie nadaje. Taki świat.

Ankiety » Post #14625

Tue Jan 05, 2021 07:10 in Polish

Ankieta 30 min. od Samplicio. za 0.93$ Na początku dopytuje się o zaineresowanie piłką nożną. Później o to, co masz w domu. Nie wypełniajcie. Drugi raz ją miałem i drugi raz po kilku pytaniach dziękują bez zapłaty. Scam!

Ankiety » Post #14619

Mon Dec 21, 2020 04:50 in Polish

PL - ankieta o alkoholach. Ukończona, niezapłacona. PL nadal w formie.
OW - ankieta zbierająca przez 10min, co masz w domu, i jakimi sportami się interesujesz - Na koniec informacja, że nie nadajesz się do ankiety.

Ankiety » Post #14615

Fri Dec 18, 2020 05:05 in Polish

Ja nie kwalifikuję się do 95% Ogólnie widzę, że coraz więcej ankiet odrzuca, czy to PL, czy nawet OP

Ankiety » Post #14613

Fri Dec 18, 2020 01:49 in Polish

Czy Wam się tu udaje zrobić jakąkolwiek ankietę z Yousurveys, czy Samplicio powyżej 2$? Ja nie pamiętam, żebym kiedyś tu taką wypełnił. Polska w ogóle jest targetem pod te ich ankiety, czy są tylko po to, żeby wkur...? :lol:

Ankiety » Post #14610

Sat Dec 12, 2020 00:08 in Polish

Ja miałem lepszą, chociaż tyle dobrego, że nie straciłem na nią za dużo czasu. PL - ankiet dotycząca expresów do kawy za 1.32$. Po zebraniu kilku początkowych odpowiedzi, kto, skąd, gdzie pijesz kawę, w czym ją przygotowujesz itd, obrazek ekspresu i czy byś go kupił. Zaznaczasz oczywiście, że tak, albo przynajmniej, ze prawdopodobnie i na tym koniec ankiety, bo ankieter się nie nadaje. Chyba trzeba było zaznaczyć, że nie podoba się i nie kupię, może o to im chodziło.
Jakby nie było, PL, to największy tu złodziej, który nie ma zbytniej chęci płacić za wypełnianie swoich ankiet.
Teraz już znowu czekam tylko na bana, bo im dwa razy wyjaśniłem, co o tym myślę. :lol:

opóźnienie w wypłacie » Post #21

Tue Dec 08, 2020 23:50 in Polish

Do mnie też dotarła.

opóźnienie w wypłacie » Post #16

Tue Dec 08, 2020 02:50 in Polish

Ja zleciłem dwie w piątek. Póki co, to też jeszcze nie dotarły.

Ankiety » Post #14607

Mon Dec 07, 2020 02:01 in Polish

Coraz więcej tu zbierania i wyciągania informacji w kilku początkowych pytaniach i coraz mniej ankiet, które da się faktycznie ukończyć. Nawet OP zaczyna tu stosować podobną metodę.

Ankiety » Post #14600

Mon Nov 09, 2020 05:40 in Polish

Więc takie pytanie zadaje się na początku, albo po 5 minutach a nie na sam koniec ankiety i to dodatkowo w jakimś innym języku. Scam i szukanie idiotów, którzy wypełnią ją za darmo, nic więcej. Dodatkowo można ją dostać na wielu różnych panelach i za kazdym razem jest tak samo. Tyle czasu i nie potrafili naprawić ankiety tak, żeby te pytania też były po polsku? Niezwykłe!

Ankiety » Post #14578

Wed Oct 28, 2020 04:26 in Polish

Nie wiem, po co Wy wypełniacie te ich ankiety. Tym bardziej, że to się totalnie nie opłaca. 7centów za 20 minutowe siedzenie...
Oni ewidentnie nic z tym nie robią, zamiast tego już od dawna szukają do wypełniania naiwnych, którzy zrobią to za darmo.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 17:42:02 PST