Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Ankiety » Post #14802

Fri Apr 30, 2021 02:17 in Polish

sssnak3 wrote: Jak wchodzicie w peanut labs to też wam nonstop wyświetla dwie ankiety, jedna o covid (chyba już od roku) i druga za 54 centy? Poza tym to prodege nieźle rozwalił ten serwis

Tak, ja też tak mam. Rzadko coś się tam trafia.

Ankiety » Post #14801

Fri Apr 30, 2021 02:15 in Polish

ususer wrote: Zrobiona ankieta z OW za 0,58 Robiona dokładnie przez 30 min.Na końcu mi ładnie podziękowali za poświęcony czas,ale zapomnieli za ten czas zapłacić!tylko pojawił się żółty pasek,że nie każda ankieta może być zwycięzcą.Ankieta była między innymi o Firmach Orange,Player,Enea,Delikatesy Centrum,Spotify itd...

Zawsze zapisuj sobie ID ankiety, temat i za ile ją wypełniasz, później łatwiej o zwrot pieniędzy. Support reaguje dosyć szybko i za taką ukończoną a niezapłaconą ankietę, zawsze zwraca.

Ankiety » Post #14795

Wed Apr 28, 2021 03:15 in Polish

Niestety, ale coraz częściej trzeba pisać do supportu w sprawie niezapłaconych ankiet. Dzisiaj Toluna za 0.66$.

Ankiety » Post #14775

Mon Apr 19, 2021 10:48 in Polish

Czy tutaj da się usunąć swój post, czy jest tylko możliwość edycji?

Ankiety » Post #14761

Mon Apr 12, 2021 03:41 in Polish

Z tym "ac-iov-drop", to też jakiś dziwny błąd. Na Firefoxie nie ruszyło. Sprawdziłem na przeglądarce Vivaldi. Kliknąłem OpinionWorld, pojawił się "ac-iov-drop", ale za chwilę zniknął i OP zaczął działać. Od razu wpadła ankieta. Teraz OP działą też na innych przeglądarkach. :shock: Popróbujcie z innymi przeglądarkami, jeśli macie ten błąd.

Ankiety » Post #14759

Mon Apr 12, 2021 03:23 in Polish

Cathi90 wrote: Podziałała mi na to tylko jedna metoda znaleziona na tym frum. Taki błąd podobno występuje tylko przy przeglądarkach Google/Brave. Na Firefoxie ruszyło od razu :)

Niestety, u mnie na Firefoxie jest to samo - pusta strona i "ac-iov-drop". Działa jedynie PeanutLabs. Przelogowywałem się, czyściłem dane przeglądarki, nic nie pomogło. Nie mam teraz dostępnych innych ankiet, ale zapewne z tymi pojawiającymi się na dashboardzie, też będzie taki rezultat. :(

Deaktywowane konto. » Post #4

Mon Apr 12, 2021 03:20 in Polish

Konto przywrócone :D , chociaż, póki co, nie dostałem żadnej odpowiedzi, co było przyczyną wyłączenia. Support jednak działa szybko. :thumbup:

Deaktywowane konto. » Post #3

Mon Apr 12, 2021 00:06 in Polish

Nie wiem, co o tym sądzić. Na jednej przeglądarce przy próbie zalogowania się, pojawia się z komunikat, że moje konto jest deaktywowane, na innej przeglądarce, na której się nie wylogowałem, jest aktywne. Jakaś przedziwna sytuacja. Mam nadzieję, że support jakoś mi to objaśni. Przed chwilą udało mi się wypełnić ankietę na Peanut Labs, ale po raz drugi, (w sumie już ponad 2$), żadne wynagrodzenie nie zostało doliczone do salda ySense, mimo, że w transakcjach PL, widnieje "credited". Do tej pory się to nie zdarzało i ni w ząb, nie rozumiem, co jest grane. Tak, jakby YS nie uznawało wypełnionych przeze mnie ankiet...
Dodatkowo zleciłem wypłatę, która została potwierdzona mailem, wiec totalnie nie jarzę, co się dzieje.

Deaktywowane konto. » Post #1

Sat Apr 10, 2021 05:34 in Polish

Nie wiem już, co się dzieje na tej stronie. Przed chwilą moje konto zostało deaktywowane. Nie mam pojęcia dlaczego. Chciałem się przelogować, zalogować na innej przeglądarce, wpisałem nie to hasło i nagle konto deaktywowane. Miał ktoś podobną sytuację? Bez żadnego wyjaśnienia, bez ostrzeżenia. Nie wiem za co, straciłem konto i niewypłacone pieniądze. Tak postępuje ysense?

Ankiety » Post #14752

Sat Apr 10, 2021 00:26 in Polish

Dashboard zawalony ankietami, których nie da się wypełnić, bo ze startu odrzucają a które po kliknięciu nie znikają.

Ankiety » Post #14751

Fri Apr 09, 2021 14:32 in Polish

Poradzili mi wyczyścić pamięć przeglądarki i się przelogować. Niestety, to nic nie daje.

Ankiety » Post #14749

Fri Apr 09, 2021 00:05 in Polish

Dostał ktoś może jakąś odpowiedź, co się dzieje? Wiedzą o problemie? Naprawiają go? U mnie cały czas to samo - "ac-iov-drop" po kliknięciu w jakąkolwiek ankietę, oprócz PeanutLabs.

Ankiety » Post #14748

Thu Apr 08, 2021 02:47 in Polish

Dokładnie ten sam błąd. Po kliknięciu w ankietę od Samplicio za 0.88$ pojawił się ten sam problem, czyli jakaś awaria.

Ankiety » Post #14746

Thu Apr 08, 2021 01:08 in Polish

U kogoś też Opinion World, to pusta strona po kliknięciu? Coś padło?

Ankiety » Post #14743

Thu Apr 01, 2021 01:35 in Polish

Jeszcze chwila i zacznę robić iksy w kalendarzu, kiedy mi się udało wypełnić jakąś ankietę. Póki co, to zbieranie danych i wyrzucanie po kilkunastu pytaniach.

Ankiety » Post #14740

Tue Mar 30, 2021 09:26 in Polish

Wam też w 95% ankiet od Yousurveys wywala błąd? Ostatnio dużo ankiet a praktycznie niczego nie da się wypełnić.

Brak nagrody za zadanie Kings Of Avalon » Post #8

Mon Mar 29, 2021 01:06 in Polish

Ja grałem drugi raz, więc ok, kasy nie dostałem za nią. Wszystko ok. Za Forge of Empires, pieniążki otrzymałem.

Ankiety » Post #14738

Mon Mar 29, 2021 00:43 in Polish

Swego czasu często występujący problem na Peanut Labs. Nie wiem, jak teraz, bo od dawna nie mam tam ankiet.

Brak nagrody za zadanie Kings Of Avalon » Post #5

Tue Mar 23, 2021 00:51 in Polish

Ja zaliczyłem obydwie gry już z miesiąc temu. Obie instalowałem z tego samego maila i z polecenia ySense. Do supportu pisałem wczoraj i czekam na odpowiedź.

Ankiety » Post #14728

Mon Mar 22, 2021 10:50 in Polish

Peanut Labs to już jakaś padaka od długiego czasu. U mnie wisi od kilku dni kilkanaście ankiet, z którymi nic się nie da zrobić.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 19:05:31 PST