Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Ankiety » Post #15029

Fri Aug 20, 2021 01:37 in Polish

witekst wrote: A ja przed chwilą wypełniłem ankietę SSI po rosyjsku :) - dotyczyła modeli samochodów

Niestety, Opinion World był jeszcze do tej pory jedyny, który oferował "rozsądne" stawki za 15-20 minutowe ankiety. Wcześniej za dwie ankiety, miałeś 1.16$, teraz za trzy masz 1.05$ Obcięcie do 35 centów, to kolejny dowód na to, że ta strona upada a ankieter wypełni każde gówno za kilka centów. Tonący statek, tyle można powiedzieć o ySense.

Ankiety » Post #15010

Wed Aug 11, 2021 07:54 in Polish

Działa Wam router Opinion World? U mnie od kilku godzin jest jedynie "witryna nieosiągalna" a w historii ankiet, kliknięcia są odnotowywane.
Peanut Labs z pulpitu też nie działa. Jedynie ten z ofert.

Ankiety » Post #15003

Mon Aug 09, 2021 09:50 in Polish

mikosky wrote: Wlasnie wypieprzyło (jak nie mozna inaczej to niech bedzie tak) mnie wkosmos po póltorej godziny meczenia YS + ipsos i zakończeniu ankiety. 32942958. nawet pożalic nie ma sie komu, bo i po co

Takie coś wkur... niestety. W życiu nie miałem tu aż tak długich ankiet. 30-40 minut, to max. Ponad godzinne ankiety mają chyba największą szansę na błędy, albo zakończenie screen-outem, bo w tym czasie dostawca ankiety może dostać wymagana ilość odpowiedzi.

Ankiety » Post #14984

Fri Jul 30, 2021 04:32 in Polish

Opinion World - ID 2,307,000,229 - ankieta o smartfonach. Nie wypełniajcie. Niezależnie od panelu, ta ankieta, to scam. Nie płaci!

yoursurveys - 25227355 - 0.57 - kolejne gówn... które nie potrafi wrócić na stronę główną. Zapłaty brak!

YourSurveys - zaproszenie do ankiety o depresji, czas 7 minut. Pierwszy ekran - czas 30 minut. Depresyjne to! :lol:

Ankiety » Post #14975

Thu Jul 29, 2021 07:35 in Polish

Samplicio - 25270019 - 0.46$. Jednominutowa ankieta, kilka pytań, zakończona powodzeniem. Powrót na ysense, okazuje się, że nie każda ankieta jest zwycięzcą.

Parodia i dramat w jednym. Ten portal stał się wylęgarnią scamów, oszustów. Jeszcze chwila i tu nie będzie się w ogóle dostawało zapłaty.

Ankiety » Post #14973

Thu Jul 29, 2021 00:15 in Polish

Samplicio 25372657
Ponad 20 minutowa ankieta za 1.39$ o filtrach wody. Zakończona pomyślnie, po powrocie na stronę, komunikat że nie każda ankieta może być zwycięzcą. Kasy brak.

Support istnieje, ale na maila nie wysyła chyba automatycznych odpowiedzi, trzeba to sprawdzać w swoim profilu. Z 1.40, oddali mi 2 centy. Nie wiem, czy dlatego, bo tak im było wygodniej, czy dlatego, żeby jedynie pokazać, że jednak ktoś tam jest i coś robi. 2 centy!

Ankiety » Post #14971

Tue Jul 27, 2021 12:38 in Polish

Pogratulować. Zdaje się, że zabrałaś wszystkie ankiety, i teraz przez miesiąc nie będzie czego wypełniać :lol:

Ankiety » Post #14967

Tue Jul 27, 2021 06:56 in Polish

Peanut Labs - lekarstwa. Wypełniona w całości. Na koniec błąd techniczny, zapłaty brak. To jest niewiarygodne, co się tu odpierd....

Ankiety » Post #14965

Tue Jul 27, 2021 02:09 in Polish

Spokojnie, kolego, przecież nikt tu nikogo nie napada. Niech każdy robi to, co uważa za stosowne i będzie ok. I nie bierz tak do siebie wszystkiego, co się tu pisze. ;)

Ankiety » Post #14960

Mon Jul 26, 2021 08:04 in Polish

Tu się nadal nic nie zmienia. Jest ciągłe żerowanie na czasie i pracy, i wyciąganie potrzebnych informacji, bez płacenia. YourSurveys, ankieta za 1.20 o dostawczakach. 20 minut wypełniania a na koniec wygodny "błąd ankiety". Zero kasy, czas stracony.

To jest kur... interesujące, że w innych panelach, błędy techniczne ankiet zdarzają się raz na ruski rok a tutaj nigdy nie można być pewnym, czy dostaniesz zapłatę, czy może po raz kolejny zrobią cię w chu...

Ankiety » Post #14958

Sat Jul 24, 2021 23:31 in Polish

Twoja sprawa, ale jeśli sami nie będziemy szanować swojej pracy i czasu, i będziemy wypełniać ankiety praktycznie za free, to tym bardziej dostawcy ankiet nie będą nas szanować.

U mnie od wczoraj wisi YourSurves - 20 min za 0.17 centa i dobrze widzieć, że nikt do tej pory tego nie tknął. Może takie przypadki coś zmienią.

Ankiety » Post #14955

Sat Jul 24, 2021 02:21 in Polish

Chłopie, wypełniasz takie śmieci i dlatego tak to wygląda, że coraz więcej tego się pojawia.

Ankiety » Post #14953

Fri Jul 23, 2021 09:01 in Polish

Rekordzista!!!

Czegoś tak słabego, to tutaj jeszcze nie widziałem. :clap:

Ankiety » Post #14951

Wed Jul 21, 2021 09:40 in Polish

Nie chodziło im o Ciebie :D Ankiety, to loteria. Raz trafisz z odpowiedzią, 50 razy nie. Tutaj każdy by chciał odpowiadać zgodnie z prawdą, ze swoim sumieniem i rzetelnie, tyle, że w taki sposób wypełniłby jedną ankietę na tysiąc. Inna sprawa, że panelom badawczym bardzo często nie zależy na Twojej opinii, tylko na odpowiednich i pasujących im odpowiedziach. Tak działa ten rynek. Dziwne, ale prawdziwe.

Ankiety » Post #14949

Tue Jul 20, 2021 23:01 in Polish

Czyli tylko ja dostaję szroty za 20 centów i dziesiątki niewypełnialnych ankiet od yousurveys :lol:

Ankiety » Post #14942

Thu Jul 15, 2021 01:25 in Polish

Pierd... Toluna, ankieta o okularach. Zebranie odpowiedzi z kilkunastu pytań i aut.

Toluna - 30 minutowa o piłce nożnej - zakończona sukcesem - powrót na stronę ysense - kasy brak!

Ankiety » Post #14930

Thu Jul 08, 2021 00:56 in Polish

Samplicio - 26420128 - nie wypełniajcie, nie wraca na stronę ysense, nie płaci.

Ankiety » Post #14927

Mon Jul 05, 2021 01:06 in Polish

Toluna - kolejna niezapłacona ankieta. To, co się tutaj odpierd... to jest jakiś żałosny żart!

Ankiety » Post #14926

Fri Jul 02, 2021 11:59 in Polish

horkos wrote:
mydistanthorizon wrote: Toluna nadal w formie. Ankieta o lodówkach wypełniona w całości. Zapłaty brak, bo okazało się, że nie każda ankieta jest zwyciężcą. Złodzieadal w akcji.

Nie wiem czy to ta sama ankieta - u mnie Toluna o telewizorach - wypełniona w całości - pomyślnie, przekierowanie do ySense - zielony pasek... i zero kasy. Wysłałem bilet do pomocy technicznej. Bałagan tu coraz większy..

Ankieta inna, ale Toluna to tutaj jeden z największych niepłacących, więc w ogóle mnie to nie dziwi, że Ty też nie dostałeś kasy. Ja też zgłosiłem to do supportu, o dziwo dostałem dodatkową wiadomość, że przyjrzą się sprawie Toluny. Może w końcu support zacznie coś robić w tej sprawie.

Ankiety » Post #14924

Fri Jul 02, 2021 09:59 in Polish

Toluna nadal w formie. Ankieta o lodówkach wypełniona w całości. Zapłaty brak, bo okazało się, że nie każda ankieta jest zwyciężcą. Złodziej nadal w akcji.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 17:39:38 PST