Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Ankiety » Post #15234

Tue Nov 02, 2021 06:37 in Polish

horkos wrote:
mydistanthorizon wrote: Otrzymujecie zaproszenia z Opinion World? Zawsze miałem co najmniej 1-2 dziennie. Od tygodnia zero ankiet.

router OW zachowuje się nietypowo - jakby chciał ładować pytanie przedwstępne przed ankietą.. ale nie załadowuje.. Też nie mam od kilku dni z OW żadnych ankiet. Tylko YS zrobiłem dziś 2 sztuki

Może jakieś problemy techniczne. Ja dzisiaj wypełniłem jedną z OW, więc jednak działa.

Ankiety » Post #15232

Tue Nov 02, 2021 03:54 in Polish

Otrzymujecie zaproszenia z Opinion World? Zawsze miałem co najmniej 1-2 dziennie. Od tygodnia zero ankiet.

Ankiety » Post #15229

Sun Oct 31, 2021 02:08 in Polish

20 minutowe ankiety za 0.07$. ySense zjechał na poziom absurdu i żenady.

Ankiety » Post #15227

Fri Oct 29, 2021 12:03 in Polish

Dzisiaj miałem ze 4 zaproszenia do ankiet z YourSurveys, które "przechodzą" przez sample-cube. Nie rozumiem, po co w ogóle wrzucane są tutaj te zaproszenia, skoro te ankiety nie są przeznaczone na Polskę. Nigdy nie zakwalifikowałem się do żadnej ankiety z Sample-cube, bo ewidentnie nie o nasz rejon chodzi. Po co to tutaj?

Ankiety » Post #15222

Fri Oct 29, 2021 02:31 in Polish

Czy u Was na pulpicie też tkwi "your survey profile"? Dwa dni temu odpowiedziałem na kilka pytań, w połowie się to jakby zawiesiło i od tego czasu nic się nie zmienia. Na resztę pytań odpowiedzieć nie mogę, wyłączyć nie mogę.

Ankiety » Post #15202

Thu Oct 21, 2021 11:32 in Polish

Pytanie z innej beczki... Czy ySense zmieniło "szablon" informujący o wysłanej wypłacie? Ostatnią zlecałem równy miesiąc temu a po zleceniu dzisiejszej, na maila otrzymałem zupełnie inne powiadomienie.

"Zakończyliśmy wpłatę --$ przez PayPal.

Proszę zalogować się na to konto, aby zobaczyć depozyt.
Masz pytanie? Odwiedź nasze Centrum Pomocy"

Wcześniej to potwierdzenie wyglądało inaczej.

Brak przelewu » Post #2

Wed Oct 13, 2021 03:38 in Polish

Czasami trwa to dłużej. W kilku przypadkach ja otrzymywałem pieniądze po 5-6 dniach.

Ankiety » Post #15179

Wed Oct 06, 2021 04:28 in Polish

Festiwal błędów! Dostawanie zaproszeń do ankiet teoretycznie już wypełnionych, bo pojawia się taki komunikat. Dostawanie zaproszeń do ankiet, w których pojawiają się dziwne komunikaty i na tym się ankieta kończy. Wczoraj dwie ankiety niezapłacone, pieniądze support oddał za jedną. Dzisiaj już jedna niezapłacona + dwa zaproszenia - jedna już niby wcześniej wypełniona, druga z chu... wie jakim komunikatem. Kolejna ankieta i kolejny błąd - brak powrotu do strony ysense. Przez jakiś czas było ok, teraz znowu coś się tu odpieprza. :evil:

Ankiety » Post #15167

Thu Sep 30, 2021 01:15 in Polish

Dostępne ankiety:

YS - 18 min - 0.08$
Samplicio - 18 min - 0.13$
Samplicio - 45 min - 0.09$

13 centów za 18 minut pracy, albo 9 centów za 45 minut pracy. Pomijając absurdalne stawki, gdzie w tym jest logika? Czy to w ogóle ktoś sprawdza, czy bez ładu i składu wali to jakiś automat?

Ogólnie dramat, to jest mało powiedziane. Dostawcy ankiet najwidoczniej już przyzwyczajeni i jadą na całego.

Ankiety » Post #15144

Wed Sep 22, 2021 07:28 in Polish

horkos wrote:
mydistanthorizon wrote: Róbcie screeny, spisujcie dokładne dane każdej ankiety i zgłaszajcie takie przypadki supportowi. Na wszystkie zgłoszone przeze mnie w ostatnim czasie przypadki, dostałem zwrot pieniędzy.

Oczywiście, dla własnego dobra trzeba zgłaszać.
Problem w tym, że support odpowiada i zwraca należne wynagrodzenie, ale raczej nowym użytkownikom.

Skąd taka informacja? Ja nowy nie jestem a wczoraj np. zgłosiłem i pieniądze zostały my zwrócone.[/quote]

Różnie to jest, przedwczoraj miałem ankietę z toluny o samochodach. W pełni ukończona (zrobiłem zrzut ekranu z ostatniej strony ankiety, jakby przeczuwając, że nie zapłacą), potem drugi zrzut ekranu - z zielonym paskiem sukcesu. Tak jak przeczuwałem - nie zapłacili. Wysłałem bilet - w nim oba zrzuty... i odpowiedź standardowa.. u nich w systemie nie stwierdzono zakończenia ankiety.. Reasumując - może raz na 5 wysłanych biletów - kasę zwrócą, ale najczęsciej NIE. [/quote]

Nie wiem ile, bo nie liczyłem dokładnie, ale na pewno 6-7 ostatnio zgłoszonych przeze mnie przypadków nie zapłacenia za wypełnioną ankietę, otrzymałem zwrot pieniędzy za każdą z nich. Dziwnie w takim razie support rozpatruje te zgłoszenia.

Ankiety » Post #15142

Wed Sep 22, 2021 04:34 in Polish

Róbcie screeny, spisujcie dokładne dane każdej ankiety i zgłaszajcie takie przypadki supportowi. Na wszystkie zgłoszone przeze mnie w ostatnim czasie przypadki, dostałem zwrot pieniędzy.[/quote]

Oczywiście, dla własnego dobra trzeba zgłaszać.
Problem w tym, że support odpowiada i zwraca należne wynagrodzenie, ale raczej nowym użytkownikom.[/quote]

Skąd taka informacja? Ja nowy nie jestem a wczoraj np. zgłosiłem i pieniądze zostały my zwrócone.

Ankiety » Post #15140

Tue Sep 21, 2021 01:41 in Polish

iron12 wrote: Samplicio $0.09 52 min. Ktoś chętny?

Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca. Wstyd dla ySense, że cały czas przepuszcza tego rodzaju chamstwo paneli. Miejmy nadzieję, że większość tego rodzaju gów... nie wypełnia.

Ankiety » Post #15136

Fri Sep 17, 2021 12:30 in Polish

gptcikett1 wrote: Dwie ankiety ukończone, nie zaliczone.
1. ankieta na temat prezentów świątecznych - na koniec dziękujemy i potem zamiast przekierowania informacja o tym, że coś poszło nie tak;
2. ankieta o plastrach na odcisku (YS) - ukończona w kilkanaście minut, na końcu hasło: Sesja wygasła. Rozpocznij nową sesję na stronie partnera.

Nie będę pisał złych słów, ale...

Róbcie screeny, spisujcie dokładne dane każdej ankiety i zgłaszajcie takie przypadki supportowi. Na wszystkie zgłoszone przeze mnie w ostatnim czasie przypadki, dostałem zwrot pieniędzy.

Ankiety » Post #15114

Tue Sep 14, 2021 07:58 in Polish

Czy dzisiaj ktoś z Was, przy próbie wejścia w ankietę za 2.38$, otrzymał ekran z komunikatem mówiącym o konieczności potwierdzenia tożsamości przez wysłanie sms pod swój nr telefonu?

Ankiety » Post #15098

Fri Sep 10, 2021 01:20 in Polish

Dzisiaj raczej powinieneś ją dostać. Czasami trwa to trochę dłużej, niż te 2-3 dni robocze.

Ankiety » Post #15095

Thu Sep 09, 2021 01:22 in Polish

Jak to jest, że te lepiej płatne ankiety, najczęściej mają błędy uniemożliwiające ukończenie? Dzisiaj Samplicio o pompach ciepła za 1.39$, wypełniana z 20 minut, ukończona w 65% i błąd, strona się nie ładuje. W historii ankiet info, że ankieta jedynie kliknięta, żaden screenout, czy quata full, zero czasu wypełniania. :evil:

Duży plus jest taki, że support szybko reaguje. Na kilka zgłoszonych w ostatnim czasie przypadków, za wszystkie otrzymałem zwrot pieniędzy. Za ten dzisiejszy błąd też. Tu się supportowi należy uznanie i podziękowanie. :thumbup:

Ankiety » Post #15064

Wed Sep 01, 2021 07:58 in Polish

Nikt tu raczej nie twierdzi, że ySense jest najgorszy, bo wiele z tego, co piszesz, to prawda. Jednak coś tu się w ostatnich miesiącach porobiło bardzo nie tak, skoro dzień w dzień wiszą zaproszenia w rodzaju 0,20$ za 25 min, czy 0.12$ za 20min. Spluwanie w twarz ankietera. Ja np od trzech dni nie wypełniłem tu żadnej ankiety, bo wiszą mi właśnie takie perełki a lepszych nie widać. Najgorsze w tym to, że w końcu ktoś to i tak wypełni, i będziemy tonąć w tym bagnie jeszcze bardziej.

Ankiety » Post #15062

Wed Sep 01, 2021 03:16 in Polish

Ankiety » Post #15042

Tue Aug 24, 2021 05:14 in Polish

Adam5579 wrote: Wykonywał ktoś tolunę o serwisie samsunga? Od kilku m-cy jak ją widzę, to od razu zamykam. Jakąkolwiek odpowiedź zaznaczę pod koniec to mnie wywala.

Ta ankieta, to scam, nie płaci za wypełnienie. Ja też ją od razu zamykam.

Today $4.24 Yesterday 4.15....tasman1 » Post #3

Fri Aug 20, 2021 01:43 in Success Stories

Opinion World - before 0.58$, now 0.35$.

23 cents less on the poll, because the interviewer will fill up any shit anyway.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 19:01:13 PST