Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Ankiety » Post #15697

Thu Aug 25, 2022 03:54 in Polish

Póki co, to ja nie otrzymałem jak dotąd nawet jednego zaproszenia od CPX.

Wcześniej, kiedy przeprowadzali próby, zaproszeń było i to dużo. Do większości się nie kwalifikowałem, jedną ankietę udało mi się wypełnić. Teraz, niestety, nie mam tam czego szukać, bo zaproszeń jest okrągłe 0.

Ankiety » Post #15670

Fri Jul 29, 2022 10:26 in Polish

Marcin877 wrote: Dostał się jeszcze ktoś stąd na ankietę karmy purina 4 sesje na blogu po 40 minut za 180zł ? Dzisiaj dzwoniła właśnie pani z kantaru

Tak, ja otrzymałem zaproszenie. Jednak nie skorzystam, bo nie przepadam za kręceniem filmów. No i nagrodą za to jest bon na Amazona. Gdyby była to gotówka, to jeszcze bym się zastanowił, ale nie lubię być zmuszanym do wydawania pieniędzy w określonych miejscach.

Ankiety » Post #15581

Wed Jun 01, 2022 06:36 in Polish

Przyznam szczerze, że ja powoli mam dosyć. ySense ma w dupie ankieterów, inaczej nie miałbym czterech zaproszeń do 10-15 minutowych ankiet, za które oferuje mi się 12-20 centów. Niewolnikiem nie jestem i swój honor mam. Żałosne jest to, że ySense nie widzi w tym problemu i traktuje ankietera jak wyrobnika, któremu praktycznie nie warto płacić. Jeszcze Opinion World ma tu jakiś honor, bo trzyma się tych 0,58$ za ankietę, ale u innych to jest plucie w twarz.

Opinion World też ostatnio ma to gdzieś, bo albo nie płaci za wypełnienie, albo zadaje kilkanaście najważniejszych pytań a później informuje, że ankieter się nie nadaje. Efekt tego wszystkiego jest taki, że ja od 4-5 dni, nie wypełniłem tu żadnej ankiety. ySense to jest cień tego, czym był kiedyś.

Przeliczcie sobie, ile dostajecie za minutę pracy w przypadku większości ankiet. Odechciewa się w ogóle tu zaglądać.

Weryfikacja tożsamości dowodem osobistym » Post #4

Sat Apr 30, 2022 01:01 in Polish

Absurd. Jak widać ySense za wszelką cenę chce utrudnić i zniechęcić użytkowników i wprowadza kretyńskie zasady. Teraz, żeby odzyskać pieniądze za wypełnioną i niezapłaconą ankietę, trzeba będzie udowodnić, że jest się, kim się jest i wysyłać przez pół świata swój dowód osobisty. Kogoś tu mocno popierd...

Ankiety » Post #15491

Thu Mar 24, 2022 04:03 in Polish

Samplicio stosuje jakieś nieładne zagrywki. Właśnie miałem krótką ankietę o olejach silnikowych. Miałem tam zaznaczyć najwyższą możliwą liczbę. Na 100% zaznaczyłem ją, po czym zostałem poinformowany, że poświęcam za mało uwagi i nie dostanę wynagrodzenia a oni będą się przyglądać mojej pracy. Kantowanie ankietera poziom Hard.

Brak wynagrodzenia z OW » Post #2

Sun Mar 06, 2022 02:10 in Polish

Było już tu pisane, że ta ankieta, ten dzienniczek, to jedno wielkie oszustwo od którego ysense i OW umywają ręce. Według mnie, dawno temu powinien być zablokowany. Dlaczego support do dzisiaj tego nie zrobił, tego nie rozumiem. Nikt za to nie otrzymał zapłaty i Ty także nie otrzymasz, więc nie masz nawet po co tego zgłaszać.

Ankiety » Post #15467

Fri Mar 04, 2022 03:24 in Polish

Bida z nędzą, że tak to nieładnie ujmę. Te kilka ankiet w tygodniu, które się pojawia, to chyba jakieś resztki. Yoursurveys praktycznie nie ma. Od Samplicio, pojawia się raz na kilka dni. Peanut Labs ciągle spamuje jakimś badziewiem za kilka centów. Jeszcze Opinion World jakoś tu działa, ale i od nich ankiet jest bardzo niewiele.

Dziwię się, że tak to wygląda. Tak, jak ySense zasnęło przed świętami, tak do dzisiaj śpi i nie może się wybudzić. Jest 4 marca, niedługo będzie połowa miesiąca. To są prawie 3 miesiące od kiedy ankiet jest bardzo mało - 1/4 roku.

Osobiście, nie rozumiem, jak może to tak działać, skoro w tym czasie, inne panele, ewidentnie ankiety mają cały czas. Brak podpisanych kontraktów z reklamodawcami, albo tzw. "wyłożenie lachy na stronę"... Inaczej nie mogę tego wyjaśnić. Jeszcze trochę i będzie można zacząć robić memy, że panel ankietowy, na którym praktycznie nie ma ankiet.

Bad in 2022.....tasman1 » Post #8

Thu Mar 03, 2022 23:04 in Your Stats

Filling out very low-paying surveys is just plain getting used by advertisers. Let's respect our time and work, because in a while we won't have any surveys above 20 cents. I don't know about you, but it really annoys me when someone offers me 5 cents for filling out a 20 minute survey. I, for one, don't fill them out because I'm not going to do work that someone doesn't want to pay for. It is everyone's choice.

A positive attitude should come from a positive experience. If someone doesn't see such, then writing the opposite will be a lie. It has nothing to do with "attracting new users".

Terrible January Month ($35.13 until now) » Post #14

Mon Feb 21, 2022 05:15 in Your Stats

February 21 - just under $15. I haven't had such a bad month here yet. Sad.

Ankiety » Post #15455

Thu Feb 17, 2022 08:49 in Polish

Ja dzisiaj zero ankiet. Wczoraj jakieś dwie, w sumie za 1$, przedwczoraj zero, wcześniej jakieś grosze. Już nie będę wspominał gów... za kilka centów, które się pojawia, bo takich nawet nie ruszam. ySense nie podniósł się od dwóch miesięcy i jakoś nie widać, żeby coś tu się zmieniło. Powoli mam dość sprawdzania.

Ankiety » Post #15453

Thu Feb 17, 2022 05:33 in Polish

Mam wrażenie, że ysense zwyczajnie wyłożył lachę na Polskę, skoro inne kraje otrzymują regularnie ankiety. Jak tu jestem, tak nie widziałem jeszcze takiej pustki. Jeśli tak ma to wyglądać, to po co w ogóle tracić czas i sprawdzać...

Ankiety » Post #15452

Tue Feb 15, 2022 23:38 in Polish

Peanut Labs nieładnie oszukuje, podając zawyżone kwoty wypłacone za ankietę. Zwracajcie na to uwagę.

February Holding but ....... tasman1 » Post #4

Mon Feb 14, 2022 07:31 in Success Stories

As you can see, there are some countries that can make money here and there are some that are just acquiring hits on the site, looking for a survey that still isn't there.

Poland may not be the country which was leading in the number of surveys, but it was much better. We are in the middle of the month, in which I earned, so far, 11 dollars and I search for surveys every day. Really, it was much better, and I do not understand why for the last two months it has been so poor with surveys.

And I won't elaborate on the 15-25 minute "surveys" that the interviewer is supposed to receive 10 cents for completing. This is simply lack of any respect for the interviewer and exploitation of his/her time and work. Such cases, of which there are more and more here, cannot even be called surveys.

February Holding but ....... tasman1 » Post #2

Mon Feb 14, 2022 05:38 in Success Stories

I would rather say that ysense is a shadow of itself. For two months there have been no surveys, because those few pieces a week can hardly be called regular surveys. It's a shame that it looks like this. It's a pity that I want to look here less and less. I hope that this will change eventually. Someday...

Ankiety » Post #15449

Sun Feb 13, 2022 22:47 in Polish

kamilek18324 wrote: bierze ktoś udział w tym dzienniku o napojach z OW?

Nie wypełniaj tego. Nie wypłacają żadnych pieniędzy za ukończenie.

Ankiety » Post #15441

Mon Feb 07, 2022 10:15 in Polish

JanySenseTeam wrote:
mydistanthorizon wrote: Żeby tu w ogóle były jakieś ankiety. Wypełnienie 3 tygodniowo, raczej nie można uznać za sukces. Od dawna było tak, że ySense pozwalało zarobić najwięcej. Ostatnio jest tak, że zarabiam więcej w innym miejscu. ySense najwyraźniej nie dba o kontrakty reklamowe i takie są efekty.

Jedyne co tu teraz jest, to puste zaproszenia od PureSpectrum, z którymi support też od dawna nic nie robi.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na poinformowanie nas. Przekazaliśmy Twoją wiadomość zespołowi do sprawdzenia.

Ale co Wy chcecie tu przekazywać supportowi? Przecież nie wyczarują ankiet, których mamy bardzo mało, albo w ogóle.

Według mnie, tej stronie brakuje innych możliwości zarabiania. Są ankiety i tak naprawdę nic poza tym. Właścicielom strony wydaje się, że "Offerty", to idealne uzupełnienie braku ankiet. A to w żadnym razie nie działa. Instalowanie dziesiątek aplikacji, rejestrowanie się na dziesiątkach stron, zdobywanie poziomów w grach, wykupowanie subskrypcji itd itp. To wszystko jest nieadekwatnie wynagradzane do włożonego czasu i pracy. Nikt nie chce zaśmiecać sobie telefonu dla kilku dolarów. Tak samo, naście razy podawać maila (nawet takiego dopiero co założonego) i rejestrować się na różnych stronach. Męczące to wszystko i za marne grosze.

Tutaj stanowczo brakuje jakichś prostych zadań, które można by wypełniać codziennie, nawet za te kilka centów, ale regularnie. Wiele osób pracuje na komputerze i zawsze znalazłaby czas, żeby takie zadania sobie wypełniać. Tutaj niczego takiego nie ma. Jeśli nie ma ankiet, tak naprawdę, nie ma możliwości zarabiania. Wielu tu chciałoby nawet te kilkanaście centów dziennie i zawsze można sobie dozbierać do wypłaty. A co jest teraz? Teraz można mieć 9.5$ i czekać 5 dni na jakąś ankietę, dzięki której dobije się do minimum wypłaty.

Ankiety » Post #15439

Mon Feb 07, 2022 09:10 in Polish

Ano niestety, ale ysense od półtora miesiąca nie może się podnieść. Kolejny dzień i nie znalazłem nawet jednej.
Tak, jak ankiety zniknęły w okolicach świąt, tak do dzisiaj jest bieda i jakieś resztki. W skrócie - szkoda czasu.

Ankiety » Post #15436

Wed Feb 02, 2022 00:24 in Polish

Żeby tu w ogóle były jakieś ankiety. Wypełnienie 3 tygodniowo, raczej nie można uznać za sukces. Od dawna było tak, że ySense pozwalało zarobić najwięcej. Ostatnio jest tak, że zarabiam więcej w innym miejscu. ySense najwyraźniej nie dba o kontrakty reklamowe i takie są efekty.

Jedyne co tu teraz jest, to puste zaproszenia od PureSpectrum, z którymi support też od dawna nic nie robi.

January Race to 90.00.....tasman1 » Post #7

Mon Jan 31, 2022 05:55 in Success Stories

Thirty-two dollars and I won't get to thirty-five xD. Very weak month. I wonder what the reason is for that. Somehow other panels, manage to have polls and ySense still somehow can't wake up from winter sleep. :roll:

Today $3.03 Yesterday $7.34 .....tasman1 » Post #4

Sun Jan 23, 2022 04:29 in Success Stories

I, for one, have filled out two surveys in the last few days. Disqualifications and Pure Spectrum, have effectively prevented any earning here lately. Let's hope this improves, because it's weak so far.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 17:33:59 PST