Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #105

Sun Jul 26, 2020 05:25 in Polish

Luftwafel wrote: Jakie masz "wiszące" zaproszenia?

PL - 15 min za $1.16
OP - 20 min za $0.58

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #103

Sun Jul 26, 2020 03:31 in Polish

Luftwafel wrote: OW nie działa, na tablicy wiszą jakieś "puste" zaproszenia... Fajnie się porobiło po ostatniej awarii:/

U mnie akurat OW działa, ale te zaproszenia faktycznie wiszą już 3 dzień. Widać, że jakoś nie mogą tego wszystkiego ogarnąć.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #96

Fri Jul 24, 2020 00:30 in Polish

Jakieś limity ponakładali tam, gdzie ogólnie nie ma ankiet. :clap: Tym śmieszniej to wygląda, że 2cm wyżej, czarno na białym napisane, że w routery możesz kliknąć nieskończoną ilość razy. Podwójne :clap:
Teraz trzeba będzie się zastanawiać, czy do południa sprawdzić 20 razy, czy tylko 10, żeby coś zostało na drugą połowę dnia.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #85

Wed Jul 22, 2020 23:23 in Polish

No a u mnie nie ma w sumie 3 dzień. Wczoraj rano był przez chwilę, później zniknął. Dzisiaj znowu jest tylko PL. Może w końcu ySense by się temu przyjrzało i coś z tym zrobiło?!

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #82

Wed Jul 22, 2020 23:11 in Polish

Dlaczego kolejny dzień z rzędu, nie ma routera Opinion World?

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #75

Wed Jul 22, 2020 08:32 in Polish

Fakt faktem, ten panel działa coraz gorzej. Kiedyś jednak bez częstego sprawdzania, dało się wypełnić 2-3 ankiety dziennie. Teraz trzeba polować i mieć farta do kwalifikacji i do działania ySense. Ja np, drugi dzień z kolei nie mam routera OW, z którego wpada mi najwięcej ankiet. Robi się to irytujące.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #72

Tue Jul 21, 2020 10:50 in Polish

No to faktycznie, niewiele. Nie dziwię się, że zrezygnowałaś, skoro przez tyle czasu, zarobiłaś tylko tyle. Swoją drogą, to dziwne. Może w tym profilu zaznaczyłaś coś takiego, co nie pasuje zlecającym. Może coś nie tak wybierasz w momencie kwalifikacji do ankiet. Jak to mówią - każdą ankietę trzeba wyczuć i, niestety, ale w 50% przypadków, po prostu lekko ściemniać, że o czymś słyszałaś, z czegoś korzystałaś, czy coś chcesz np kupić. Nie mieć 70 lat, bo to żaden target dla paneli ;) Ogólnie, gdybyśmy wszyscy pisali 100% prawdy, nie zakwalifikowaliby nas do 95% ankiet. Nie próbowałaś kogoś podpytać? Przelecieć wzrokiem jakiś "poradnik ankietera"?

Ankiety » Post #14347

Tue Jul 21, 2020 05:13 in Polish

Peanut Labs - technologie grzania, chłodzenia i mycia, czy coś w ten deseń - niezapłacona! Standardowy błąd - inżynierowie nad tym pracują i inne bzdury. Tak do wiadomości.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #70

Tue Jul 21, 2020 02:48 in Polish

Nie myl jednego z drugim. Narzekałem na działanie strony a nie na brak ankiet. Na to, że poświęcasz jednak czas, ale nic za to nie dostajesz. Gdybym miał narzekać na brak ankiet, narzekałbym co drugi dzień. Ja np wolałbym dostać jedną konkretną i sensowną ankietę lepiej płatną, niż to badziewie, w którym ankieter jest traktowany jak pół-debil zmuszony kliknąć 150 razy to samo, byle przeskoczyć dalej.
Ja tylko piszę na swoim przykładzie, czyli kogoś, kto też nie siedzi non stop przy komputerze. Jestem zarejestrowany na tej stronie od października zeszłego roku i do tej pory udało mi się zarobić w sumie około 250$. Nie wiem, czy to dużo, czy śmiesznie mało, bo to nie jest mój główny dochód i nie zaczynam płakać, kiedy przez jakiś czas nic nie wypełnię. Jeśli nie traktujesz tego jako czegoś z czego co najwyżej będziesz miała co tydzień na chipsy i piwo, to nie powinno Cię to za bardzo wkur...
Swoją drogą, to byłby chyba jakiś rekord, żeby przez dwa lata nic tu nie zarobić.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #67

Mon Jul 20, 2020 12:49 in Polish

utabet436 wrote: @faith2010, Dzidek23 czekałam aż znów odezwią się klakierzy ile to zarabiają naq ysense :D :D :D tylko nikt jeszcze nie pokazał z nazwiska tych przelewów. Oczywiście, że profile są wypełnione, tylko dziwnym trafem na tyle tysięcy osób tylko wy zarabiacie.
@dyskietka parę postów wcześniej narzekasz na portal, a teraz że masz sporo dolców. Może trochę konsekwencji?
Was to tylko nagrać i w telewizji puścić :D :D :D
Ja tu już jestem tylko dla fanu, żeby się pośmiać, jakim trzeba być naiwnym aby wierzyć w takie banialuki, że wszyscy mają problemy z tym portalem i nagle wyskakuje jedna dwie osoby z info, że ma 60 dolców. Serio, kto wam uwierzy. To juz nie czasy łapania poleconych.

Ktoś, kto ySense włącza wieczorami, ten za wiele ankiet nie zrobi, to chyba normalne i logiczne. Ten, kto ma np pracę przy komputerze przez większą część dnia, ma większe szanse. To też jest logiczne. A te 60$ to nie jest jakaś fortuna. Jeśli ja, dzisiaj stuknąłem 4 ankiety za prawie 3$, to zarobienie 60$ w miesiąc nie jest czymś niemożliwym do zrobienia. Nawet w pojedynkę i bez poleconych.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #63

Sat Jul 18, 2020 11:20 in Polish

Ja ją zrobiłem w sumie ze 4 razy. Naiwniak! :clap: Ani razu nie zapłacona. Nie ma co jej w ogóle ruszać. Ja się tylko zastanawiam, ile jeszcze razy, będę musiał odpowiadać na pytania "czy ja, czy któryś z moich domowników ma objawy koronawirusa"!!! :evil: :evil: :evil:

Ankiety » Post #14341

Fri Jul 17, 2020 12:57 in Polish

U mnie wpadła dzisiaj jedna z OW, którego zakładka z codziennych routerów nowu zniknęła. Mało to zabawne.

Ankiety » Post #14336

Fri Jul 17, 2020 02:28 in Polish

Na jakiej zasadzie otrzymuje się to zaproszenie, bo do tej pory nic nie dostałem?!

Ankiety » Post #14331

Thu Jul 16, 2020 12:59 in Polish

A myślałem, że to akurat u mnie to tak tragicznie szło. :evil: Zrobiłem ją, ale tylko dlatego, bo miałem coś innego do roboty przy kompie. Dobra godzina przeklikiwania się przez powtarzające się pytania. Tyle dobrze, że jednak
zapłacona.

wojciechj751 - Jeśli to aktualne, to z chęcią bym skorzystał z tego zaproszenia na Zymetrię. Z góry dzięki.
Mój mail - mydistanthorizon@gmail.com

Ankiety » Post #14324

Thu Jul 16, 2020 02:14 in Polish

Peanut Labs po prostu nie działa. Każda ich ankieta, czy już sama kwalifikacja, kończy mi się ekranem błędu i to nie tylko tutaj, bo na innym panelu tez mam to samo.

Ankiety » Post #14317

Wed Jul 15, 2020 11:39 in Polish

Ciężko wyczuć o co chodzi. Czy to niedokończona ankieta (ostatnia strona jest zawsze w innym języku), czy jakiś inny błąd panelu. Peanut Labs też ma ostatnio jakieś ciągłe problemy, bo w ostatnim czasie kilka razy dostałem komunikat błędu i informację, że inżynierowie pracują nad naprawą itd.
Nie zmienia to faktu, że za wypełnienie tej ankiety o Amazonie, nie dostałem złamanego centa a wypełniłem ją w sumie 3 razy z różnych paneli. Totalnie słabe podejście.

Ankiety » Post #14314

Wed Jul 15, 2020 03:57 in Polish

Ta ankieta od Amazonu, to jest jakiś żart. Bez względu na stronę, przez ktorą się ją wypełnia, nie jest płacona.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #48

Tue Jul 14, 2020 13:41 in Polish

Nie dość, że niewiele robią z tą awarią, to jeszcze dostaje się ankiety, które nie wynagradzają za wypełnienie. Ja dzisiaj wypełniłem całą, żeby na sam koniec dostać stronę z pytaniami w języku, którego ani trochę nie znam. Po odpowiedziach na chybił trafił, mimo wypełnienia całej ankiety, dostałem kopa w zad, bez wynagrodzenia. Rewelacja. Ja też bym prosił o adresy stron, które mogłyby zastąpić ten panel, bo śmieszne to było jakieś 4 dni temu, teraz to już dramat. Prosiłem trochę wyżej o te adresy, ale widać moderator wywalił mój wpis. Może teraz się uda. Mój mail : mydistanthorizon@gmail.com
Dzięki.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #43

Tue Jul 14, 2020 13:41 in Polish

To ja także bym poprosił o jakieś namiary na inne strony, bo mija czwarty dzień a tu zero wyjaśnienia od ySense, czy coś robią, czy w ogóle mają zamiar coś z tym zrobić. Jeśli możesz podesłać jakieś info, to mój mail "mydistanthorizon@gmail.com". Z góry dzięki.

daily surveys routers » Post #4

Sat Jul 11, 2020 07:08 in Polish

Mam to samo. To jest jakaś awaria, czy coś zmienili?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 17:46:38 PST