Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

niezaliczone ankiety Peanut Labs, dziwny komunikat » Post #6

Tue Aug 18, 2020 10:25 in Polish

ElaLS wrote: U MNIE DZISIAJ TO SAMO,MIAŁAM O CHIPSACH I BRAK ZAPŁATY,CHOCIAŻ PETARDY STRZELAŁY I GRATULACJE ZA UKOŃCZONĄ ANKIETĘ BYŁY

Właśnie miałem tę ankietę. Wypełniłem - zapłaty zero i komunikat o pracujących inżynierach. Teraz dla odmiany pojawił mi się ekran ekran akceptacji ciasteczek, na którym nie mogę nic zrobić. Zastanawiam się, czy mnie nie zablokowali za to, że niedawno wyzwałem ich od złodziei. :lol:

Ankiety » Post #14445

Tue Aug 18, 2020 01:43 in Polish

Tu w ogóle dają jeszcze jakieś ankiety? Ja od czterech, czy pięciu dni, nie upolowałem nawet jednej.

Ankiety » Post #14442

Mon Aug 17, 2020 05:55 in Polish

Jak komu. Wiele razy zaznaczałem suchy kaszel i ani razu nie dostałem ankiety.

Ankiety » Post #14440

Sun Aug 16, 2020 09:41 in Polish

JackPL wrote: Przed ankietą jak macie coś takiego to co zaznaczacie:

Czy Pan/Pani lub dowolna osoba w Państwa gospodarstwie domowym ma któryś z następujących objawów:
Gorączka
Zmęcznie
Suchy kaszel
Problemy z oddychaniem
Utrata smaku lub zapachu
Żadne z powyższych

Ja co bym nie zaznaczył i tak się nie kwalifikuję...

Oni chyba sami nie wiedzą, o co im chodzi. Miałem to dziesiątki razy i ani jednej ankiety, po jakiejkolwiek odpowiedzi. Teraz od razu zamykam stronę, jak to widzę.

Ankiety » Post #14433

Fri Aug 14, 2020 03:40 in Polish

Kolejne dwie w pełni wypełnione ankiety od Peanut Labs niezapłacone. Brak już nawet standardowego komunikatu a zamiast tego - "ta ankieta nie pasowała". Otwarcie wyzwałem ich w mailu od złodziei i nie oczekuję, że odpiszą. Myślę, że PL można już sobie darować, bo oni raczej nie myślą cokolwiek z tym zrobić. Po prostu nie będą płacić za wypełnione ankiety aż do momentu, w którym naiwni do końca ludzie masowo nie zaczną ich unikać. ySense też ma to widać w dupie, bo po takim czasie, ktoś już by coś z tym zrobił. Cały ten panel przypomina trupa.

Ankiety » Post #14425

Wed Aug 12, 2020 10:26 in Polish

Winić ludzi, że klikają i odświeżają stronę, bo chcą znaleźć jakąś ankietę... Od ch*** w tym logiki. Może niech sobie zamontują tam jakąś reklamę, dzięki której takie odświeżenie strony, będzie dawało im jakąś kasę, skoro to taki dla nich problem - będą mieli wtedy dziennie tysiące odświeżeń reklamy. Bezsens całkowity i brak chociażby jednej osoby, która by nad tym panowała i na bieżąco informowała, dlaczego wszystko wygląda, jak wygląda. Każda strona, na której administracja i moderacja ma w dupie użytkowników, prędzej, czy później będzie trupem. Może do tego chcą doprowadzić.

Ankiety » Post #14418

Tue Aug 11, 2020 23:59 in Polish

Ankieta z PL o Cartoon Network i innych - za 0.65$. Na koniec okazuje się, że dostaje się 0.49$
Jest z dobre 10 minut dłuższa od zakładanych 15 minut. Z PL zaczyna się robić złodziej i kłamca.

Ankiety » Post #14416

Tue Aug 11, 2020 03:03 in Polish

dyskietka wrote:
mydistanthorizon wrote: PL - odkurzacze za 30centów - niezapłacona.

to samo...."nasi inżynierowie pracują nad tym"... :thumbdown:

Może ktoś tu przeczyta i dzięki temu, nie będzie tego gó*** niepotrzebnie wypełniał. Poprzednio napisałem do PL maila - zero odpowiedzi. Tym razem doradziłem, żeby wymienili tych inżynierów na bardziej ogarniętych i praktycznie wyzwałem PL od złodziei. Zapewne odpowiedzą... :lol:

Ankiety » Post #14414

Tue Aug 11, 2020 00:40 in Polish

PL - odkurzacze za 30centów - niezapłacona.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #117

Thu Aug 06, 2020 12:15 in Polish

dyskietka wrote:
mydistanthorizon wrote: Zmieniajcie sobie widok z (table na grid) i odwrotnie. Routery się pojawiają.
Ale z tego że się pojawiają nic nie wynika. Od 2 tygodni wyświetla się przez 3 sekundy jakieś "Zapraszamy do innej ankiety" i wywala

To niezła lipa. Powinnaś to zgłaszać gdzie się da i komu się da, aż do skutku.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #114

Thu Aug 06, 2020 11:14 in Polish

Zmieniajcie sobie widok z (table na grid) i odwrotnie. Routery się pojawiają.

Do Admina - problemy z routerami i ankietami! » Post #112

Wed Aug 05, 2020 23:22 in Polish

Ano nie działa. Nie da się ukryć, że od dłuższego już czasu ySense, to trochę taka parodia westernu i loteria - albo będzie działała, albo nie będzie. Teraz pewnie znowu minie z tydzień, zanim coś ruszy. :thumbdown:

Ankiety » Post #14400

Wed Aug 05, 2020 04:39 in Polish

Na Prolific robi się głównie badania a nie proste ankiety i to jest ten plus, bo nie dość, że są lepiej płatne, to i dodatkowo często ciekawe, i robi się je z przyjemnością. Za to wielkim minusem jest ograniczona ilość, bo kilkaset zaproszeń do jednego badania, przy tysiącach ochotników, zazwyczaj kończy się tekstem "wszystkie miejsca zajęte". No i ktoś, gdzieś napisał, że zaproszeń jest dużo... Jeśli kilka w tygodniu uznać za dużo, to może i tak. Może przed pandemią było więcej, ale póki co, to szału tam nie ma z ilością.

Swoją drogą, to 3 funty za 1h, to niska stawka, skoro za 12 minutowe, dają często około funta

Ankiety » Post #14396

Tue Aug 04, 2020 12:42 in Polish

danielq121 wrote:
Katwit wrote: Jeszcze polecam M.... and Z... and T... and... ale to juz nie za darmo :lol: :lol:

Ktoś coś wie w tym temacie i mogłby wyjaśnić?

A kto tam wie, komu i na czym udaje się najwięcej zarobić. Może jakiś Marketagent, może Zymetria, może Timebucks. To zależy, gdzie, jak, czy zarabiasz sam, czy masz poleconych itd itp. Z ankietami trochę jak w lotku - trzeba mieć trochę farta.

Jeden tu kolega miał mi wysłać zaproszenie do Zymetrii, ale chyba zapomniał, albo już nie zapraszają... Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to z chęcią bym skorzystał.

Ankiety » Post #14380

Tue Aug 04, 2020 00:23 in Polish

PL - Lays - niezapłacona. Standardowy błąd a inżynierowie już pracują :P

Ankiety » Post #14378

Mon Aug 03, 2020 01:17 in Polish

Wypełnianie czegokolwiek tutaj, to teraz taka pi****ona loteria, nie warta poświęcania czasu. Przed chwilą - dwie ankiety - OW zakończona nie wiadomo jakim błędem pod sam koniec, PL zakończona wiadomo jakim błędem. 30 minut-zero zapłaty. Jeśli tak ma to działać, to może zamknijcie to badziewie, zamiast wkur... ludzi.

Ankiety » Post #14371

Fri Jul 31, 2020 21:20 in Polish

ySense żyje, ale nie u każdego. U mnie z sześciu zaproszeń, sześć dyskwalifikacji, więc...

Ankiety » Post #14369

Fri Jul 31, 2020 09:51 in Polish

Wesker80 wrote: Co to za gówniany portal, w ogóle nie ma ankiet, a jeśli coś się pojawia to od razu odrzuca! Zna ktoś może jakąś stronę gdzie można zarabiać przez klikanie w reklamy lub oglądanie video? Nie chce kolejnych stron z ankietami, traci się mnóstwo czasu a wejdzie jedna lub dwie na 10, powinni płacić za stracony czas... jeśli ktoś zna i strona płaci na PayPal lub Skrill to poproszę o link na email rtp4@tlen.pl

Takich stron, to w sieci jest pełno, ale jeśli liczysz na wielką kasę, to się przeliczysz. Na klikaniu w reklamy, to możesz zarobić ze 3 dolce w miesiącu. Chyba, że sam zainwestujesz i dodatkowo masz wielu poleconych.

Ankiety » Post #14363

Tue Jul 28, 2020 11:14 in Polish

Zawsze to sukces :D
Ja dzisiaj zrobiłem jedną a z 10 innych mnie wywalili. :lol:

Ankiety » Post #14353

Mon Jul 27, 2020 05:52 in Polish

Ankieta o odkurzaczach - PO NIEMIECKU. Posiłkowałem się tłumaczem, mimo to, nie pomogło. Po 10 minutach wypełniania, w połowie wywaliło bez zapłaty. Serio, ySense? PO NIEMIECKU? :clap:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 18:38:31 PST