Please wait...
HomeForumPosts by mydistanthorizon

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mydistanthorizon

Ankiety » Post #15931

Fri Aug 11, 2023 04:54 in Polish

Zastanawiam się, po co jest tu Bitlabs. Przecież do tego badziewia, w ogóle nie można się zakwalifikować. Generalnie, to oprócz Dynata, cała reszta, to jest jakieś 10% ankiet, które można wypełnić.

Ankiety » Post #15895

Wed Apr 12, 2023 01:40 in Polish

U mnie też właśnie bez zapłaty z Dynata. Ankieta wypełniona poprawnie, powrót na stronę ySense i komunikat "nie każda ankieta...

Mam wrażenie, że ten problem występuje coraz częściej. Za ostatnią taką ankietę, support nawet nie raczył zwrócić środków, więc coraz mniej mnie to "bawi".

Dodatkowo, wkurzające jest to, że system nie widzi, ile czasu ankieta była wypełniana, tylko zawsze - 1 minuta, dyskwalifikacja.

Ankiety » Post #15852

Wed Mar 22, 2023 09:48 in Polish

Tak, coś jest nie tak. U mnie dzisiaj druga ankieta, która nie została w ogóle ujęta, jako wypełniona.

Dobrze, że support oddaje kasę, niedobrze, że nie dolicza się do bonusu na następny dzień.

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #2

Sat Mar 11, 2023 03:53 in Polish

Już ich nie będzie. Jest o tym na ostatnich stronach zakładki "Ankiety".

Ankiety » Post #15835

Fri Mar 10, 2023 02:31 in Polish

Opinion World, to router który ma najwięcej ankiet, do których się w ogóle kwalifikuję. Gdybym miał policzyć, to 70% z nich, wypełnianych mam właśnie z OW, bo do całej reszty, kwalifikuję się dużo rzadziej. Trzymał też swoją stałą stawkę za wypełnienie. Jeśli teraz 90% zaproszeń, będzie w rodzaju 0.20$ za 20 minut ankiety, to nie mam tu czego szukać.

Mam nadzieję, że ten alternatywny router jakoś przejmie zaproszenia od OW.

Ankiety » Post #15833

Fri Mar 10, 2023 01:11 in Polish

Czyli to coś z pulpitem ySense, bo OW ogólnie działa. Ja przed chwilą wypełniłem ankietę z OW, ale zaproszenie dostałem z Bitlabs.

Ankiety » Post #15831

Fri Mar 10, 2023 00:13 in Polish

Macie router OW? U mnie wczoraj zniknął, dzisiaj nadal go nie ma. Czyściłem dane przeglądarki, ale bez zmian.

Ankiety » Post #15825

Thu Mar 02, 2023 03:32 in Polish

Coś tam zawsze wpadnie.

Dzisiaj jednak trafiłem na ankietę od YS bodajże o urządzeniach sprzątających za 1.64$, w której było źle skonstruowane pytanie a odpowiedź dyskwalifikowała. Uważajcie na to i zaznaczajcie przynajmniej jedną firmę. Mnie wywaliło.

Nowy rok 2023 » Post #17

Mon Feb 27, 2023 05:25 in Polish

Today $0.00
Yesterday $0.23
Month $24.49
Last Month $38.45
Year $62.94
Last Year $457.45

Można już powiedzieć, że wypełnianie ankiet, staje się (albo już się stało) stratą czasu. Stawki w 90% są tak niskie, że praktycznie nie istnieją. 0.30$ stało się standardem dla 20 minutowej ankiety, więc to żadna zapłata. Bywają trochę lepsze dni, z lepiej płatnymi ankietami, ale jest ich coraz mniej, więc i coraz rzadziej chce się tu zaglądać. Smutne, ale kryzys i inflacja widoczne są i na tym polu.

Wypełnianie ankiet stało się zajęciem dla cierpliwych, którym zbytnio nie zależy na wynagrodzeniu za pracę. Niestety.

Ankiety » Post #15821

Tue Feb 14, 2023 02:32 in Polish

Tyle, że jest 14 lutego a ja ostatnią ankietę wypełniłem z 5 dni temu.

Może to dlatego, że tu już w większości pojawiają się same śmieci ze stawkami na poziomie 0.30$ za 20 minutową ankietę. Ja już takich nie wypełniam, bo trochę szacunku do siebie jeszcze mi zostało.

Ogólnie, jeśli to będzie szło w tym kierunku, w którym idzie, to ankiet nie będzie w ogóle, albo ludzie będą je wypełniać za darmo. 0.30$, to nie jest zapłata, tylko ochłap i jeszcze chwila a nie będzie tu po co wchodzić.

Ankiety » Post #15816

Mon Jan 16, 2023 12:17 in Polish

Czy ktoś też ma od kilku dni ankietę od Toluny, która za każdym razem informuje, że szukają kogoś innego? U mnie to zaproszenie nie znika i nie da się jej wypełnić.

Ankiety » Post #15814

Mon Jan 16, 2023 06:24 in Polish

Ten router jest porażką. Patrząc na stawki, które oferują, mają ankietera za idiotę, który wypełni im ankietę za darmo.

O Pollfish mogę napisać jedynie tyle, że odkąd tu istnieje, nie zakwalifikowałem się do żadnej ankiety. Nawet jednej.
ySense powinien się zastanowić, jakie routery wybiera, bo to są zdecydowanie jakieś odpadki.

Ankiety » Post #15805

Mon Jan 09, 2023 00:12 in Polish

Niestety nie każdy kwalifikuje się do tych samych ankiet. Ja z samych ankiet jeszcze nigdy nie wyciągnąłem w miesiącu więcej, niż 50$. 10 tygodniowo, to w moim przypadku dobry wynik.

Jeśli ysense nic nie zrobi z zaproszeniami 0.5$, 0.10$ itd, (a wygląda na to, że nic nie zrobi), lepiej nie będzie. Bitlabs, czy Pollfish, jedynie zaśmiecają pulpit, a od CPX trafi się jedna na tydzień, którą warto wypełnić.

Ankiety » Post #15793

Tue Dec 20, 2022 08:06 in Polish

marek0610 wrote: Czy ktoś z was zdołał ukończyć ankietę z PollfishSwarm?

Nie. Pollfish, to w moim przypadku router całkowicie nieprzydatny. Odkąd się tu pojawił, mimo wielu prób, nie udało mi się wypełnić ŻADNEJ ankiety. Twierdzenie, że jest dla polskich użytkowników jest bzdurą.

Wszystkie moje ankiety są odrzucane » Post #4

Wed Nov 30, 2022 09:53 in Polish

Tak to już jest. Czasami mam wrażenie, że dostawcy ankiet sami nie wiedzą, czy chcą, żeby te ankiety im wypełniać. Zadają proste, głupie pytania na samym początku, na które nie można odpowiedzieć błędnie, mimo to, zaraz widzisz, że "nie każda ankieta jest zwycięzcą".

Mistrzem jest tu chyba CPX, który w większości przypadków zadaje pytania kretyńskie i źle sformułowane. Często jest tyle możliwości wyboru, że jedyne, na co ma się ochotę, to zamknąć okno - co mi się już zdarzyło.

Jakby nie było, musisz próbować. Ja przez ostatnie 4-5 dni, wypełniłem może ze 3 ankiety. Dzisiaj żadnej, wczoraj żadnej. Weekend jest zazwyczaj pusty. W piątek chyba jedną.

Inna sprawa, że w wiele zaproszeń, nie opłaca się w ogóle klikać. Szanuj swój czas. Jeśli ktoś za 20 minut pracy, proponuje Ci 15 centów, nie traktuje Twojej pracy poważnie. Unikaj wyzyskiwaczy.

Tak to tutaj wygląda.

Brak routera OpinionWorld » Post #4

Sat Oct 15, 2022 01:07 in Polish

OW ma jakąś globalną awarię, przez którą wypełnione ankiety nie były płacone. ySense tymczasowo wyłączył ten router, dopóki tego nie naprawią. Miejmy nadzieję, że szybko wróci.

Ankiety » Post #15780

Tue Oct 11, 2022 09:09 in Polish

Tuut wrote: router OW zniknął :)

Prawdopodobnie go naprawiają. Ale oni już płacą, zapłacili też za nieopłacone ankiety..

Zgadza się, OW aktualnie nie ma. Oby szybko wrócił, bo to jest 80% ankiet w moim przypadku. :)

Ankiety » Post #15775

Mon Oct 10, 2022 09:00 in Polish

Zdaje się, że jest jakiś problem i ukończone ankiety z Opinion World, nie są w ogóle płacone. Nie ma też żadnej informacji, jakoby zostały wypełniane.

Dwie ankiety ukończone, zero zapłaty, zero informacji, że w ogóle wypełniałem.

Ankiety » Post #15734

Mon Sep 12, 2022 01:07 in Polish

U kogoś też wisi od wielu dni ankieta Toluny, której nie można wypełnić a która nie znika?

Ankiety » Post #15721

Mon Sep 05, 2022 10:35 in Polish

Bardzo pozytywne zaskoczenie. Ponad 7$ z 6 ankiet, bardzo szybki zwrot 0,50$ za ankietę, która nie zapłaciła po wypełnieniu i 1$ na czysto, jako jutrzejszy bonus.

Chciałoby się, żeby każdy dzień był taki. :thumbup:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 27, 2023 11:00:26 PST