bassbass12 wrote:Imamo problem
![]()
Nema novca za odrađene zadatke i ne pripisuju ih
Koliko vidim nema u history zadatke koje sam radio danas i juce.
N123M wrote:Danima se ustrucavam da postavim ovde pitanje jer sam sigurna da je nekad bilo ali ne mogu da nadjem, pa izvinite na ponavljanju.
Ove tri godine sto raduckam ovde, radim sa kompjutera (u najprometnijem delu stana), a sad sam nedavno nasledila laptop i bilo bi super da mogu da se povucem u svoju sobu i radim, da nisam vezana za kompjuter, te shodno tome pitanja:
1. Dozvoljeno je raditi sa dva uredjaja? Mislim nekad sa laptopa, nekad sa kompjutera? (napominjem da samo ja imam nalog, samo ja radim)
2. I ako jeste (sto verujem da jeste, ali morala sam da proverim) - isto tako downloadujem na laptopu ysense addon (i naravno refresh) i radim normalno sa laptopa?
Nemojte mi se smejati, ali ja volim da sam sigurna.
Hvala, drage kolege unapred
dijana1983 wrote:bassbass12 wrote:dijana1983 wrote:idemoooooooooo bassbass12
![]()
![]()
Čestitam za 1. mesto![]()
![]()
Hvalaaako dete sam
![]()
a jutros nisam smela da gledam listu vec rekla sinu
![]()
da pogleda
a uvek sam se divila svima vama(da ne nabrajam)i mislila da je to za mene nemoguce
..narocito posle deaktivacije i pauze od godinu ipo
......Hvala jos jednom,idemo daljee
![]()
N123M wrote:Mandi29 wrote:Testirala Payoneer, sve odlicno radi. Trazila isplatu u subotu, veceras registrovana uplata.
Nesto se promenilo u odnosu na ranije...ne vidim opciju da ja biram koliko cu da povucem , meni pise: Starting from $52.00 - ali ja hocu recimo vise, a ne vidim opciju da promenim iznos od 52 dolara sto mi stoji. U cemu je stos![]()
Sta si ti radila ?
Hvala unapred