Please wait...
HomeForumPosts by mala_maca

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mala_maca

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #916

Tue Mar 07, 2017 06:41 in Ex-Yugoslavia

Pa naravno da je ostro income pogotovo sto je postovano u najboljoj nameri.
Ne ocekujes valjda da pamtim postove svih svadjalica ovde to je prilicno dug spisak.
Mislmi da mi dugujes izvinjenje or we are done. :( Kako hoces.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #862

Mon Mar 06, 2017 07:25 in Ex-Yugoslavia

Ostro nema sta, ne postoji neki poseban razlog, secam se da je spominjala payonner racun ranije.
Sta pravila probleme?
Da ocistim post i izbacim quote?

Kafana » Post #1398

Mon Mar 06, 2017 05:59 in Ex-Yugoslavia

Razmisljao sam da ostavim post u temi Success Stories na glavnom delu jer ipak je veliki uspeh u pitanju ali ipak nisam. ;)

Za CEO jucerasnji dan izletelo par neuradjenih racuna i 2 RF-a taman da stignem do 9 uradjenih i tako ja sedim I cekam jos samo jedan jedini I onda u 5:45 ali JUTROS naleti nova tura Clothing-a I prebaci me preko granice za dnevni bonus.

Eto takva su vremena dosla. :( :(
SAHARA, ne secam se ovako susnog vikenda odavno.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #857

Mon Mar 06, 2017 05:45 in Ex-Yugoslavia

Po informacijama koje smo skupili ovde tako ispada.
Evo jednog posta od ranije kada smo tek poceli da pricamo o prelasku s PayPal-a:

igorboris wrote:
AlbertTop wrote: Znaci da rezimiramo :) , ako se povezes na racun ne placas 30 $ a ako zelis karticu placas njeno odrzavanje 30$.
Na SKRILL se odrzavanje racuna ne placa, takodje se placala kartica 10 Eur.

Imam losu vijest evo sad sam vidjela svaki put kad prebacis novce na svoj racun uzimaju 3$
a sto se tice kartice tako je nece ti poslat karticu ako je ne narucis i nece ti uzeti 30$

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #853

Sun Mar 05, 2017 07:35 in Ex-Yugoslavia

Duka93 wrote:
Ako sam dobro shvatio, cs uzima fiksno 2 dolara + ovih 2%, ispada da bez kartice prebacivanje novca izadje oko 4$? :shock:

Pa to je odlicno ako tako ispadne na kraju.
Jos ako dodamo onaj deo o nagradi od 25$ kada legnu prvih 100$ mozda i nije losa opcija jer koliko se secam iz prethodnih postova pisali smo da ako se ne uzme Payoneer kartica ne bi trebalo da bude ni one naplate odrzavanja od 29.95$.

incomehomejob da ima logike jer stizu pare iz inostranstva pa moze jedino na devizni, valjda moze da se odabere.

Bas da vidimo koliko ce da im stigne ali deluje povoljno. ;)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #839

Sat Mar 04, 2017 13:40 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
I sto ti kazes, jednu konverziju sam samo placala.

Pa jeste

Objavili su cak ljudi i screenshot-ove svojih racuna tako da skupilo se sad par informacija ali odluka je na kraju ipak na tebi Garagos.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #837

Sat Mar 04, 2017 13:06 in Ex-Yugoslavia

Pazi kad sam otvorio nalog na PayPal-u znao sam da ce mi stizati dolari pa sam radi sto manjeg broja konverzija otvorio USD nalog i dolari su stizali bez konverzija.

E naravno kad zelis da podignes s PP-a na svoju Visu Electron koja je povezana s EURO deviznim racunom tu su radili obaveznu konverziju iz USD u EUR koja je bila vise nego fer. I to je bila jedina.

Ako idemo tom logikom a mozes da odaberes nesto osim dinara probaj tako i svedi broj konverzija na minimum.
Mada kao sto rekoh mislim da sve jedno ide tako a Skrill samo prikaze u dinarima ali za svaki slucaj ako nije probaj kao sto smo radili sa PayPal-om.
Bar bih ja tako uradio.

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #523

Sat Mar 04, 2017 07:39 in Ex-Yugoslavia

Ticket poslat juce ali jos nista, nema promena u porukama ili na saldu za sada. ;)
Treba uvek njima malo vremena da se "saberu".

Kafana » Post #1352

Fri Mar 03, 2017 17:22 in Ex-Yugoslavia

Nada umire poslednja. :D

Juce/Nocas/jutros krenulo oko 3 pa do pola 5 a s obzirom da 3 dolara od survey-a nisu jos legla to nas jedino vadi ili
ode mas` u propast danas. :lol:

Kafana » Post #1346

Fri Mar 03, 2017 16:56 in Ex-Yugoslavia

Uvek kad neko izgovori neku verziju te izreke padne mi na pamet Petar Božović i Crni Gruja. :lol: :lol:

Kad kaze: "Moze a ne mora bit`." :lol: :lol:

Kafana » Post #1343

Fri Mar 03, 2017 16:48 in Ex-Yugoslavia

Hehe nisam. Dobra ideja. :lol:

Ja bi stavio ono kao balkansku verziju: "Moz` biti ali ne mora da znaci." :thumbup:

Eh bio sam "veran" Coca Cola kompaniji ali u zadnje vreme Pepsy krenuo u osvajanje naseg trzista nekim akcijama pa.... :)

Kafana » Post #1340

Fri Mar 03, 2017 16:38 in Ex-Yugoslavia

Primetio sam da kad god napravim kombinaciju alkohol i zadaci ne zavrsi se dobro po moj novcanik. :D

Evo ja cu Pepsi. :)

Kafana » Post #1337

Fri Mar 03, 2017 16:29 in Ex-Yugoslavia

Pa jest malo sporo RF standardno pauzira od petka pa do ponedeljka a i CF se nije pretrgao veceras. ;)

Nego incom koka kola bese tako?
Ne znam sta leptirmili pije u kasne sate pre naocara i kombinacija s gacama. :)
Reko da obrnemo jednu.

Znas sta je po meni ovde iza svega nummion - cist kapitalizam.
Zakon ponude i traznje. Imaju previse radnika i to im omogucava da biraju koga hoce.
Sto nije bilo ovako pre 2-3 godine kad je vecina veterana ovde pocinjala?
Nego flag-ova skoro da nije ni bilo a sad svaki dan ni krivi ni duzni se strecamo za sve. :( :(

Kafana » Post #1333

Fri Mar 03, 2017 16:19 in Ex-Yugoslavia

Hehe ma bogami evo pola dva mozda i mozes. :)

Nema veze dobro je da bar nisam jedini. Ovde uvek ima nekog za razliku od moje prethodne platforme gde sam bio samo ja i jos jedno 5-oro i to bez foruma. :lol: :lol:

Kafana » Post #1331

Fri Mar 03, 2017 16:12 in Ex-Yugoslavia

Mislis "obnevidi"? :) :)
Kao onaj citat iz Zikine Dinastije.

"Prijatelju jesi ti obnevideo?" :lol: :lol:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #829

Fri Mar 03, 2017 13:47 in Ex-Yugoslavia

3 godine ali ovo je samo reprezentativni uzorak s neta.

A zasto?
Zato sto original nikad kamera nije ulovila jer ne stoji mirno NIKAD. :)
Pa vise ni ne pokusavam. :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #827

Fri Mar 03, 2017 13:43 in Ex-Yugoslavia

Eeeee muke su to. :)

Morao da izadjem malo iz sobe danas i prosetam jedno dlakavo cetvoronozno stvorenje :)

i vidim na mobilnom da pokusava da se registruje ali dok sam dosao ode covek. :)

Davno je bilo kad sam odradio registraciju ali mislim da osim sto mi stoji saldo u dinarima bas nema neke veze.
Tesko da bas konvertuju u dinare. :)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #825

Fri Mar 03, 2017 12:59 in Ex-Yugoslavia

Cim sam cuo skrill znao sam da je Garagos tu. :)

Ovako je kod mene.

Ovo je nalog otvoren pre 3 godine i da ti pravo kazem ni ne secam se dropdown-a za valutu.
Znam da je pronasao kao lokaciju Srbiju i dodelio valutu RSD.

S obzirom na neverovatni kurs koji mozes da vidis znaci preko 124 dinara mislim da osim prikaza u dinarima nista drugo taj odabir ni ne odradjuje.
Novac pristigne u evrima kao sto vidis i ne verujem da rade konverziju jer kurs od 124 bi nam zesce odgovarao.
Mislim da je i dalje u valuti u kojoj je i stiglo.

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #514

Fri Mar 03, 2017 12:02 in Ex-Yugoslavia

A taman sam se obradovao da sam uhvatio morsko cudoviste od skoro 3 dolara. (prvobitno bilo cak 4 ali sta ces) ;)

A sad na pisanje ticket-a.

Rainforest Task » Post #4531

Fri Mar 03, 2017 11:21 in Ex-Yugoslavia

Eto pretekli me. :)

Da to je to, vise klijenata pa vise taskova rece covek.
Stizu bedzevi, ja ocekivao 3-5 a ona rece 40tak. Auu.
Posle bedzeva rade na sistemu za prezentaciju distribucije taskova, kao da vidis koliko posla ima i dodeljivanje istog.

Hoce da angazuju 1 procenat najboljih da budu kako on to rece: "istrazivaci" testeri ali nije rekao kako ni kada.
Ostalo je odgovarala na pitanja manje vise isto kao i uvek.

Osim jedne stvari koja mi je ostala u secanju a detalj je u pitanju i tice se promene dosadasnjeg pravila.

Kada sledeci put naidjete na instrukciju da kliknete na recimo PLAY dugme a na sajtu ne postoji dugme na kome pise play nego samo trouglasti znak za PLAY to se od sada prijavljuje iako su pricali sve vreme da ne treba ali su se predomislili.

Eto to je to je sve. :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Mar 20, 2023 06:45:59 PST