Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1251

Thu Mar 16, 2017 17:10 in Ex-Yugoslavia

Tako kaze instrukcija

Rainforest Task » Post #4626

Wed Mar 15, 2017 18:12 in Ex-Yugoslavia

Uradio sam to,ali stajalo je na WIP celo vreme,pa sam je deinstalirao,a predhodno restartovao sam test ali sada
"Failed to fetch " na startu i opet nista,ma neka ide,samo ode jedan sat badava.

Rainforest Task » Post #4624

Wed Mar 15, 2017 17:58 in Ex-Yugoslavia

Kod mene "Adazzle" od 22 koraka,prijava na 19-om koraku,ali "Failed to fetch" vec 20 minuta (nije otisao
u "Abandoned ").Izgubio sam 50 minuta,radio je sporo.Ne znam sta da radim,najverovatnije na "X".
I danas poslepodne nekoliko "Failed to fetch" na kraju ( Done ) ali smlovao se nekako,sada nece.

"Volt" ista situacuja

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #229

Tue Mar 14, 2017 20:34 in Ex-Yugoslavia

POKERDzIJA wrote: Ljudi ja neznam sta je ovo, dobio sam flag na clothing categorization tasku, radio kao i uvek sve kako treba, jedino sto mipada na pamet je mozda to sto sam odradio nekoliko zadataka na refresh koji su bili bonus task sa manje stavki, ali mislim da to bas nema veze.
998076 Clothing Categorisation Task

Kod mene 13 kompletirano,nisam dobio flag.Dali otvaras svaki link i kolko vremena ti treba za submit kod
onih sto imaju po nekoliko artikala?Ja na onih kratkih nikada ne idem ispod minut,a na regularne iznad 2.5 min.

Rainforest Task » Post #4608

Mon Mar 13, 2017 21:04 in Ex-Yugoslavia

"PaperTrail" - Instrukcija = "On Site Demo" button; Stranica - "On-Site Demo" button,nisam dobio bug.

Rainforest Task » Post #4604

Mon Mar 13, 2017 18:49 in Ex-Yugoslavia

Kod mene "0" posle preseka,a za jucerasnji dan jedva 10 testova.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #237

Mon Mar 13, 2017 18:22 in Ex-Yugoslavia

Mozda je to razlog.Od ovih zadataka koji pominjete,ja sam do sada radio samo "FIFA".Pre cetiri dana,prvi put,
otvorio sam ovaj posao: " 901283 [Pay Increased] Do You Love Cars? Tell Us What People On Social M..."u
kviz modu dobio sam dve korekcije za naloge koji su suspendovani ( Account suspended - Twitter ),ja sam izabrao
"Unclear ..." i pogresio,pa onda "Give Up".Znaci do sada ih nikada nisam radio,eto,to je moje iskustvo.
Najbolje je da pitate zasto ne mozete da radite.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #235

Mon Mar 13, 2017 17:18 in Ex-Yugoslavia

Mozda trazi visoki procenat tacnosti,znaci level 3 plus recimo 92 %.Ovde ,''CF'',to ne bi trebalo da bude tako.
Na " MT..k ",nema levele,ali svaki zadatak trazi posebni ' approval rate '.Pitaj CF zasto ne mozes da radis kada imas
level 3.

Kafana » Post #1552

Sat Mar 11, 2017 16:05 in Ex-Yugoslavia

Najcesce

Rainforest Task » Post #4598

Thu Mar 09, 2017 20:14 in Ex-Yugoslavia

Evo sada i kod mene jedan "CCC" sa datom od prekjuce.Juce ,prekjuce,sve nam je isto,vazno je da ne ulazi
u ukupnom broju za bonus.
Edit:
Jos jeden "CCC" (21 k ) sa datom od prekjuce.

Sada ocekujem da sledeci "CCC" bude sa datom od prosle godine (2016)

Rainforest Task » Post #4594

Thu Mar 09, 2017 18:16 in Ex-Yugoslavia

CCC je do sada imao rok trajanja 2 dana,a sada, kako ti kazes ,trajnost je povecana na 3 dana.To znaci da
je proizvod kvalitetan.Ma,mozda su upotrebili neki konzervans.

Rainforest Task » Post #4581

Thu Mar 09, 2017 01:55 in Ex-Yugoslavia

Super test "CCC" , instrukcija : Keep the account inactive for 8.5 mins Does it display "Session Expiration"
modal after 8.5 minutes of inactivity?

Ovako tri puta,evo cekam, nemam sta da radim,pa rekoh da napisem,ako ga dobijete,bezite.Ne,nemojte bezati.

Edit:
Naravno,data je jucerasnja,pa to je "CCC" (trebalo mi je 33 minuta za 13 koraka).

Rainforest Task » Post #4579

Thu Mar 09, 2017 00:37 in Ex-Yugoslavia

Mozda je na profilu, opcija " Confirm work assignments: " na "on".Koliko se ja secam trebas prihvatiti posao
skoro odmah ili ode kod drugih,pa "off " je bolja opcija.Ne znam dali se radi o ovome?

Rainforest Task » Post #4575

Wed Mar 08, 2017 15:01 in Ex-Yugoslavia

Ako na pocetku nema "Login with ..." ili nesto slicno,vec samo "Enter" ,a na kraju ne kaze klikni na "Log In",
"Sign In",ja to prijavljujem.

Kafana » Post #1453

Tue Mar 07, 2017 05:36 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Svaka tebi cast!!! :D
Spavas li ti ikada? :) Mozes da se trkas sa savmi, i on malo spava. :D

Slazem se, evo da 'podebljam', pa mozda nekom budemo dovoljno dosadne da proveri sta treba na vreme. ;)
"zaključak naše ćakule: provjeriti štitnjaču čim se čudno osjećas a ne znaš sta je ;)"

Jedan sat radim,pa spavam onaj drugi,pa opet radim i rezultat je : spavanje 12 casova i ovo drugo,kako
se zove 12 sati.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #913

Tue Mar 07, 2017 05:25 in Ex-Yugoslavia

Pa to je tvoj devizni racun (predpostavljam da je devizni),zasto ni bi mogao? Add Bank Account (probaj)

Rainforest Task » Post #4549

Mon Mar 06, 2017 19:49 in Ex-Yugoslavia

Kada bi dobio "bug" ne bi bio ljut.Inace kod mene RF profil je non-stop otvoren i ja prvo pogledam "Total Found
Bugs" pa onda kazem "Ne",pa sacekam da HIT bude placen i onda uvek znam kada sam dobio "bug".Inace stanje
se poboljsalo posle uvodjenja " Preasigned "ali jos je daleko od realno prijavljenih testova,ovo se odnosi na to sto
je ocigledna greska,a ne na slucajeve kada samo kod mene moze biti problem,a kod ostalih nema problema (strana
se nije ispravno ucitala i sl.)

Edit:
Da ne bude da samo kritikujem,evo upravo sada dobio sam jedan "bug".Instrukcija - Klikni na "Windows 10
Install " a u mrezi ima "Windows 10 Install - FAC " i "Windows 10 Install - no UCS",prijavio sam ja i jos neko, da je
instrukcija nejasna.

Rainforest Task » Post #4547

Mon Mar 06, 2017 19:18 in Ex-Yugoslavia

Lakse mi je.Bas sam bio ljut.

Rainforest Task » Post #4545

Mon Mar 06, 2017 18:56 in Ex-Yugoslavia

"COOK'S Ilustrated " - 21 korak

Instrukcija kaze: Klikni na "Recipe (s) koji se nalazi ispod " ATK logo " gore levo,ali tamo nema "ATK" nego
"COOK'S Ilustrated " logo.Ja ovo prijavljujem 3 ili 4 puta na prvom koraku,nikada nisam dobio "bug".Pitam se,
dali su ovi ljudi toliko ćoravi ili je suvise rano da se prijavljuje,pa ima jos 20 koraka?

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1011

Mon Mar 06, 2017 17:41 in Ex-Yugoslavia

995978 Clothing Categorisation Task
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:34:13 PST