Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #4670

Wed Mar 22, 2017 05:23 in Ex-Yugoslavia

Prvo idi u Settings > Show Advanced Settings > Content Settings > Flash i izaberi radio dugme Allow
sites to run Flash

Ako to ne pomogne,onda instaliraj ponovo Flash player ali iskljuci antivirus.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1343

Tue Mar 21, 2017 22:10 in Ex-Yugoslavia

1000106 Clothing Categorisation Task

ClixGrid » Post #234

Tue Mar 21, 2017 21:28 in Ex-Yugoslavia

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.50!

You have 49 chances left for today

Srecan sam isto kao ovaj dole

Johntra Volta

Rainforest Task » Post #4668

Tue Mar 21, 2017 20:59 in Ex-Yugoslavia

Kod mene 3 testa,ali jucerasnji dan nije bio los kada se uporedi sa predhodnim danima.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1317

Mon Mar 20, 2017 17:13 in Ex-Yugoslavia

Spee88 wrote: Pffffffff submitovala cim isklikcem, pa se sjetim flaga pa sacekam par minuta, pa mi dosadi cekati pa opet submit nakon 30 sec. Nece valjda pasti flag :D Prvih par korekcija je bilo za mjesta prebivalista. Npr.ukoliko je navedeno India, Uk, Canada..onda je Incomplete jer nije naveden tacan grad, selo, provincija itd. Ljudi recite mi je li zabranjeno pisati na forumu o korekcijama u zadacima, pomagati kolegama u rjesavanju istih itd. Mislim da sam procitala negdje da je zabranjeno a opet me niko do sada nije opomenuo :)

Opisno,nije,bar tako ja mislim,a davati konkretne odgovore jeste zabranjeno.

Rainforest Task » Post #4660

Mon Mar 20, 2017 07:31 in Ex-Yugoslavia

Meni trebaju jos 12 slicica pa da popunim album.Ako neko ima duplikate mozemo da menjamo da bi brze
popunili album.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #974

Mon Mar 20, 2017 00:05 in Ex-Yugoslavia

notme1206 wrote: Ljudi ,kako trošite ono što je već bilo na pay pal-u?Ne mogu ni da trošim iz balansa(pre sam mogla),a ne mogu ni da povučem na payoneer :(

rešeno....nisam imala nijednu drugu aticu osim paoneer,pa nije htelo na nju da povuče.Dodala sam svoju bankovnu i sad je ok.Inače nzm zašto više ne da da se kupuje iz balansa...ili možda i ja radim nešto pogrešno......

Meni je zao kada neko pita a niko mu ne odgovara,ja bi odgovorio,ali ne znam.PayPal nije bas u dobrim odnosima
sa nama,pa ja ga ne koristim ni za kupovanje.Vidi da ne ima neki "Update" za njihovim servisom.
Vajlda ce jos neko ko ne zna odgovoriti na tvoje pitanje.

Rainforest Task » Post #4656

Sun Mar 19, 2017 20:30 in Ex-Yugoslavia

I kod mene je to bilo (iPhone i Android).Najbolje je kada se pojavi onaj modal,zavrsio si posao od jednog koraka.

Rainforest Task » Post #4650

Sun Mar 19, 2017 19:06 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Ugasio sam ekstenziju i na granici sam da napisem na RF forumu sta mislim o Bankrate hit-ovima koji vrede 8 centi a izlaze k'o puzevi posle kise. Jos uvek mi je ovo znacajan prihod pa moram da izbrojim do 435276 da se smirim. :evil:

Evo ja dva puta dobijam "Application Error " i posle izvesnog vremena test ide kod drugih,ali moram da priznam
da danas radi mnogo bolje.Ako mene pitas,ja ne bi nikada nista pisao na tu temu.Nemoj da se ljutis,to je samo
moje misljenje.

Racuni/priznanice ID i broj komada » Post #190

Sun Mar 19, 2017 17:43 in Ex-Yugoslavia

Kada pise 1,2,3,5...@ ,uzmi samo to u obzir,to sto ide iza "@" nemoj uzimati (10 za 10,znaci deset komada za $10
znaci jedan komad je $1).Znaci 1@ je jedan komad.

Rainforest Task » Post #4648

Sat Mar 18, 2017 18:45 in Ex-Yugoslavia

Subota/Nedelja

No, HIT, no cry
No, HIT, no cry
No, HIT, no cry

Said , said, said, I remember when we used to be together
..................
Everything's gonna be all right (Monday)
So, HIT, no cry
No, no, HIT, HIT, no cry
..................
No, HIT, no cry

Ima dva trening testa,a to su oni sa logiranjem,koji daju "Rejection",pa pripazite.Koliko sam mogao da vidim,
ranije na nasem glavnom forumu i sada na RF forumu,radi se o bug-u,najverovatnije.

Edit:
Ispravka koja se odnosi na slucaj sa RF foruma,nije bug nego je ovaj zasluzeno dobio "rejection" (7) zato sto je
email unesen u polje zajedno sa navodnicima.Ovo je ustanovio "helloworld111", a mozete i vi proveriti ako
zumirate skrinsot,ja sam to uradio i vidi se da su navodnici tamo.

Da ne pisem novi post,sada je Ponedeljak ,pupijevi,"Bankrate napada" i radi kao svajcarski sir,ovaj,svajcarski sat.

Rainforest Task » Post #4647

Fri Mar 17, 2017 18:18 in Ex-Yugoslavia

Nole76,evo i neko drugi se zali zbog pevanja: RF forum - "Just had a job around 12 steps telling me to click
on the blue "login" button on the top right but the page was not in English. The blue button had something
else there instead of "login" "

Rainforest Task » Post #4645

Fri Mar 17, 2017 17:45 in Ex-Yugoslavia

Sada sam probao,ni to ne mogu,sta cu kada sam antitalenat.

Rainforest Task » Post #4643

Fri Mar 17, 2017 17:37 in Ex-Yugoslavia

Sta,traze da pevas,a dali je u navodicima?
Ako traze da ja zapevam,onda sigurno dobijam rejection.

Kafana » Post #1605

Fri Mar 17, 2017 09:46 in Ex-Yugoslavia

Radio sam ga pre nekoliko meseci,mislim da je rec o istom zadatku,posto je pisalo da se ne radi opet ako
je uradjen tokom protekle nedelje,ja sam se is predostroznosti otkazao.Da ga nisi radio dvaput?

Tasks za level 0 » Post #1794

Fri Mar 17, 2017 09:22 in Ex-Yugoslavia

Najbolje je da je isti email sa "Facebook",tako ces imati najmanje problema.Niko ne zna kada ce se pojaviti
zadatci za nulti nivo,instaliraj "ClixAddon",cesce proveravaj listu i prati "topic" gde se objavljuju Job-ovi za nulti
nivo.

Rainforest Task » Post #4640

Thu Mar 16, 2017 21:03 in Ex-Yugoslavia

Look at the page,are you a human?
Not anymore!I am a scroll man.

Rainforest Task » Post #4638

Thu Mar 16, 2017 20:40 in Ex-Yugoslavia

1,2,1,2,1 i tako dalje....Bankrate, nesreco jedna!

Rainforest Task » Post #4634

Thu Mar 16, 2017 19:20 in Ex-Yugoslavia

Ma,sve manje i manje ih ima,ono,oko 06:00 vec desetak dana niti jedan kod mene,kao da se vec zavrsava.

Rainforest Task » Post #4632

Thu Mar 16, 2017 19:11 in Ex-Yugoslavia

Kod mene bio internet u prekidu oko 90 minuta,pa tek sada jedan COOK'S od 6 koraka,prvi za danas.Znaci, nisam
nista propustio.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 05:05:55 PST