sites to run Flash
Ako to ne pomogne,onda instaliraj ponovo Flash player ali iskljuci antivirus.
Spee88 wrote:Pffffffff submitovala cim isklikcem, pa se sjetim flaga pa sacekam par minuta, pa mi dosadi cekati pa opet submit nakon 30 sec. Nece valjda pasti flag
Prvih par korekcija je bilo za mjesta prebivalista. Npr.ukoliko je navedeno India, Uk, Canada..onda je Incomplete jer nije naveden tacan grad, selo, provincija itd. Ljudi recite mi je li zabranjeno pisati na forumu o korekcijama u zadacima, pomagati kolegama u rjesavanju istih itd. Mislim da sam procitala negdje da je zabranjeno a opet me niko do sada nije opomenuo
notme1206 wrote:Ljudi ,kako trošite ono što je već bilo na pay pal-u?Ne mogu ni da trošim iz balansa(pre sam mogla),a ne mogu ni da povučem na payoneer
rešeno....nisam imala nijednu drugu aticu osim paoneer,pa nije htelo na nju da povuče.Dodala sam svoju bankovnu i sad je ok.Inače nzm zašto više ne da da se kupuje iz balansa...ili možda i ja radim nešto pogrešno......
Nole76 wrote:Ugasio sam ekstenziju i na granici sam da napisem na RF forumu sta mislim o Bankrate hit-ovima koji vrede 8 centi a izlaze k'o puzevi posle kise. Jos uvek mi je ovo znacajan prihod pa moram da izbrojim do 435276 da se smirim.