ali ne pomaze.
Edit
Evo ga opet isti
leptirmili wrote:savmi wrote:Nemojte upotrebljavati Auto Refreshere,zabranjeni su.
screenshot.413891 — Postimage.org
Gde je zvanična objava od CF-a? Dok se zvanično ne oglase kao npr na onom prozorčiću gore kad su čestitali praznikel, koristiću arp i dalje. Pa i ručni refresh može ugroziti server, konstantno pritiskanje F5 je još brže od bilo kog refresera-mislim da su te ljude banovali baš zbog toga.
Income, slobodno ih pitaj i zatraži da zvanično svima objave tu informaciju.
jeckapeka wrote:jel prijavljujete vi u quid-u slucaj kada downloadujete file i onda se pojavi onaj popup koji pita jel hocete da sacuvate ili otvorite file a instrukcije kazu samo did the file downloaded, ne pominju popup?
svaki put kada prijavim taj bag sistem me odmah casti sa testom, pa sumnjam da ili ja nesto lose radim ili ostali testeri klikcu ,Yes'.
Nole76 wrote:savmi wrote:
Jedno pitanje za onaj "cowboy " test. Odavno ga nije bilo kod mene sve do danas.Ranije sam ga prijavljivao
zbog toga sto samo jedan deo recenice (poruke) je bio u navodnicima ,a ostalo nije.Sada (pre 6/7 meseci) to
pravilo je prosireno tako da moze da se proverava samo jedan deo recenice koji je u navodnicima ne vodeci
racuna o ostatku.Po ovome korak broj dva treba da bude "Da ".U zadnjem koraku pita dali adresa zavrsava na
" xxxxyzyyyz ". Adresa ima dva dela : " xxxxyzyyyz "- crni tekst i sivi tekst" aaaaaaaa ".Dali se sivi tekst
racuna kao zavrsetak adrese ili je to crni tekst?Po meni to je crni tekst.,ali?
Ja sam to prijavio.
Kad kliknes na crni deo url adrese "pokupis" i sivi deo tako da je sve to url. Bar ja tako razmisljam.
Evo i ovde na CixSense-u ti je isti slucaj kad pogledas na url.
Inace vrlo losa situacija sto se tice posla.
Prosli petak je bio fenomenalan a ovaj je katastrofa. Nije da nema bas nista al' je dosta slabo.