Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #4917

Tue Apr 18, 2017 17:45 in Ex-Yugoslavia

Ma i kod mene,isto iOS (mislim da je Volt) sa "on screen Keyboard " ,nema RESTART dugme ,samo RECONNECT,
ali ne pomaze.

Edit

Evo ga opet isti

Rainforest Task » Post #4915

Tue Apr 18, 2017 17:39 in Ex-Yugoslavia

RAIN FOREST PROCTOR i jos LOCAL...AAP (AP),kako pise instrukcije (?!).

Kafana » Post #1828

Sat Apr 15, 2017 21:09 in Ex-Yugoslavia

Svima koji slave najveći hrišćanski praznik,neka ge slave jos puno godina u dobrom zdravlju i veselju.

Rainforest Task » Post #4904

Wed Apr 12, 2017 17:22 in Ex-Yugoslavia

Kod mene dva suncanja.Prvo od 29k prijava na prvom koraku - Internal Server Error,a kod drugog od 15k
prijava na trecem ,ne radi "hamburger".

Pitanja i saveti » Post #4313

Wed Apr 12, 2017 03:01 in Ex-Yugoslavia

Kada je someworker bio njihov predstavnik na CS,bilo je postavljeno to pitanje.Odgovor je bio da nisu zabranjeni,a u diskusijama se govorilo da se ne preteruje,ali tadasnja i danasnja upotreba mislim da se veoma razlikuje.

Pitanja i saveti » Post #4311

Wed Apr 12, 2017 02:49 in Ex-Yugoslavia

leptirmili wrote:
savmi wrote: Nemojte upotrebljavati Auto Refreshere,zabranjeni su.

screenshot.413891 — Postimage.org

Gde je zvanična objava od CF-a? Dok se zvanično ne oglase kao npr na onom prozorčiću gore kad su čestitali praznikel, koristiću arp i dalje. Pa i ručni refresh može ugroziti server, konstantno pritiskanje F5 je još brže od bilo kog refresera-mislim da su te ljude banovali baš zbog toga.

Income, slobodno ih pitaj i zatraži da zvanično svima objave tu informaciju.

Mislim da ne moraju nista da objavljuju.

screenshot.413890 — Postimage.org

Pitanja i saveti » Post #4306

Wed Apr 12, 2017 02:28 in Ex-Yugoslavia

To je malo,bar ja tako mislim,ali ko pita ne skita.

Pitanja i saveti » Post #4303

Wed Apr 12, 2017 02:12 in Ex-Yugoslavia

Ja mislim ,nemojte se igrati

Pitanja i saveti » Post #4301

Wed Apr 12, 2017 01:54 in Ex-Yugoslavia

Nemojte upotrebljavati Auto Refreshere,zabranjeni su.

screenshot.413891 — Postimage.org

Rainforest Task » Post #4900

Tue Apr 11, 2017 02:04 in Ex-Yugoslavia

Mislim da te casti zbog "No"

Rainforest Task » Post #4898

Tue Apr 11, 2017 01:58 in Ex-Yugoslavia

Ali opet,ako kaze "Download" onda sve sto treba da se preduzme da bi se to uradilo spada pod "Download",
znaci uradis sve neophodno i ne prijavljujes.Kada bi rekli klikni "Download ' dugme e onda ja mislim da je druga
stvar ,ali je ovde automatsko skidanje putem URL-a.

Rainforest Task » Post #4896

Tue Apr 11, 2017 01:36 in Ex-Yugoslavia

jeckapeka wrote: jel prijavljujete vi u quid-u slucaj kada downloadujete file i onda se pojavi onaj popup koji pita jel hocete da sacuvate ili otvorite file a instrukcije kazu samo did the file downloaded, ne pominju popup?
svaki put kada prijavim taj bag sistem me odmah casti sa testom, pa sumnjam da ili ja nesto lose radim ili ostali testeri klikcu ,Yes'.

Instrukcije kazu da se uradi sve sto treba i da se fajl skine ( bar kod mene je tako) .To se pojavljuje kog Firefox.
Znaci kliknes na "Save" i ides dalje.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1778

Tue Apr 11, 2017 00:45 in Ex-Yugoslavia

Pa pala je cena na berzi ,to je normalna stvar.

Rainforest Task » Post #4873

Fri Apr 07, 2017 23:52 in Ex-Yugoslavia

COOK'S (izvor RF Forum)

Instrukcija: "Scroll to the bottom of the page,and click on the Cook's Illustrated logo.Then click on ACCOUNT
at the top right corner.Do you see a new page with membership information?

Znaci,trazite logo u dnu stranice,da nas rutina ne kazni,svaku rec iznova procitajte,iako smo to vec ko zna koliko
puta procitali.

Kada instrukcija kaze " Load the page " ja skrolulem do dna i proveravam dali je sve u redu,pa ako ovo ne
procitam da je logo u dnu ,idem gore i onda moze da se dobije poklon (zasluzeno).

Rainforest Task » Post #4871

Fri Apr 07, 2017 16:53 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote:
savmi wrote:
Jedno pitanje za onaj "cowboy " test. Odavno ga nije bilo kod mene sve do danas.Ranije sam ga prijavljivao
zbog toga sto samo jedan deo recenice (poruke) je bio u navodnicima ,a ostalo nije.Sada (pre 6/7 meseci) to
pravilo je prosireno tako da moze da se proverava samo jedan deo recenice koji je u navodnicima ne vodeci
racuna o ostatku.Po ovome korak broj dva treba da bude "Da ".U zadnjem koraku pita dali adresa zavrsava na
" xxxxyzyyyz ". Adresa ima dva dela : " xxxxyzyyyz "- crni tekst i sivi tekst" aaaaaaaa ".Dali se sivi tekst
racuna kao zavrsetak adrese ili je to crni tekst?Po meni to je crni tekst.,ali?

Ja sam to prijavio.
Kad kliknes na crni deo url adrese "pokupis" i sivi deo tako da je sve to url. Bar ja tako razmisljam.
Evo i ovde na CixSense-u ti je isti slucaj kad pogledas na url.

Inace vrlo losa situacija sto se tice posla.
Prosli petak je bio fenomenalan a ovaj je katastrofa. Nije da nema bas nista al' je dosta slabo.

Ja sam taj test radio 18 minuta (razmisljao),nisam znao sta da radim posto sam vec dobio onaj poklon,a ovaj test
lici kao da je kontrolni cak sam hteo da ga pustim da ide,onda sam se setio na jedan CF zadatak kada sam trazio
URL -ove od Twiter accounts kada su se trazile odredjene profesije,uvek kada sam kopirao celi URL znaci i sivi deo,
dobio sam korekciju da URL nije tacan.Izabrao sam "Yes" i ocekivao sam "R",nisam dobio,najverovatnije tvoj je
odgovor tacan.

IT 67k prijava na 10k i IT 112k prijava na 25k

Rainforest Task » Post #4863

Fri Apr 07, 2017 09:19 in Ex-Yugoslavia

Dobio sam danas odgovor od RF na jedan tiket sa temom "Failed to fetch" tiket je poslat na ovaj
datum October 19, 2016, 02:58 PDT,ko kaze da ne odgovaraju na tikete,taj ne govori istinu.

Kod mene za danasnji RF dan 13 + 3 sa jucerasnjom/prekjucerasnjom datom + 1 trening,ali 80% prijave na
pocetku.

Rainforest Task » Post #4861

Thu Apr 06, 2017 18:21 in Ex-Yugoslavia

Kod mene su isli sa jucerasnjom datom,kad je CCC, to je normalna stvar,skoro svaki dan ali Quid,prvi
put sada,dobio sam jedan GH u 03:01,taj je dobar.

screenshot.413884 — Postimage.org

Jos jedan test sa datom od pre dva dana (05)

Jedno pitanje za onaj "cowboy " test. Odavno ga nije bilo kod mene sve do danas.Ranije sam ga prijavljivao
zbog toga sto samo jedan deo recenice (poruke) je bio u navodnicima ,a ostalo nije.Sada (pre 6/7 meseci) to
pravilo je prosireno tako da moze da se proverava samo jedan deo recenice koji je u navodnicima ne vodeci
racuna o ostatku.Po ovome korak broj dva treba da bude "Da ".U zadnjem koraku pita dali adresa zavrsava na
" xxxxyzyyyz ". Adresa ima dva dela : " xxxxyzyyyz "- crni tekst i sivi tekst" aaaaaaaa ".Dali se sivi tekst
racuna kao zavrsetak adrese ili je to crni tekst?Po meni to je crni tekst.,ali?

Rainforest Task » Post #4859

Thu Apr 06, 2017 17:36 in Ex-Yugoslavia

Dva Quid-a posle 02:00 sa jucerasnjom datom,ili je mozda presek u 03:00?(Mislim, nesto kao
Super daylight savings time 2017) Ili je ovo "c"?

Rainforest Task » Post #4853

Thu Apr 06, 2017 00:39 in Ex-Yugoslavia

Hvala ,ali sudeci po mom vlastitom iskustvu u obzir dolaze samo LOTO tiketi.prekidam saradnju sa "Help"
button/link.

Rainforest Task » Post #4851

Wed Apr 05, 2017 22:45 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob,hvala na lepim recima.Nije mene ovo izbacilo iz ravnoteze,(pitao sam se,kada ce i mene nesto da zadesi,samo sam pogresno procenio mesto)svakako da mi nije svejedno,ali meni je savest mirna.Mozda sam ja
stvarno pogresio,ali od skrinsotova ne mogu da izvucem zakljucak da sam pogresio,postoji mogucnost da je sistem registrovao nesto na pocetku ali ja tamo nemam uticaj.Nesto slicno je bilo kada sam dobio rejection za onaj GH sa
praznom stranom,ali to su skinuli posle 15 dana.Pre neki dan dobio sam dva testa u jednom "BankRate sa "Log In" ekranom od GitHub-a,kada bi nastavio dobio bi rejection skoro sigurno.Ovde je razliciti slucaj,kazu da je Admin
ustanovio da sam ja pogresio,e kada bi umesto ove recenice : " An admin rejected your job for failing to follow instructions."koja pokriva sve i nista,bio naveden konkretni razlog i pri tom ubotrebljeno isto toliko reci,ja ne bi slao tiket,onaj automat ne bi meni odgovarao i najvaznije,ja a i svi ostali bi znali gde sam ja to pogresio i greska se ne bi ponovila, tako da ovaj Admin rejection bi imao svoju pravu vrednost.Sto se tice tiketa,ovo je bio moj zadnji tiket ,
mogu i da me banuju,ja necu pitati zasto.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 04:21:44 PST