jeckamil wrote:Sad sam dobila onaj novi beta test. Nova pravila i novo potpisivanje ugovora i novo dugme. Suggest improvement.
Dali si mozda pre neki dan dobila ovu anketu : " The "Suggest Improvement" Beta " (Email)
roku od sedam dana da posaljemo feedback.Ja jos nista nisam dobio.
incomehomejob wrote:Da obrazlozim moj gornji post.
Napisala sam 'obavezno' re-paste, u smislu da je u pitanju problem koji se javlja, a rezultira rejection-om.
Obzirom sta je savmi sada napisao, vidim da ima i drugih opcija/nacina kako da se 'zaobidje' taj problem, u odnosu na moju pretpostavku i navedenu 'reakciju' na taj problem, koju sam napisala gore.
Ono sto sam napisala je kako sam ja to do sada resavala i mislila sam da svi tako urade kada nalete na to.![]()
(Nisam to videla kao refresh strane.)
Hvala savmi sto si napisao ostale opcije i misljenje.
jeckamil wrote:Upravo dobih rejection ne znam ni sama gde sam JA pogresila. Test je bio curalate i kad se logujem posle ide ponovo novi url i i kad sam ga unela vidim Git da se logujem. Proverila ponovo url isto git. I prijavim . Kazu da sam unela pogresan url
trboye wrote:savmi wrote:trboye wrote:Meni na androidu dosao jedan od 81 stepa, i uradio sam ga za divno cudo bez neki trzavica, ali evo vec pola sata nista... ni da plate ni rejection... ziv nisam!
Dali je to bio " Jitjatjo "?Kod mene prijava (58),data se razlikovala za jedan dan.
Da... to sam kasnije primetio... isao sam na yes, popunio disagriment i proslo... to mi je stvarno promaklo, video sam kasnije
Darkolas wrote:Hvala Savmi! Ne znam kako mi je to promaklo, definitivno neke stvari vise nemaju smisla, i nisu pravila ista za sve!