Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #5112

Wed May 17, 2017 03:14 in Ex-Yugoslavia

Po meni ona anketa je bila samo pitanje dali zelimo da ucestvujemo u to testiranje,znaci da dobijemo neki test i u
roku od sedam dana da posaljemo feedback.Ja jos nista nisam dobio.

Rainforest Task » Post #5110

Wed May 17, 2017 02:49 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: Sad sam dobila onaj novi beta test. Nova pravila i novo potpisivanje ugovora i novo dugme. Suggest improvement. :?

Dali si mozda pre neki dan dobila ovu anketu : " The "Suggest Improvement" Beta " (Email)

Rainforest Task » Post #5088

Fri May 12, 2017 02:11 in Ex-Yugoslavia

CCC od jedan korak,prijava na prvom koraku.Uzeo sam sve pare.

Rainforest Task » Post #5074

Tue May 09, 2017 17:34 in Ex-Yugoslavia

Znam da nije nesto specijalno, 5 pitanja, ali meni ono lici kao da cemo dobiti neki test i najduze za 7
dana treba da se da " feedback ".Ne razumem.

Rainforest Task » Post #5072

Tue May 09, 2017 17:04 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Da obrazlozim moj gornji post. :)

Napisala sam 'obavezno' re-paste, u smislu da je u pitanju problem koji se javlja, a rezultira rejection-om.

Obzirom sta je savmi sada napisao, vidim da ima i drugih opcija/nacina kako da se 'zaobidje' taj problem, u odnosu na moju pretpostavku i navedenu 'reakciju' na taj problem, koju sam napisala gore. :)
Ono sto sam napisala je kako sam ja to do sada resavala i mislila sam da svi tako urade kada nalete na to. :D
(Nisam to videla kao refresh strane.)

Hvala savmi sto si napisao ostale opcije i misljenje. :)

Po meni najbolje je "Abandoned ",zato sto mi nismo nista krivi.Kako racunaju "Abandoned ",nije bitno,bolje je
od "R".Opet kazem ne znam kako se racuna ponovljeno unosenje URL-a + "Enter",zato sam se i bojao,pa ono
mi je bila najbolja opcija.

Dobio sam email - RF The "Suggest Improvement" Beta (Kristen) anketa.Dali je jos neko dobio ovo?

Rainforest Task » Post #5070

Tue May 09, 2017 16:23 in Ex-Yugoslavia

jeckamil wrote: Upravo dobih rejection ne znam ni sama gde sam JA pogresila. Test je bio curalate i kad se logujem posle ide ponovo novi url i i kad sam ga unela vidim Git da se logujem. Proverila ponovo url isto git. I prijavim . Kazu da sam unela pogresan url :evil:

Kada se meni pojavio GitHub-ov login screen,umesto testa koji je trebao da bude,ja sam ga pustio da ode
u "Abandoned " ,inace dobio bi isto to sto si i ti dobila.Nisam ponovo uneo URL,zato sto sam se bojao da to ne
racunaju kao refresh stranice,a potpisali smo da to ne radimo.To sam uradio zato sto je bilo na pocetku i
nisam hteo da pritisnem "Restart" dugme i navedem razlog za to.VM razlog, ne znam dali bi prihvatili,a
"Other" mislim da ne odgovara na samom pocetku,mozda je bolje da se uradi "Reload " naseg browsera
kada se ovo desi na samom pocetku (ako ima sanse da se nesto promeni) .Inace desavalo mi se i kasnije,
da ne budem na ocekivano mesto onda "Restart" i "Other" pa ponovo,bolje i to nego nezasluzeni "R".

Rainforest Task » Post #5035

Fri May 05, 2017 09:02 in Ex-Yugoslavia

trboye wrote:
savmi wrote:
trboye wrote: Meni na androidu dosao jedan od 81 stepa, i uradio sam ga za divno cudo bez neki trzavica, ali evo vec pola sata nista... ni da plate ni rejection... ziv nisam! :)

Dali je to bio " Jitjatjo "?Kod mene prijava (58),data se razlikovala za jedan dan.

Da... to sam kasnije primetio... isao sam na yes, popunio disagriment i proslo... to mi je stvarno promaklo, video sam kasnije

Hvala,uvek moze nesto da promakne,najbitnije je sto si pošten.

Rainforest Task » Post #5033

Fri May 05, 2017 07:25 in Ex-Yugoslavia

trboye wrote: Meni na androidu dosao jedan od 81 stepa, i uradio sam ga za divno cudo bez neki trzavica, ali evo vec pola sata nista... ni da plate ni rejection... ziv nisam! :)

Dali je to bio " Jitjatjo "?Kod mene prijava (58),data se razlikovala za jedan dan.

Rainforest Task » Post #5024

Thu May 04, 2017 05:26 in Ex-Yugoslavia

Tab reload,ako nece , zatvorim tab i pustim da ide u "Abandoned".

Rainforest Task » Post #5019

Tue May 02, 2017 18:42 in Ex-Yugoslavia

Da,danas ima dosta " Could not get chrome... " i nema pomoci,skoro svaki ide u "Abandoned",bilo je i juce,
ali ne ovako kao danas.Sta se moze,cekamo bolje dane.

Rainforest Task » Post #4973

Tue Apr 25, 2017 16:49 in Ex-Yugoslavia

Isto,dvaputa

Rainforest Task » Post #4959

Tue Apr 25, 2017 02:05 in Ex-Yugoslavia

Darkolas wrote: Hvala Savmi! Ne znam kako mi je to promaklo, definitivno neke stvari vise nemaju smisla, i nisu pravila ista za sve!

Ma nemoj da se sekiras,sta te briga za bug-ove,ja sam ranije pratio sada vise ne.Kada su Windows 10 i
IE u kombinaciji,dosta cesto kada uneses URL u address bar ,IE guta slova,tako umesto "https" mozes da
dobijes "ttps" "ps" a jednom falila su sva slova.Tako da,najbolje je da se proveri uvek.

Rainforest Task » Post #4957

Tue Apr 25, 2017 01:37 in Ex-Yugoslavia

Mozda,skoro mesec dana,svaka prijava donosi jedan bug u Total Found Bugs,bez obzira dali su ostali prijavili.

Rainforest Task » Post #4955

Mon Apr 24, 2017 18:18 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Congratulations, you were bonused 0.11 $ for your work on Test A Web Application Using Any Browser!

Kako su ovo izveli da mi je samo znati. :lol:

Ako je CS kanal preko kog dobijas pare od RF, to je neto bonus za test od 4 koraka (16c),ako je rec
o drugom kanalu,onda ne znam.

Rainforest Task » Post #4950

Mon Apr 24, 2017 16:50 in Ex-Yugoslavia

Pre dvadeset minuta jedan Job Abandoned ,ali krivica je moja,ustao sam a zaboravio da iskljucim ekstenziju.

Rainforest Task » Post #4946

Sun Apr 23, 2017 19:33 in Ex-Yugoslavia

Mislim da je ovo razlog zasto sam dobio onaj " A Rejection "

Test ATK (24 April ).Instrukcija kaze da kliknem na "+ Show All " link,ja pogledam i vidim " - Show All ".Sta da
radim ?Onda,setim se, da sam ovaj isti test radio pre nekoliko dana i tamo je bilo " + Show All ",zazmurim i
kliknem (Show must go on).Znaci na njihovim testovima ( COOK'S i ATK ) uopste ne postoji " - Show All ",vec
samo " + Show All ".Ovo sto onaj " + " lici na " - " ,nije minus ,vec mali ,neuhranjeni, " + ".Kada kliknete na taj
" + " onda se lista spusti i uopste nema " - ".To sto meni lici na " - " ,nije bitno,ono je " + ".

Znaci,radi se o istom testu ATK 21 korak.

Test ( 24 April )

Danasnji test

Test ( 20 April )

Test Četvrtak

Kada otvorite linkove,kliknite jedanput,da se bolje vidi.

Kafana » Post #1837

Fri Apr 21, 2017 15:37 in Ex-Yugoslavia

Nole,ako to bude,onda odosmo i mi tamo,da nabavim neki faktor 90,na vreme.

Rainforest Task » Post #4938

Fri Apr 21, 2017 08:02 in Ex-Yugoslavia

Dobro je kod mene,jedno suncanje od 55k,bez problema do kraja.

Rainforest Task » Post #4932

Thu Apr 20, 2017 16:42 in Ex-Yugoslavia

Hvala,ma vec si shvatili,od sutra "implemented".

Novi test (za mene)

California Psychics
The most-trusted source of accurate psychic readings by phone
Ako nekome treba,evo telefon : 1.800.573.4784

Nisam mogao da idem dalje, "Wrong Password or PIN"

Rainforest Task » Post #4930

Thu Apr 20, 2017 16:11 in Ex-Yugoslavia

Ja sam napisao da ne zelim da promenim kanal trenutno,ali da je situacija sa platnim procesorima takva da
ono sto ti je danas na raspolaganju mozda nece biti sutra,tako da svako od nas ima ili ce imati potrebu da
promeni kanal nekada.Zato nam je potrebno nesto na profilu koje cemo moci da upotrebimo za promenu
kanala i to ne samo jednom.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:46:25 PST