Na GitHub Wiki su sve primjeri sa navodnicima. U objašnjenju koje sam postao iznad je navedeno da bez obzira što je log in drugačije napisano ne treba prijavljivati jer ta riječ nije pod "..." nego neka druga.
Ja proveravam samo ono sto je u navodnicima i prijavljujem ako ima poterebe.Mislim da se instrukcije odnose samo
na ono sto je u navodnicima.
dream45 wrote:Па зарем почна пејпал и кај нас со исплата??? До сега нели можеше само да се плаќа преку него но не и да НИ се уплаќа. Изгледа нешто сум пропуштил или има некоја фора ?! Ако не ти е тешко може ли малку да ми објасниш? А и дали може да го сменам начинот на исплата на clixsense ? Кога се зачленував го одбрав нетелер, како можам да го сменам тоа? @DeMoN17ти благодарам за информацијата.
Nole76 wrote:Za sada bez odgovora od Neteller-a. A ovo objasnjenje za "WIRE TRANSFERS FROM USA" mi je malo bezveze. Pa neob.. je u USA i nema problema sa isplatom. Sve u svemu videcemo. A za Payoneer mi se cini da mi je neko rekao da za prvu uplatu preko 100 dolara ili evra oni daju 25. Tako da to pokriva rentu za prvu godinu. A posle ide $29 svake godine. Oni uzimaju valjda nesto vise od 3 dolara po transakciji nevezano za sumu (ako se dobro secam).
Berikai wrote:Evo baš sam zatražio cashout na PayPal pa ćemo vidjeti za koliko će ovaj puta sjesti lova. Sad ste i meni nabili paranoju.
Nole76 wrote:Evo 9 dana i nema para
Sutra cu da im napisem jedno lepo pisamce. Sad nesto razmisljam, sva ova zavrzlama je pocela negde u isto vreme kada je Rainforest onemogucio rad na vise kanala. To je bio veliki finansijski udarac na sve sajtove ovog tipa. Do tada su svi imali koristi a sada samo jedan uzima lovu. Mute oni nesto sa nasim parama. Obrcu sta mogu pa posle lupaju kao Neteller im je kriv. Pa kako Neob.. nema nikakvih problema sa Neteller-om. A sto se tice PayPal-a ako budem otvorio tamo nalog odo na Elite. Tamo cu isto da cekam isplatu dugo vremena al' cu bar da dobijem 100% i nemam glupave obaveze za daily checklist.
Nole76 wrote:savmi wrote:Meni na Neteller pare legnu za 5 minuta. Ako ti za cashout stoji pending status na ClixSense-u to nema veze sa Neteller-om. Ako ti stoji da je cashout isplacen onda je to nesto drugo. I ja cekam pare od nedelje uvece i nista. Ali nije mi Neteller kriv, cashout mi je u pending statusu. Inace na onom drugom sajtu pare odma lezu i za bukvalno 5 minuta mogu da se podignu sa bankomata. Ako se ovako nastavi sledi razvod sa ClixSense-om.Sa Netellerom od pocetka pa do sada uvek je bilo problema (najmanje 7 dana cekanja) .Sada cekam vec
15 dana ali Netteler mi je jedini izbor ako izuzmem Payzu preko koje se gubilo i do 60 $ za provizije (25$ + 5$
uzimala je Payza,a Dojce bank 30$).Cekanje me ne plasi ali plasi me to sto nemaju pare ni za PayPal.Definitivno
to je los znak.
klepacek1 wrote:savmi wrote:Ne znam kako je sad kod vas,ali ja sam letos uzeo pare sa Payze.Provizija je bila 8$ i to je to.Intesa mi nije uzela nista.Koristim Visa Electron karticu,devizni racun,besplatno odrzavanje.Sa Netellerom od pocetka pa do sada uvek je bilo problema (najmanje 7 dana cekanja) .Sada cekam vec
15 dana ali Netteler mi je jedini izbor ako izuzmem Payzu preko koje se gubilo i do 60 $ za provizije (25$ + 5$
uzimala je Payza,a Dojce bank 30$).Cekanje me ne plasi ali plasi me to sto nemaju pare ni za PayPal.Definitivno
to je los znak.
Berikai wrote:Pozdrav, evo da se i ja uključim u diskusiju. Ništa bolja situacija nije ni na PayPal-u. Ovo eksperimentiranje sa isplatama je doista čudno, čekao sam punih 7 dana za isplatu na Paypal a do sada je funkcioniralo savršeno, bez kašnjenja. Nedostatak novca ne bi smio biti problem jer ClixSense plaća za taskove tek kada CF plati njima pa tako mislim da sa te strane nema straha, nije to u pitanju.
hydtasker wrote:When we post in the forum our stats are available to see to all who care. But when my stats are visible in full like some other members, there are some members whose stats are hidden. I mean to say figures like earnings and balance and many others. How they are doing this?
I have seen this many times and just got curious to know how some are able to hide every stat that is related to earnings while others stats are displayed?
Anybody suggest some answer.
Thank you.