Please wait...
HomeForumPosts by savmo

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by savmo

Rainforest Task » Post #475

Wed May 25, 2016 19:09 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ja to ne prijavljujem, iskreno cak nisam ni razmisljala o tome, radila sam ga po automatizmu kao i pre ovih novih instrukcija. Tek sada kada si ga ti pomenula sam se 'prisetila' tog hita i uvek ukucam, kliknem 'automatski', pa onda 'save'.

Mozda racunaju da mi znamo sta treba da uradimo pa zato im nije toliko bitno.Ima jos jedanGH kada
kaze "type and press 'Enter' a tamo postoji dugme "Update".Da bi " Enter " bio u funkciji rec mora biti
selektovana (highlighted ) inace se nista ne desi.Ali zasto " Enter " kada ima " Update "

Ono "F" nije tacno,treba biti "M",greska u startu (nije moja),malo mi je glupo ali ko ce sad da menja.

Rainforest Task » Post #472

Wed May 25, 2016 18:22 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Sta sam sve prijavio u zadnjih sat-dva :shock: Maltene nista nije kako treba. Svaki zadatak ima neku glupu gresku.

Kod mene nije bilo puno za prijavu,samo 3,ali ima jedan GH kojeg prijavljujem vec cetvrti put,pa me
interesuje sta si uradio ukoliko si radio (rima) na njemu?Instrukcija kaze "type foo in the input field
and click save".Pitanje je dali je "foo" "saved ".Ja kazem ne zato sto prvo treba kliknuti na "foo" koji je
na listi ispod polja za unos pa tek onda kliknuti na "Save".Ocigledno je da ne mozes raditi po datoj
instrukciji,a posto je ovo njihov (RF) test cudi me sto nisu korigovali do sada ili mozda ja gresim?

Rainforest Task » Post #468

Wed May 25, 2016 12:46 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Sad sam seo za komp i reko da vidim kakvo je stanje,po pisanju na forumu i ovome sto vidim cini mi se da je danas susa ili se varam?

Kakvo je stanje kod vas?

Inace otvorim svoj nalog da vidim listu i imam sta da vidim,isto mi je uracunat jedan posao pod 0"00"00 i naravno bez bonusa.Jel to postalo neko novo pravilo ili sta?Jel i ostali clanovi imaju isti problem?

Ja imam dva tog tipa u "History".Uvek kad dobijes "Invalid state" posle unosenja "url" u address bar (na samom
pocetku) dobijes to i tu nema pomoci.Necu da pisem tiket i da dobijem odgovor "videcemo".

Rainforest Task » Post #455

Tue May 24, 2016 16:24 in Ex-Yugoslavia

DeMoN17 wrote:

Mene zanima koliko je ovo opasno?

Direktni hit od 25 koraka,Copy/Paste URL u address bar i dobijem "Invalid State",nakon toga jedan
refres i sledi poruka:

"This assignment has already been completed. If you have already submitted this assignment
(by pressing the blue button at the end), we have received your work and you will be paid shortly.
You can now close this assignment and find another one from the list of work where you found this one."

Najverovatnije je da si dobio "Invalid State ",koliko je meni poznato to se dobija kada si neaktivan pri
dodeljivanju hita ( ako ne pocnes sa radom u roku od 10 minuta ),ali kod mene to nije bio slucaj.Inace u
"History" imam isto kao i ti (screenshot )

822655486 5942946 2016-05-24 chrome_1440_900 00:00:00

Ne zboruvam makedonski za da razberat i drugite.

Rainforest Task » Post #450

Tue May 24, 2016 12:56 in Ex-Yugoslavia

savmi wrote: Pre dva dana je poslat tiket sa moje strane u vezi "too often" i "Abandoned job" posto je bilo i takvih
slucajeva kada nije proslo ni 10 minuta po stepu a dobijes "Abandoned job".I jos jedno pitanje dali
ove dve situacije negativno uticu na nas nalog.Nadam se da ce odgovoriti nesto.

Odgovor

Hello,

I'll look into this and get back to you when I have more information. Thanks for your patience!

Sincerely,

Rainforest Support
rainforestqa.com

Rainforest Task » Post #449

Tue May 24, 2016 12:50 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: To je baš Rainforestov test. Download knjiga je sa njihove stranice ali u mail inbox, zato valjda treba pravi mail. Treba se provjeriti da li su ispravni linkovi za download.

Niti onaj njihov stari test, onaj sa formularom, sa ASAP na kraju, ne prihvaća više lažni mail tj. nikakav, mislim da su tako podesili.

Linkovi ne rade.Mislim da je ovo samo kontrolni test.

Kafana » Post #1511

Mon May 23, 2016 21:12 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote: Cisto da se pohvalim malim jubilejom od 50.000 taskova :clap:

Ako sve bude kako treba pasce jos jedan jubilej al da ne izbaksuziram... :roll:

Bravo!

Rainforest Task » Post #420

Mon May 23, 2016 16:32 in Ex-Yugoslavia

ancheeza wrote: bok ljudi,čitam tu i tamo o rf taskovima pa eto da pitam jer nisam naišla na odg (unaprijed se ispričavam ako je tu negdje :D )
Znam da trenutno ne primaju nove contributere ali me zanima dali se to već događalo? Da ne primaju pa opet primaju i to?Ili je ovo prvi put pa se nezna hoće li uopće primat?

eto,hvala:)

Prema njihovim recima to radi ekstenzija koja ume da pokupi sve hitove tako da se oni ne mogu naci na CF listi.
Kazu da rade na tome da se ponovo omoguci njihovo prisustvo na CF listi kako bi novi testeri mogli da urade bar
jedan hit i time dobiju i svoj profil.Dali je tako i kada ce to biti samo oni znaju.

Rainforest Task » Post #411

Mon May 23, 2016 14:13 in Ex-Yugoslavia

Pre dva dana je poslat tiket sa moje strane u vezi "too often" i "Abandoned job" posto je bilo i takvih
slucajeva kada nije proslo ni 10 minuta po stepu a dobijes "Abandoned job".I jos jedno pitanje dali
ove dve situacije negativno uticu na nas nalog.Nadam se da ce odgovoriti nesto.

Rainforest Task » Post #397

Fri May 20, 2016 20:32 in Ex-Yugoslavia

Isto je i kod mene,zadnjih nekoliko dana ne refresujem odmah nego sacekam nekoliko minuta pa jedan refres,
nakon toga opet pauza od nekoliko minuta pa refres,tako da je bilo vise dobijenih hitova nego "too often".
Samo ne znam sta je gore,dobiti "too often ili ostaviti hit ?

Pitanje u vezi Payza/Payoneer » Post #5

Fri May 20, 2016 00:17 in Ex-Yugoslavia

mihajlovikja wrote: Pozdrav svima

Skoro sam nabavio Payoneer karticu, pitanje je jeli moguce da se povrze Payza sa Payoneer Bankom ? I ukoliko neko zna koliko je taksa za prenosenje para?
Hvala unapred

Колку што ми е мене познато не може да се поврзе Payza i Payoneer.Ако користиш Payza можеш да поврзеш
Visa картица и провизијата е 8 $ за префрлување од Payza на Visa картица и претходно 2.5 % + 13 денари
за пренесување од ClixSense на Payza.Некои членови користат PayPal ( поврзана картица ),јас не знам дали
ги подигаат парите во готово или им служат само за купување.Ако некој знае и ако го чита ова нека објасни
подетално.

Rainforest Task » Post #337

Sat May 14, 2016 18:01 in Ex-Yugoslavia

Isto i kod mene ,kruzni spiner samo radi i radi.Odgovor " No " i posle prvog slova "Job abandoned" cekanje oko
osam minuta.Zato je drugi hit bio prijavljen posle cetiri minuta.

Rainforest Task » Post #295

Mon May 09, 2016 23:49 in Ex-Yugoslavia

pkojotsg wrote:
savmi wrote: " Massdrop " Neki hitovi kada kliknete na " Communities " ne daju vam drop down listu kao ranije ,vec izbor
rasporedjuju u dva reda malo nize od " Communities ".Pazite da ne napravite gresku i prijavite da ne radi
"Drop down " lista.

jednom sam imao u instrukcijama da se takva situacija ocekuje...cini mi se za androide

Za smartfone (Android ) mislim da umesto "Communities" ima cetiri kvadrata koji zajedno formiraju jedan
veliki kvadrat.

Rainforest Task » Post #292

Mon May 09, 2016 19:38 in Ex-Yugoslavia

" Massdrop " Neki hitovi kada kliknete na " Communities " ne daju vam drop down listu kao ranije ,vec izbor
rasporedjuju u dva reda malo nize od " Communities ".Pazite da ne napravite gresku i prijavite da ne radi
"Drop down " lista.

Kafana » Post #1427

Thu May 05, 2016 17:43 in Ex-Yugoslavia

darthjovan wrote: Evo da ˝obradujem˝ clanove iz Srbije koji primaju uplate preko paypal-a. Placacemo porez 20%, juhuuuuuuu

SRAMOTA! U slucaju da radost u navodnicima znaci da je porez ranije bio manji od 20 %.Kod nas je 10 %.

Pitanja i saveti » Post #2379

Wed May 04, 2016 23:07 in Ex-Yugoslavia

genica21 wrote: Book ekipa zanima me nesto. Prvi Dan kad Sam se registrirala dobila Sam sponzora iskreno Neman pojma kako sad mene interesira kakvu on IMA korist of mene I ja of njega

Sponzor ima procenat od tvog rada i od tvojih referala ( ako ih budes imala ),a ti mozes imati korist od tvog sponzora
ako ti sponzor uplati premium akaunt ( pod uslovom da si aktivna i da on ima volje za to).

Rainforest Task » Post #256

Wed May 04, 2016 16:56 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: Nema na cemu.
jel ima neko onaj glupi checkbox za "None apply to me" (tako nesto). Prijavljujem vec treci :twisted:

Kod mene jedan prijavljen ( dvadeseti korak, zbog malih slova ).

Edited: Jos jedan "RF college " prijavljen ( 16 ) ,instrukcija kaze ostavi "blank" ali je vec selektovano "Yes" i
ne mogu napraviti da bude prazno.

Rainforest Task » Post #253

Wed May 04, 2016 16:12 in Ex-Yugoslavia

Nole76 wrote: @savmi
Mislim da ne treba biti toliki fanatik :D
Ako imas "Open Test Notes" napisi da fali "Click on 'Log in' button " i to je to.

Hvala Nole

Rainforest Task » Post #251

Wed May 04, 2016 14:10 in Ex-Yugoslavia

Ovo pitanje je bilo postavljeno sa moje strane na engleskom forumu, ali posto niko nije odgovorio ,isto
je izbrisano (da ne smeta ).
Sta radite kada instrukcija kaze da kliknete "Log In " u desnom uglu gore i trazi da unesete " E-mail " i
"Password ",pa onda pita dali ste ulogovani?Moj odgovor je "Ne"zato sto fali "Click on 'Log in' button ".

Rainforest Task » Post #236

Fri Apr 29, 2016 01:54 in Ex-Yugoslavia

BoMoni82 wrote: Narode, kako uspijete dobiti toliko hitova :) ?
Je li to zavisi od interneta, ja imam neki mtelov od 2.5 do 3 mbps, ako sam dobro napisala :lol:
KOntam da prijeđem na jači ako će šta pomoći... Mogu za malu doplatu dobiti 4 puta brži.

Mislim da brzina interneta nema neku ulogu za dabijanje vise hitova,zato sto hitove dodjeljuje ekstenzija.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 14:59:06 PST